2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Sana katılıyorum efe isimli çocuklar çok yaramaz oluyor bazı isimler insanlara ağır gelirmiş kesinlikle doğru efe ismi kesinlikle hatta bunu arkadaşlarla da konuştuk herkes katılıyor

Kizlar ben usuttum heralde iki gundur karnim agriyo anlamadim cok pimpirikli olmuycam die kendine soz verdim o yuzden kostur kostur doktora gitmiycem dua edip allaha siginiyorum cunku fazla pimpiriklilikte iyi degil gibi geliyo gunumu bekliycem bide ikili yaptirmaktan vazgectim

Kizlar kilo almadım bebek gelismiyor yok kilo almiyan annenon bebisi daha iyi gelisiyor ben hep zayifladim 4 kg ile doğurdum oğlumu 38. Haftada 3.5 kg ve diger bebeklerden 6 cm uzundu

Sana katılıyorum efe isimli çocuklar çok yaramaz oluyor bazı isimler insanlara ağır gelirmiş kesinlikle doğru efe ismi kesinlikle hatta bunu arkadaşlarla da konuştuk herkes katılıyor
Yaramaz çocuk iyidir kendini ezdirmez o herkesten dayak yiyip miymiy çocuklari sevmem yaramaz çocuk zeki olur birde o yönden düşünün o zeka iyi ellerde olsun yeter ki

Vallahi ogretmenlerin isi zor..biz de kari koca ogrrtmeniz ben bi isim soyluyorum esim hemen olmaz diyo soyluyor ben hayir diyorum
ayy aynı duurm bizdede var canım sürekli öğrenciler aklımıza geliyor. sanırım öğrencilerimizde hiç denk gelmeyen isimler koyucaz bizde :) benm adım emel bu yıl öyle öğrencilerim var ki emel diye beni kendimden soğuttular düşün yani :)
ayy canım ya sorma etrafımda 10 bebek varsa 5 6 tanesinde efe ege adı var sanırım 6 7 yıl sorna tüm öğrencilerimin adı efe ege olacak kızlar dada zeynep duru beren falan olacak.

Benimde hrp karnim ağrıyor du rahim büyüyor dedi dr ama bu hafta gtip oldum zor geçti karin ağrısı da geri geldi birgün çok ağrıdı bende acile gittim belki dr ultrason la bakarken bende bebişi görürüm de diye düşündüm ama idrar tahlili istendi steteskopla dinlendi iyi bebek ama idrar enfeksiyonu varmış ilaç başlandı hemmide 1 gr antibiyotik alfasilin diye Ama KÜÇÜK Parmağım kadar ya yutamiyom bogazimdan gecmiyor coksa karin agrin bi git idrar yolu enfeksiyonu bebek için zararli

iyi aksamlar bebeıgımın 12.haftada kalbı durdu ekım ayında dogumun olacakdı ama kaybettım melegımı 22.03.2016 da kurtaj oldum hala atlatamadım ne olur bana dua edın kızlar aklımm yerınde degıl cok agır gunler gecırıyorumm allahım kımseye yasatmasın kelımelerın bıttıı yerdeyımm allahımm herkese saglıklı evlatlar hayırlı gebelıkler versın

Canim yaa cokkk üzüldüm ggerçekten( Allah sana eeşinesabir versin ins enkisa zamanda bebeğinialirsin eline saglikli sihhatli...cçokzor bi ddurum ama inşAllah yyardimeedecek

geçmiş olsun. Rabbim yine verir inşallah bol bol dışa edin. Allah yaardimciniz olsun.

çok zor bir durum ama rabbim sabrini da veriyor orda seni bekleyen bir meleğin var artık. Allah en kisa zamanda uzun ömürlü sağlıklı bir evlat nasip etsin...

Seni çok iyi anlıyorum canım geçen yıl benimde başıma geldi geçmiş olsun Rabbim sağlıklı evlatlar versin inşallah bende suan 11 haftalik hamileyim ama aynı korkular bendede var gitmek istemiyorum Dr a senin nasıl anlaşıldı kslbi durduğu kanama veya başka belirtiler varmıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…