Ben uyanıp da geldim, sesini duyup kuzummmKizlar uymayanlar kimler bakalim
Ayaklarımın altınyanıyor uyuyamadım kızlarrrrHg kuzucukk
poyrazlar gerçekten esiyo arkadaşım dikkat et :) yakın arkadaşımın oğlu 4 yaşında ama dediğim dedik esiyo valla adam evin içinde :)Ay ben erkek olursa poyraz istuorum hep ...demir,cagri da dusumuotum klasik isimlerden de dusunduerim var
Maşallah Cnm hayırlı olsun. Bizim de eylül olabilir. Sağlıklı doğsunlar da önemli olan o.günaydin kizlar bende dün taramali testi yaptirdim simdilik hersey iyi gözüküyor cok sükür. tarihimizide öne aldik, sanirim kadin doktorum güzel ölcememis. yani ekim degil eylül de doguracagim gibi görünüyo :). vede ilk tahmini doktor hanim erkekden yana yapti buda bir kac resmimiz :). orda yazan haftasi dogru degil nedenini bende bilmiyorum. suan 14+0 dayim
Eki Görüntüle 1805950 Eki Görüntüle 1805948 Eki Görüntüle 1805949
poyrazlar gerçekten esiyo arkadaşım dikkat et :) yakın arkadaşımın oğlu 4 yaşında ama dediğim dedik esiyo valla adam evin içinde :)
bende kız olursa azra yağmur istiyorum. erkekte kararsızız eşim yavuz kadir diyo ben yekta, akif gibi isimler düşünüyorum
günaydin kizlar bende dün taramali testi yaptirdim simdilik hersey iyi gözüküyor cok sükür. tarihimizide öne aldik, sanirim kadin doktorum güzel ölcememis. yani ekim degil eylül de doguracagim gibi görünüyo :). vede ilk tahmini doktor hanim erkekden yana yapti buda bir kac resmimiz :). orda yazan haftasi dogru degil nedenini bende bilmiyorum. suan 14+0 dayim
Günaydınlar, benimde bugün öğleden sonra randevum var, bakalim bunu 13. Hafta doluyor, şimdiye kadar tam gününde çıktı tüm muayenelerinde. Bu arada ben ilk doğumunu 38+2 de gerceklestirmistim, arkadaşımda aynı şekilde. O geçen ay 2. Doğumunu yaptı ve genelde ikincisinde erken gelmesi beklenir ama ikinci 40 . Haftasını doldurmuş :) ben de erken gelir diye düşünüyordum demek ki değişebiliyor ve ilkinde benzer sancı ve zaman doldurmustuk, ama 2. Si çok rahat olmuş, inşallah ben de öyle yazabilirim sonunda buraya.
o da olabilir :) bzim poyrazın babasının adıda tayfun sonuçta :)Benim oğlumun adı poyraz hiç sorun yaşamıyoruz, gayet ılımlı, sakin, anlayışlı bir çocuk, isimden ziyade aile bireylerinin genlerle alakali derim. Sinifimda öyle mülayim isimlere sahip, yaramaz öğrenciler var ki aklın durur.
ilk fotoda sanki banada erkek gibi geldi canım, hayırlı olsun :) sat ı yanlış girdiyse ultrasona o yüzden hafta yanlışta çıkmış olabilir belkigünaydin kizlar bende dün taramali testi yaptirdim simdilik hersey iyi gözüküyor cok sükür. tarihimizide öne aldik, sanirim kadin doktorum güzel ölcememis. yani ekim degil eylül de doguracagim gibi görünüyo :). vede ilk tahmini doktor hanim erkekden yana yapti buda bir kac resmimiz :). orda yazan haftasi dogru degil nedenini bende bilmiyorum. suan 14+0 dayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?