Aynen ya görseniz ne zaman ayakta dursam gözleri direk karnımda inceliyorlar :) anlamadım milleti :)göbüşler çıksa bir dert çıkmasa ayrı bir dert
Anladım Can'ım iyi barı kilo almadım diyip kendimi rahatlattım :))) bana da oyuncakları getiriyorlar o kadar mı bu kadar mı diye :) ultrasonu gösterdim öğretmenim neden bebeğin kara dediler :)))) çok tatlılar gerçekten.
Bizim apartmandaki 5 erkek bebeğin 4 ünün ismi poyraz :))))) acaba diyorum potraz karayel dizisinden kaynaklı mı?:)))Ay ben erkek olursa poyraz istuorum hep ...demir,cagri da dusumuotum klasik isimlerden de dusunduerim var
Allah firsat vermesin kotulere,kem gozlulereyok canım ya kem gözlü çok burada, nazar boncuklu kolye ve bileklik bile aldım korkuma
Ayni durumdayım cabim insan daha bir rahat hissediyor ya diyorum ki bebeislerim iyi ama o kadar buyuk bir eziyet ki aslinda.sabah bulanmadi kendimi yedim. Simdi bulaniyor hemde cok fena ama daha huzurlymkesinlikleee :) ama bilyormuusn hayatımda ilk defa bulantım ve hafif de osla agrıalrım oldugu için şükür ettim :) ahahaa
Metehan guzel bir isim gercekten bizimde dusuncelerimiz arasindaydi ama bir arkadasin oglunin adi o yuzden vazgectim. Esimin tek takintisi turkce bir isim olmasi konusunda. Alp yigit kagan ruzgar yagmur nehir suanlik dusunduklerimiz malum ikiz olunca cifter dusunuyoruz hepsiniBizde Metehan düşünüyoruz bakalım söyleyip duruyoruz. Ama farklı fikirlere de açığım
Tesekkur ederim canim.bana birşey demedi doktorum vve ben tok gittim testi yaptılar sıkıntı olmadı
Ayni durumdayım cabim insan daha bir rahat hissediyor ya diyorum ki bebeislerim iyi ama o kadar buyuk bir eziyet ki aslinda.sabah bulanmadi kendimi yedim. Simdi bulaniyor hemde cok fena ama daha huzurlym
Metehan guzel bir isim gercekten bizimde dusuncelerimiz arasindaydi ama bir arkadasin oglunin adi o yuzden vazgectim. Esimin tek takintisi turkce bir isim olmasi konusunda. Alp yigit kagan ruzgar yagmur nehir suanlik dusunduklerimiz malum ikiz olunca cifter dusunuyoruz hepsini
Hahaha olabilr bak akşamda filmi varBizim apartmandaki 5 erkek bebeğin 4 ünün ismi poyraz :))))) acaba diyorum potraz karayel dizisinden kaynaklı mı?:)))
Canim ben dr 3 luyu 3 hafta sonra yapariz dedi bakalim ben yaptiricamsmuqlaya lysippe besyo_86 S sdemirel13 cevap için teşekkürler kızlar. İçim rahatladı. Rutin olduğuna inanmak istiyorum. İnternette ikili yaptıranların üçlü yaptırmasına gerek olmadığı yazıyor. Çünkü ikili üçlüden daha gelişmiş ve güvenli bir testmiş. Doktor istese de yaptırmayacağım ben.
Ama öğrenciler felaket geçen derste kızlar gülüp duruyorlar ne oldu dedim hocam bişey soylucez ama doğru söyleyin vs neymiş artık topuklu giymiyormusum, aralarda sürekli bişeyler atistiyormusum, ders anlatırken tahtada karnımı kapatiyormusum Çanakkale Şehitliği kutlandı çok aglamisim bunların sonucunda kesin hamileymisim :) yuh dedim nelere dikkat etmişsiniz başta inkar ettim ama olmadı :) yemediler :) şimdi sürekli etrafımda dolaniyorlar canım ne isterse ertesi gün kapıda :)
Ama öğrenciler felaket geçen derste kızlar gülüp duruyorlar ne oldu dedim hocam bişey soylucez ama doğru söyleyin vs neymiş artık topuklu giymiyormusum, aralarda sürekli bişeyler atistiyormusum, ders anlatırken tahtada karnımı kapatiyormusum Çanakkale Şehitliği kutlandı çok aglamisim bunların sonucunda kesin hamileymisim :) yuh dedim nelere dikkat etmişsiniz başta inkar ettim ama olmadı :) yemediler :) şimdi sürekli etrafımda dolaniyorlar canım ne isterse ertesi gün kapıda :)
Benim göbeğim de böyle. İkincide erken çıkıyor diyorlardı. Doğruymuş meğer. İlk bebeğimde 4. Ayda çıkan göbek bunda 2.5 ayda çıktıKızlar benim de akşamları çıkıyor göbeğim. Ekte görüldüğü gibi :)
Eki Görüntüle 1805629
Felaketti canim biraz da o yuzden koymak istemedim ama annem hep ad bir boncuk der yesil de olsa ayni kirmizida olsa ayni onemli olan kumas yaniMetehan adında yaramaz öğrencilerim oldu sizin arkadaşın Metehan nasıldı ))
Aynen facede bende duyurmadım :))) neme lazım milletin niyetini bilemeyiz ki di mi ama?[QUOTE="acikcay, post: 45843904, paylasmaçocuklar daha bilmiyor , acaba onlar nasıl tepki vercekler:))) okuldada ilk 4 ay söylemek istemiyordum. Kanamam olup raporlanınca okulun büyük çocuğunluğu öğrendi tabi. Ama benim de fikrim eğer sıkıntı yoks...aBende solemicem daha facede bile paylasmadim :))
Aynen benim doktor da aynı şeyi dedi.2li 3lüden daha güvenilirmiş.smuqlaya lysippe besyo_86 S sdemirel13 cevap için teşekkürler kızlar. İçim rahatladı. Rutin olduğuna inanmak istiyorum. İnternette ikili yaptıranların üçlü yaptırmasına gerek olmadığı yazıyor. Çünkü ikili üçlüden daha gelişmiş ve güvenli bir testmiş. Doktor istese de yaptırmayacağım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?