2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Günaydın kızlar facede ki grubumuza gelmeyenleri bekliyoruz bulamayanlar özelden mesaj atabilir ben hala hastanede olduğumdan net çok yavaş buraya fazla giremiyorum girdiğimde gruba mutlaka alırım ya da lysippe ye özel mesaj atıp face e kayıtlı mail adresinizi yazarsanız ekleyelim inşallah

Ay ben erkek olursa poyraz istuorum hep ...demir,cagri da dusumuotum klasik isimlerden de dusunduerim var
poyrazlar gerçekten esiyo arkadaşım dikkat et :) yakın arkadaşımın oğlu 4 yaşında ama dediğim dedik esiyo valla adam evin içinde :)
bende kız olursa azra yağmur istiyorum. erkekte kararsızız eşim yavuz kadir diyo ben yekta, akif gibi isimler düşünüyorum

günaydın kızlar, dün akşam 3 tane serumu yiyince bugün gözlerim açık çok şükür. bulantılarda hafifledi ama daha 11.hafta olmasına rağmen kasıklarımda kıpırtı gibi bişiler hissediyorum sanki ara ara, olabilir mi bu kadar erken? normalde yumurtlama dönemlerinide hissederdim, bi hassasiyet var sanırım

günaydin kizlar bende dün taramali testi yaptirdim simdilik hersey iyi gözüküyor cok sükür. tarihimizide öne aldik, sanirim kadin doktorum güzel ölcememis. yani ekim degil eylül de doguracagim gibi görünüyo :). vede ilk tahmini doktor hanim erkekden yana yapti buda bir kac resmimiz :). orda yazan haftasi dogru degil nedenini bende bilmiyorum. suan 14+0 dayim

Maşallah Cnm hayırlı olsun. Bizim de eylül olabilir. Sağlıklı doğsunlar da önemli olan o.

Benim oğlumun adı poyraz hiç sorun yaşamıyoruz, gayet ılımlı, sakin, anlayışlı bir çocuk, isimden ziyade aile bireylerinin genlerle alakali derim. Sinifimda öyle mülayim isimlere sahip, yaramaz öğrenciler var ki aklın durur.

canım maşallah Allah bağışlasın

Günaydınlar, benimde bugün öğleden sonra randevum var, bakalim bunu 13. Hafta doluyor, şimdiye kadar tam gününde çıktı tüm muayenelerinde. Bu arada ben ilk doğumunu 38+2 de gerceklestirmistim, arkadaşımda aynı şekilde. O geçen ay 2. Doğumunu yaptı ve genelde ikincisinde erken gelmesi beklenir ama ikinci 40 . Haftasını doldurmuş :) ben de erken gelir diye düşünüyordum demek ki değişebiliyor ve ilkinde benzer sancı ve zaman doldurmustuk, ama 2. Si çok rahat olmuş, inşallah ben de öyle yazabilirim sonunda buraya.

amin inşallahh

o da olabilir :) bzim poyrazın babasının adıda tayfun sonuçta :)

ilk fotoda sanki banada erkek gibi geldi canım, hayırlı olsun :) sat ı yanlış girdiyse ultrasona o yüzden hafta yanlışta çıkmış olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…