2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
merhaba, ben ilk çocuğumda da boyamamıştım hatta emzirirkende boyamıyorum bunda da boyamıyorum ama 3 ay sonrası boyayabilirsiniz diyorlar..ben önemsemiyorum ki genetik olarak saçım yarısı beyaz kırçıllı gibi birde kısacık kestirdim saçla başla uğraşmıyorum..oje de sürmüyorum sonrasında aseton kokusu ya da oje çıkarıcı (asetonsuz) kokusunu içime çekmemek için....

bende başlamadı canım ama ne gelirse rabbimden tabiki evde de durdukça evhamlandım durdum işte
Oyle oluyor canim insanin elinde degil. Bulanti konusu vs herkesin bir olmuyo iste.

Evet hala ordaymis... Ama mübarek randevulari hala eski ssk kuyrukları gibi :))
9 yaşında bir kızım var
Masallah Allah bagislasin :)
Benim doktorda ayni ustelik rabdevulu calismiyolarda. Her gidisimde ortalama 1,5 saat bekliyorum ozel mi devlet mi anlasilmiyo o konuda ama doktordan herkes memnun bende devam :)

Medipol mega benim de aklımdaki hastanelerden...ilk doğumum zorunlu sezeryandi zaten o zamanlar açıkçası normal doğuma da cesaretim yoktu. Doktorum Mürüvvet hanımdı ve kime sorsam o normal doğum taraftarı derdi benim de odum daha çok patlardi:))

Şimdi içinse ssvd araştırması yapıyorum.koşullar uygun olursa ilkine göre daha cesaretliyim.
Bakalım artık kısmet. .

Siz memnun musunuz doktorunuz dan hastaneden?

Arkadaslar sabah erkenden 2li testimizi yaptirdik. Sukur ki ultrasondan bir sorun cikmadigini soyledi doktor. Kan sonuclarini da 1 hafta icinde alacagiz. Insallah onda da bir sorun cikmaz. O kadar endiseliydim ki doktora cinsiyetle ilgili tahmini olup olmadigini bile sormayi unutmusum. Neyse saglikli olsun da kiz erkek fark etmiyor. Artik sonuclarla kendi doktorumuza gittigimizde sorariz.

Hosgeldin canim Allah kucagina almayida nasip etsin..Hemen hemen ayni gidiyoruz seninle..

Buarada arkadaslar Facebook daki grubumuz gizli yani arkadaslariniz falan göremiyor..Daha hizli iletisim kurabiliyoruz..Gelmek isteyenler mail adreslerini @leyl-i efruz a gönderebilirler

kızlar meraba yaa NUB teorisi diye bişey varmış yeni gördüm anlayan biri varsa bi bakabilir mi gerçi dr dedi ama kesin değil dedi bakalım sizler ne diceksiniz
Benim de içimden kız geçtisağlıklı olsun inşallah

Kızlar merhaba ben de 11+4 günlük hamileyim nisa hastanesine gidiyorum muhabbet hanıma ama pek memnun değilim. Var mı önereceğiniz tanıdığınız doktor? Ya da derya hanımı tavsiye eder misiniz?

Valla özele güvenmiyorum.. Devlet en kesin ve net bilgiyi veriyor bence. Ben özele ne zaman gitsem panik oldum.. Çünkü adamların tek kaygısı para..
Tatlım demek ki şehirden şehire değişiyor. .. yani benim rahatsız olduğum nokta toplu içeri almaları. ..

Tatlım demek ki şehirden şehire değişiyor. .. yani benim rahatsız olduğum nokta toplu içeri almaları. ..

aynen Ankarada da öyle 5 kişi ile muayne oldugumu hatırlıyorum ilk hamileliğimde ve bayan bi doktordan randevu aldım ben kendi asistani muayne etti yanı o gün devleti bıraktık

Canım çok sevindim:) endişeleniyordun için rahatlamıştırhep iyi haberlerle geliriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…