2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

halbuki sende 12. haftayı atlatmışsın hala tiksintin geçmemiş benimde hiç geçmicek gibi geliyo hamileliğin sonuna kadar ama et yiyorum onda bi sıkıntım yok belki sende bol salatanın içinde yiyebilirsin minik minik parçalara bölüp içinde kaybolur gider

Arkadaslar bugun karnimda bi agri var solda boyle batiyo geciyo neden oluyo anlamadim cnm sıkıldı

B brsztrk bende oluyordu dr a sordum normal olabilir dedi.

AnotherDream besyo_86 benim bulantılar bitti. normalde eti çok sevmem canım istiyor şimdi. akşamları az yersem sıkıntı olmuyor ama bazı şeyleri hala yiyemiyorum ben de. balık, süt, badem, fındık cevizi 3 gündür zorla yiyorum sabahları

Ay cnm valla oyle herkes bişey diyo hayirli saglikli olsunda cnm bizimkisi merak

Benimde etle hic aram yok esim donerci bide eve geldimi odaya girmek yasak odaya girmeden üzerini değiştirip geliyo kokusundan bile tiksindim ki normalde cok severim ama badem ceviz kan uzumu hergun 1 kase yiyorum sıkıntı yok

ama elevit jelatinli degilki tablet ince uzun ortasi centikli tablet canim

Kizlarrr benim bebis ilk diskisini yapmiss öyle yaziordr amcasids bikere muayenede cisini yeni yapmis demisti
dışkısını yapmaz canım yaparsa yutar zehirlenir hatta haftası dolan bebekler genelde ya çıktığı gibi yapıyo ya da karında yapıyo allah korusun kötü sonuçlara yol acıyo. cisinı yapıyo ama minnaklar :) o da kendi suyu Zaten yutup yutup çıkarıyor :)

Merhaba hanımlar Allah nasip ederse bende ekim annesi olacagım. Suan 13+1 haftalığız mide bulantılarım 9.haftada gecti. En son kontrolümde 10+6 daydı ve cok sükür bi sıkıntı yoktu. Suandada göğüs hassasiyetim gecti hiç bir agrım sızım yok sanki bombosum Allah korusun. acaba diyorum rahim büyümesine baglı agrı oluşmaz mıydı yoksa kuruntu mu yapıyorım kontrolume 5 gün kaldı günler gecmiyor. İki tane kaybım o yüzden malesef cok ehvamlıyım. İçimi rahatlatacak bişeyler söyleyebilecek misiniz

[QUOTEjorudun hsen02, post: 4598şeyler grtirmmember: 602585"]Merhaba hanımlar Allah nasip ederse bende ekim annesi olacagım. Suan 13+1 haftalığız mide bulantılarım 9.haftada gecti. En son kontrolümde 10+6 daydı ve cok sükür bi sıkıntı yoktu. Suandada göğüs hassasiyetim gecti hiç bir agrım sızım yok sanki bombosum Allah korusun. acaba diyorum rahim büyümesine baglı agrı oluşmaz mıydı yoksa kuruntu mu yapıyorım kontrolume 5 gün kaldı günler gecmiyor. İki tane kaybım o yüzden malesef cok ehvamlıyım. İçimi rahatlatacak bişeyler söyleyebilecek misiniz [/QUOTE]
Allah korusun canim aklina kotu seyler getirme

Bazen bulanti bile çekmeyen bayanlar varmis... Hic sikimti falan yasamayan ve bebekleri de gayet saglikli bayanlar da var... Oyuzden içini ferah tut

Canım Allah korusun bişey olsa kanaman olur zaten o yüzden düşünme böyle şeyler benim ilk hamileligimde ne göğüslerim hassaslastı ne kasiklarim ağrıdı tek sorun aşırı mide bulantısı ve kusmaydi. 16 hafta sürmüstü ama herkes de aynı sürecek değil kiminin hiç bulanmıyo bile şu an da mide bulantisindan tut baş ağrısına kasık agrisı vajina hatta makata iğne batması mide ağrısı hamilelikten etkilenmeyen yerim kalmadı :) her hamilelik farklı bişey olmasi ya da olmaması bizi korkutuyo vajina ya iğne batması beni çok korkutuyo mesela halbuki normal 2-3 gün batmasa noldu acaba neden batmıyo derim midem 2 saat rahat olsa bi tuhaflık var sanırım bulanması lazım diyorum bulanmaya baslayinca bulanmasin artık diyorum :) sat 8 ocak benim aynıyız sanırım bişey yok inşallah benimde çarşamba günü randevum güzel haberlerle gelcez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…