- 25 Şubat 2016
- 26
- 24
- 3
- 44
merhaba, ben ilk çocuğumda da boyamamıştım hatta emzirirkende boyamıyorum bunda da boyamıyorum ama 3 ay sonrası boyayabilirsiniz diyorlar..ben önemsemiyorum ki genetik olarak saçım yarısı beyaz kırçıllı gibi birde kısacık kestirdim saçla başla uğraşmıyorum..oje de sürmüyorum sonrasında aseton kokusu ya da oje çıkarıcı (asetonsuz) kokusunu içime çekmemek için....Günaydın arkadaşlar siz siz olun dikkat edin kendinize hastalanmayin. Ben çok fenayım
Çikolata 15 dk önce yemiştim ama yinede çok hareketli değildi benim bebişler hep sabah erken gidiyorum kontrole belki ondan uyuyorlardir. :)
Saç boyama konusunda düşüncelerinizi merak ediyorum? .
Oyle oluyor canim insanin elinde degil. Bulanti konusu vs herkesin bir olmuyo iste.bende başlamadı canım ama ne gelirse rabbimden tabiki evde de durdukça evhamlandım durdum işte
Masallah Allah bagislasin :)Evet hala ordaymis... Ama mübarek randevulari hala eski ssk kuyrukları gibi :))
9 yaşında bir kızım var
Medipol mega benim de aklımdaki hastanelerden...ilk doğumum zorunlu sezeryandi zaten o zamanlar açıkçası normal doğuma da cesaretim yoktu. Doktorum Mürüvvet hanımdı ve kime sorsam o normal doğum taraftarı derdi benim de odum daha çok patlardi:))Ben medipol megaya gidiyorum canım, Elif Hanım'a , bana da nisaya git demişlerdi ama ordaki doktorlar sezeryana alıyor gibi bi kanı oluşmuştu bende gitmedim , senin normal doğum muydu?
Eğer nisaya gitmezsen medipolü öneririm , yanlız doğum katına erkek almıyorlar eğer eşinin doğuma girmesini falan istiyorsan .. ben en azından Sancı odasına gelsin demiştim de kabul etmemişlerdi, bebeğin Doğduğu haberini alırken beyefendi döner yiyormuş bekleme salonunda
Teyzesi zorla tutuşturmuş sözde eline , Gücün olsun çok yorulacaksın bugün Demiş
Herkese merhabaaaaa...
Kaç gündür bakiniyordum var mı bir ekim anneleri topigi diye ama meğer görememişim.
1076 sayfanın tamamına bakamadım bu yüzden damdan düşer gibi dalıyorum affiniza sığınarak. .
Bugun itibariyle 11+1 le devam ediyor zorlu yolculuğum. Bu hafta çok şükür biraz rahatlamış görünsem de 5. Haftadan itibaren mide bulantısı kusmalı reflü ayaklarıyla geldim bugüne.
9. Yaşında bir kızım var. O kardeşini biz de evladimizi sabırsızlıkla bekliyoruz.
Rabbim hepimize sağlıkla kolaylıkla evlatlarimizi kucağımiza almayi nasip etsin insallah.
Şimdilik benden bu kadar..
Siz anlatın bakalım neler yapıyorsunuz neler konuşuyorsunuz buralarda..
Hoşbuldum muuu? ?? :)))
DR'u tahmin yapanların neredeyse %97'sinin oğlu olacak :) hadi bakalım hayırlısı:) bu yıl oğlan yılı mı ne?
DR'u tahmin yapanların neredeyse %97'sinin oğlu olacak :) hadi bakalım hayırlısı:) bu yıl oğlan yılı mı ne?
Benim de içimden kız geçtikızlar meraba yaa NUB teorisi diye bişey varmış yeni gördüm anlayan biri varsa bi bakabilir mi gerçi dr dedi ama kesin değil dedi bakalım sizler ne diceksiniz
Cok buyudugunde karnin nasil yaparsin bilemiyorum.ben kendim yapmadigim icin yorum yapamicam.göbekten çekiniyorum ben de. şimdilik bir şey yok da ileride çıkarsa zararı olur mu ağdanın?
Sen yanlış yazmıyorsun tatlım,site link bırakmaya izin vermiyormuşhttps://www.kadinlarkulubu.com/nubteorisi/?fref=ts bu canım yanlış oldu
amin cnm tşk ederim dr da kız dediBenim de içimden kız geçtisağlıklı olsun inşallah
Tatlım demek ki şehirden şehire değişiyor. .. yani benim rahatsız olduğum nokta toplu içeri almaları. ..Valla özele güvenmiyorum.. Devlet en kesin ve net bilgiyi veriyor bence. Ben özele ne zaman gitsem panik oldum.. Çünkü adamların tek kaygısı para..
Bence bu pipilikızlar meraba yaa NUB teorisi diye bişey varmış yeni gördüm anlayan biri varsa bi bakabilir mi gerçi dr dedi ama kesin değil dedi bakalım sizler ne diceksiniz
Tatlım demek ki şehirden şehire değişiyor. .. yani benim rahatsız olduğum nokta toplu içeri almaları. ..
Canım çok sevindim:) endişeleniyordun için rahatlamıştırSelam arkadaşlar Bebeğimi gördüm çok şükür iyi minigim 11+6 olmuş ense kalınlığı 1.1 mm imiş iyi dedi kan verdim 2 li tarama için suan için iyiyiz inşallah sağlıklı bir şekilde kucagimizada almak nasip olur hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?