2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Seninle aynı dertteyim bende hala zofer 8 mg bulantı hapı kullanıyorum benim özellikle geceleri çok tutuyor bulantım artık kusmaktan boğazım tahriş oldu ne zaman geçecek bilmiyorum
ben artık umudumu kestim canımın istediğini yiyemiyorum herşeyi geçtim hiçbir şey yiyemiyorum

Bu arada kızlar kan uyuşmazlık olan var mı? Benim var da sağlık ocağı ndaki hemşire 7. Ayda iğne vurulacak dedi, kimisine de ikinci çocuk da vurulacak diyorlarmış

Bu arada kızlar kan uyuşmazlık olan var mı? Benim var da sağlık ocağı ndaki hemşire 7. Ayda iğne vurulacak dedi, kimisine de ikinci çocuk da vurulacak diyorlarmış
bizde var benim ilk hamilelegimi bana sanki 20 . asy gibi demişti yanlısta hatırlıyor olabilrim arayıp sorucam bende

benim doktorumda ilk cocugu etkilemiyor demisti yinede dogumdan sonra igne yapilicak demisti ama tabiki simdiki proseduru bilemem cnm doktoruna sor bir istersen

Su test sonucum bi çıksa iyi sonuçlarlA Allahın izniyle..
Belkide sapasağlam minnoşko:)
Bence sapasağlam senin kuzun canım,geçen sene kasım annelerinde de olmuştu böyle,arkadaşa aynen benim sana dediğimi demişlerdi,ben daha yeniydim anlamadığım için bişey de diyememiştim,o arkadaş tosun gibi bir oğlan doğurdu,gayet sağlıklı.Allah bilir Canım benim,inan sağlıklı olduğuna,öyle de olacak doğacak Allah'ın izniyle

İnşallah canım siz böyle konulunca sırtımdan yük iniyor sanki..
Ne güzel olur herşey yolunda gitse artık..

Bende de kan uyuşmazlığı var geçen yıl boş gebelik nedeni ile kürtaj oldum o zaman vurmuşlardı iğne. Sağlık ocağında gebelik kaydı yaparken de sormuştu hemşire doktor uyuşmazlık iğnesini ne zaman vuracak diye bende oldum deyince tamam dedi. Her doğumda kürtaj da düşükte vurulmamız gerek iğneyi.

kacı
kacıncı haftanda vurulmustun igneyi peki?

6 haftada kürtaj olmuştum kürtaj dan sonra hemen vuruldum zaten doğum kürtaj düşük ne olursa olsun 24 saat içinde vurulman gerek iğneyi o şekilde söylediler bana. Ama sen doktoruna sor en doğrusu o bilir.

Kızlaaaarrr test sonucum geldiiii?!!!!!!

Allahaaaa şükürrrr minnnoşşş çok iyiymişşş

Sonucummm temizzz çıktııııı!!!!!

Veeee kızımmm olacaaakk!!!!!
Gözün aydın canım çok sevindim senin adına. ..şu ikili testler yerine direk bunu yapsalar keşke okadar strese üzüntü ye girdin boş yere. .bundan sonrası çok güzel geçsin hamileliğin inşallah hepimizin

İnşallaaaaah canım inşallaaah.. Öldüm öldüm dirildim allah biliyor..

Allah bundan sonrasında huzurlu bir hamilelik nasip eder inşallaah.

ayy cnm inanilmaz sevindim allah hayirlisiyla kucagina aldirsin insallah masallah kizinada darisi bizmkilerin belli olmasina

Canım çok sevindim 15 gün kolay değil ben 2 gün öldüm stresten senin için nasıl zor geçmiştir ama çok şükür sonu güzel bitti :) Rabbim e çok şükür sağlıklı bir prenses nasip etti sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…