2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar ya şimdi annemin bi arkadaşı geldi de hamileliğimi yeni öğrendi.
yüzük testi yapcam dedi kırma beni dedi (sevmem böyle şeyleri) oğlun olcak bak falan dedi. ben de erkek hissediyordum ama 1haftadır (doktor muayenede bacak arası boş gibi geçen hafta orda pipi görmüş olamazsınız) dediğinden beri kız gibi gelmeye başlamıştı.
kafam çok karıştı

(doktor muayenede bacak arası boş gibi geçen hafta orda pipi görmüş olamazsınız) dediğinden beri kız gibi gelmeye başlamıştı.
kafam çok karıştı [/QUOTE]
Aaaa olsun eglence plmus sonucta... Nasil yapti bizde yapalimm??

o yüzük testinde evleneceğim yaş tutmuştu :) normalde ben de sevmem ama kızlar arasında yapmıştık tutmuştu vallaha :):)

o yüzük testinde evleneceğim yaş tutmuştu :) normalde ben de sevmem ama kızlar arasında yapmıştık tutmuştu vallaha :):)
ya bence çok saçma. nasıl oluyo ki dedim altın kan basıncını algılar falan dedi. iyi de üstümde atletim kazağım vardı yani tenime de değmediğine göre
valla ben korsan doktora gidip sadece cinsiyet baktırabilirim kendimi zor tutuyorum kafayı yemek üzereyim çocuğu sevemiyorum boncuğum yavruşum annecim diyorum adı yok daha

allahtan benim bu cuma yoksa ben de dayanamazdım :) bebeğim diyorum ,anesinin kuzusu diyorum bazen yanlışlıkla oğlum diyorum hemen bi tane ağzımın üstüne vuruyorum ya kızsa üzülür diye hislerimin esiri oldum anlayacağın..

Ha ha aynen bende nasıl seveceğimi şaşırdım çocuk alınmasın diye. Yüzük testini detaylı anlatabilir misin hiç duymadım da, ben bi bıçak ve makas ı biliyorum

Ha ha aynen bende nasıl seveceğimi şaşırdım çocuk alınmasın diye. Yüzük testini detaylı anlatabilir misin hiç duymadım da, ben bi bıçak ve makas ı biliyorum
Cnm alyansa ip geçirdi komşumuz, benim göbeğimin üstünde tuttu sabit. Güya hiç hareket ettirmedi sabit tutmaya çalıştı. Ama bence sallandırdı hafif
Neyse, alyansın yuvarlak çizerse kızmış gitgel hareket yaparsa erkekmiş.

kızlar bırsey soracagım. bugun hamile olan 2 -3 arkadasımdan bebeklerinin aşagıda olduklarını duydum. ve 18. haftada fln soylemıs doktorlar. hıc rapor da vermemısler. bırı o halde ıse gıdıp gelıyo. bence yatması lasım. diğeri doğum yaptı ama gununden cok önce gelmiş ve cok zor bı amelıyat gecirmiş. benimde haftalardır belim ve kasıklarım cok ağrıyor.
Bebek kacıncı haftada yukarı cıkmaya başlar. bu teshiş en erken ne zman konulur

[QUOTEo şekilde isteuly1234, post: 46112535, member: 693856"]kızlar bırsey soracagım. bugun hamile olan 2 -3 arkadasımdan bebeklerinin aşagıda olduklarını duydum. ve 18. haftada fln soylemıs doktorlar. hıc rapor da vermemısler. bırı o halde ıse gıdıp gelıyo. bence yatması lasım. diğeri doğum yaptı ama gununden cok önce gelmiş ve cok zor bı amelıyat gecirmiş. benimde haftalardır belim ve kasıklarım cok ağrıyor.
Bebek kacıncı haftada yukarı cıkmaya başlar. bu teshiş en erken ne zman konulur[/QUOTE]
Benim osekilde iste oyizden raporluyum iki aydir
..

..[/QUOTE]
gıttıgım doktorlar hıc acıklama yapmıyolar. agrılarım var dıyorum progestan verip gönderiyolar. 3 kutu progstan bitirdim.. nereye gıtsem bılemedim.

Ayrıntılı en erken 17.haftada başlıyor diye biliyorum,benim 18. haftamda olmuştu,genelde 20. haftada oluyor evet.Belki bebeğinin gelişimi öndedir ondan mı dicem ama bilemiyorum

Ayrıntılı en erken 17.haftada başlıyor diye biliyorum,benim 18. haftamda olmuştu,genelde 20. haftada oluyor evet.Belki bebeğinin gelişimi öndedir ondan mı dicem ama bilemiyorum

olmadı 1 hafta da ben sallarım, çok sık gitmek istemiyorum zaten.

..
gıttıgım doktorlar hıc acıklama yapmıyolar. agrılarım var dıyorum progestan verip gönderiyolar. 3 kutu progstan bitirdim.. nereye gıtsem bılemedim.[/QUOTE]
canım benim içerde kanamam coktuu 5 gece hastanede yatmıstımm.. kanamam suan yok ama bebek cokk asada duruyor ..oyuzden doktorum okula göndermiyor.. okulumda uzak zaten baya , yolda cekmemem için rapor veriyor sagolsun güvenceye alıor bu sekilde beni.

..
gıttıgım doktorlar hıc acıklama yapmıyolar. agrılarım var dıyorum progestan verip gönderiyolar. 3 kutu progstan bitirdim.. nereye gıtsem bılemedim.[/QUOTE]
İnşallah düzelir canım, kaçıncı haftada öğrendin öyle olduğunu

G gunesjuly1234 bende progestana devam ediyorum bıktırdı artık o hap özel mi devlete mi gidiosun .. devlette pek ilgilenmiyordiyolar oyuzden sordumm ... ilgili bi ddr bul bence

gıttıgım doktorlar hıc acıklama yapmıyolar. agrılarım var dıyorum progestan verip gönderiyolar. 3 kutu progstan bitirdim.. nereye gıtsem bılemedim.
İnşallah düzelir canım, kaçıncı haftada öğrendin öyle olduğunu[/QUOTE]
ben hastaneye yattgımda sanrıım 8yada 9. haftamdaydım o aralar yani... ozaman belli olmultu ki benim asadan hiçbir leke kanamamda yoktu agrıyla gitmiştim bende öyle ortaya cıkmıstı

G gunesjuly1234 bende progestana devam ediyorum bıktırdı artık o hap özel mi devlete mi gidiosun .. devlette pek ilgilenmiyordiyolar oyuzden sordumm ... ilgili bi ddr bul bence
hem devlete hem özele gidiyorum. ama doktorlara tehlike mi var diyorum birsey demiyolar.
o zaman nıye progestan veriyosunuz diyorum agrıların gecsın dıye dıyolar. ya asagıdaysa dıye dusunmenkten cıldırcam. ya yatmam gerekıyosa kımse bılgı vermıyor.

Cnm öyle sey olur mu ama... iyş bi dr araştırmanı tavsiye ederim. Dr dedğin muayenede bakacak bebeğin yerleşimine plesentanın yerleşimine suyun durumuna. Bunlara bakmadan olmaz.

Ayrıca progestan ağrı kesici değil sonuçta rahim kaslarını toparlıyo tamam ama iyice bakılıp ona göre ilaç verilmeli.

Hangi şehirdesin cnm yazsana herkes farklı şehirde belki öneri yapacak arkadaşlar olucaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…