- 9 Ekim 2009
- 102
- 25
- 98
- 41
Kızlar keçi sütü içmeye başladım artık.bulantılarımın geçmesini bekliyordum zira kokusu tadı biraz farklı:)))aranızda kullanan var mı?çok faydalı dediler başlayım dedim artık
Markette pakete girmiş haliyle bulursun canım ama bikaç yere bakman gerekir.benim evin yakınlarında keçi besleyen bir aile var ordan temin etmeye başladım benGünaydın kızlar herkese iyi haftalar. Haftasonu çok gezmeli geçti bizim. bulantılarla birlikte dışarda yemek yemek çok kötü olsa da bahar kokusu hissetmek güzeldi. hala daha sabah ve akşamki bulantılarım bitmedi gitti. Acıkınca da bulanıyor çok yıprattı beni artık 14. Hafta da bitiyo.keçi sütü demişsiniz onu marketten bulabiliyor musunuz.
Kızlar günaydın bugün itibariyle 14+1 olduk çok şükür. Kendimi çok bakımsız hissediyorum ağda yapsam bi zararı olurmuki. Belki sorum saçma gelecek size ama 2 bebek kaybedince herseyden huylanır oldum
Ben 2 hafta önce komple ağda Yaptım canım, geçen hamileliğimde de doğuma kadar yapmıştım , inşallah bişey olmaz hele göbeğine fln yapmazsan hiç bişi olmaz korkma
Markette pakete girmiş haliyle bulursun canım ama bikaç yere bakman gerekir.benim evin yakınlarında keçi besleyen bir aile var ordan temin etmeye başladım ben
Ilk gebeligimde de bunda da duzenli olarak agdaya gittim.cok sukur bi sikintim olmadi canim.kendini iyi hissetmeye bak yapistir heryere gitsinKızlar günaydın bugün itibariyle 14+1 olduk çok şükür. Kendimi çok bakımsız hissediyorum ağda yapsam bi zararı olurmuki. Belki sorum saçma gelecek size ama 2 bebek kaybedince herseyden huylanır oldum
Yaa sözde bende kurtulmuştum lazerle de hikaye o, ya benim hormonlardan ya da yapan yerin dandikliğinden , hamilelikle birlikte geri geldiler ve gitmediler bi dahateşekkürler canım ya aslında lazerle kurtulmuştum kıllarımdan ana ilaçlardanmıdır hamilelik hormonlarındanmıdır kendimi çok kıllı hissediyorum:)
Kızlar günaydın bugün itibariyle 14+1 olduk çok şükür. Kendimi çok bakımsız hissediyorum ağda yapsam bi zararı olurmuki. Belki sorum saçma gelecek size ama 2 bebek kaybedince herseyden huylanır oldum
Ben 2 hafta önce komple ağda Yaptım canım, geçen hamileliğimde de doğuma kadar yapmıştım , inşallah bişey olmaz hele göbeğine fln yapmazsan hiç bişi olmaz korkma
Canım çok üzüldüm.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. Doğuma kendisi girerse çok sevinirim. Normal doğum istiyorum ben. Ama dediğin gibi mesai saatleri içinde doğurursam ancak o zaman kendisi girebilir.. Ben de sevdim doktoru, ilgili biri. Ancak bu hafta şuram ağrıdı, bir sıkıntı olur mu hocam? diye sorsam.. hemen onlar normal diyor :) Ona göre her şey normal sanki.. :)
Ama kanaman olmasına rağmen, bir şey olmaz demesi.. iyi değil ya!Evet benim kanamam olduğu halde birşey olmaz, yat dinlen geçecek demişti ozaman :) bence pozitif elektrik vermesi iyi bişey, oyüzden ona devam et bencede :)
göbekten çekiniyorum ben de. şimdilik bir şey yok da ileride çıkarsa zararı olur mu ağdanın?Ilk gebeligimde de bunda da duzenli olarak agdaya gittim.cok sukur bi sikintim olmadi canim.kendini iyi hissetmeye bak yapistir heryere gitsin
ben de ağda yaptırdım valla oohh çok iyi geldi :) sadece her zaman kaşıntı yapar biraz yine yaptı ama önemli değil :)Güüünnnnaaaayydddıınnnnn.....tatlı anneler...
Haftaya full enerjik başlamak istiyorum... çünkü haftasonum yine kötüydü. 3 haftasonudur başım ağrıyor... çıldırıciim artık...
cumartesi temizlik yaptım. süpür sil çamaşır yıka bir de camları sildim, akşama pert oldum tabi. pazar gezeriz diyordum ama daha gözümü açmadan başladı ağrı.parol ılık duş falan az biraz iyi etti de çocuğu parka çıkarabildik. akşam 7 de yattım sabah 7 ye kadar. 12 saat uyumuşum.. yemek yemeden yatmıştım rüyamda çorbalar yemekler havada uçuştu.
bu arada ağda yine konuşulmuş. bir sakıncası yoktur arkadaşlar. rahat olun. kendinizi iyi hissetmek için herşeyi yapabilirsiniz serbest..şaka tabi.. hamilelik hastalık değil rahat olup keyfini çıkarmak lazım... saçlarımı boyattım müthiş enerjik hissetmeye başladım. makyaj da yapıyorum, ağda da yaptırıyorum, topuklu ayakkabı da giyiyorum...
bir de şimdilik çok şükür hiç kilo almadım ama pantolonlar olmuyor.(70 ile başladım daha mı alayım) iki tane hamilelik pantolonu aldım. rahat rahat giyiyorum.
Nursultani canımm çok teşekkür ederim. iyiyiz şükür bahsettiğim gibi işte..
Ben girmeden 10 veya 15 dakika önce yemiştim etkili olmuştu kıpır kipirdikızlar ultrasonda bebeği hareketli görmek için çikolata yiyorsunuz ya bunu ne kadar önceden yiyorsunuz?? çarşamda günü 11 de randevum var ben yarım saat önceden yıyeyım dedim olurmu ki acaba?
canım ben yarım saat önce yemiştim. hareketli idi.kızlar ultrasonda bebeği hareketli görmek için çikolata yiyorsunuz ya bunu ne kadar önceden yiyorsunuz?? çarşamda günü 11 de randevum var ben yarım saat önceden yıyeyım dedim olurmu ki acaba?
valla olur dicem ama 12 saat uyumuşum, daha uyuyamazdım herhalde... :)Günaydın yeni uyandım desem çalışan arkadaşlara ayipmi olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?