2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım ense kalınlığı prpblemi var benim minikte.
Sakat doğar vs dedi.ben de biliyorum bu ihtimalleri ama yüzüme yüzüme vurdu
Canım benim yaa sıkma canını bazı doktorlar açıkçası .... oluyor noktaları siz doldurun, benim ilk gebeliğim olumsuz sonuçlandı biz bir heyecanla gittik doktora üstelik özel hastane öyle duygusuzca sinir bozucu tavırla bizimle konuşmuştu ki hastaneden nasıl çıktığımı bilmiyorum yaa kendileri sürekli karşılaştığı için normal gelebilir ama bizim için öyle değil uzaklaşmak lazım öyle doktorlardan her şeyin bir adabı var inşallah bebeğini sağlıklı sıhhatli doğar, çevremde çok var özürlü doğacak deyip senden benden sağlıklı doğan bebiş . Bol bol dua et

valla canım 6 kilo verdim sadece kek yiyebiliyorum kuru yemekten mahvoldum. allah bebeklerimizi korusun bazen eşime diyorum ben çocuğu göremiyecem herhalde diye. o kadar hasta ve bitkin hissediyorum ki kendimi
Seninle aynı dertteyim bende hala zofer 8 mg bulantı hapı kullanıyorum benim özellikle geceleri çok tutuyor bulantım artık kusmaktan boğazım tahriş oldu ne zaman geçecek bilmiyorum

Cnm ben doguda devlette hemsireyim yok yani allah muhtac etmesin hamileligin basinda bi girdim baska kadin icerde muayene oluyo amca benm gelinim burda die odadan cikmiyo 2 dk surmuyo biri giriyo biri cikiyo benm 15 20 dk sorularim suruyo sohbet ediyoz bebek hakkinda

ALLAH kolaylık veersin inş tez zamanda gecer..
Allah razı olsun inşallah bu arada ek vitamin desteğine başladınız mı sağlık ocağındaki ebemiz decavit tb verdi doktorumda kullananilirsin dedi. Bu ilacı gece yatmadan önce içiyorum acaba buda etkiliyor olabilir mi bulantım bunu içtiğim günler daha fazla oluyor

Eklentiler

• image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 28
vitamin bayadır kullanıorum canım ben .. dr imom verdi banada vitamin.. yapabilir tabi ki hapın yan etkısı vardır belkide bulantı yapıor olabilir.. doktoruna sor degistirir olmazsa

Amin canım amin..
Haftaya cumaya kadar gelicek allahın izniyle

Aynen öyle ultrason bile 10-20 dakika arası sürebilir.
Allah durumu olmayanlara milyon kere yardım etsin

vitamin bayadır kullanıorum canım ben .. dr imom verdi banada vitamin.. yapabilir tabi ki hapın yan etkısı vardır belkide bulantı yapıor olabilir.. doktoruna sor degistirir olmazsa
Aynen canım 1 hafta sonra gidecem söylerim doktoruma teşekkür ederim :)

Canım Allah büyük..daha önce bi kaybım var allah nasip edecekse zaten yiyecek ekmeği varsa doğacak, büyüyecek..
Allah o şansa nail etsin hepimizi.

canım ben de previt diye multivitamin kullanıyorum aynı içerikleri decavitle. doktor bana dedi ki sabah içme mide bulantısını tetikleyebilir öğleden sonra iç dedi. sen gece içiyosun daha iyi. sabah içsen daha kötü olurmuş

Cnm ben kapali oldugum icin bahcivan hic dusunmedim ama kardesim kullandi aylarca piknikte carsida heryerde cok rahat etti icinede genelde beyaz tsort giydi cok yakisiyordu kilo aldikca karni buyudukce genisliyo dugmeler aciliyordu yavuzda oglumun adi yavuz selim su an on aylik :) herduyan ismini cok begenir

canım kapalılar da giyiyor aslında. benim bir akrabam almıştı.
ama sen manto mu giyiyorsun üzerine.

biz de yavuz koyacağız muhtemelen :) bence de güzel isim.

benim doktorum ilk hamileliğimde vermedi hiç multivitamin, sağlık ocağından da vermediler.
ama ben iki hamileliğimde de balık yağı kullandım.
hala folik asite de devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…