2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bende 11 de gidicem ama çokta erken değil ki belki uyanık olur :)

saç boyama için diyebileceğim tek şey bitkisel özellikli hamilelere sakıncası olmayanlardan kullanın benim birçok tanıdığım 4.ayından sonra boyadı.tabi doktorumuzdan habersiz ve onun önerilerini almadan saç boyama işine girişmeyelim.benim doktorum en başından zaten röfleymiş boyaymış kesinlikle yasak dedi.

Kızlar çok şükür hersey yolunda dedi ense ölçümü felan yaptı hersey guzel dedi cinaiyetede %90 erkek dedi kızlar bugün 12+0 misiz uktrasonda öyleydi 5.5 cm boyu dedi
gözün aydıııııııııııııııııııııııınnnnnn geleceğin eli maşalı kaynanası rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ne mutlu bu testi hayırlısıyla güzel sonuçlarla atlattın darısı başıma inşallah. seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı tabi senin oğluşun hızlıca büyümüş bizi solladı inşallah bende çarşamba günü gittiğimde 11+6 olucam eğer erkekse hemen belli etsin beni çatlatmadan :))

ben de lierac veya mustela almayı düşünüyorum ilerleyen aylarda. şimdilik nemlendirici kullanıyorum sadece. 1 tüp ne kadar süre yetiyor acaba?

Ama kanaman olmasına rağmen, bir şey olmaz demesi.. iyi değil ya!
İçime kurt düştü.. Acaba hacettepede başka bir doktora mı gitsem??
yok çok bilgili bir dr. bence benim düşeceğini anlamıştı. Oyüzden üzmek istemed ozaman, 2 gün sonra gittiğimde de tüm hastalarını bırakıp kürtajıma girmişti. ozaman ben anladım ama bişey demedim seni üzmemek için dedi. Ama acil ulaşamıyorsun birde sıkıntı orada...Ama bence bu tüm Hacettepe deki dr. lar için geçerli sanırım...

ben de lierac veya mustela almayı düşünüyorum ilerleyen aylarda. şimdilik nemlendirici kullanıyorum sadece. 1 tüp ne kadar süre yetiyor acaba?
Canım benım doktorum ikiz dogurmus mustela kullanmıs hiç çatlagı yok.
Gunes kremi ve catlat kremini aldıö

Kızlar ben kanamam olunca doktorlara ağda makina zararlı mı dedim zararlı oturmaman ve kasılmaman gerek dedi. bende tüy dökücü krem de zararlı mı dedim kanıtlanmış bir zararı yok kimyasal olan her şey zararlı diyoruz ama eczanelerde hamilelerin kullanabileceği tüy dökücü kremler kullanılabilir dedi. gerçekten zarar vermez mi dedim ıslak mendil rolon şampuan makyaj malzemeleri hepsinde kimyasal var bunlardan daha fazla zarar vermez dedi. siz doktorlarınızla tüy dökücü krem hakkında konustunuz mu.

Hosgeeldinnn canim rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsinn.... Ben her sabah ac karinla duzenli olarak kusuyorum. Sukur gun icinde bulantilarim azaldi ana yinede hala var. Ama ben olunca mutlu oluyorum bebeklerim iyi diye
Arkadaslar cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyor.
Canim benim 12+4 te soyledi doktorum. Erkek daha net belli oluyor ama bu bebegin pozisyonuyla da alakali sanirim

Canım merhaba benimde dr. um en başından kesinlikle yasak dedi...Birde o boyaların içinde formaldehit var arkadaşlar, ojelerde de var hatta...Bu madde akciğerlere direk zararlı, kanserojen bir madde...Kuaför ortamında siz yaptırmasanız bile o anda başkasının yapılırken de soluyorsunuz...O yüzden bebeğin kritik gelişimi tamamlanana kadar bende gitme taraftarı değilim kuaföre...Ama 5. aydan sonra bitkisel boyalarla boyanabilir diye duymuştum bende

Amin..hersey hepimizin gönlüne göre olur insallah

Çok zorr yatmakkOTE="leyl-i efruz, post: 45906508, member: 635906"]inşallah canım çok istiyorum hepimiz çok istiyoruz o yüzden deli gibi korkuyoruz kolay mı bu havada evde yatmak Evimin önü park herkes çayını almış atmış kendini çimlere bende seneye bebegimle böyle olcam inşallah diyip dayanıyorum Rabbim bu isteğimizi hayallerimizi
Cok zorr yatmakkkkk

Kızlar Allah bilir siz daha önce konusmussunuzdur ama ben de bir sorayım. .
Aranızda İstanbullu anne var mı varsa hangi hastanelere gidiyorlar? İlk doğumunun üzerinden hayli vakit geçti cahil kaldım bu konuda :))

Geçmiş olsun canım bana da 12 saatte bir vermişti. Augmentin bid 1000 verdi
Sana da geçmiş olsun cnm . Hepsini içtin mi benim 14 tane var 7 günlük tedavi ve kaçıncı haftadaydin içtiğinde? Ben korkuyorum ama içiyorum yine de

Sana da geçmiş olsun cnm . Hepsini içtin mi benim 14 tane var 7 günlük tedavi ve kaçıncı haftadaydin içtiğinde? Ben korkuyorum ama içiyorum yine de
Aguamentin bildiğim kadarıyla hamilelere verilebilen bir antibiyotik... zorunlu olmasaydı vermezdi doktorunuz.
Stres ve korku Allah korusun ilaçtan çok daha fazla zarar verir bebeginize.
Dilerim kısa zamanda tekrar kavuşur sunuz sagliginiza

İnşallah saolasın cnm benm cefaks Antibiyotiği min adı. İnş sorunsuz atlatırım bu hastalığı. Bebeklerimizi Rabbim korusun ins.

İlk hamileligim de ben de kullanmak zorunda kalmıştım. Çok şükür sağlıklı bir kızım var. Allah 'a emanet hepsi kuzuların

Kızlar Allah bilir siz daha önce konusmussunuzdur ama ben de bir sorayım. .
Aranızda İstanbullu anne var mı varsa hangi hastanelere gidiyorlar? İlk doğumunun üzerinden hayli vakit geçti cahil kaldım bu konuda :))
Merhaba ben varim :) kucukkoy basari hastanesine gidiyoruk suanlik memnunum :)

Canim kac haftalikken tahminde bulunmustu benim kizimda da 14 haftalikken erkek demisti tabi sonra kiz bide renkli ultrason dusun artik

Canım 12+1 de %95 erkek dedi, 13+1 de %98 kız dedi. Doğana kadar inanamayacağım :)) Liv Hospital a gidiyorum ve ultrason makinaları gerçekten son teknoloji. Kızdan erkeğe dönmesi zor dedi ama ben yine de emin olamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…