bende de oluyor canım, rahim büyüdüğü için normal dedi.kızlar 2. gebeliğim ama bilemiyorum bendede karnımda kramp gibi bişiyler oluyor kasılmamı hergun değil ama dr gideyimmi ne olduğunu anlayamadım neden olur kı
Hoşgeldin aramızaKızlar bu arada meraba bende ekim sonu doğum yapıcam ekim annesiyim
Bende de oluyor kasilip kaliyor 2-3sn sonra geçiyorbende de oluyor canım, rahim büyüdüğü için normal dedi.
canım briisi senn adet tarihine göre olandır, biri doktorun ölçümüne göre olandır diye tahmin ediyorum..Peki 10w5d yazan ne oluyor onu anlamadım. 10 Şubat sat bgn 10w1d olmam gerek neden 10w5d yazıyor orada acaba doktor yanlış giriş yapmış olabilir mi
kızlarrrr güüüüüüünaaaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııın :))))))
dün doktor kontrülümüz çok şükür çok iyi geçti ama bebitom çok uğraştrdı bizigittiğim gibi girdik yattım doktor baya uğraştı uğraştı ama sırt üstü yatmış hiç keyfni bozmuyor zilli neyse sonra doktor başka odaya aldı beni biraz sol tarafına yat belki pozisyonunu değiştirir dedi gttim başka odada sol tarafıma yattım 20 dk bekledim sonra doktor çağırdı tekrar ultrasona girdik hiç istifini bozmamış aynı yatıyor baya uğraştı doktor bastırdı da bastırdı karnıma ama yok yine göstermedi git tuvaletini yap belki değişir dedi gittim tuvaletimi yaptım bana mısın demiyor yine aynı pozisyonda hiç kıpraşmıyor doktorla küçücük kese de köşe kapmaca oynadılar resmen doktor baya uğraştı uğraştı tam 1 saat çıkamadık doktordan doktor en sonunda kız dedi ama bebeğimi sağlıklı görmenin vermiş olduğu mutluluk heyecandan yüzde kaç ihtimal diye soramadım :) bir kızçem oluyor :) rabbim ssağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah.dün 14+2 gün olmamız gerekirken 14+4 günlük çıktık bugünde 14+5 günlüğüz kızım büyümüş koca kız olmuş teyzeleeeeer boyu 12 cm kilosu 116 gr dedi doktorumuz :)) bende 59 kilo olmuşum her ay 1 er kilo almış oldum. ve hatırlarsınız ki ben kız olucak diye hissediyorum diyordum tabikide cinsiyet ayrımı asla yapmadım bu benim ilk yavrum ilk göz ağrım ne olursa olsun yeterki sağlıklı olsundu benim için demekki hislerim doğruymuş :)) zeynepzumra arkadaşım ben iğneyi heyecandan mutluluktan sormayı unuttum kocam sormuş iğneyi ne zamana kadar kullancak diye doğuma kadar kullanıcak demiş çünkü öncesinde kayıp gebelik var ve birazda zor hamile kaldığım için doktor kullanmam gerektiğini söylemiş.bir sonraki randevumuz 20 mayısta ben nasıl dayanırım 1 ay aman allahııııımmm inşallah doktora gitcek tüm anneler güzel haberlerle dönerler
cnm hayırlı olsun 1 prenses dahagünaydın canım dün kesinleşti :)) kızımız olacak :)) Allah izin verirse :)) 3lü tarama sonuçlarımda öğlenden sonra çıkacak :))
MarV-el cinsiyeti günceller misin kızımız olacak :)
cnm hayırlı olsun 1 prenses daha
sağlıkla gelsin inşallah minnoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?