- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 133
- 35
Pardon 13+4 olcamCanim doktor vinsiyeti icin kesin mi konustu. Ben de 14 +4 gunlukken gitmeyi planliyorum da merak ediorum bu haftalarda dogru tahmin olur mu diye.
Kızlar sata gore 12+2. Ultrasona göre 12+6 çıktı. Oysaki 2 gün geriydi.
Burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı 1.6 dedi. Kan sonuçları 1.haftaya çıkar dedi. Inşallah onlar da temiz çıkar.
Bu arada kızım olacak:))))))) Ilk çocuğum çok heyecanlıyım. Darısı ogrenmeyenlerin başına. Sağlıkla, hayırlısıyla kucağımiza alırız inşallah.
Canım verimli uzman bir doktor. Prof. Kendisi. Tahmin var mı dedim. Tahmin değil gerçek dedi. Kesin yani.Pardon 13+4 olcam
Cok iyi ya. Masallah canim. Ben de iyi bir doktor bulamadim konyada yaşiyorum. Hala arayiş icindeyim. Ve cinsiyetini cok merak ediyorum. Insallah bana da biseyler soyler gittigimdeCanım verimli uzman bir doktor. Prof. Kendisi. Tahmin var mı dedim. Tahmin değil gerçek dedi. Kesin yani.
Canım verimli uzman bir doktor. Prof. Kendisi. Tahmin var mı dedim. Tahmin değil gerçek dedi. Kesin yani.
Canım benim eşim de hekim. Devlette çalışıyor. Bazen özelde Nöbet tutuyor. Ozellerin hilelerini bildiği için her zaman bilimsel açıdan da devleti öneriyor. Ben devlet hastanesine gidiyorum. Tüm. Cihazlar son model ve hocalar çok bilgili. Sonuçlar yüksek puanlarla ataniyorlar. Bir de hersey ücretsiz oldu bu zamana kadar.Cok iyi ya. Masallah canim. Ben de iyi bir doktor bulamadim konyada yaşiyorum. Hala arayiş icindeyim. Ve cinsiyetini cok merak ediyorum. Insallah bana da biseyler soyler gittigimde
Canım benim için fark etmez diyordum ama kız diyince sevindigimi fark ettim.Ben unutmusum sormayiCiktiktan sonra aklima geldi. Benim de ilk oldugu icin fark etmez ama gonlum kizdan yana fakat erkek gibi hissediyorum. Neyse haftaya kan sonuclariyla beraber gittigimde doktoruma sorarim umarim.
hamilelikten hepsi canım bende 1 haftadır annemleydim hastanede yattım diye geldi sonra da evimi temizle di çamaşırları yıkadı ütüledi bize yemek yaptı dün anneme giderken gitme bisey yapma ama yanımda kal dedim o da üzüldü gelcem yine dedi şu anda bile gözlerim doldu valla hormonlar tavan inşallah geçici bir durum 9 ay annemizi kendimize mahkum edemeyiz yazın gelmesini bekliyorum kardeşlerim gelsin en azından diyeKızlar yaa dün annemlerden döndüm daha şimdiden çok özledimdurmadan ağlıyorum sanki ilk kez dışarı cikmisim gibi önüne geçemiyorum evime yaşadığım şehire sinir oluyorum ben hiç böyle değildim 8 yıldır disardayim
Hormonlar diyolardi da bu kadar olduğunu bilmiyordum... dün yol boyunca ağladım resmen... kardeşlerim durmadan gözlerimin önündeler durmadan onları annemi evi düşünüyorum...hamilelikten hepsi canım bende 1 haftadır annemleydim hastanede yattım diye geldi sonra da evimi temizle di çamaşırları yıkadı ütüledi bize yemek yaptı dün anneme giderken gitme bisey yapma ama yanımda kal dedim o da üzüldü gelcem yine dedi şu anda bile gözlerim doldu valla hormonlar tavan inşallah geçici bir durum 9 ay annemizi kendimize mahkum edemeyiz yazın gelmesini bekliyorum kardeşlerim gelsin en azından diye
hamileliğin normal geçtiği sürece gidersin inşallah tabi yolda önemli yakınsa.. bana yolda yasak gelirlerse görcem anca 5-6. ayları bi bitirelim fabrika ayarlarımıza döneriz insallah :)Hormonlar diyolardi da bu kadar olduğunu bilmiyordum... dün yol boyunca ağladım resmen... kardeşlerim durmadan gözlerimin önündeler durmadan onları annemi evi düşünüyorum...
Ben kızımda badem yağı ve Vaselin sürdüm tek bir çatlağım yok.tamda bu konuyu düşünürken çok iyi oldu canım :) çatlaklar için hangi kremi düşünüyorsunuz ya da kullanıyorsunuz ne zaman başlanmalı
Kokusuz ve renksiz akıntı normal diye biliyorum.bende de oluyor. Günlük Ped kullanıyorum surekliKızlar akıntınız var mı? benim krem gibi kokusuz bi akıntım var ama progestana başladığımdan beri bir tık daha artti ilacın etkisi var mıdır ? Bazen pedime bilegeliyo akıntı ama özellikle Afedersiniz tuvaletimi yaptiktan sonra peçete ye baya geliyo akıntım normal midir?
İnşallah canım. .. çok şükür yol yakın 2.30 saat sürüyor. ..hamileliğin normal geçtiği sürece gidersin inşallah tabi yolda önemli yakınsa.. bana yolda yasak gelirlerse görcem anca 5-6. ayları bi bitirelim fabrika ayarlarımıza döneriz insallah :)
Canım ben mustela kullanmaya başladım 2.aydan beri günde bir sürüyprum banyodan banyoya da bebe yağı inşallah çatlamayıztamda bu konuyu düşünürken çok iyi oldu canım :) çatlaklar için hangi kremi düşünüyorsunuz ya da kullanıyorsunuz ne zaman başlanmalı
Canım benim eşim de hekim. Devlette çalışıyor. Bazen özelde Nöbet tutuyor. Ozellerin hilelerini bildiği için her zaman bilimsel açıdan da devleti öneriyor. Ben devlet hastanesine gidiyorum. Tüm. Cihazlar son model ve hocalar çok bilgili. Sonuçlar yüksek puanlarla ataniyorlar. Bir de hersey ücretsiz oldu bu zamana kadar.
5 yaşında oğlum var canimmMaşallah prensesine,hayırlı olsun canım ilk çocuğun değil mi?oğlun mu var tam anlayamadım canım
Bende sabirsizlaniyorum almiyorum ama 5 aydan sonra alicam biraz biraz cnm sende haklisin amaCanım agustosta zaten 7 aylık olcaz ya :) zaten 24 haftadan önce olan doğumlarda bebeğin yaşam şansı yüzde 0 28. haftaya kadarda çok az 28. haftadan sonrası önemli bende Ağustostan önce bişey almıcam aldım çünkü onlara sarılıp ağladım şimdi hepsi baza altında o yüzden 2 takım hastane çıkışı 1 battaniye 2-3 zıbın tamam alalım da kucağımıza çıplak birakcak değiliz ya. ben temmuz annelerinde böyle almayın diyenlere aman nolcak alalım cinsiyet değişse hediye ederim diyordum ama öyle olmuyomus o yüzden şimdi almıcam
Cnm benm hep camasirimda oluyo gunde iki uc degistiriyorum o akinti yuzunden ayni dedigin gibi ama ben basindan beri progestan kullaniyorum bana sorunmus gibi gelmediKızlar akıntınız var mı? benim krem gibi kokusuz bi akıntım var ama progestana başladığımdan beri bir tık daha artti ilacın etkisi var mıdır ? Bazen pedime bilegeliyo akıntı ama özellikle Afedersiniz tuvaletimi yaptiktan sonra peçete ye baya geliyo akıntım normal midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?