2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
baya zorlu süreçlerden geçmişsin ama değiyor dimi canımız yansada bebeğim iyi olsun diyoruz dayanıyoruz kanaman olmasından korkma ben şunu çok iyi anladım ömrü varsa bebeğin oluk oluk aksa kan Rabbim koruyor bebeği yoksa tek damla kan görmedende kaybediliyor. cumartesi günü bana bu kadar kan düşügü getirir dediler pazartesiye kadar ilac vermeden beklettiler kanamam kahveye döndü dedim ilaca başladılar yani " künfe yekün" Rabbim ol derse olur kalmasına izin verdi çok şükür dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyo elimizden.

Selam güzel topiğimizin güzel anneleri :) bu sabah sinavlarim başladı ama mide bulantısı yüzünden daha ilk sınavdan rapor aldım benim doktoruma gitmek için randevu gerektiği için rapor için devlete gittik.. . Yok böyle bi eziyet ... kurbanlık koyun alır gibi 10 kişi 10 kisi aldılar içeri ilgi 0, imkan 0... Rabbim bi daha mecbur etmesin... eşim hemen bimer e şikayet etmiş. ..

Kizlar
Merhaba

Ben komple agda yaptirdim gobegim de dahil.
Kuaforum bi sikinti olmaz dedi.sizce?

Ben bu haftaya kadar iki sefer yaptırdım. İlkini 8. haftamda yaptırdım.. Bir sıkıntı yok..

Künfe yekün.İnşallah bu defa bizim de olacak canım

Valla özele güvenmiyorum.. Devlet en kesin ve net bilgiyi veriyor bence. Ben özele ne zaman gitsem panik oldum.. Çünkü adamların tek kaygısı para..

Geçmiş olsun canım. Benim de öksürüğüm var hala. Hamile bir arkadaşım bu süreçte zatürre olmuş, doktoru markette satılan sallama çaylardan ekinezya ve ıhlamuru bir fincanda karıştırmasını içine çubuk tarçın atıp içmesini söylemiş, günde 2 bardağa kadar içebilirsin demiş. bununla kurtulmuş. ben de deneyeceğim. öksürmekten karnım acayip kasılıyor.
boya konusunda iki doktora danıştım. devletteki doktorum direk boyatabilirsin sakıncası yok dedi. özeldeki de organik boya ile ve 20. haftadan sonra boyatabilirsin dedi. ben boyattım. doktoruna danış bence canım.

Topiğin ilk cinsiyet öğrenen annesi nasılsın
Bir daha gittin mi doktora , ben sizinle gaza geldim 12. Haftanın sonuydu galiba kesin öğrenirim diye gittim ama Dr şüphesini bike söylemedi , büktüm boynumu geldim
Can'ım merhaba.evet öyle oldu biraz.son kontrolde kendini göstermedi benim sıpa.13.ünde tekrar gidecem durum netleşecek.inşallah hayır kız demez dr im.kız istememe rağmen erkek fikrine alıştım o yüzden değilsin istemem:)bana gelince.iştahım fena açıldı.sabah fena çarpıntım oldu bayılacam sandım.sonra kahvaltı yaptım sine bir saat sonra acıktığını hissettim:))şimdi yürüyüş yapıyorum her gün ceviz,taze sıkılmış portakal suyu menüme şimdi de keçi sütü ekledim.geçen hafta ilk defa iştahlansak balık yedim.o duyguları öyle özlemiştim ki:))bende durumlar böyle darısı başına canım.cünsiyeri her dr söylemiyor bana denk geldi fakat tabi umarım yanılmamıştırsende durumlar Nasıl?nasıl gidiyor hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…