2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
aaa üşütmüş olduğumu hiç düşünmemiştim. baya batıyor gibi ağrı oluyor.
bende normalde yazın bile yatak çoraplarımla yatarım ama cumartesi çorapsız dolandım biraz hemen ağrıdı karnım, çorap üstü patik yaptım akşam rahatlattı biraz. bağırsaklardan dolayıda olabiliyo bide gaz sancısıda olabiliyo. kendini sıcak tut biraz özellikle ayaklarını ama sıcak su torbası koyma sakın karnına ayaklarına olabilir

yok tatlım normal di renklı değidi :) ama o parmaklar var ya beni benden aldı :) bi de kerata bağdaş kurup oturmuş :) çok keyfine düşkün olcak herhalde :)
maşalah cnm yaa hep böyle güldürsün yüzünü :):)
benim bebiş de sürekli hareketli hiç durmuyor :)
ama ben bebişimin elini kolunu görüyorum hep ama detaylı bakmamışım demek ki:) darısı 15 gün sonraya

iyi fikir hiç soda içmiyorum. ama sanki bebek tekmeliyor da acıyor gibi batıyor. :S
daha değil yaa, bende nefesimi tutunca sanki karnımda kalp atışı belli oluyo gibi kıpır kıpır ama onlar bizim kalp atışlarımızmış, öyle dedi doktor ısrarla sordum bide ben güldü kadıncağız :)

ulrtasonda az miktardada olsa radyasyon var canım, çok gitmek o yüzden sağlıklı değil aslında. benim doktorum genelde 3-4 haftada bir çağırıyo yani nerdeyse ayda 1e denk geliyo ama tabikide bi gariplik hissettiğinde hemen geliceksin bakıcaz diyo

Kizlar annem yaninda bir aydir gitmeden torunumun ilk hediyesi benden olsun dedi... Ben daha erken desemde Dun bebisimin ilk takimi ananesinden geldi cokkkkkk tatil yaaa dayanamayıp almaktan korkuyorum şuan intrnettenn

Benim veled her gittiğimde uykuda yaaa
beimki uykuda değil ama maşallah keyfine düşkün :) bi gittiğimde bacakları toplayıp elini de başıa dayamıştı bi gittiğimde de bağdaş kurup oturmuştu kerata :) gidince çikolata ye tatlım hareket eder muhtemellen :)

Ayyy maşallah ona nasıl o kadar net Görüyorsunuz yaa renkli de değilmiş, ben elini kolunu hatta pipisini gördüm ama bacak bacak üstüne atsa onu farkeder miyim bilmiyorum :)
Canım bi gittiğimde sneakers yedim , bu sefer de yaklaşık 200 gr hurma yedim ama tık yok , uykucu Şirin koyduk adını

renkli değil ama doktorun cihazı iyi :) benim karşımda duran ekranın çözünürlüğüde iyiydi galiba :) bi de sağolsun doktorumuz detaylı bi şekilde gösteriyor :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…