2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
eylemahu ben de geçeceğine inanmıyordum Can'ım ama bikaç güne geçer seninki de.14 ten sonra geçiyor be artık daha enerjik hissediyorum

Markette pakete girmiş haliyle bulursun canım ama bikaç yere bakman gerekir.benim evin yakınlarında keçi besleyen bir aile var ordan temin etmeye başladım ben

Kızlar günaydın bugün itibariyle 14+1 olduk çok şükür. Kendimi çok bakımsız hissediyorum ağda yapsam bi zararı olurmuki. Belki sorum saçma gelecek size ama 2 bebek kaybedince herseyden huylanır oldum

Ben 2 hafta önce komple ağda Yaptım canım, geçen hamileliğimde de doğuma kadar yapmıştım , inşallah bişey olmaz hele göbeğine fln yapmazsan hiç bişi olmaz korkma

Ben 2 hafta önce komple ağda Yaptım canım, geçen hamileliğimde de doğuma kadar yapmıştım , inşallah bişey olmaz hele göbeğine fln yapmazsan hiç bişi olmaz korkma

teşekkürler canım ya aslında lazerle kurtulmuştum kıllarımdan ana ilaçlardanmıdır hamilelik hormonlarındanmıdır kendimi çok kıllı hissediyorum:)

Markette pakete girmiş haliyle bulursun canım ama bikaç yere bakman gerekir.benim evin yakınlarında keçi besleyen bir aile var ordan temin etmeye başladım ben

Topiğin ilk cinsiyet öğrenen annesi nasılsın
Bir daha gittin mi doktora , ben sizinle gaza geldim 12. Haftanın sonuydu galiba kesin öğrenirim diye gittim ama Dr şüphesini bike söylemedi , büktüm boynumu geldim

Kızlar günaydın bugün itibariyle 14+1 olduk çok şükür. Kendimi çok bakımsız hissediyorum ağda yapsam bi zararı olurmuki. Belki sorum saçma gelecek size ama 2 bebek kaybedince herseyden huylanır oldum
Ilk gebeligimde de bunda da duzenli olarak agdaya gittim.cok sukur bi sikintim olmadi canim.kendini iyi hissetmeye bak yapistir heryere gitsin

teşekkürler canım ya aslında lazerle kurtulmuştum kıllarımdan ana ilaçlardanmıdır hamilelik hormonlarındanmıdır kendimi çok kıllı hissediyorum:)
Yaa sözde bende kurtulmuştum lazerle de hikaye o, ya benim hormonlardan ya da yapan yerin dandikliğinden , hamilelikle birlikte geri geldiler ve gitmediler bi daha

bende dün yaptım ohh miss gibi vala :) ben çok rahatsız oluyorum ya ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilmiyorum tabi göbek sıkıntı mı olur ki dün aklıma geldi sonra vazgeçtim

Evet benim kanamam olduğu halde birşey olmaz, yat dinlen geçecek demişti ozaman :) bence pozitif elektrik vermesi iyi bişey, oyüzden ona devam et bencede :)

Güüünnnnaaaayydddıınnnnn..... tatlı anneler...
Haftaya full enerjik başlamak istiyorum... çünkü haftasonum yine kötüydü. 3 haftasonudur başım ağrıyor... çıldırıciim artık...
cumartesi temizlik yaptım. süpür sil çamaşır yıka bir de camları sildim, akşama pert oldum tabi. pazar gezeriz diyordum ama daha gözümü açmadan başladı ağrı. parol ılık duş falan az biraz iyi etti de çocuğu parka çıkarabildik. akşam 7 de yattım sabah 7 ye kadar. 12 saat uyumuşum.. yemek yemeden yatmıştım rüyamda çorbalar yemekler havada uçuştu.

bu arada ağda yine konuşulmuş. bir sakıncası yoktur arkadaşlar. rahat olun. kendinizi iyi hissetmek için herşeyi yapabilirsiniz serbest.. şaka tabi.. hamilelik hastalık değil rahat olup keyfini çıkarmak lazım... saçlarımı boyattım müthiş enerjik hissetmeye başladım. makyaj da yapıyorum, ağda da yaptırıyorum, topuklu ayakkabı da giyiyorum...
bir de şimdilik çok şükür hiç kilo almadım ama pantolonlar olmuyor.(70 ile başladım daha mı alayım ) iki tane hamilelik pantolonu aldım. rahat rahat giyiyorum.
Nursultani canımm çok teşekkür ederim. iyiyiz şükür bahsettiğim gibi işte..

Evet benim kanamam olduğu halde birşey olmaz, yat dinlen geçecek demişti ozaman :) bence pozitif elektrik vermesi iyi bişey, oyüzden ona devam et bencede :)
Ama kanaman olmasına rağmen, bir şey olmaz demesi.. iyi değil ya!
İçime kurt düştü.. Acaba hacettepede başka bir doktora mı gitsem??

ben de ağda yaptırdım valla oohh çok iyi geldi :) sadece her zaman kaşıntı yapar biraz yine yaptı ama önemli değil :)

kızlar ultrasonda bebeği hareketli görmek için çikolata yiyorsunuz ya bunu ne kadar önceden yiyorsunuz?? çarşamda günü 11 de randevum var ben yarım saat önceden yıyeyım dedim olurmu ki acaba?

kızlar ultrasonda bebeği hareketli görmek için çikolata yiyorsunuz ya bunu ne kadar önceden yiyorsunuz?? çarşamda günü 11 de randevum var ben yarım saat önceden yıyeyım dedim olurmu ki acaba?
canım ben yarım saat önce yemiştim. hareketli idi.
Günaydın yeni uyandım desem çalışan arkadaşlara ayipmi olur acaba
valla olur dicem ama 12 saat uyumuşum, daha uyuyamazdım herhalde... :)

Günaydın arkadaşlar siz siz olun dikkat edin kendinize hastalanmayin. Ben çok fenayım

Çikolata 15 dk önce yemiştim ama yinede çok hareketli değildi benim bebişler hep sabah erken gidiyorum kontrole belki ondan uyuyorlardir. :)
Saç boyama konusunda düşüncelerinizi merak ediyorum? .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…