inşallah canım çok istiyorum hepimiz çok istiyoruz o yüzden deli gibi korkuyoruz kolay mı bu havada evde yatmak Evimin önü park herkes çayını almış atmış kendini çimlere bende seneye bebegimle böyle olcam inşallah diyip dayanıyorum Rabbim bu isteğimizi hayallerimizi yaşamayı nasip etsinKünfe yekün.İnşallah bu defa bizim de olacak canım
kilo almadım aldıysamda 1 kilo falandır. Bebek yağı ve aktardan aldığım karışımı sürüyorum. büyümeye başladı göbeğimde bir gerginlik hissediyorum içten bi baskı. ama göbeğime dokundugumda yumuşak derisi tutuluyo gergin değil. bir de ellerimde kaşıntı başladı. cilt kuruluğu sanırım.. yağlı güreş pehlivanları gibi tepeden tırnağa yağlanmam lazım sanırım :))))))kilo almaya başladıysan ondandır canım.Çatlak önleyici kremlerden sürmeye başlamalısın.
bazı arkadaşlar 1 hafta falan iğne olmuşlar yer kalmadı diyolar ya bende hiç yer yok artık. tüp bebek doktorum arnica diye bitkisel içerikli bi kas gevşetici krem vrmişti bunu kullan iğne yerlerin dağılır biraz diye arada kullanıyorum onu ama hala bi kaç ceviz parçacığı var maalesef. Rabbe sığınmaktan dua etmekten başka şansımız yok zaten ilaçları kullanıp dua ediyoruz bizi bırakmasın bebeğimiz diye.baya zorlu süreçlerden geçmişsin ama değiyor dimi canımız yansada bebeğim iyi olsun diyoruz dayanıyoruz kanaman olmasından korkma ben şunu çok iyi anladım ömrü varsa bebeğin oluk oluk aksa kan Rabbim koruyor bebeği yoksa tek damla kan görmedende kaybediliyor. cumartesi günü bana bu kadar kan düşügü getirir dediler pazartesiye kadar ilac vermeden beklettiler kanamam kahveye döndü dedim ilaca başladılar yani " künfe yekün" Rabbim ol derse olur kalmasına izin verdi çok şükür dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyo elimizden.
Cuma günü kontrolüm cnm o zaman sorucam ins. Antibiyotik kullanıyorum şuan başka içen arkadaşlarda olmuş ama korka korka içiyorum çok fenayım.Geçmiş olsun canım. Benim de öksürüğüm var hala. Hamile bir arkadaşım bu süreçte zatürre olmuş, doktoru markette satılan sallama çaylardan ekinezya ve ıhlamuru bir fincanda karıştırmasını içine çubuk tarçın atıp içmesini söylemiş, günde 2 bardağa kadar içebilirsin demiş. bununla kurtulmuş. ben de deneyeceğim. öksürmekten karnım acayip kasılıyor.
boya konusunda iki doktora danıştım. devletteki doktorum direk boyatabilirsin sakıncası yok dedi. özeldeki de organik boya ile ve 20. haftadan sonra boyatabilirsin dedi. ben boyattım. doktoruna danış bence canım.
ellerimde benimde kaşıntı var 2-3 gündür. özellikle parmak aralarına doğrukilo almadım aldıysamda 1 kilo falandır. Bebek yağı ve aktardan aldığım karışımı sürüyorum. büyümeye başladı göbeğimde bir gerginlik hissediyorum içten bi baskı. ama göbeğime dokundugumda yumuşak derisi tutuluyo gergin değil. bir de ellerimde kaşıntı başladı. cilt kuruluğu sanırım.. yağlı güreş pehlivanları gibi tepeden tırnağa yağlanmam lazım sanırım :))))))
bend de durumlar benzer:)) acayip kuruluk var elleimde,bacaklarımda ve yüzümde...pul pul dökülüyor.Bio oil diye bir yağ var hamilelikte de güvenle kullanılabilen ondan sürüyorum elime yüzüme..Karnımda benim de erginlik var ama kaşıntı başlamadı henüz..Kaşıntı çatlak habercisi diyorlar ondan krem sür demiştim canım.kilo almadım aldıysamda 1 kilo falandır. Bebek yağı ve aktardan aldığım karışımı sürüyorum. büyümeye başladı göbeğimde bir gerginlik hissediyorum içten bi baskı. ama göbeğime dokundugumda yumuşak derisi tutuluyo gergin değil. bir de ellerimde kaşıntı başladı. cilt kuruluğu sanırım.. yağlı güreş pehlivanları gibi tepeden tırnağa yağlanmam lazım sanırım :))))))
Cnm sen anlatmışsın hastalığı darısı başıma ins. Bana da antibiyotik tedavisi verdi dr. 12 saatte bir içiyorum. Seninde öyle miydi?Çok geçmiş olsun canım antibiyotik ne verdiler, doktorum bana kendini her zaman hasta olarak gör ve ona göre hareket et dedi, en ufak baş ağrısında bile doktora gidilmeli bağışıklığım zayıfladığı için normal zamanda olduğu gibi tepki vermiyor vücudumuz ve hemen hastalanıyoruz, çok geçmiş olsun rapor al evde bol bol dinlen , başka türlü geçmiyor hastalık
tamda bu konuyu düşünürken çok iyi oldu canım :) çatlaklar için hangi kremi düşünüyorsunuz ya da kullanıyorsunuz ne zaman başlanmalı
öyle canım gerçekten bende hamilelik dışında genelde enfeksiyondan iğne veriyorlar 10 iğne totomu mosmor ediyo birde 60 tane dile kolay Bebek için katlanılıyor. inşallah seninde geçer iğne izlerin birdaha gerek kalmaz. hamileligimizi sapasağlam ilacsız ignesiz tamamlarızbazı arkadaşlar 1 hafta falan iğne olmuşlar yer kalmadı diyolar ya bende hiç yer yok artık. tüp bebek doktorum arnica diye bitkisel içerikli bi kas gevşetici krem vrmişti bunu kullan iğne yerlerin dağılır biraz diye arada kullanıyorum onu ama hala bi kaç ceviz parçacığı var maalesef. Rabbe sığınmaktan dua etmekten başka şansımız yok zaten ilaçları kullanıp dua ediyoruz bizi bırakmasın bebeğimiz diye.
Bir dahaki kontrolde sorcam Cnm. benim de ayak parmaklarım ve el parmaklarımda var. Yediğim bişey mi dokundu bilmiyorum. Bakalım ne dicek.ellerimde benimde kaşıntı var 2-3 gündür. özellikle parmak aralarına doğru
grpaysgl maşallah canım. gözün aydın.
nickminckyok ben ilk hamileliğimde lierac phytolastil jel kullamıştım. vücudum çatlamaya çok müsait çatlaksız tek yerim göbeğimdi çatlamasın diye çok uğraştım. çok şükür çatlamadı. sadece göbek deliğimin altında 1-2 tane çizik var. ama geç doğsaydı muhtemelen çatlayacaktı.. şimdilik bebek yağı sürüyorum. ilerleyen zamanlarda ya lierac ya da mustela kullanmayı düşünüyorum.
ben anne tavsiyesiyle banyolardan sonra tatlı badem yağından kullanmaya başlıyorum. yumuşacık yapıyo cildi. göğüs, göbüş ve belime sürüyorum ama bazen komplede süründüğüm oluyo tabii :))) doktorla tam konuşmadım henüz eğer farklı bişi verirse belki denerim ama bunun zararı olmadığını biliyorum, emzirirken bile kullanılabiliyo
Hoşgeldin canimHerkese merhabaaaaa...
Kaç gündür bakiniyordum var mı bir ekim anneleri topigi diye ama meğer görememişim.
1076 sayfanın tamamına bakamadım bu yüzden damdan düşer gibi dalıyorum affiniza sığınarak. .
Bugun itibariyle 11+1 le devam ediyor zorlu yolculuğum. Bu hafta çok şükür biraz rahatlamış görünsem de 5. Haftadan itibaren mide bulantısı kusmalı reflü ayaklarıyla geldim bugüne.
9. Yaşında bir kızım var. O kardeşini biz de evladimizi sabırsızlıkla bekliyoruz.
Rabbim hepimize sağlıkla kolaylıkla evlatlarimizi kucağımiza almayi nasip etsin insallah.
Şimdilik benden bu kadar..
Siz anlatın bakalım neler yapıyorsunuz neler konuşuyorsunuz buralarda..
Hoşbuldum muuu? ?? :)))
Hosbuldukkk..Hoşgeldin canim
çok teşekkür ederim canım :* ay çok heyecanlıyım aklıma geldikçe ellerim buz kesiyor heyecandan.inşallah bende hareketli görürüm buraya güzel haberlerle gelirim :))Ben girmeden 10 veya 15 dakika önce yemiştim etkili olmuştu kıpır kipirdi
canım ben yarım saat önce yemiştim. hareketli idi.
çikolata dışında başka bir yöntemde var mıdır acaba ben hepsini deneyeyim
Merhaba hosgeldin tabiki :) çoğumuz beta hcg ler öğrendigi gibi koştu buraya ve çoğumuz da aynı dertlerden muzdaribiz mide bulantıları kusma bir şey yiyememe gibi. bebisler iyi olsunda katlaniliyo ekim annelerinin çoğu progestanlı anneler hepimiz bi kanadık korktuk yatarak korumaya çalışıyoruz bebisleri sağ salim alalım kucağımıza da geçecek hepsi :) Rabbim kızını abla sizide 2. evlat sahibi yapsın inşallah.Herkese merhabaaaaa...
Kaç gündür bakiniyordum var mı bir ekim anneleri topigi diye ama meğer görememişim.
1076 sayfanın tamamına bakamadım bu yüzden damdan düşer gibi dalıyorum affiniza sığınarak. .
Bugun itibariyle 11+1 le devam ediyor zorlu yolculuğum. Bu hafta çok şükür biraz rahatlamış görünsem de 5. Haftadan itibaren mide bulantısı kusmalı reflü ayaklarıyla geldim bugüne.
9. Yaşında bir kızım var. O kardeşini biz de evladimizi sabırsızlıkla bekliyoruz.
Rabbim hepimize sağlıkla kolaylıkla evlatlarimizi kucağımiza almayi nasip etsin insallah.
Şimdilik benden bu kadar..
Siz anlatın bakalım neler yapıyorsunuz neler konuşuyorsunuz buralarda..
Hoşbuldum muuu? ?? :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?