İyi yapmışsın canım.Mustela ve lierac deniyor zaten.Bu ikisi iyi.Ama kremlerini düzenli sürüp çatlayan da duydum,belki çok daha fazla çatlayacakken bunu önlüyordur ama mutlaka işe yarıyor bence bir miktar da olsa.Çatlamayla ilgili başka bir öneri de yapabilirsekbende mustela aldım ama daha doktorla konuşmadan kullanmadım :)
birçok kişiden duyduğum kadarıyla badem yağı tüylenme yapıyormuş
https://www.facebook.com/groups/nubteorisi/?fref=ts bu canım yanlış olduhttps://www.kadinlarkulubu.com/nubteorisi/?fref=ts burda yorumluyorlar
https://www.kadinlarkulubu.com/nubteorisi/?fref=ts bu canım yanlış oldu
çok sağol canım aslında koruyucusu rabbim ama evham yapıp duruyorum işteamin canım inşallah içini ferah tut ama sen :)
tşk ederim cnmhttps://www.kadinlarkulubu.com/nubteorisi/?fref=ts burda yorumluyorlar
tşk ederim cnm
kızlar yardım lütfennnnn
hergün sizleri okuyorum ama girip yazamadım bi türlü
gebeliğimin başından beri lekelenme yaşıyorum dr bebeğin eşinin aşağıda olduğunu 3 ay dolana kadar geleceğini söledi günde 200lükten 2 tane progestan hap ve haftalık proluton depot vuruluyorum geçiyodu ama bu hafta iğne olmama rağmen lekeler geliyo ve bu lekeler gelince ağrımda çok oluyo
bide bende 9+larda bulantılarım falan sıfırlandı göğüs ağrısıda gitti kontrolüm cumartesi çok korkuyorum
düşüncelerinize ihtiyacım var
tabi bu kadar evhamımın sebebi 2 kayıp olması ve biride tüpbebekti bunuda rabbim kendiliğinden nasip etti yıllar sonra moralmen baya çöktüm eşimde gününde gidelim evham yapma diyo götürmüyo şaştımmm
kesinlikle öyle.. azaltsın yeter. karnı haritaya dönen kadınlar görüyorum. olursa da yapacak bişey yok ama önlemimizi alalım değil mi... :)İyi yapmışsın canım.Mustela ve lierac deniyor zaten.Bu ikisi iyi.Ama kremlerini düzenli sürüp çatlayan da duydum,belki çok daha fazla çatlayacakken bunu önlüyordur ama mutlaka işe yarıyor bence bir miktar da olsa.Çatlamayla ilgili başka bir öneri de yapabilirsekazar azar zamana yayarak kilo almamızmış
kızlar yardım lütfennnnn
hergün sizleri okuyorum ama girip yazamadım bi türlü
gebeliğimin başından beri lekelenme yaşıyorum dr bebeğin eşinin aşağıda olduğunu 3 ay dolana kadar geleceğini söledi günde 200lükten 2 tane progestan hap ve haftalık proluton depot vuruluyorum geçiyodu ama bu hafta iğne olmama rağmen lekeler geliyo ve bu lekeler gelince ağrımda çok oluyo
bide bende 9+larda bulantılarım falan sıfırlandı göğüs ağrısıda gitti kontrolüm cumartesi çok korkuyorum
düşüncelerinize ihtiyacım var
tabi bu kadar evhamımın sebebi 2 kayıp olması ve biride tüpbebekti bunuda rabbim kendiliğinden nasip etti yıllar sonra moralmen baya çöktüm eşimde gününde gidelim evham yapma diyo götürmüyo şaştımmm
Hoşgeldin canım:)Herkese merhabaaaaa...
Kaç gündür bakiniyordum var mı bir ekim anneleri topigi diye ama meğer görememişim.
1076 sayfanın tamamına bakamadım bu yüzden damdan düşer gibi dalıyorum affiniza sığınarak. .
Bugun itibariyle 11+1 le devam ediyor zorlu yolculuğum. Bu hafta çok şükür biraz rahatlamış görünsem de 5. Haftadan itibaren mide bulantısı kusmalı reflü ayaklarıyla geldim bugüne.
9. Yaşında bir kızım var. O kardeşini biz de evladimizi sabırsızlıkla bekliyoruz.
Rabbim hepimize sağlıkla kolaylıkla evlatlarimizi kucağımiza almayi nasip etsin insallah.
Şimdilik benden bu kadar..
Siz anlatın bakalım neler yapıyorsunuz neler konuşuyorsunuz buralarda..
Hoşbuldum muuu? ?? :)))
tamam cnm bende de açmadı tşk edirimNub Teorisine Göre Bebegin Cinsiyeti canım böyle arat öbür yazdığım çıkmıyor
inş iyidir canım beni rahatlattınız valla sağoluncanım hiç stres yapma . bebeğin gayet iyidir inşallah.. doktor kontrolleri arası uzadığı zaman bendede aynı korku oluşmuştu. belirtiler gitti gibi hissediyordum.
canım dr endişelenme 3 ay dolana kadar gelecek bu lekeler endişelenme bebekle alakalı değil bebeğin eşi plesentayla ilgili dedi ama işte hepsi üst üste gelince endişede arttıBiliyorum çok zor bir durum ama olumsuz düşünüp strese sokmayın kendinizi. Bulantı goguslerde hassasiyet hamilelik özellikleri ama bunlar ille de her daim devam edecek diye bir şart yok. Herkese göre farklı periyodlarda devam ediyor yada bitiyorlar.
Yalnız ağrı ve lekelenme birlikte değerlendirildiğinde doktorunuz bilgilendirmeniz gereken bir durum olabilir .telefonla ulaşma sansiniz varsa doktorunuza önce bir arayip danışın. Yoksa da ve cok stres yapıyorsunuz da gidin bir acile baksınlar. Rabbim sağlık versin tez zamanda
canım dr endişelenme 3 ay dolana kadar gelecek bu lekeler endişelenme bebekle alakalı değil bebeğin eşi plesentayla ilgili dedi ama işte hepsi üst üste gelince endişede arttı
Bak bulanti konusunu bende yasadim. 5. Haftanin sonunda basladi bulantilarim 9. Haftada birden yok oldu 2 gun boyunca halsizlik dahi yok olduçarşamba gidicem inş canım sizleri okuyorum tam gaz bulantı devam diyosunuz baya bi korkuyorum açıkçası
sizlerde dua edin arkadaşım inş bende sizler için ediyorum sağlıklı sıhhatli alırız inşş evlatlarımızı kucağımızakorkma canım ALlah korur onu sen dua et yeter
sizlerde dua edin arkadaşım inş bende sizler için ediyorum sağlıklı sıhhatli alırız inşş evlatlarımızı kucağımıza
bende başlamadı canım ama ne gelirse rabbimden tabiki evde de durdukça evhamlandım durdum işteBak bulanti konusunu bende yasadim. 5. Haftanin sonunda basladi bulantilarim 9. Haftada birden yok oldu 2 gun boyunca halsizlik dahi yok oldukorktum hastaneye aradim doktor bisey olmaz ama kucuk bir.ihtimal var gel kontrol edelim dedi. Cok sukur hersey yolundaymis bir sonraki gun tekrar basladi zaten bulantilarim. Ama baslamasada ters giden birseyden degilmis. Insallah seninde gecmistir bulantilarin bir sikinti yoktur yavrularimiza kavusuruzb:)
Evet hala ordaymis... Ama mübarek randevulari hala eski ssk kuyrukları gibi :))Evet tuttu :) bak gunumuzde ayniymis seninle :) bende hic bilmiyorum oralari ayni doktorun ordadir belki :) ilk cocugun kac yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?