Canim
Ense klinligi ilk doktorda 4.07 mm
Ikinci doktorda 3.02 m cikti.
Senin kActi?
Canim
Ense klinligi ilk doktorda 4.07 mm
Ikinci doktorda 3.02 m cikti.
Senin kActi?
Hayir ilk donemi sadecee...Nerde oyle 2 donem:))ama 2.donem ucretsiz izin alabiliriz.Ben istiyorum meselaAma iki donemi kapatamior dimi ozamnda
Onu Ben de anlamadim sordum hatta ama cvp gelmedi henuz.Bence bastan oyle bildirmek gerekiyor,cunku bilgi kaydediliyor.Ben saglik ocaginda kaydimi da yaptirdim,sanirim benim icin oyle bir sey varsa bile,cok geckızlar doğum izninin son üç haftasını kullanmadan doğum sonrasına ben de atlatmak istiyorum.öğretmenim.ama sunu anlamadım.adet tarihini her seferinde mi ileri bi tarih söyliycez yoksa o üç hafta kaldığı zaman calısabilir raporu almak için gittiğimizde mi sadece ileri bi tarih söyliycez.bu konu çok kafamı karıstırdı
Bende biraz azalttim mecburen gitmek gereken kongreler vardı sadece Mayıs sonundaki gidebileceğim inş. ağustosta ki iptal oldu. bakalım en büyük görev annelik inş. hocam uzmanlık Alanınız ne?
Alaninda ikiside uzman doktorlardi. Ozellikle ikinci seferde prof tercih ettim ve uzmNligi perinatoliji .
Kani bugun verdim. 15 is gunu icerisinde cikacak. Bekle simdi
Bi arkadaş seminerlere gittim iznim doğumdan sonraya kalsin DİE dedi ama seminerleri saymamislar..yani boşuna gitmis semimerle o gittiklerini doğumdan sonra alamamis
Off kotu olmus
Bak bu cok iyimisbence de son 3 haftayı hiçbir şekilde aktaramıyoruz. ama izin bitince hemen rapor alabiliyoruz bizim okulda öyle yapan biri var çünkü.
Canım en dogru sonuc senin haftanda cıkıgor. Zaten sonraki sonuclar net olmuyorCanim Allah bilir en iyisini, umarim sonuclar iyi gelir. Biz de bu hafta ultrasona girdik ve kan sonuclarini bekliyoruz. Benim kafama takilan sey su: simdi ben 11+6gittim 2 li test icin ve ense kalinligi 1.1 cikti, 12+,13+ gidenlerin haliyle daha kalin cikmayacak mi ense kalinligi. Bir hafta arayla bile inanilmaz fark ediyor ceninin boyu, ayni oranda olmasa da ensedede genisleme olacaktir. Siz normal kan degerlerinizi aldiniz mi ki telas yaptiniz? Allah hepimizin yavrusuna saglik versin. Icini ferah tut.
Hayrlisi olsun canim ben pek anlamiorum bu izin islerini ilk bbekte deneyim olcak biraz :)Off kotu olbbekte deki hesap carsiya uymamis.Bu arada senin aralik ortasi gibi bitiyor izin sanirim.dogumdan once 3 hafta kullansan ordan 2 haftayi dogum sonrasina sarkar,seminerlere de giriyorsun 2 hafta.Okullar acilinca iznin baslar aralgin 2.haftasi izninin son haftasi olur,sonra raporla kapatmaya calisirsinbosver o kadar da kotu degil.Daha n'olsun gelsin yumoslar da unuturuz bu hesaplari
Ewet cnm senin dedigin gibi son aylarda rapor alinamiyo dogum iznine ayriliyosunSon 1 ya da 2 ay kala rapor alinamiyor,alinacaksa da direk dogum iznini alabilecegini duymustum.Ben devletteyim,ogretmenim.Ama bu bilgiyi netlestirmek gerekir,gecen yildan duydugum bisey,Ve onlarin acisindan dusununce mantikli geldi.Birlestirmemizin onune gecmek istemislerdir.
Devlette çalışıyorum raporu doktorum verdi ben istemedim ek bir ücret yok özel hastaneye gidiyorumcanimmmYa cnm bnm bünyem biraz zayıf bide fmf rahatsızlığım var , yorgunluk stress bağışıklığımı düşürünce fmf atağım oluyo , 2 gün önce atak geçirdim 1 kilo kaybettim halsizliğim var hala ... Okulda çok yoruluyorum , hazşran seminerine kadar rapor almak istiyorum artık.... Kendş kadın doğum doktorundan mı aldın sen arkadaş ?... Muayene harici ayrı bir ücret de alıyorlar mı ?..
Aynen cnm ys bnm de öğretmenlik de strese sokuyor özellikle Veli'lerstreste de sık sık hasta oluyorum ne gerek var , eylül E kadar rapor alıp evde yaralım bebiş büyütelim dimi amaaaaa
Canimmmmm yanlış bir hesap yapıyorsun sanki 32. Haftada bir fiil çalışıyor olman lazım yani 32.haftani eylülün 1 ne denk gelmesi lazımAynen bende son 3 haftayı çalışmak istiyorum daha doğrusu kısmetse benim doğum ekim 3 gibi olacak ve son 3 haftanin birisi kurban bayramı 2 si okullarin açıldığı ilk hafta öğretmen olduğum için o günlerin boşuna gitmesini istemiyorum okuldaki arkadaşlar rapor almaya devlet hastanesine git Son adet tarihini 1 2 hafta geç söyle dedi yani benim sat 27 aralıkta 10 ocakta fln dersem tam denk gelecek boşuna rapor almak zorunda kalmicam hatta doktor muayene ederse de benim önden gidiyor dersin fln dedi :)
ben de pazartesi izne ayrıldım cuma doğum yaptım, 4 gün sonra yani. 37+1 de ayrılmıştım. arkadaşın da erken doğum yapmış olabilir canım.Benim arkadaş izne ayrılıp 7 gün sonra doğum yaptı. O nasıl son haftaya kadar çalıştı ki? Ben bi ara sorarım ona.
Bence oyle arayarak olmaz.Rahatsizligini Ve hamile oldugunu gidip anlat o zaman verirler
muhip benim kanamam vardi içerde hastanede falan kalmistim Dr da yatacaksin Dior hala.. Bi aydir okula gitmikrumm bugünde tekrar Dr raporumu yeniledi bir ay daha verdi... Sikimtimi soylesen verirler gibimr gelir canim ya.. Benim düşük riski var oyizden verdi biz bisey demeden veriyor yani.. Ama bildiğim kadarıyla bebek için doğmadan baya rapor verebiliorlar çünkü bebek önemli olan diee
Devlette
Devlette çalışıyorum raporu doktorum verdi ben istemedim ek bir ücret yok özel hastaneye gidiyorumcanimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?