- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Benim saç çok kötü oldumerhaba, ben ilk çocuğumda da boyamamıştım hatta emzirirkende boyamıyorum bunda da boyamıyorum ama 3 ay sonrası boyayabilirsiniz diyorlar..ben önemsemiyorum ki genetik olarak saçım yarısı beyaz kırçıllı gibi birde kısacık kestirdim saçla başla uğraşmıyorum..oje de sürmüyorum sonrasında aseton kokusu ya da oje çıkarıcı (asetonsuz) kokusunu içime çekmemek için....
Kızlar Allah bilir siz daha önce konusmussunuzdur ama ben de bir sorayım. .
Aranızda İstanbullu anne var mı varsa hangi hastanelere gidiyorlar? İlk doğumunun üzerinden hayli vakit geçti cahil kaldım bu konuda :))
Hayirli olsun imss.. Hadi bakalim testlerde II cikar inş.. Banada kiz dedi ama sonra tahmin dedi sonra erken dedi...:))Kızlar sata gore 12+2. Ultrasona göre 12+6 çıktı. Oysaki 2 gün geriydi.
Burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı 1.6 dedi. Kan sonuçları 1.haftaya çıkar dedi. Inşallah onlar da temiz çıkar.
Bu arada kızım olacak:))))))) Ilk çocuğum çok heyecanlıyım. Darısı ogrenmeyenlerin başına. Sağlıkla, hayırlısıyla kucağımiza alırız inşallah.
Canım doktorum Prof. Kesin olduğunu söyledi. Bu arada teşekkür ederim.Hayirli olsun imss.. Hadi bakalim testlerde II cikar inş.. Banada kiz dedi ama sonra tahmin dedi sonra erken dedi...:))
Hayirli olsun tejrardan hadi bakalim kiysfetler alinmaya baslanir ozamanxesenbitekrardan hadi bakalim 45911565 .!.:Canım doktorum Prof. Kesin olduğunu söyledi. Bu arada teşekkür ederim.
Canım hayırlı olsun Prensesin sağlıkla vaktinde gelsin inşallahKızlar sata gore 12+2. Ultrasona göre 12+6 çıktı. Oysaki 2 gün geriydi.
Burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı 1.6 dedi. Kan sonuçları 1.haftaya çıkar dedi. Inşallah onlar da temiz çıkar.
Bu arada kızım olacak:))))))) Ilk çocuğum çok heyecanlıyım. Darısı ogrenmeyenlerin başına. Sağlıkla, hayırlısıyla kucağımiza alırız inşallah.
Canım çok sağol. Kıyafet için daha erken diye düşünüyorum. Temmuz, Ağustos gibi başlayacağım inşallah.Hayirli olsun tejrardan hadi bakalim kiysfetler alinmaya baslanir ozamanx
Can'ım komşumun gelininin de öyle bir problemi vardı.bebek baş aşağı duruyordu be kanama yapıyordu.haftalık iğne vuruyordu ve istirahat demişti dru.ama şimdi kanama kalmamış.7.aya girdi.korkma yani ama dikkat et derim ve iğne vurulkızlar yardım lütfennnnn
hergün sizleri okuyorum ama girip yazamadım bi türlü
gebeliğimin başından beri lekelenme yaşıyorum dr bebeğin eşinin aşağıda olduğunu 3 ay dolana kadar geleceğini söledi günde 200lükten 2 tane progestan hap ve haftalık proluton depot vuruluyorum geçiyodu ama bu hafta iğne olmama rağmen lekeler geliyo ve bu lekeler gelince ağrımda çok oluyo
bide bende 9+larda bulantılarım falan sıfırlandı göğüs ağrısıda gitti kontrolüm cumartesi çok korkuyorum
düşüncelerinize ihtiyacım var
tabi bu kadar evhamımın sebebi 2 kayıp olması ve biride tüpbebekti bunuda rabbim kendiliğinden nasip etti yıllar sonra moralmen baya çöktüm eşimde gününde gidelim evham yapma diyo götürmüyo şaştımmm
Ay canım inşallah. Darısı başına inşallah.Canım hayırlı olsun Prensesin sağlıkla vaktinde gelsin inşallah
Amin canım bu arada cinsiyetimizde büyük bir ihtimal kızmış oğlumuz var bizde önce hayırlısı ama gönlumuz kızdan yanaydıCanım çok sevindim:) endişeleniyordun için rahatlamıştırhep iyi haberlerle geliriz inşallah
Evet canım ben hepsini içtim için rahat olsun sonuçta biz iyileşmezsek bebeklerimiz daha da kötü olacak doktorlar kar zarara bakıyorlar, bundan sonra ki süreçte kendine normal zamandan çok çok iyi bak benim doktorumun dediği gibi hastaymışsın gibi düşün ve kendini sürekli koru ben 10+2 hastalandım 10+6'da ilaç kullanmak zorunda kaldım senin bebiş büyüdü bile bol bol dinlen ve en kısa zamanda iyileşmeye çalış bir hafta hiçbir şey yapma ben öyle yaptım :)Sana da geçmiş olsun cnm . Hepsini içtin mi benim 14 tane var 7 günlük tedavi ve kaçıncı haftadaydin içtiğinde? Ben korkuyorum ama içiyorum yine de
Raporluyum cnm saolasin. Kafamı kaldıramıyorum zaten. Sana da çok geçmiş olsun cnm bir daha hastalanmayiz ins. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin cümlemize ins. Bebeklerimizi korusun Allah.. :)Evet canım ben hepsini içtim için rahat olsun sonuçta biz iyileşmezsek bebeklerimiz daha da kötü olacak doktorlar kar zarara bakıyorlar, bundan sonra ki süreçte kendine normal zamandan çok çok iyi bak benim doktorumun dediği gibi hastaymışsın gibi düşün ve kendini sürekli koru ben 10+2 hastalandım 10+6'da ilaç kullanmak zorunda kaldım senin bebiş büyüdü bile bol bol dinlen ve en kısa zamanda iyileşmeye çalış bir hafta hiçbir şey yapma ben öyle yaptım :)
Cnm bende imreniyodum insana hic gecmiyecekmis gibi geliyo ama geciyo benmde iki ondeydi enson ayniysa persembe 12 oluyoruz allahin izniyleçarşamba saat 11 de ilk randevu beniminşallah buraya iyi haberlerle dönmeyi çok istiyorum :)
şimdi baana bugünde geçmiyor yarın hiiiiiiiiiiiç geçmez3 haftadır görmedim çok sabırsızlanıyorum.sen ve senin gibi bazı arkadaşlar hafta olarak benden öndesiniz sizler güzel haberler getirdikçe ben daha çok sabırsızlanıyorum
daha bir kaç hafta önce 12 hftalık arkadaşlara özeniyordum tabi ben o zamanlar 9 haftalık daha da küçüktü.birkaç gün sonra bende 12 haftalık olucaaamm inşallaaah
Gecmis olsunDr a gittim grip hikaye idrarda enfeksiyon çıktı ilaç başlandı bitsin dedi bebrk iyi
Amin canım bu arada cinsiyetimizde büyük bir ihtimal kızmış oğlumuz var bizde önce hayırlısı ama gönlumuz kızdan yanaydı
Kozyatağı acıbademKızlar Allah bilir siz daha önce konusmussunuzdur ama ben de bir sorayım. .
Aranızda İstanbullu anne var mı varsa hangi hastanelere gidiyorlar? İlk doğumunun üzerinden hayli vakit geçti cahil kaldım bu konuda :))
Daha erken ama temmuz agustosda gec cnm allah korusun erken dogum icin hazirlan az da olsa bu arada prenses hayirla gelsin annesiCanım çok sağol. Kıyafet için daha erken diye düşünüyorum. Temmuz, Ağustos gibi başlayacağım inşallah.
Canım agustosta zaten 7 aylık olcaz ya :) zaten 24 haftadan önce olan doğumlarda bebeğin yaşam şansı yüzde 0 28. haftaya kadarda çok az 28. haftadan sonrası önemli bende Ağustostan önce bişey almıcam aldım çünkü onlara sarılıp ağladım şimdi hepsi baza altında o yüzden 2 takım hastane çıkışı 1 battaniye 2-3 zıbın tamam alalım da kucağımıza çıplak birakcak değiliz ya. ben temmuz annelerinde böyle almayın diyenlere aman nolcak alalım cinsiyet değişse hediye ederim diyordum ama öyle olmuyomus o yüzden şimdi almıcamDaha erken ama temmuz agustosda gec cnm allah korusun erken dogum icin hazirlan az da olsa bu arada prenses hayirla gelsin annesi
Canim doktor vinsiyeti icin kesin mi konustu. Ben de 14 +4 gunlukken gitmeyi planliyorum da merak ediorum bu haftalarda dogru tahmin olur mu diye.Kızlar sata gore 12+2. Ultrasona göre 12+6 çıktı. Oysaki 2 gün geriydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?