2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Benim saç çok kötü oldu

Kızlar sata gore 12+2. Ultrasona göre 12+6 çıktı. Oysaki 2 gün geriydi.
Burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı 1.6 dedi. Kan sonuçları 1.haftaya çıkar dedi. Inşallah onlar da temiz çıkar.
Bu arada kızım olacak:))))))) Ilk çocuğum çok heyecanlıyım. Darısı ogrenmeyenlerin başına. Sağlıkla, hayırlısıyla kucağımiza alırız inşallah.

Hayirli olsun imss.. Hadi bakalim testlerde II cikar inş.. Banada kiz dedi ama sonra tahmin dedi sonra erken dedi...:))

Canım hayırlı olsun Prensesin sağlıkla vaktinde gelsin inşallah

Can'ım komşumun gelininin de öyle bir problemi vardı.bebek baş aşağı duruyordu be kanama yapıyordu.haftalık iğne vuruyordu ve istirahat demişti dru.ama şimdi kanama kalmamış.7.aya girdi.korkma yani ama dikkat et derim ve iğne vurul

Sana da geçmiş olsun cnm . Hepsini içtin mi benim 14 tane var 7 günlük tedavi ve kaçıncı haftadaydin içtiğinde? Ben korkuyorum ama içiyorum yine de
Evet canım ben hepsini içtim için rahat olsun sonuçta biz iyileşmezsek bebeklerimiz daha da kötü olacak doktorlar kar zarara bakıyorlar, bundan sonra ki süreçte kendine normal zamandan çok çok iyi bak benim doktorumun dediği gibi hastaymışsın gibi düşün ve kendini sürekli koru ben 10+2 hastalandım 10+6'da ilaç kullanmak zorunda kaldım senin bebiş büyüdü bile bol bol dinlen ve en kısa zamanda iyileşmeye çalış bir hafta hiçbir şey yapma ben öyle yaptım :)

Raporluyum cnm saolasin. Kafamı kaldıramıyorum zaten. Sana da çok geçmiş olsun cnm bir daha hastalanmayiz ins. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin cümlemize ins. Bebeklerimizi korusun Allah.. :)

Cnm bende imreniyodum insana hic gecmiyecekmis gibi geliyo ama geciyo benmde iki ondeydi enson ayniysa persembe 12 oluyoruz allahin izniyle

Canım çok sağol. Kıyafet için daha erken diye düşünüyorum. Temmuz, Ağustos gibi başlayacağım inşallah.
Daha erken ama temmuz agustosda gec cnm allah korusun erken dogum icin hazirlan az da olsa bu arada prenses hayirla gelsin annesi

Daha erken ama temmuz agustosda gec cnm allah korusun erken dogum icin hazirlan az da olsa bu arada prenses hayirla gelsin annesi
Canım agustosta zaten 7 aylık olcaz ya :) zaten 24 haftadan önce olan doğumlarda bebeğin yaşam şansı yüzde 0 28. haftaya kadarda çok az 28. haftadan sonrası önemli bende Ağustostan önce bişey almıcam aldım çünkü onlara sarılıp ağladım şimdi hepsi baza altında o yüzden 2 takım hastane çıkışı 1 battaniye 2-3 zıbın tamam alalım da kucağımıza çıplak birakcak değiliz ya. ben temmuz annelerinde böyle almayın diyenlere aman nolcak alalım cinsiyet değişse hediye ederim diyordum ama öyle olmuyomus o yüzden şimdi almıcam

Canim doktor vinsiyeti icin kesin mi konustu. Ben de 14 +4 gunlukken gitmeyi planliyorum da merak ediorum bu haftalarda dogru tahmin olur mu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…