Çok zor yaa insan zaten halsiz oluyor birde aç olunca hepten hiçbir yeri tutmuyorİşte o hep yanında olacak, bana tuzlu fıstık badem falan da iyi geldi biraz geç farkettim ama en azından vitamini de var
Oooo daha basinda in allah yardimcin olsun bende 15 haftama girdim halâ sabahları ölüyorum bulantidann sadece kuru ekmek havuç yiyirdum midemi bastırın diye başka çözüm yolu yok
Inşallah ilerlemez canımAksam acile gittigimizden arayamadim doktoru,ilaci da kullanmadim.balli limonlu su iciyorum,adacayi ile gargara yapiyorum.ilac icmeye gonlum el vermiyor.insallah gecer ilerlemez
Günaydınnn, bgn bende de bulantı var. Okula geldim uzanıyorum revirde, güzel haberlerini bekliyorummm doktordan sonra.Kizlar tam gecti derken dun mide bulantim yine basladi .bugun doktir randevum var uyandim sabahin korunde
Benm sagdaydi senin teoriye gore cikmadi cnm baska topikte arkadaslar hep kiz dedi oglusum olcakArkadaşlar usg resmi karindansa böyle.ama alttan cekildiyse farklı tabi tersi cikiyo resme bakmadan anlayamam kendi kizimda bile iki ayliken kiz.olduğunu biliuodum ama ne yazık.bu hamileligimde iki aylik resim yok elimde ve kendime bu hayrim yokl
Okudum canim rabbim kabul 3etsin insallahhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...slarimdan-1er-ayetelkursi-ve-1-fatiha.823728/
benim için bir ayetelkürsi bir fatiha okursanız çok sevinirim bu konumu ta bir sene önce açmıştım ama bir türlü tamamlanmadı dualarım ...
Allah hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin sizlere yanında benim gibi isteyenlere de bana da hakkınızı helal edin
Canim benidmde oyle oldu ya haftasonu yoktu cok rahattim 3 gundur yine yoğunlaştı.benim sipalar simdiden gezmeyi seviyor gezince hersey super eve ve okula gidince perisan ediyorlarKizlar tam gecti derken dun mide bulantim yine basladi .bugun doktir randevum var uyandim sabahin korunde
yemez olur muyum dün abartmıyorum 750 gr rahatlıkla yedim cunku 1 kilodan bir tabak zor çıktıCanım benim Sağol inş. sende bulur doya doya yersin :) herşey bebişler için yoksa hiç yemiyiz aaa :))
3. kutumu kullanıyorum. acayıp baş dönemsi ve uyku hali yapıyor. dikkat etmelisin benim tansiyonu 9a 4 lere kadar indirdi cogu zaman. bir dozu gece yatarken iç. gunde 3 tane içiyordum. 2 ye dusurttüm. yoksa butun gün o halde gecmiyor.Ya kizlar ben 4 aydir crinore progestan jel kullaniyodum ama doktor buhun onu kesip hap verdi. PROGESTAN 200 mg diye bisey. Turuncu beyaz kutusu var. Kullanirken hafif bi sersemlik yapar korkma dedi bana. Kullanan varmi aranizda??
ben bayadır geceleri de kalkmıyorum çoook önceden kalkıyordum ama artık kalkmıyorum. böyle iyiyim çok şükür ya eskisi gibi olsa tuvaletten hiç çıkmıyordum tiksindim artık günümün çoğunluğu orda geçiyordu.Aynen tatlım 1 buçuk 2 litre su içip 5 litre içmiş gibi tuvalete gidiyorum enfeksiyon var ama olmasa da hamile değilken bile 1 bardak su içtikten sonra 3 kere garanti gidiyordum bobrekler mi iyi calismiyor Anlamadım gece yatmadan 1 saat önce su içmeyi kesiyorum gece 1 defa anca kalkıyorum
okudum canım allah kabul etsin.ne muradın varsa rabbim versin.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...slarimdan-1er-ayetelkursi-ve-1-fatiha.823728/
benim için bir ayetelkürsi bir fatiha okursanız çok sevinirim bu konumu ta bir sene önce açmıştım ama bir türlü tamamlanmadı dualarım ...
Allah hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin sizlere yanında benim gibi isteyenlere de bana da hakkınızı helal edin
canım benim onunla alakası yok ben 9 haftalık gittiğimde soldaydı 12 haftada gttiğimde sağdaydı bebek sabit durmuyor ki sürekli hareket edyor içinde.bence buda doğru olmaz tahmin için.Canım Allahın izniyle erkek diye tahminde bulunuyorum resimde sola yapışmış seninki yani soldaysa sağda demek oluyo.cinsiyet öğrenince haber verirsen sevinirim merakta kalırım yoksa catlarim
benimde akşam 6 buçukta randevum var hadi inşallah güzel haberlerle geliriz sabah sabah mutlu uyandım akşama bebeğimi görücem diye :)))Kizlar tam gecti derken dun mide bulantim yine basladi .bugun doktir randevum var uyandim sabahin korunde
Okudum cnm rabbim nasip etsin inşallah hayırlısı ile anne olmayı sana da.çok sevinirim 1 senedir tamamlanmadıbu gece her yere yazacağım dedim artık 3. kez klomen tedavisi oluyorum bu ay Rabbim kimseyi arayan etmesin hayırlısıyla sağlıcaklar herkese hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin inş amin
Sağol canım çok zor gerçekten ağlıyorum artık ne yaptimsa olmuyor galetayida deniyeyim
hayırlısı olsun cnm dua ediyoruız.bugun 9.40 da randevum var. insallah iiyi haberlerle gelirim. bugun 15+6 yım ins cinsiyette öğrenirim. dualarınızı beklıyorum. insllah hersey yolundadır. cok heyecan yaptım. en son 2 hafta önce gitmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?