2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
KiLar kaç günlerdir bende uyuyamiyordum ama bugün uyudum ama sebebini buldum hep evde hareket etmeyince yorulmuyor ve uyuyamıyor ben bugün evi temizledim korka korka ama acayip yorulmuşum ne güzel uyudum çok sevindim

kızlar bende uyku düzeni mahvolanlardanım sabahın köründe kalktım perişanım sormayın ya uyuyup dinlenmeye ihityacım var ama yapamıyorum bu gecede kabusla uyandım of offfff... stresli olmasam keşke daha iyi hissedicm hamileliğimin tadını çıkarıcam ama bir kabus yetiyor mahvetmeye...

Günaydın kızlar :) clexane yapmak için uyandım uyuyamadim :) simdiii bizim büyük derdimiz var ya öğretmenöğretmenlerin 32. Hafta hesaplama derdi şu hamilelik programları var ya tele indirmistim dedim ki bakayım 32+0 hangi günü son adet tarihinden sonra kaçıncı güne geliyor. 224. Gün. Ben de öyle hesaplamistim. Sat 4 ocak. Ondan itibaren 224. Günü saydığım da 14 eylül gibi bi tarih çıkıyor. 1 eylülde okul açık olduğu için ben 14 ünde çalışabilir raporu alıp 3 hafta daha çalışıp 5 haftayı doğum sonrasına atabilirim demek değil mi bu :) 32. Haftamiz agustos a denk geliyor diyen arkadaşlar nerde hata yapıyorum :))) acikcay 2 2erkekannesi berree poyyeb @triton-x deha123 eylemahu T tugbavebebik

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-09-23-09-46.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Gunaydin arkadaslar bu gece uyuyamayan cok galiba bende aksine uzun sureden sonra deliksiz uyumusum kendime geldim ya

Canim benim 20 ocak sat ve 32+0 bir eylüle denk geliyor.seminer donemine denk geliyor ve calisabilir alabiliyorum sanirim.

Canim bence hic kuruntu yapma. Benim hicbir belirtisiz basladi ve devam ediyor hamileligim. insallah sonuna kadar da boyle rahat gecer. Keyfini surelim.

Gunaydin arkadaslar. Uykum biraz gun icinde yorulmamla alakali. Yoruldugumda erken uyuyup erken kalkiyorum. Eskiden uyumam epey vakit alirdi, artik yastiga koyar koymaz basimi uyuyabiliyorum cok sukur.

Canim benim telefon bir takvim var 224. Gunse 32+0 17 agustos a geliyor ki benim sat 5 ocak.

Uyku problemi bende de var canım.hamile iken kadınlar uykuya dapmakta zorluk yaşarlarmış.çok dengesiz uyku düzenim ;(

Merhaba kızlar. Ben bahar temizliğine giriştim. Kendimi fazla kaptırınca bayağı ağır işler yaptım. Ağrım oldu. Doktora gittim şükür bebeğim iyi. Ama doktorum çok kızdı. Ben de kalan işleri ağır ağır kendimi yormadan yapmaya çalışıyorum.

Bir şey sorucam size. Kabus görüyor musunuz siz de? Benim canım bu konuda çok sıkkın. Uyumaktan korkar oldum. Gecede 3-4 kabus görüyorum ve sayıklayarak ağlayarak uyanıyorum. Geçen gece tam üç kez uyanıp yataktan çıktığım halde her yatışımda aynı kabus kaldığı yerden devam etti. Uyanıp bir şeylerle uğraşmak da çözüm değil. Ne zaman geçicek bu durum çok canım sıkılıyor.

Canım senin 32. Haftan ağustosun 8 ne denk geliyor yani çalışıyor durumda olmuyorsun aktarma işlemi olmuyor zaten 3 haftan ağustos ayında olduğumuz ve çalışmadığın için aktaramiyoruz okulda calisirsan aktarirsin ağustos ayında evde yatıyor olacağın ve calismayacagin için aktaramazsin calismadigin sureyi :)

Evet aynen ben de senin gibi kabuslar görüyorum ama uyanıp geri uyuyunca aynı yerden devam etmiyor. O korkunçmuş ama , kaçamazsın benden der gibi ne o öyle?

Evet aynen ben de senin gibi kabuslar görüyorum ama uyanıp geri uyuyunca aynı yerden devam etmiyor. O korkunçmuş ama , kaçamazsın benden der gibi ne o öyle?
Ben de bir anlam veremedim. Çok da gerçekçi rüyalar. Etkisinden kolay kolay çıkamıyorum. İnternetten okuduğum kadarıyla belli bir noktaya kadar normalmiş ama fazlası için doktora başvurmak gerekiyormuş. Bilinçaltındaki yoğun endişelerden kaynaklanıyor yazıyor.

Ben de araştırmıştım aynen, bi noktadan sonra profesyonel destek alınmalı diyodu.
Allahtan kabus görünce eşim de alıştı uyandırıyo hemen beni, ya sayıklıyomuşum ya da kıpırdanmaya başlıyormuşum, korkma rüya vs. diyo da kendime geliyorum. Geri uyuyunca devam etmiyor benimkiler şükür.

Aynen benim eşim de alıştı bu duruma. Huzursuzlandığımı hissedince uyandırıyor allahtan. Dışardan biri uyandırmadıkça kendi kendine uyanmak da zor oluyor. Bu dönemde bol bol ayetel kürsi felak nas okumak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…