bende 11 de gidicem ama çokta erken değil ki belki uyanık olur :)Günaydın arkadaşlar siz siz olun dikkat edin kendinize hastalanmayin. Ben çok fenayım
Çikolata 15 dk önce yemiştim ama yinede çok hareketli değildi benim bebişler hep sabah erken gidiyorum kontrole belki ondan uyuyorlardir. :)
Saç boyama konusunda düşüncelerinizi merak ediyorum? .
gözün aydıııııııııııııııııııııııınnnnnn geleceğin eli maşalı kaynanasıKızlar çok şükür hersey yolunda dedi ense ölçümü felan yaptı hersey guzel dedi cinaiyetede %90 erkek dedi kızlar bugün 12+0 misiz uktrasonda öyleydi 5.5 cm boyu dedi
ben de lierac veya mustela almayı düşünüyorum ilerleyen aylarda. şimdilik nemlendirici kullanıyorum sadece. 1 tüp ne kadar süre yetiyor acaba?@grpaysgl maşallah canım. gözün aydın.
@Anatolya ben ilk hamileliğimde lierac phytolastil jel kullamıştım. vücudum çatlamaya çok müsait çatlaksız tek yerim göbeğimdi çatlamasın diye çok uğraştım. çok şükür çatlamadı. sadece göbek deliğimin altında 1-2 tane çizik var. ama geç doğsaydı muhtemelen çatlayacaktı.. şimdilik bebek yağı sürüyorum. ilerleyen zamanlarda ya lierac ya da mustela kullanmayı düşünüyorum.
yok çok bilgili bir dr. bence benim düşeceğini anlamıştı. Oyüzden üzmek istemed ozaman, 2 gün sonra gittiğimde de tüm hastalarını bırakıp kürtajıma girmişti. ozaman ben anladım ama bişey demedim seni üzmemek için dedi. Ama acil ulaşamıyorsun birde sıkıntı orada...Ama bence bu tüm Hacettepe deki dr. lar için geçerli sanırım...Ama kanaman olmasına rağmen, bir şey olmaz demesi.. iyi değil ya!
İçime kurt düştü.. Acaba hacettepede başka bir doktora mı gitsem??
Canım benım doktorum ikiz dogurmus mustela kullanmıs hiç çatlagı yok.ben de lierac veya mustela almayı düşünüyorum ilerleyen aylarda. şimdilik nemlendirici kullanıyorum sadece. 1 tüp ne kadar süre yetiyor acaba?
Hosgeeldinnn canim rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsinn.... Ben her sabah ac karinla duzenli olarak kusuyorum. Sukur gun icinde bulantilarim azaldi ana yinede hala var. Ama ben olunca mutlu oluyorum bebeklerim iyi diyeHerkese merhabaaaaa...
Kaç gündür bakiniyordum var mı bir ekim anneleri topigi diye ama meğer görememişim.
1076 sayfanın tamamına bakamadım bu yüzden damdan düşer gibi dalıyorum affiniza sığınarak. .
Bugun itibariyle 11+1 le devam ediyor zorlu yolculuğum. Bu hafta çok şükür biraz rahatlamış görünsem de 5. Haftadan itibaren mide bulantısı kusmalı reflü ayaklarıyla geldim bugüne.
9. Yaşında bir kızım var. O kardeşini biz de evladimizi sabırsızlıkla bekliyoruz.
Rabbim hepimize sağlıkla kolaylıkla evlatlarimizi kucağımiza almayi nasip etsin insallah.
Şimdilik benden bu kadar..
Siz anlatın bakalım neler yapıyorsunuz neler konuşuyorsunuz buralarda..
Hoşbuldum muuu? ?? :)))
Canim benim 12+4 te soyledi doktorum. Erkek daha net belli oluyor ama bu bebegin pozisyonuyla da alakali sanirimArkadaslar cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyor.
Canım merhaba benimde dr. um en başından kesinlikle yasak dedi...Birde o boyaların içinde formaldehit var arkadaşlar, ojelerde de var hatta...Bu madde akciğerlere direk zararlı, kanserojen bir madde...Kuaför ortamında siz yaptırmasanız bile o anda başkasının yapılırken de soluyorsunuz...O yüzden bebeğin kritik gelişimi tamamlanana kadar bende gitme taraftarı değilim kuaföre...Ama 5. aydan sonra bitkisel boyalarla boyanabilir diye duymuştum bendebende 11 de gidicem ama çokta erken değil ki belki uyanık olur :)
saç boyama için diyebileceğim tek şey bitkisel özellikli hamilelere sakıncası olmayanlardan kullanın benim birçok tanıdığım 4.ayından sonra boyadı.tabi doktorumuzdan habersiz ve onun önerilerini almadan saç boyama işine girişmeyelim.benim doktorum en başından zaten röfleymiş boyaymış kesinlikle yasak dedi.
Amin..hersey hepimizin gönlüne göre olur insallahMerhaba hosgeldin tabiki :) çoğumuz beta hcg ler öğrendigi gibi koştu buraya ve çoğumuz da aynı dertlerden muzdaribiz mide bulantıları kusma bir şey yiyememe gibi. bebisler iyi olsunda katlaniliyo ekim annelerinin çoğu progestanlı anneler hepimiz bi kanadık korktuk yatarak korumaya çalışıyoruz bebisleri sağ salim alalım kucağımıza da geçecek hepsi :) Rabbim kızını abla sizide 2. evlat sahibi yapsın inşallah.
Geçmiş olsun canım bana da 12 saatte bir vermişti. Augmentin bid 1000 verdiCnm sen anlatmışsın hastalığı darısı başıma ins. Bana da antibiyotik tedavisi verdi dr. 12 saatte bir içiyorum. Seninde öyle miydi?
İnşallah haberlerini bekliyorum ne zaman kontrolünçok teşekkür ederim canım :* ay çok heyecanlıyım aklıma geldikçe ellerim buz kesiyor heyecandan.inşallah bende hareketli görürüm buraya güzel haberlerle gelirim :))
Sana da geçmiş olsun cnm . Hepsini içtin mi benim 14 tane var 7 günlük tedavi ve kaçıncı haftadaydin içtiğinde? Ben korkuyorum ama içiyorum yine deGeçmiş olsun canım bana da 12 saatte bir vermişti. Augmentin bid 1000 verdi
Can'ım 15-16 bu arada merhaba:))Arkadaslar cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyor.
Aguamentin bildiğim kadarıyla hamilelere verilebilen bir antibiyotik... zorunlu olmasaydı vermezdi doktorunuz.Sana da geçmiş olsun cnm . Hepsini içtin mi benim 14 tane var 7 günlük tedavi ve kaçıncı haftadaydin içtiğinde? Ben korkuyorum ama içiyorum yine de
İnşallah saolasın cnm benm cefaks Antibiyotiği min adı. İnş sorunsuz atlatırım bu hastalığı. Bebeklerimizi Rabbim korusun ins.Aguamentin bildiğim kadarıyla hamilelere verilebilen bir antibiyotik... zorunlu olmasaydı vermezdi doktorunuz.
Stres ve korku Allah korusun ilaçtan çok daha fazla zarar verir bebeginize.
Dilerim kısa zamanda tekrar kavuşur sunuz sagliginiza
Merhaba ben varim :) kucukkoy basari hastanesine gidiyoruk suanlik memnunum :)Kızlar Allah bilir siz daha önce konusmussunuzdur ama ben de bir sorayım. .
Aranızda İstanbullu anne var mı varsa hangi hastanelere gidiyorlar? İlk doğumunun üzerinden hayli vakit geçti cahil kaldım bu konuda :))
Canim kac haftalikken tahminde bulunmustu benim kizimda da 14 haftalikken erkek demisti tabi sonra kiz bide renkli ultrason dusun artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?