bende normalde yazın bile yatak çoraplarımla yatarım ama cumartesi çorapsız dolandım biraz hemen ağrıdı karnım, çorap üstü patik yaptım akşam rahatlattı biraz. bağırsaklardan dolayıda olabiliyo bide gaz sancısıda olabiliyo. kendini sıcak tut biraz özellikle ayaklarını ama sıcak su torbası koyma sakın karnına ayaklarına olabiliraaa üşütmüş olduğumu hiç düşünmemiştim. baya batıyor gibi ağrı oluyor.
Sağol cnm teşekkür ederim ismide Ismail Gürhan olacak eklersenekliyorum tatlım :) bu gün 3. prensimizi de ekliyorum :) hayırlı olsun :)
maşalah cnm yaa hep böyle güldürsün yüzünü :):)yok tatlım normal di renklı değidi :) ama o parmaklar var ya beni benden aldı :) bi de kerata bağdaş kurup oturmuş :) çok keyfine düşkün olcak herhalde :)
daha değil yaa, bende nefesimi tutunca sanki karnımda kalp atışı belli oluyo gibi kıpır kıpır ama onlar bizim kalp atışlarımızmış, öyle dedi doktor ısrarla sordum bide ben güldü kadıncağız :)iyi fikir hiç soda içmiyorum. ama sanki bebek tekmeliyor da acıyor gibi batıyor. :S
canım seninkini sabah ekledim :) eksik bilgilerini de yazdımCanim benim minik buyuk ihtimal erkek mis
inşallah tatlım :)maşalah cnm yaa hep böyle güldürsün yüzünü :):)
benim bebiş de sürekli hareketli hiç durmuyor :)
ama ben bebişimin elini kolunu görüyorum hep ama detaylı bakmamışım demek ki:) darısı 15 gün sonraya
ulrtasonda az miktardada olsa radyasyon var canım, çok gitmek o yüzden sağlıklı değil aslında. benim doktorum genelde 3-4 haftada bir çağırıyo yani nerdeyse ayda 1e denk geliyo ama tabikide bi gariplik hissettiğinde hemen geliceksin bakıcaz diyoYa kizlar bisey sorucam. Ben bi uyaniklik yaptim, 15 gunde bi kontrole gitmek bana cok geç gibi geldi. Dayanamadim bi hafta sonra baska bi doktora gidip bebişimi gordum. Sonra bi hafta sonra yani 15. gun dolunca kendi doktoruma gittim bidaha gordum. Yani 15 gunde bi degil haftada bi iki ayri doktorla bebikimi goruyorumuyaniklik yaptim diyodum ama şimdi icime bi kurt dustu, haftada bi ultrasonun zarari olmaz dimi bebişe? Cok korktum ya
maşallah bu sene paşa senesi herhalde :)
Benim veled her gittiğimde uykuda yaaamaşalah cnm yaa hep böyle güldürsün yüzünü :):)
benim bebiş de sürekli hareketli hiç durmuyor :)
ama ben bebişimin elini kolunu görüyorum hep ama detaylı bakmamışım demek ki:) darısı 15 gün sonraya
beimki uykuda değil ama maşallah keyfine düşkün :) bi gittiğimde bacakları toplayıp elini de başıa dayamıştı bi gittiğimde de bağdaş kurup oturmuştu kerata :) gidince çikolata ye tatlım hareket eder muhtemellen :)Benim veled her gittiğimde uykuda yaaa
Tamam tatlim tesekkurler nasipse ismi özkay yavrumuncanım seninkini sabah ekledim :) eksik bilgilerini de yazdım
maşallah bu sene paşa senesi herhalde :)
Hadi ya hicbiri tutmadi demek vayyy :)))ÇİN takvimi, Rus takvimi nub teorisi hepsi hikayeymiş bende tutmadı
Ben başından beri erkek hissediyordum zaten
ben de kız istememe rağmen erkek hissediyorum :) artık cuma günü görecez benim hislerim ne kadar kuvvetli :)ÇİN takvimi, Rus takvimi nub teorisi hepsi hikayeymiş bende tutmadı
Ben başından beri erkek hissediyordum zaten
Ayyy maşallah onabeimki uykuda değil ama maşallah keyfine düşkün :) bi gittiğimde bacakları toplayıp elini de başıa dayamıştı bi gittiğimde de bağdaş kurup oturmuştu kerata :) gidince çikolata ye tatlım hareket eder muhtemellen :)
çikolata ye cnm gitmeden :)Benim veled her gittiğimde uykuda yaaa
Heee öyle oldu valla, ultrason Görüntüsü ile tahmin istemiştim burda , nuba göre veya hisse göre 3-4 kişi kız DemiştiHadi ya hicbiri tutmadi demek vayyy :)))
renkli değil ama doktorun cihazı iyi :) benim karşımda duran ekranın çözünürlüğüde iyiydi galiba :) bi de sağolsun doktorumuz detaylı bi şekilde gösteriyor :):)Ayyy maşallah onanasıl o kadar net Görüyorsunuz yaa renkli de değilmiş, ben elini kolunu hatta pipisini gördüm ama bacak bacak üstüne atsa onu farkeder miyim bilmiyorum :)
Canım bi gittiğimde sneakers yedim , bu sefer de yaklaşık 200 gr hurma yedim ama tık yok , uykucu Şirin koyduk adını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?