2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Gunaydinlar hanimlarNe guzel paylasimlar bunlar,bebislerin tekmelerini konustugumuz gunleri de allahin izni ile yasiyoruz,bir cogumuz tehlikeyi atlatti yamasallah ekim annelerine

Günaydın kızlar bnde suan hastanedeyim sıra bekliyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah banada dua edinn

canım ben transferden 1 hafta önce başlamıştım progestan iğneye günde 1 kullandım ama 2 ay boyunca tam 60 tane oldum transferden sonrada crinone jel vermişti. iğnede jelde 11.haftaya girince kesilecek demişti. geçen hafta bitti hepsi çok şükür hiç kanama olmadan geldik bu zamana ama şimdide korku başladı ilaçlar kesildi diye kanama olurmu acaba diye. bide 4 hafta önce gördüm en son bebeğimi, bu cumartesi gidicez inşallah doktora hem 2li test var hem kontrol. hem cumartesi biran önce gelsin istiyorum hemde geriliyorum biraz sanki zaman yaklaştıkça :)

valla ben kıpır kıpırına alışık olmadığım için bana normal geliyor.
yine siz daha iyi bilirsiniz.

aynı dönem kardeşim de hamileydi, o anlatırdı şöyle oldu böyle yaptı vs diye, benimkinde tık yok.
yok çikolata ye, yok şunu yap, hepsi aynı.

Kızlar günaydın.dün akşam ilk defa balık yedim.mide bulantım geçti hissediyorum çok şükür.darısı sizlere
Allahım nerde o günler gelsin artık 14.haftaya girdim bulantılar hala devam

Yarin 2li test gunu. Heyecanimiz dorukta... Dualarinizi esirgemeyin.

Yarın ben de kontrole gidiyorum. 2'li test yapılacak. Dualarinizi eksik etmeyin ne olur.

Günaydın kızlar bnde suan hastanedeyim sıra bekliyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah banada dua edinn

Gunaydin kızlar bende hastahaneye gidicem randevum 9.30 da. Ikili teste gidiyorum 1 aydır gitmiuordum doktora buun 11+4 olduk
Hepiniz iyi haberlerle gelin kızlar :)

Gunaydin kızlar bende hastahaneye gidicem randevum 9.30 da. Ikili teste gidiyorum 1 aydır gitmiuordum doktora buun 11+4 olduk
Eee hadi hayırlı haberler al inşallah. Yarın da ben gidecem 11+4 olacak. Bende 4 haftadır gitmiyorum. Rabbim cümlenin evladını esirgesin. Hepimize hayırlı sağlıklı haberler aldırsın inşallah.

günaydın kızlar hızlı ve hafif geçen bir hafta olsun hiç kimse yorulmasın inşallah :) haftasonu 5dk oturmadım yerimde resmen ama iyiyim şükürler olsun sadece rüzgar yedim biraz sanırım belimin sağ tarafında bi ağrı var kas ağrısı gibi

Canım çok üzüldüm.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. Doğuma kendisi girerse çok sevinirim. Normal doğum istiyorum ben. Ama dediğin gibi mesai saatleri içinde doğurursam ancak o zaman kendisi girebilir.. Ben de sevdim doktoru, ilgili biri. Ancak bu hafta şuram ağrıdı, bir sıkıntı olur mu hocam? diye sorsam.. hemen onlar normal diyor :) Ona göre her şey normal sanki.. :)

bende de yeni yeni başladı, daha önce hiç yoktu. sabah kahvaltı işkence, akşam yemek işkence... 10. haftada başlayan çok duymuştum, olabiliyormuş :) bendeki aşırı şiddetli değil, sadece yemek yerken rahatsız oluyorum biraz ama dayanacağız artık...

ama sen bildirmedin mi hamile olduğunu hamilelerin fazla mesai yapması kesinlikle yasak :S
Cnm eleman eksigi var biliyolar ama eleman vermedikleri icin mecbur kaliyruz o kadar ki aksama yine gidicem nobete hem bizim nobetli oldugu fazlasi yasak durumu yok 6. Aya kadar nobet tutuyosun 28 haftadan sonra istersen tutuyosun

tabiki karar senin ateşin çıktığını bilmiyordum.Allah tex vakit te şifa versin inslh dikkat et kendine ...

Günaydın kızlar herkese iyi haftalar. Haftasonu çok gezmeli geçti bizim. bulantılarla birlikte dışarda yemek yemek çok kötü olsa da bahar kokusu hissetmek güzeldi. hala daha sabah ve akşamki bulantılarım bitmedi gitti. Acıkınca da bulanıyor çok yıprattı beni artık 14. Hafta da bitiyo.keçi sütü demişsiniz onu marketten bulabiliyor musunuz.

Günaydınlar kızlarrr, 2 haftadır yoktum , kaplıcalara gittik , ben normal havuza girdim , millet Sauna hamam buhar banyosu o bu keyfi yaparken ben onlara baktım seneye Acısını çıkarırım artık buna da şükür
Ordan da anneme geçtik 3 gün orda kaldım , sonra Eve geldik bir ton çamaşır ev toz içinde, camların kenarlarını balkonu temizledim, çamaşırları yıkayıp astım, nereyi bulduysam artık koltuk üzeri kapı üstü sandalye tepesi
Anlayacağınız şuanda 3-4 sepet ütü beni bekliyor bi de Detaylı bir ev temizliği , temizliği bugün Yaparım ütüler de Kalsın , gecelikleri iç çamaşırları nevresimleri ütülemesem mi bu seferlik
Geçmişi 15 sayfa kadar okudum , maşallah herkes iyi okuduğum kadarıyla daha da iyi olalım inşallah , benim buluntularında herhangi bir azalma yok.inşallah doğuma kadar devam etmez...
Hepinize mutlu , huzurlu, sağlıklı , güzel haberler alacağınız bir hafta diliyorum

Bu arada ruza sen nasıl oldun oğlun nasıl? Senin msjını görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…