- 9 Haziran 2014
- 653
- 720
- 73
Günaydın yeni uyandım desem çalışan arkadaşlara ayipmi olur acaba
baya zorlu süreçlerden geçmişsin ama değiyor dimi canımız yansada bebeğim iyi olsun diyoruz dayanıyoruz kanaman olmasından korkma ben şunu çok iyi anladım ömrü varsa bebeğin oluk oluk aksa kan Rabbim koruyor bebeği yoksa tek damla kan görmedende kaybediliyor. cumartesi günü bana bu kadar kan düşügü getirir dediler pazartesiye kadar ilac vermeden beklettiler kanamam kahveye döndü dedim ilaca başladılar yani " künfe yekün" Rabbim ol derse olur kalmasına izin verdi çok şükür dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyo elimizden.canım ben transferden 1 hafta önce başlamıştım progestan iğneye günde 1 kullandım ama 2 ay boyunca tam 60 tane oldum transferden sonrada crinone jel vermişti. iğnede jelde 11.haftaya girince kesilecek demişti. geçen hafta bitti hepsi çok şükür hiç kanama olmadan geldik bu zamana ama şimdide korku başladı ilaçlar kesildi diye kanama olurmu acaba diye. bide 4 hafta önce gördüm en son bebeğimi, bu cumartesi gidicez inşallah doktora hem 2li test var hem kontrol. hem cumartesi biran önce gelsin istiyorum hemde geriliyorum biraz sanki zaman yaklaştıkça :)
Canım benim ya benimde bu yatislarim sınırlı 3 hafta sonra işe başlıyacam ama şimdiye degerlendiriyorum7 de uyanan biri olarak çok kıskandım :/
Maşallah yakışıklıyaKızlar çok şükür hersey yolunda dedi ense ölçümü felan yaptı hersey guzel dedi cinaiyetede %90 erkek dedi kızlar bugün 12+0 misiz uktrasonda öyleydi 5.5 cm boyu dedi
Canım benim ya benimde bu yatislarim sınırlı 3 hafta sonra işe başlıyacam ama şimdiye degerlendiriyorum
Künfe yekün.İnşallah bu defa bizim de olacak canımbaya zorlu süreçlerden geçmişsin ama değiyor dimi canımız yansada bebeğim iyi olsun diyoruz dayanıyoruz kanaman olmasından korkma ben şunu çok iyi anladım ömrü varsa bebeğin oluk oluk aksa kan Rabbim koruyor bebeği yoksa tek damla kan görmedende kaybediliyor. cumartesi günü bana bu kadar kan düşügü getirir dediler pazartesiye kadar ilac vermeden beklettiler kanamam kahveye döndü dedim ilaca başladılar yani " künfe yekün" Rabbim ol derse olur kalmasına izin verdi çok şükür dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyo elimizden.
Valla özele güvenmiyorum.. Devlet en kesin ve net bilgiyi veriyor bence. Ben özele ne zaman gitsem panik oldum.. Çünkü adamların tek kaygısı para..Selam güzel topiğimizin güzel anneleri :) bu sabah sinavlarim başladı ama mide bulantısı yüzünden daha ilk sınavdan rapor aldımbenim doktoruma gitmek için randevu gerektiği için rapor için devlete gittik.. . Yok böyle bi eziyet ... kurbanlık koyun alır gibi 10 kişi 10 kisi aldılar içeri ilgi 0, imkan 0... Rabbim bi daha mecbur etmesin... eşim hemen bimer e şikayet etmiş. ..
Kızlar çok şükür hersey yolunda dedi ense ölçümü felan yaptı hersey guzel dedi cinaiyetede %90 erkek dedi kızlar bugün 12+0 misiz uktrasonda öyleydi 5.5 cm boyu dedi
benim göbeğim çok kaşınıyo sizde de oluyor mu kızlar..
kilo almaya başladıysan ondandır canım.Çatlak önleyici kremlerden sürmeye başlamalısın.benim göbeğim çok kaşınıyo sizde de oluyor mu kızlar..
kilo almaya başladıysan ondandır canım.Çatlak önleyici kremlerden sürmeye başlamalısın.
tamda bu konuyu düşünürken çok iyi oldu canım :) çatlaklar için hangi kremi düşünüyorsunuz ya da kullanıyorsunuz ne zaman başlanmalı
Geçmiş olsun canım. Benim de öksürüğüm var hala. Hamile bir arkadaşım bu süreçte zatürre olmuş, doktoru markette satılan sallama çaylardan ekinezya ve ıhlamuru bir fincanda karıştırmasını içine çubuk tarçın atıp içmesini söylemiş, günde 2 bardağa kadar içebilirsin demiş. bununla kurtulmuş. ben de deneyeceğim. öksürmekten karnım acayip kasılıyor.Günaydın arkadaşlar siz siz olun dikkat edin kendinize hastalanmayin. Ben çok fenayım
Çikolata 15 dk önce yemiştim ama yinede çok hareketli değildi benim bebişler hep sabah erken gidiyorum kontrole belki ondan uyuyorlardir. :)
Saç boyama konusunda düşüncelerinizi merak ediyorum? .
Can'ım merhaba.evet öyle oldu biraz.son kontrolde kendini göstermedi benim sıpa.13.ünde tekrar gidecem durum netleşecek.inşallah hayır kız demez dr im.kız istememe rağmen erkek fikrine alıştım o yüzden değilsin istemem:)bana gelince.iştahım fena açıldı.sabah fena çarpıntım oldu bayılacam sandım.sonra kahvaltı yaptım sine bir saat sonra acıktığını hissettim:))şimdi yürüyüş yapıyorum her gün ceviz,taze sıkılmış portakal suyu menüme şimdi de keçi sütü ekledim.geçen hafta ilk defa iştahlansak balık yedim.o duyguları öyle özlemiştim ki:))bende durumlar böyle darısı başına canım.cünsiyeri her dr söylemiyor bana denk geldi fakat tabi umarım yanılmamıştırTopiğin ilk cinsiyet öğrenen annesi nasılsın
Bir daha gittin mi doktora , ben sizinle gaza geldim 12. Haftanın sonuydu galiba kesin öğrenirim diye gittim ama Dr şüphesini bike söylemedi , büktüm boynumu geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?