2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Cok sevindim guzel haberlerine. Hep boyle guzel haberler alalim ve verelim insallah.

Canım verimli uzman bir doktor. Prof. Kendisi. Tahmin var mı dedim. Tahmin değil gerçek dedi. Kesin yani.
Cok iyi ya. Masallah canim. Ben de iyi bir doktor bulamadim konyada yaşiyorum. Hala arayiş icindeyim. Ve cinsiyetini cok merak ediyorum. Insallah bana da biseyler soyler gittigimde

Canım verimli uzman bir doktor. Prof. Kendisi. Tahmin var mı dedim. Tahmin değil gerçek dedi. Kesin yani.

Ben unutmusum sormayiCiktiktan sonra aklima geldi. Benim de ilk oldugu icin fark etmez ama gonlum kizdan yana fakat erkek gibi hissediyorum. Neyse haftaya kan sonuclariyla beraber gittigimde doktoruma sorarim umarim.

Cok iyi ya. Masallah canim. Ben de iyi bir doktor bulamadim konyada yaşiyorum. Hala arayiş icindeyim. Ve cinsiyetini cok merak ediyorum. Insallah bana da biseyler soyler gittigimde
Canım benim eşim de hekim. Devlette çalışıyor. Bazen özelde Nöbet tutuyor. Ozellerin hilelerini bildiği için her zaman bilimsel açıdan da devleti öneriyor. Ben devlet hastanesine gidiyorum. Tüm. Cihazlar son model ve hocalar çok bilgili. Sonuçlar yüksek puanlarla ataniyorlar. Bir de hersey ücretsiz oldu bu zamana kadar.

Kızlar yaa dün annemlerden döndüm daha şimdiden çok özledim durmadan ağlıyorum sanki ilk kez dışarı cikmisim gibi önüne geçemiyorum evime yaşadığım şehire sinir oluyorum ben hiç böyle değildim 8 yıldır disardayim

hamilelikten hepsi canım bende 1 haftadır annemleydim hastanede yattım diye geldi sonra da evimi temizle di çamaşırları yıkadı ütüledi bize yemek yaptı dün anneme giderken gitme bisey yapma ama yanımda kal dedim o da üzüldü gelcem yine dedi şu anda bile gözlerim doldu valla hormonlar tavan inşallah geçici bir durum 9 ay annemizi kendimize mahkum edemeyiz yazın gelmesini bekliyorum kardeşlerim gelsin en azından diye

Kızlar akıntınız var mı? benim krem gibi kokusuz bi akıntım var ama progestana başladığımdan beri bir tık daha artti ilacın etkisi var mıdır ? Bazen pedime bilegeliyo akıntı ama özellikle Afedersiniz tuvaletimi yaptiktan sonra peçete ye baya geliyo akıntım normal midir?

Hormonlar diyolardi da bu kadar olduğunu bilmiyordum... dün yol boyunca ağladım resmen... kardeşlerim durmadan gözlerimin önündeler durmadan onları annemi evi düşünüyorum...

Hormonlar diyolardi da bu kadar olduğunu bilmiyordum... dün yol boyunca ağladım resmen... kardeşlerim durmadan gözlerimin önündeler durmadan onları annemi evi düşünüyorum...
hamileliğin normal geçtiği sürece gidersin inşallah tabi yolda önemli yakınsa.. bana yolda yasak gelirlerse görcem anca 5-6. ayları bi bitirelim fabrika ayarlarımıza döneriz insallah :)

Kokusuz ve renksiz akıntı normal diye biliyorum.bende de oluyor. Günlük Ped kullanıyorum surekli

tamda bu konuyu düşünürken çok iyi oldu canım :) çatlaklar için hangi kremi düşünüyorsunuz ya da kullanıyorsunuz ne zaman başlanmalı
Canım ben mustela kullanmaya başladım 2.aydan beri günde bir sürüyprum banyodan banyoya da bebe yağı inşallah çatlamayız

Aynen canim ben de ayni sekilde dusunuyorum. O sebeple ben de universite hastanesinde devam ediyorum. Gonlum rahat, doktorum ilgili ve bilgili. Ogretim uyesi oldugum icin vaktim yok ama ogle arasinda bile zaman ayarlayip gidebiliyorum. Doktorumdan cok memnunum. Oldukca yogun biri ama kadin dogumcularin hepsi ayni, ozel-devlet farketmeden.

Bende sabirsizlaniyorum almiyorum ama 5 aydan sonra alicam biraz biraz cnm sende haklisin ama

Cnm benm hep camasirimda oluyo gunde iki uc degistiriyorum o akinti yuzunden ayni dedigin gibi ama ben basindan beri progestan kullaniyorum bana sorunmus gibi gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…