- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
canım ben transferden 1 hafta önce başlamıştım progestan iğneye günde 1 kullandım ama 2 ay boyunca tam 60 tane oldum transferden sonrada crinone jel vermişti. iğnede jelde 11.haftaya girince kesilecek demişti. geçen hafta bitti hepsi çok şükür hiç kanama olmadan geldik bu zamana ama şimdide korku başladı ilaçlar kesildi diye kanama olurmu acaba diye. bide 4 hafta önce gördüm en son bebeğimi, bu cumartesi gidicez inşallah doktora hem 2li test var hem kontrol. hem cumartesi biran önce gelsin istiyorum hemde geriliyorum biraz sanki zaman yaklaştıkça :)bana hiç iğne vermediler daha etkilidir aslında o ama sadece hastaneye yattigim gun kalp atışım uçmuş 140 lardaydı serum taktılar sakinlesmem için mi kanama dursun diye mi bilmiyorum belkide ikisi için sonrada progestana hap olarak başladım şimdi iyiyim çok şükür. sanada gerek kalmaz inşallah artık iğneye
Canim benim kizim da o kadar hareketliydikki 10 haftalik kontrolde bile kipir kipirdi 12+2 de gittim galiba bu bebegim de kiz olmasi ihtimali var hic kipirdamadi o kadar uzgunum ki iyi bir dr buldum cuma gunune randevu alabildim onada gidecegim bir problem mi var diye off moralim cok bozuk bebis hic kipirdamadi
Allahım nerde o günler gelsin artık 14.haftaya girdim bulantılar hala devamKızlar günaydın.dün akşam ilk defa balık yedim.mide bulantım geçti hissediyorum çok şükür.darısı sizlere
Yarin 2li test gunu. Heyecanimiz dorukta... Dualarinizi esirgemeyin.
Yarın ben de kontrole gidiyorum. 2'li test yapılacak. Dualarinizi eksik etmeyin ne olur.
Günaydın kızlar bnde suan hastanedeyim sıra bekliyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah banada dua edinn
Hepiniz iyi haberlerle gelin kızlar :)Gunaydin kızlar bende hastahaneye gidicem randevum 9.30 da. Ikili teste gidiyorum 1 aydır gitmiuordum doktora buun 11+4 olduk
ama sen bildirmedin mi hamile olduğunu hamilelerin fazla mesai yapması kesinlikle yasak :SCnm benm ilk hamileligim ama nobetteyim yarin sabah cikicam taa 24 saat insallah iyi gecer
Eee hadi hayırlı haberler al inşallah. Yarın da ben gidecem 11+4 olacak. Bende 4 haftadır gitmiyorum. Rabbim cümlenin evladını esirgesin. Hepimize hayırlı sağlıklı haberler aldırsın inşallah.Gunaydin kızlar bende hastahaneye gidicem randevum 9.30 da. Ikili teste gidiyorum 1 aydır gitmiuordum doktora buun 11+4 olduk
Günaydın hamişler :) hayırlı haftalar olsun bugün kontrolleri olan hamişler hayırlı haberlerler gelin inşallah
amin inşallahhh bende 15 nisan da gideceğim :)) doğum günümde cinsiyet öğrenmek istedim :)))
ayyy ne güzel bir hediye olur canım ya inşallah gösterir kendini minikk :)
Canım çok üzüldüm.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. Doğuma kendisi girerse çok sevinirim. Normal doğum istiyorum ben. Ama dediğin gibi mesai saatleri içinde doğurursam ancak o zaman kendisi girebilir.. Ben de sevdim doktoru, ilgili biri. Ancak bu hafta şuram ağrıdı, bir sıkıntı olur mu hocam? diye sorsam.. hemen onlar normal diyor :) Ona göre her şey normal sanki.. :)Merhaba hoşgeldin tatlım. Bende önceki gebeliğimde o hocaya gidiyordum. Baba gibi kendisi, ancak bebeğimi kaybetmiştim ne yazıkki, birdaha o hastaneye gidemedim oyüzden...Birde dr a sadece mesai saatlerinde ulaşabiliyorsun o da kötü ne yazıkki...Ama çok iyi bir dr. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
inşallah yaaa :)) doktor bir öncekinde erkek ihtimali üzerinde durdu bakalım :))
bende de yeni yeni başladı, daha önce hiç yoktu. sabah kahvaltı işkence, akşam yemek işkence... 10. haftada başlayan çok duymuştum, olabiliyormuş :) bendeki aşırı şiddetli değil, sadece yemek yerken rahatsız oluyorum biraz ama dayanacağız artık...ne güzel mide bulantıları azalmaya başlamış çoğunuzda.
peki bende,
tam tersi,
hiç midem bulanmazken 10. haftada olan oldu, haftasonu kaç kez kustum.
hamilelikten ziyade biraz rahatsızım, ondandır diye düşünüyorum, yoksa bu haftada mide bulantısı başlamaz değil mi?
hala kilo almadım güzel haber :) ama şişkinlik var ve sıkmamak için hamile pantolonuna geçiş yaptım.
onun dışında sağlıklı şeylere karşı antipatim var,
yumurta, süt, yoğurt, et yiyemiyorum.
ilk hamileliğimde de bunlara duyarlılığım olmuştu ama bu kadar fazla değil. zorla da olsa tüketebiliyordum.
of of, 2. zor oluyormuş ya...
Cnm eleman eksigi var biliyolar ama eleman vermedikleri icin mecbur kaliyruz o kadar ki aksama yine gidicem nobete hem bizim nobetli oldugu fazlasi yasak durumu yok 6. Aya kadar nobet tutuyosun 28 haftadan sonra istersen tutuyosunama sen bildirmedin mi hamile olduğunu hamilelerin fazla mesai yapması kesinlikle yasak :S
tabiki karar senin ateşin çıktığını bilmiyordum.Allah tex vakit te şifa versin inslh dikkat et kendine ...Zar karar hesabına göre ilaç veriyoruz dedi dr. İçmezsem benim 1 ay sürüyor normalde hastalığım ve ateşim vardı ateş çok zararlı hamilelikte. Mecbur içtimins 2-3 günde toplarlanirim. Şuan çok fenayım gözüm burnum akıyor ateş var yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?