:))) bizden başkada yok kimse baksana... Ohhh millet uyuyo :)))Sola y
Ben tabi kii.. Oglen yemegini yerken herkes ben kahvalti yapar olfum
Canim benim 20 ocak sat ve 32+0 bir eylüle denk geliyor.seminer donemine denk geliyor ve calisabilir alabiliyorum sanirim.Günaydın kızlar :) clexane yapmak için uyandım uyuyamadim :) simdiii bizim büyük derdimiz var ya öğretmenöğretmenlerin 32. Hafta hesaplama derdi şu hamilelik programları var ya tele indirmistim dedim ki bakayım 32+0 hangi günü son adet tarihinden sonra kaçıncı güne geliyor. 224. Gün. Ben de öyle hesaplamistim. Sat 4 ocak. Ondan itibaren 224. Günü saydığım da 14 eylül gibi bi tarih çıkıyor. 1 eylülde okul açık olduğu için ben 14 ünde çalışabilir raporu alıp 3 hafta daha çalışıp 5 haftayı doğum sonrasına atabilirim demek değil mi bu :) 32. Haftamiz agustos a denk geliyor diyen arkadaşlar nerde hata yapıyorum :)))acikcay 2 2erkekannesi berree poyyeb @triton-x deha123 eylemahu T tugbavebebik
Merhaba hanımlar Allah nasip ederse bende ekim annesi olacagım. Suan 13+1 haftalığız mide bulantılarım 9.haftada gecti. En son kontrolümde 10+6 daydı ve cok sükür bi sıkıntı yoktu. Suandada göğüs hassasiyetim gecti hiç bir agrım sızım yok sanki bombosum Allah korusun. acaba diyorum rahim büyümesine baglı agrı oluşmaz mıydı yoksa kuruntu mu yapıyorım kontrolume 5 gün kaldı günler gecmiyor. İki tane kaybım o yüzden malesef cok ehvamlıyım. İçimi rahatlatacak bişeyler söyleyebilecek misiniz
Canim benim telefon bir takvim var 224. Gunse 32+0 17 agustos a geliyor ki benim sat 5 ocak.Günaydın kızlar :) clexane yapmak için uyandım uyuyamadim :) simdiii bizim büyük derdimiz var ya öğretmenöğretmenlerin 32. Hafta hesaplama derdi şu hamilelik programları var ya tele indirmistim dedim ki bakayım 32+0 hangi günü son adet tarihinden sonra kaçıncı güne geliyor. 224. Gün. Ben de öyle hesaplamistim. Sat 4 ocak. Ondan itibaren 224. Günü saydığım da 14 eylül gibi bi tarih çıkıyor. 1 eylülde okul açık olduğu için ben 14 ünde çalışabilir raporu alıp 3 hafta daha çalışıp 5 haftayı doğum sonrasına atabilirim demek değil mi bu :) 32. Haftamiz agustos a denk geliyor diyen arkadaşlar nerde hata yapıyorum :)))acikcay 2 2erkekannesi berree poyyeb @triton-x deha123 eylemahu T tugbavebebik
Canım senin 32. Haftan ağustosun 8 ne denk geliyor yani çalışıyor durumda olmuyorsun aktarma işlemi olmuyor zaten 3 haftan ağustos ayında olduğumuz ve çalışmadığın için aktaramiyoruz okulda calisirsan aktarirsin ağustos ayında evde yatıyor olacağın ve calismayacagin için aktaramazsin calismadigin sureyi :)Günaydın kızlar :) clexane yapmak için uyandım uyuyamadim :) simdiii bizim büyük derdimiz var ya öğretmenöğretmenlerin 32. Hafta hesaplama derdi şu hamilelik programları var ya tele indirmistim dedim ki bakayım 32+0 hangi günü son adet tarihinden sonra kaçıncı güne geliyor. 224. Gün. Ben de öyle hesaplamistim. Sat 4 ocak. Ondan itibaren 224. Günü saydığım da 14 eylül gibi bi tarih çıkıyor. 1 eylülde okul açık olduğu için ben 14 ünde çalışabilir raporu alıp 3 hafta daha çalışıp 5 haftayı doğum sonrasına atabilirim demek değil mi bu :) 32. Haftamiz agustos a denk geliyor diyen arkadaşlar nerde hata yapıyorum :)))acikcay 2 2erkekannesi berree poyyeb @triton-x deha123 eylemahu T tugbavebebik
Merhaba kızlar. Ben bahar temizliğine giriştim. Kendimi fazla kaptırınca bayağı ağır işler yaptım. Ağrım oldu. Doktora gittim şükür bebeğim iyi. Ama doktorum çok kızdı. Ben de kalan işleri ağır ağır kendimi yormadan yapmaya çalışıyorum.
Bir şey sorucam size. Kabus görüyor musunuz siz de? Benim canım bu konuda çok sıkkın. Uyumaktan korkar oldum. Gecede 3-4 kabus görüyorum ve sayıklayarak ağlayarak uyanıyorum. Geçen gece tam üç kez uyanıp yataktan çıktığım halde her yatışımda aynı kabus kaldığı yerden devam etti. Uyanıp bir şeylerle uğraşmak da çözüm değil. Ne zaman geçicek bu durum çok canım sıkılıyor.
Ben de bir anlam veremedim. Çok da gerçekçi rüyalar. Etkisinden kolay kolay çıkamıyorum. İnternetten okuduğum kadarıyla belli bir noktaya kadar normalmiş ama fazlası için doktora başvurmak gerekiyormuş. Bilinçaltındaki yoğun endişelerden kaynaklanıyor yazıyor.Evet aynen ben de senin gibi kabuslar görüyorum ama uyanıp geri uyuyunca aynı yerden devam etmiyor. O korkunçmuş ama , kaçamazsın benden der gibi ne o öyle?
Ben de araştırmıştım aynen, bi noktadan sonra profesyonel destek alınmalı diyodu.Ben de bir anlam veremedim. Çok da gerçekçi rüyalar. Etkisinden kolay kolay çıkamıyorum. İnternetten okuduğum kadarıyla belli bir noktaya kadar normalmiş ama fazlası için doktora başvurmak gerekiyoemuş. Bilinçaltındaki yoğun endişelerden kaynakşanıyormuş
Aynen benim eşim de alıştı bu duruma. Huzursuzlandığımı hissedince uyandırıyor allahtan. Dışardan biri uyandırmadıkça kendi kendine uyanmak da zor oluyor. Bu dönemde bol bol ayetel kürsi felak nas okumak lazım.Ben de araştırmıştım aynen, bi noktadan sonra profesyonel destek alınmalı diyodu.
Allahtan kabus görünce eşim de alıştı uyandırıyo hemen beni, ya sayıklıyomuşum ya da kıpırdanmaya başlıyormuşum, korkma rüya vs. diyo da kendime geliyorum. Geri uyuyunca devam etmiyor benimkiler şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?