2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Oooo daha basinda in allah yardimcin olsun bende 15 haftama girdim halâ sabahları ölüyorum bulantidann sadece kuru ekmek havuç yiyirdum midemi bastırın diye başka çözüm yolu yok
cok kötü nasıl geçer bilmiyorum 14 hafta sonra geçer diyorlar ama şu icemiyorum bebeğe zarar aç geziyorum Allah yardım etsin

[QUOTEkesinlikle kendimi AC virakmaa

88, post: 46152415, member: 571947"]cok kötü nasıl geçer bilmiyorum 14 hafta sonra geçer diyorlar ama şu icemiyorum bebeğe zarar aç geziyorum Allah yardım etsin[/QUOTE]
Canim kesinlikle kendini AC birakma...ozaman dqha kotu bulanior.. Cubukk kraker salatalik ayva bastirdi benimkini... Bide ekmek tuzlu peynir..

Benm sagdaydi senin teoriye gore cikmadi cnm baska topikte arkadaslar hep kiz dedi oglusum olcak

Okudum canim rabbim kabul 3etsin insallah
Kizlar tam gecti derken dun mide bulantim yine basladi .bugun doktir randevum var uyandim sabahin korunde
Canim benidmde oyle oldu ya haftasonu yoktu cok rahattim 3 gundur yine yoğunlaştı.benim sipalar simdiden gezmeyi seviyor gezince hersey super eve ve okula gidince perisan ediyorlar

Ya kizlar ben 4 aydir crinore progestan jel kullaniyodum ama doktor buhun onu kesip hap verdi. PROGESTAN 200 mg diye bisey. Turuncu beyaz kutusu var. Kullanirken hafif bi sersemlik yapar korkma dedi bana. Kullanan varmi aranizda??
3. kutumu kullanıyorum. acayıp baş dönemsi ve uyku hali yapıyor. dikkat etmelisin benim tansiyonu 9a 4 lere kadar indirdi cogu zaman. bir dozu gece yatarken iç. gunde 3 tane içiyordum. 2 ye dusurttüm. yoksa butun gün o halde gecmiyor.

ben bayadır geceleri de kalkmıyorum çoook önceden kalkıyordum ama artık kalkmıyorum. böyle iyiyim çok şükür ya eskisi gibi olsa tuvaletten hiç çıkmıyordum tiksindim artık günümün çoğunluğu orda geçiyordu.

Canım Allahın izniyle erkek diye tahminde bulunuyorum resimde sola yapışmış seninki yani soldaysa sağda demek oluyo.cinsiyet öğrenince haber verirsen sevinirim merakta kalırım yoksa catlarim
canım benim onunla alakası yok ben 9 haftalık gittiğimde soldaydı 12 haftada gttiğimde sağdaydı bebek sabit durmuyor ki sürekli hareket edyor içinde.bence buda doğru olmaz tahmin için.

Okudum cnm rabbim nasip etsin inşallah hayırlısı ile anne olmayı sana da.
Bizlerde sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah.

Günaydın arkadaşlar. Doktor kontrolüne gidecekler güzel haberler bekliyoruz:)

cnm inşallah çabuk atlatırsın, benim de 6.haftada başladı 13.haftaya kadar çok kötüydüm 3 kilo verdim evden dışarı çıkamıyordum. sabah öğle akşam sürekli kusuyordum.. eğer bu kadar kötüysen mide bulantısı ile ilgili doktorundan ilaç istemeni öneririrm. ama sadece sabahları kusuyosan o daha normal ve idare edilebilir o zaman ilaçsız geçir. aç bırakma kendini azar azar hafif şeyler ye. bana meyve çok iyi geliyordu mesela elma armut muz... ama çok aşırı kötüysen ilaç al emadur falan gibi, ben almadım keşke alsaydım hayattan soğumazdım asosyal olmazdım diye düşünüyorum...

Sağol canım çok zor gerçekten ağlıyorum artık ne yaptimsa olmuyor galetayida deniyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…