- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- 133
Allah bidaha yasatmasin boyle kotu seyler zaten bizim paranoyak derecesinde korkmamizin sebebi bu yuzden bazen diyorum hepsi ayni olacak degil vucudumuz sonucta robot degil yani illa farkli olacak diyorum ama gel gorki korkmadanda edemiyorum . diger hamileligim o kadar zor gectigi icin bundada cok rahat olunca sanirim rahatlik batiyorCanım Allah korusun bişey olsa kanaman olur zaten o yüzden düşünme böyle şeyler benim ilk hamileligimde ne göğüslerim hassaslastı ne kasiklarim ağrıdı tek sorun aşırı mide bulantısı ve kusmaydi. 16 hafta sürmüstü ama herkes de aynı sürecek değil kiminin hiç bulanmıyo bile şu an da mide bulantisindan tut baş ağrısına kasık agrisı vajina hatta makata iğne batması mide ağrısı hamilelikten etkilenmeyen yerim kalmadı :) her hamilelik farklı bişey olmasi ya da olmaması bizi korkutuyo vajina ya iğne batması beni çok korkutuyo mesela halbuki normal 2-3 gün batmasa noldu acaba neden batmıyo derim midem 2 saat rahat olsa bi tuhaflık var sanırım bulanması lazım diyorum bulanmaya baslayinca bulanmasin artık diyorum :) sat 8 ocak benim aynıyız sanırım bişey yok inşallah benimde çarşamba günü randevum güzel haberlerle gelcez :)
inşallah hepimiz kavusalim yavrularimiza :) kiminin ilk hamileligi zor geçiyo kiminin 2. hePSİ farklı kan görmediğimiz sürece korkuya strese gerek yok bebisler rahat ordaAllah bidaha yasatmasin boyle kotu seyler zaten bizim paranoyak derecesinde korkmamizin sebebi bu yuzden bazen diyorum hepsi ayni olacak degil vucudumuz sonucta robot degil yani illa farkli olacak diyorum ama gel gorki korkmadanda edemiyorum . diger hamileligim o kadar zor gectigi icin bundada cok rahat olunca sanirim rahatlik batiyorAma rabbim cumlemizin bebegini korusun korktugumuza ugratmasin insallah . Evet benimde sat 8 ocak hepimiz sag salim kucaklarimiza aliriz insaallah tek temennim tek duam bu
halbuki sende 12. haftayı atlatmışsın hala tiksintin geçmemiş benimde hiç geçmicek gibi geliyo hamileliğin sonuna kadar ama et yiyorum onda bi sıkıntım yok belki sende bol salatanın içinde yiyebilirsin minik minik parçalara bölüp içinde kaybolur gider
Canım ben sağlıkta haram olacağını düşğnmüyorum birde domuz tıpta en çok kullanılan hayvan kalp kapakçıkları yapay damarlar hep domuzdan demekki sağlık açısındanda bir tehlikesi yok o yüzden ben dr un tavsiye ettiği ilacı kullanmayı seçtim ama içi rahat etmeyecekler kullanmasın hamilelikte en önemli şey stresama elevit jelatinli degilki tablet ince uzun ortasi centikli tablet canim
bugun ben paranoyak oldum bu arada karnimin soluna giren sanci cok canimi sıktı. Çöpü bugun ben indirmek zorunda kaldim büyük kova yı epeyde ağırdı umarim ondan degildir rahim buyumesindendirinşallah hepimiz kavusalim yavrularimiza :) kiminin ilk hamileligi zor geçiyo kiminin 2. hePSİ farklı kan görmediğimiz sürece korkuya strese gerek yok bebisler rahat orda
Canım benim Bi akrabam da hamileyken test sonuçları kötü gelmişti ve senin gibi harmony testi taptırdı hemen.fakat boşuna endişelenmiş gayet sağlıklı bir kızı VarKızlar merhaba.. Harmony test yaptırdım. Amerıkaya kan gönderilen sistem.
Şimdilik beklemedeyim. 15 iş günü sürüyormuş sonucun gelmesi.
Ense kalınlığı ile ilgili okumadıgım yazı kalmadı.
Bebeğim iyidir inşallah
Benim kasıklarım da bugün iki taraflı ağrıdı hafif hafif.rahim genişliyor Can'ım korkmana gerek yok tehlikeli değil bence ağrıbugun ben paranoyak oldum bu arada karnimin soluna giren sanci cok canimi sıktı. Çöpü bugun ben indirmek zorunda kaldim büyük kova yı epeyde ağırdı umarim ondan degildir rahim buyumesindendir
valla bide ikinci cocuk oglumda boyle agrilar olmamisti o yuzden garipsedim kanama falanda yok bakalim belki dinlenince gecerBenim kasıklarım da bugün iki taraflı ağrıdı hafif hafif.rahim genişliyor Can'ım korkmana gerek yok tehlikeli değil bence ağrı
Merhaba hanımlar Allah nasip ederse bende ekim annesi olacagım. Suan 13+1 haftalığız mide bulantılarım 9.haftada gecti. En son kontrolümde 10+6 daydı ve cok sükür bi sıkıntı yoktu. Suandada göğüs hassasiyetim gecti hiç bir agrım sızım yok sanki bombosum Allah korusun. acaba diyorum rahim büyümesine baglı agrı oluşmaz mıydı yoksa kuruntu mu yapıyorım kontrolume 5 gün kaldı günler gecmiyor. İki tane kaybım o yüzden malesef cok ehvamlıyım. İçimi rahatlatacak bişeyler söyleyebilecek misiniz
Bu hafta benimki yine oglana dondu onemli olan saglikli olmasi hakikaten dunyada omru olan gelecek nasilsaAllah'ın işi gerçekten :))) ya Mutlu oluyorum her türlü ama şimdi erkek dedi biz de baya baya oğlumuz şöyle böyle konuşuyoruz kız olursa biraz zamana ihtiyacımız olcak sanırım :))) sağlıklı olsun inş hepimizin yavrusu kıyamam ben onlara of duygulandım :)))
inşallah canım ama bidaha kaldırma boşver kokarsa koksun. sürekli devam etti mi sancı? eğer tüm gün sürdüyse acile gidip bebeğini görebilirsin rahatlaman açısından ama o zaman sancı girip çıktıysa önemli değildir hamile değilken bile olabiliyor bazenbugun ben paranoyak oldum bu arada karnimin soluna giren sanci cok canimi sıktı. Çöpü bugun ben indirmek zorunda kaldim büyük kova yı epeyde ağırdı umarim ondan degildir rahim buyumesindendir
duymak istedigim tam da bu yani boylede olabiliyor demekki yalniz degilim sukurler olsun.Allaha . cok tesekkur ederim gercekten . bi baskasinin ayni belirtileri yasiyor olmasi bile cok rahatlatiyor bazencanım benim çok yakın 3 arkadaşım da hamile olduğumuzu anlamadık bile unutyorduk diyorlar. hiçbir belirti ağrı sızıları olmamış.
Merhaba hanımlar Allah nasip ederse bende ekim annesi olacagım. Suan 13+1 haftalığız mide bulantılarım 9.haftada gecti. En son kontrolümde 10+6 daydı ve cok sükür bi sıkıntı yoktu. Suandada göğüs hassasiyetim gecti hiç bir agrım sızım yok sanki bombosum Allah korusun. acaba diyorum rahim büyümesine baglı agrı oluşmaz mıydı yoksa kuruntu mu yapıyorım kontrolume 5 gün kaldı günler gecmiyor. İki tane kaybım o yüzden malesef cok ehvamlıyım. İçimi rahatlatacak bişeyler söyleyebilecek misiniz
Ilk gebeligimde 9 ay boyunca kendini hamile gibi hissetmedim ağrı sizi bulantı hiç bişey yoktu bu sefer tam tersi aynı kadında hamilelikte tutmuyor herkesin ağrısı olacak değil sakin moralini bozma canım keyfini çıkar bu durumunduymak istedigim tam da bu yani boylede olabiliyor demekki yalniz degilim sukurler olsun.Allaha . cok tesekkur ederim gercekten . bi baskasinin ayni belirtileri yasiyor olmasi bile cok rahatlatiyor bazen
Ben şuan sırtüstü yatıyorum :) ya ben en rahat böyle sırtüstü yada sağa dönünce rahat uyuyorum ağrı sızı yok canimKızlar bir şey sorabilir miyim.. sırtüstü yatabiliyor musunuz siz ayaklarınızı dümdüz uzatıp..
ben öyle yatamıyorum 2 haftadır karnım ağrıyo gibi oluyo geriliyo sanki..
ya dizlerimi kaldırıyorum ya da yan yatıyorum.. en rahatı yan yatmak..
merak ettim bi ben mi böyleyim diye
Anladım cnm.. benim karnım kasılıyo ya anlamadım valla : ( hamilelikte sola mı yatmak daha iyiydi sağa mı biliyor musun canım ?Ben şuan sırtüstü yatıyorum :) ya ben en rahat böyle sırtüstü yada sağa dönünce rahat uyuyorum ağrı sızı yok canim
Sola yatmak iyiymiş sağ taraftan bebeği besleyen damarlar geçiyormuş sırtüstü yatmakta tansiyonu dusuruyormuş ama işte bende sola yatınca kalbimin atışı beni rahatsız ediyorAnladım cnm.. benim karnım kasılıyo ya anlamadım valla : ( hamilelikte sola mı yatmak daha iyiydi sağa mı biliyor musun canım ?
Ben tabi kii.. Oglen yemegini yerken herkes ben kahvalti yapar olfumGene uykusuz her gece.. Yok yahu tamamen bozuldu düzenim. Normal insanların ayakta olduğunda sürekli uyuyorum, uyuduğunda uyanıyorum. Benim gibi olan var mı kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?