2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar doğum izninin son üç haftasını kullanmadan doğum sonrasına ben de atlatmak istiyorum.öğretmenim.ama sunu anlamadım.adet tarihini her seferinde mi ileri bi tarih söyliycez yoksa o üç hafta kaldığı zaman calısabilir raporu almak için gittiğimizde mi sadece ileri bi tarih söyliycez.bu konu çok kafamı karıstırdı

Onu Ben de anlamadim sordum hatta ama cvp gelmedi henuz.Bence bastan oyle bildirmek gerekiyor,cunku bilgi kaydediliyor.Ben saglik ocaginda kaydimi da yaptirdim,sanirim benim icin oyle bir sey varsa bile,cok gec

Benim içinde sanirk.E="Sedebu, post: 45944180, member: 661311"]Onu Ben de anlamadim sordum hatta ama cvp gelmedi henuz.Bence bastan oyle bildirmek gerekiyor,cunku bilgi kaydediliyor.Ben saglik ocaginda kaydimi da yaptirdim,sanirim benim icin oyle bir sey varsa bile,cok gec[/Qbenim içinde geç sanirim çoktan söyledim ...kapayanlar nazil kalior Sedebu ya onu anlamiorum bende bulan yolunu buluor

Bende biraz azalttim mecburen gitmek gereken kongreler vardı sadece Mayıs sonundaki gidebileceğim inş. ağustosta ki iptal oldu. bakalım en büyük görev annelik inş. hocam uzmanlık Alanınız ne?

Kongreler benim de agustos ve eylul aylarinda ama gidip gidemeyecegimi henuz bilemiyorum. Alan egitim ciyim

Canim belki seminerlerin ilk haftasi gideceksin,sonra iznin baslicak.Ocakta da rapor filan alirsin iznin bitince, 1.donemi oyle kapatirsin.Izin donusu hemen rapor alinabiliyor mu bunu da ogrenmek gerek tabii:)).2.donem de ucretsiz alicaz zaten tum calisanlar Ve ise baslamak istemeyenler olarak:) besyo_86

Alaninda ikiside uzman doktorlardi. Ozellikle ikinci seferde prof tercih ettim ve uzmNligi perinatoliji .

Kani bugun verdim. 15 is gunu icerisinde cikacak. Bekle simdi

Canim Allah bilir en iyisini, umarim sonuclar iyi gelir. Biz de bu hafta ultrasona girdik ve kan sonuclarini bekliyoruz. Benim kafama takilan sey su: simdi ben 11+6gittim 2 li test icin ve ense kalinligi 1.1 cikti, 12+,13+ gidenlerin haliyle daha kalin cikmayacak mi ense kalinligi. Bir hafta arayla bile inanilmaz fark ediyor ceninin boyu, ayni oranda olmasa da ensedede genisleme olacaktir. Siz normal kan degerlerinizi aldiniz mi ki telas yaptiniz? Allah hepimizin yavrusuna saglik versin. Icini ferah tut.

Bi arkadaş seminerlere gittim iznim doğumdan sonraya kalsin DİE dedi ama seminerleri saymamislar..yani boşuna gitmis semimerle o gittiklerini doğumdan sonra alamamis

Off kotu olmus evdeki hesap carsiya uymamis.Bu arada senin aralik ortasi gibi bitiyor izin sanirim.dogumdan once 3 hafta kullansan ordan 2 haftayi dogum sonrasina sarkar,seminerlere de giriyorsun 2 hafta.Okullar acilinca iznin baslar aralgin 2.haftasi izninin son haftasi olur,sonra raporla kapatmaya calisirsin bosver o kadar da kotu degil.Daha n'olsun gelsin yumoslar da unuturuz bu hesaplari

Canım en dogru sonuc senin haftanda cıkıgor. Zaten sonraki sonuclar net olmuyor

Banakan testi yapmadılar. Çünkü zaten negatif sonuc cıkacagını soylediler.

Hayrlisi olsun canim ben pek anlamiorum bu izin islerini ilk bbekte deneyim olcak biraz :)

Ewet cnm senin dedigin gibi son aylarda rapor alinamiyo dogum iznine ayriliyosun

Devlette
Devlette çalışıyorum raporu doktorum verdi ben istemedim ek bir ücret yok özel hastaneye gidiyorumcanimmm
Canimmmmm yanlış bir hesap yapıyorsun sanki 32. Haftada bir fiil çalışıyor olman lazım yani 32.haftani eylülün 1 ne denk gelmesi lazım

Selam kızlar. Çok şükür ikili test sonucu çıktı. Doktora gösterdik, sıkıntı yok dedi. Bebeği de gördük tekrar. Burun kemiği oluşmuş. Boyunu ölçmedi kafa çevresini ölçtü, gebelik haftasını öyle tespit etti. 14+6 dedi. cinsiyet belli mi kız demiştiniz dedim, kız gibi ama 17. haftada netleştiririz dedi. 4lü tarama testini de yapalım gelince 17+ olunca gelin dedi. şimdilik herşey yolunda şükür. el salladı bize resmen. bir elini 5 parmağını gördük resmen.. :)

kızlar doğum yardımı için, devlette çalışan arkadaşlar matbu dilekçe örneğini doldurup doğum raporuyla birlikte bağlı oldukları aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne gidiyorsunuz. ya da eşiniz gidiyor. dilekçeyi verdikten bir süre sonra para PTT'ye yatıyor. İlk çocuk için 300, ikinci için 400, üçüncü ve sonrası için 600 lira bir defaya mahsus alıyorsunuz.
çocuğun üzerinize kaydolması için yani maaşınıza çocuk yardımı eklemek için de (0-6 yaş yaklaşık 39 lira şu anda) doğum raporunun bir nüshasını okula teslim ediyorsunuz, onlar gerekli işlemleri yapıyorlar. öğretmen arkadaşlar haklarınızla ilgili aklınıza takılan bir konu olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Benim arkadaş izne ayrılıp 7 gün sonra doğum yaptı. O nasıl son haftaya kadar çalıştı ki? Ben bi ara sorarım ona.
ben de pazartesi izne ayrıldım cuma doğum yaptım, 4 gün sonra yani. 37+1 de ayrılmıştım. arkadaşın da erken doğum yapmış olabilir canım.

Bence oyle arayarak olmaz.Rahatsizligini Ve hamile oldugunu gidip anlat o zaman verirler

Devlette

Devlette çalışıyorum raporu doktorum verdi ben istemedim ek bir ücret yok özel hastaneye gidiyorumcanimmm

Allsh Allah niye bana vermiyoruz dediler o zmn ... Acaba telefonla sordum diye mi ?. Belki bi dokturun takibinde olsam ondan almam daha kolay olur , işin kötüsü de gebeliğin başından beri de hep farklı doktorlara gittim vermiyoruz demelerine rağmen birisine gitsem mi ben yine de ?.. Ya bnm de sebeplerim mantıklı aslında , ben prosedür olarak veremiyorlar dşye düşündüm ama telefonda da öyle demiş olabilirler dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…