çarşamba saat 11 de ilk randevu benimİnşallah haberlerini bekliyorum ne zaman kontrolün
Merhaba ben varim :) kucukkoy basari hastanesine gidiyoruk suanlik memnunum :)
Arkadaşlar merhaba .. herkes sağlıkla bebeğine kavuşur inşallah..
emsey hospitala gidiyorum çok memnunum hastaneden. cumartesi kontrolümde doktor erkeğe benziyor dedi. ikinci oğluşum geliyor galibasaaat 4 te ikili test randevum var. inşallah güzel sonuçlar alırım
Can'ım merhaba.evet öyle oldu biraz.son kontrolde kendini göstermedi benim sıpa.13.ünde tekrar gidecem durum netleşecek.inşallah hayır kız demez dr im.kız istememe rağmen erkek fikrine alıştım o yüzden değilsin istemem:)bana gelince.iştahım fena açıldı.sabah fena çarpıntım oldu bayılacam sandım.sonra kahvaltı yaptım sine bir saat sonra acıktığını hissettim:))şimdi yürüyüş yapıyorum her gün ceviz,taze sıkılmış portakal suyu menüme şimdi de keçi sütü ekledim.geçen hafta ilk defa iştahlansak balık yedim.o duyguları öyle özlemiştim ki:))bende durumlar böyle darısı başına canım.cünsiyeri her dr söylemiyor bana denk geldi fakat tabi umarım yanılmamıştırsende durumlar Nasıl?nasıl gidiyor hamilelik
inşallah ggüzel haberler alırsın hayırlı olsun şimdiden
kızlar yardım lütfennnnn
hergün sizleri okuyorum ama girip yazamadım bi türlü
gebeliğimin başından beri lekelenme yaşıyorum dr bebeğin eşinin aşağıda olduğunu 3 ay dolana kadar geleceğini söledi günde 200lükten 2 tane progestan hap ve haftalık proluton depot vuruluyorum geçiyodu ama bu hafta iğne olmama rağmen lekeler geliyo ve bu lekeler gelince ağrımda çok oluyo
bide bende 9+larda bulantılarım falan sıfırlandı göğüs ağrısıda gitti kontrolüm cumartesi çok korkuyorum
düşüncelerinize ihtiyacım var
tabi bu kadar evhamımın sebebi 2 kayıp olması ve biride tüpbebekti bunuda rabbim kendiliğinden nasip etti yıllar sonra moralmen baya çöktüm eşimde gününde gidelim evham yapma diyo götürmüyo şaştımmm
Evet tuttu :) bak gunumuzde ayniymis seninle :) bende hic bilmiyorum oralari ayni doktorun ordadir belki :) ilk cocugun kac yasindaBen de kucukcekmecede yim. ..neyse hiç olmazsa küçükler tuttu.
Şimdilik kanuni sultan suleyman eğitim ve araştırma hastanesine devam ediyorum. İlk doğumumu da Bahçelievler nisa hastanesinde yapmıştım. O zamanlar memnun kalmıştım ama şimdilerde durum ne bilmiyorum
kızlar meraba yaa NUB teorisi diye bişey varmış yeni gördüm anlayan biri varsa bi bakabilir mi gerçi dr dedi ama kesin değil dedi bakalım sizler ne diceksiniz
Ne olur ne olmaz git canim doktora. Insallah iyidir bebegin rahatlarsinkızlar yardım lütfennnnn
hergün sizleri okuyorum ama girip yazamadım bi türlü
gebeliğimin başından beri lekelenme yaşıyorum dr bebeğin eşinin aşağıda olduğunu 3 ay dolana kadar geleceğini söledi günde 200lükten 2 tane progestan hap ve haftalık proluton depot vuruluyorum geçiyodu ama bu hafta iğne olmama rağmen lekeler geliyo ve bu lekeler gelince ağrımda çok oluyo
bide bende 9+larda bulantılarım falan sıfırlandı göğüs ağrısıda gitti kontrolüm cumartesi çok korkuyorum
düşüncelerinize ihtiyacım var
tabi bu kadar evhamımın sebebi 2 kayıp olması ve biride tüpbebekti bunuda rabbim kendiliğinden nasip etti yıllar sonra moralmen baya çöktüm eşimde gününde gidelim evham yapma diyo götürmüyo şaştımmm
sağol canım cevap için bakalım çarşamba günü gidicem sanırım rabbim korktuğumuz yere uğratmasınçok geçişl olsun ama önlem amaçlı git derim ben Rabbim korur onu inşallah sana bağışlar ama stres yapma
sağol canım cevap için bakalım çarşamba günü gidicem sanırım rabbim korktuğumuz yere uğratmasın
öyle mi hangi grup cnmface bi grup var orda yorumluyorlar aslında ama içimden erkek geçti :))
canım tam hatırlamıyorum ama 2 tüpe yakın kullanmıştım sanırım. ilk zamnlar günde 1 sürdüm. sonra günde 2. ikinci tüpte çok az kalmıştı.ben de lierac veya mustela almayı düşünüyorum ilerleyen aylarda. şimdilik nemlendirici kullanıyorum sadece. 1 tüp ne kadar süre yetiyor acaba?
çarşamba gidicem inş canım sizleri okuyorum tam gaz bulantı devam diyosunuz baya bi korkuyorum açıkçasıNe olur ne olmaz git canim doktora. Insallah iyidir bebegin rahatlarsin
Ben medipol megaya gidiyorum canım, Elif Hanım'a , bana da nisaya git demişlerdi ama ordaki doktorlar sezeryana alıyor gibi bi kanı oluşmuştu bende gitmedim , senin normal doğum muydu?Kızlar Allah bilir siz daha önce konusmussunuzdur ama ben de bir sorayım. .
Aranızda İstanbullu anne var mı varsa hangi hastanelere gidiyorlar? İlk doğumunun üzerinden hayli vakit geçti cahil kaldım bu konuda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?