2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Allah bidaha yasatmasin boyle kotu seyler zaten bizim paranoyak derecesinde korkmamizin sebebi bu yuzden bazen diyorum hepsi ayni olacak degil vucudumuz sonucta robot degil yani illa farkli olacak diyorum ama gel gorki korkmadanda edemiyorum . diger hamileligim o kadar zor gectigi icin bundada cok rahat olunca sanirim rahatlik batiyor Ama rabbim cumlemizin bebegini korusun korktugumuza ugratmasin insallah . Evet benimde sat 8 ocak hepimiz sag salim kucaklarimiza aliriz insaallah tek temennim tek duam bu

inşallah hepimiz kavusalim yavrularimiza :) kiminin ilk hamileligi zor geçiyo kiminin 2. hePSİ farklı kan görmediğimiz sürece korkuya strese gerek yok bebisler rahat orda

canım tiksintiden çok isteksizlik iştahsızlık birde yediğim de kusuyorum

ama elevit jelatinli degilki tablet ince uzun ortasi centikli tablet canim
Canım ben sağlıkta haram olacağını düşğnmüyorum birde domuz tıpta en çok kullanılan hayvan kalp kapakçıkları yapay damarlar hep domuzdan demekki sağlık açısındanda bir tehlikesi yok o yüzden ben dr un tavsiye ettiği ilacı kullanmayı seçtim ama içi rahat etmeyecekler kullanmasın hamilelikte en önemli şey stres

inşallah hepimiz kavusalim yavrularimiza :) kiminin ilk hamileligi zor geçiyo kiminin 2. hePSİ farklı kan görmediğimiz sürece korkuya strese gerek yok bebisler rahat orda
bugun ben paranoyak oldum bu arada karnimin soluna giren sanci cok canimi sıktı. Çöpü bugun ben indirmek zorunda kaldim büyük kova yı epeyde ağırdı umarim ondan degildir rahim buyumesindendir

Bilmio="cicekkokusu, post: 45987257, member: 712118"]Aaaa nasıl anlamışşşş[/QUOTE]
Bilmiom valla canim Dr öyle söylemişti çok sasirmistik gulmustuk baya:)

Canım benim Bi akrabam da hamileyken test sonuçları kötü gelmişti ve senin gibi harmony testi taptırdı hemen.fakat boşuna endişelenmiş gayet sağlıklı bir kızı Var

bugun ben paranoyak oldum bu arada karnimin soluna giren sanci cok canimi sıktı. Çöpü bugun ben indirmek zorunda kaldim büyük kova yı epeyde ağırdı umarim ondan degildir rahim buyumesindendir
Benim kasıklarım da bugün iki taraflı ağrıdı hafif hafif.rahim genişliyor Can'ım korkmana gerek yok tehlikeli değil bence ağrı

Benim kasıklarım da bugün iki taraflı ağrıdı hafif hafif.rahim genişliyor Can'ım korkmana gerek yok tehlikeli değil bence ağrı
valla bide ikinci cocuk oglumda boyle agrilar olmamisti o yuzden garipsedim kanama falanda yok bakalim belki dinlenince gecer

canım benim çok yakın 3 arkadaşım da hamile olduğumuzu anlamadık bile unutyorduk diyorlar. hiçbir belirti ağrı sızıları olmamış.

Bu hafta benimki yine oglana dondu onemli olan saglikli olmasi hakikaten dunyada omru olan gelecek nasilsa

inşallah canım ama bidaha kaldırma boşver kokarsa koksun. sürekli devam etti mi sancı? eğer tüm gün sürdüyse acile gidip bebeğini görebilirsin rahatlaman açısından ama o zaman sancı girip çıktıysa önemli değildir hamile değilken bile olabiliyor bazen

canım benim çok yakın 3 arkadaşım da hamile olduğumuzu anlamadık bile unutyorduk diyorlar. hiçbir belirti ağrı sızıları olmamış.
duymak istedigim tam da bu yani boylede olabiliyor demekki yalniz degilim sukurler olsun.Allaha . cok tesekkur ederim gercekten . bi baskasinin ayni belirtileri yasiyor olmasi bile cok rahatlatiyor bazen

Aa benden bi tane daha :) sanki ben yazmısım gibi geldi aynı hislerdeyiz yalnız deilsin benimde 3 -4 gündür bi anda bütün belirtilerim gecti gibi aklıma neler neler geldi bilsen doktora bile gitmeyi düşündüm inan. Ama bugun baya agrılarla ben buradayım dedi. Benimde 2 kaybım var üstelik ilk hamileliğim. Herseyi sorgulayarak ve kendimizi dinleyerek sadece zehir editoruz bu güzel zamanlarımızı :) rahat olmamız lazım dimi

duymak istedigim tam da bu yani boylede olabiliyor demekki yalniz degilim sukurler olsun.Allaha . cok tesekkur ederim gercekten . bi baskasinin ayni belirtileri yasiyor olmasi bile cok rahatlatiyor bazen
Ilk gebeligimde 9 ay boyunca kendini hamile gibi hissetmedim ağrı sizi bulantı hiç bişey yoktu bu sefer tam tersi aynı kadında hamilelikte tutmuyor herkesin ağrısı olacak değil sakin moralini bozma canım keyfini çıkar bu durumun

Kızlar bir şey sorabilir miyim.. sırtüstü yatabiliyor musunuz siz ayaklarınızı dümdüz uzatıp..
ben öyle yatamıyorum 2 haftadır karnım ağrıyo gibi oluyo geriliyo sanki..
ya dizlerimi kaldırıyorum ya da yan yatıyorum.. en rahatı yan yatmak..
merak ettim bi ben mi böyleyim diye

Ben şuan sırtüstü yatıyorum :) ya ben en rahat böyle sırtüstü yada sağa dönünce rahat uyuyorum ağrı sızı yok canim

Anladım cnm.. benim karnım kasılıyo ya anlamadım valla : ( hamilelikte sola mı yatmak daha iyiydi sağa mı biliyor musun canım ?
Sola yatmak iyiymiş sağ taraftan bebeği besleyen damarlar geçiyormuş sırtüstü yatmakta tansiyonu dusuruyormuş ama işte bende sola yatınca kalbimin atışı beni rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…