- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
Ben de araştırmıştım aynen, bi noktadan sonra profesyonel destek alınmalı diyodu.
Allahtan kabus görünce eşim de alıştı uyandırıyo hemen beni, ya sayıklıyomuşum ya da kıpırdanmaya başlıyormuşum, korkma rüya vs. diyo da kendime geliyorum. Geri uyuyunca devam etmiyor benimkiler şükür.
Kızlar 7şer kere nas ve felak okuyun.. bi sabah evden çıkarken bi de yatarken..Aynen benim eşim de alıştı bu duruma. Huzursuzlandığımı hissedince uyandırıyor allahtan. Dışardan biri uyandırmadıkça kendi kendine uyanmak da zor oluyor. Bu dönemde bol bol ayetel kürsi felak nas okumak lazım.
Ben okuyordum da 7şer kere okunması gerektiğini bilmiyordum.. Sağ ol canım.Kızlar 7şer kere nas ve felak okuyun.. bi sabah evden çıkarken bi de yatarken..
Cnm ben de bilmiyordum. 1 er okuyordum ama ananem söyledi 7 şer oku diye.. o günden beri öyle yapıyorum gerçekten daha rahatım son 1 aydır..Ben okuyordum da 7şer kere okunması gerektiğini bilmiyordum.. Sağ ol canım.
Ay canim bende ayni durumdayim ya. Bu gece sabaha karsi cok kotu bir kabusla uyandim ve uyuyamadim hep aklima geldi. Sanirim daha 6 ay yasicaz bunlari. Onalr saglikli olsunalrda bizi bundan sonra uykusuz geceler beklesin yapailacak birsey yok.Merhaba kızlar. Ben bahar temizliğine giriştim. Kendimi fazla kaptırınca bayağı ağır işler yaptım. Ağrım oldu. Doktora gittim şükür bebeğim iyi. Ama doktorum çok kızdı. Ben de kalan işleri ağır ağır kendimi yormadan yapmaya çalışıyorum.
Bir şey sorucam size. Kabus görüyor musunuz siz de? Benim canım bu konuda çok sıkkın. Uyumaktan korkar oldum. Gecede 3-4 kabus görüyorum ve sayıklayarak ağlayarak uyanıyorum. Geçen gece tam üç kez uyanıp yataktan çıktığım halde her yatışımda aynı kabus kaldığı yerden devam etti. Uyanıp bir şeylerle uğraşmak da çözüm değil. Ne zaman geçicek bu durum çok canım sıkılıyor.
oluyor canım batmaa ama sıklasmıstı gecen korkmustuk acile gitmiştim ben ama sukur bebek iyyidi.Kizlar birsey sorucam size. Bugun sag kasigim cok batiyor ya surekli. Gunde bir iki defa oluyordu ama bugun cok sık oldu. Sizdede oluyor mu batmalar
kimse bişey yazmıcak sanırım tesekkürler...Kizlar gözlerim çok kasinior yahamile kalmadan böle olduğundadDr damla veriordu simdi napicam bole
Can'ım benim de kulağımin içi çok kaşınıyor.enfeksiyona çok elverişli bir dönemdeyiz hijyene ekstra dikkat etmemiz gerekecek.ihmal etme bence dr a danışıp gözyaşı diye bi temizleyici var ınu kullanabilirsinkimse bişey yazmıcak sanırım tesekkürler...
Ya benim çok oluyor ve hiç umursamiyorumKizlar birsey sorucam size. Bugun sag kasigim cok batiyor ya surekli. Gunde bir iki defa oluyordu ama bugun cok sık oldu. Sizdede oluyor mu batmalar
Hiç bir bilgim yok ama göz doktoruna git çünkü enfeksiyon kapıp iyice kotulesmesinkimse bişey yazmıcak sanırım tesekkürler...
Canim benim de olur öyle şişer gözlerim soğuk çaya pamugu Batir gözlerini kapat koy üstüne bi bi kaç kere değiştir pamuğu 10 dk falan yap arada tekrarla iyi geliyorKizlar gözlerim çok kasinior yahamile kalmadan böle olduğundadDr damla veriordu simdi napicam bole
bende de var cnm 2 gundur sol tarafta batma var normal sanirim hic yoktu cunku 2 gundur var rahim buyumesi diyorlar ondan sanirimKizlar birsey sorucam size. Bugun sag kasigim cok batiyor ya surekli. Gunde bir iki defa oluyordu ama bugun cok sık oldu. Sizdede oluyor mu batmalar
Canim benim birazcik hafiflemişti bugun cok kotuyum yine her ogun sonrasi cikarma hissi geliyor suanda yogun bulanti var. Azalir dedim ama sanirim benim hic bitmicek bulantilar.Bulantilari geçmeye baslayan var mi kizlar
Ben kötü birsey diye dusunmedim zaten de bugun cok olunca dedim yorgunluk mu yapti acaba?bugun biraz yürüyüş yaptim ondan mi oldu ki dedim. Baya batti sag tarafım.oluyor canım batmaa ama sıklasmıstı gecen korkmustuk acile gitmiştim ben ama sukur bebek iyyidi.
Sanirim artik cok normalYa benim çok oluyor ve hiç umursamiyorum
Evet canim galiba tam o döneme girdik artik o batmalar daha fazla olacak galibabugun bulantimda cok yogun.bakalim gececek mi?bende de var cnm 2 gundur sol tarafta batma var normal sanirim hic yoktu cunku 2 gundur var rahim buyumesi diyorlar ondan sanirim
Magnez kalsine verdi canim Dr banaKizlar gecen hafta pazartesiden beri kabizim ve bugun patlamak uzereyim artik bi haftada iki kilo vermisim bana bi cozum yolu onerecek varmi dr zeytin yagi ic dedi midem bulaniyo onuda yapamadim
Bana biraz bekleyip ole verelim ilac baslamayim hemen dedi amaMagnez kalsine verdi canim Dr bana
Zarari yok drdi hatta hastanede yatarken vermeye basldi o ilaci oyizden kasmiorum artik kullaniorum benBana biraz bekleyip ole verelim ilac baslamayim hemen dedi ama
Bol su içmen lazım Can'ım su çok önemli.hem senin hem Bebek için.harıcınde kayısı ye bol üç ve yürüyüş yap derimKizlar gecen hafta pazartesiden beri kabizim ve bugun patlamak uzereyim artik bi haftada iki kilo vermisim bana bi cozum yolu onerecek varmi dr zeytin yagi ic dedi midem bulaniyo onuda yapamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?