2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
canım çok sağol, ben de az önce 1+1 kampanya bulup aldım, yeter herhalde :)

bende mustela aldım ama daha doktorla konuşmadan kullanmadım :)
birçok kişiden duyduğum kadarıyla badem yağı tüylenme yapıyormuş
İyi yapmışsın canım.Mustela ve lierac deniyor zaten.Bu ikisi iyi.Ama kremlerini düzenli sürüp çatlayan da duydum,belki çok daha fazla çatlayacakken bunu önlüyordur ama mutlaka işe yarıyor bence bir miktar da olsa.Çatlamayla ilgili başka bir öneri de yapabilirsek azar azar zamana yayarak kilo almamızmış

canım hiç stres yapma . bebeğin gayet iyidir inşallah.. doktor kontrolleri arası uzadığı zaman bendede aynı korku oluşmuştu. belirtiler gitti gibi hissediyordum.

kesinlikle öyle.. azaltsın yeter. karnı haritaya dönen kadınlar görüyorum. olursa da yapacak bişey yok ama önlemimizi alalım değil mi... :)

Biliyorum çok zor bir durum ama olumsuz düşünüp strese sokmayın kendinizi. Bulantı goguslerde hassasiyet hamilelik özellikleri ama bunlar ille de her daim devam edecek diye bir şart yok. Herkese göre farklı periyodlarda devam ediyor yada bitiyorlar.
Yalnız ağrı ve lekelenme birlikte değerlendirildiğinde doktorunuz bilgilendirmeniz gereken bir durum olabilir .telefonla ulaşma sansiniz varsa doktorunuza önce bir arayip danışın. Yoksa da ve cok stres yapıyorsunuz da gidin bir acile baksınlar. Rabbim sağlık versin tez zamanda

Hoşgeldin canım:)

canım dr endişelenme 3 ay dolana kadar gelecek bu lekeler endişelenme bebekle alakalı değil bebeğin eşi plesentayla ilgili dedi ama işte hepsi üst üste gelince endişede arttı

çarşamba gidicem inş canım sizleri okuyorum tam gaz bulantı devam diyosunuz baya bi korkuyorum açıkçası
Bak bulanti konusunu bende yasadim. 5. Haftanin sonunda basladi bulantilarim 9. Haftada birden yok oldu 2 gun boyunca halsizlik dahi yok oldu korktum hastaneye aradim doktor bisey olmaz ama kucuk bir.ihtimal var gel kontrol edelim dedi. Cok sukur hersey yolundaymis bir sonraki gun tekrar basladi zaten bulantilarim. Ama baslamasada ters giden birseyden degilmis. Insallah seninde gecmistir bulantilarin bir sikinti yoktur yavrularimiza kavusuruzb:)

bende başlamadı canım ama ne gelirse rabbimden tabiki evde de durdukça evhamlandım durdum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…