2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar burda özel hastaneden heyet raporu aldığını söyleyen Arkadsşlar vardı , kimdi onlar birkaç birşey sormam gerekiyorda

M melek1212 meraba canım cinsiyet kesin belli oldu mu m ettim çok :)

günaydın canım dün kesinleşti :)) kızımız olacak :)) Allah izin verirse :)) 3lü tarama sonuçlarımda öğlenden sonra çıkacak :))

MarV-el cinsiyeti günceller misin kızımız olacak :)

Günaydın arkadaşlar, öğrenci sayısı çok az 12. Sınıf olunca artık gelen sayısı çok az. Oturuyorum sınıfta nobetciyim bugün de iyi oldu böyle oturmak.
Sabah tatilim başlangıç gire 3 - 3.50 kg almışım ama sanırım gün içinde ödemdi,içtiğimiz suydu, kabizlikti vs derken kilo çok değişkenlik gösteriyor, bugün bedenen de hafif hissettim tartildim ve gerçekten de doğru çıktı.

besyo_86 inşallah ciddi bir şey değildir kendi doktoruna görün ve öyle bak sonuca her doktorun dediğini kafanda tutma lutfen

kızlarrrr güüüüüüünaaaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııın :))))))
dün doktor kontrülümüz çok şükür çok iyi geçti ama bebitom çok uğraştrdı bizi gittiğim gibi girdik yattım doktor baya uğraştı uğraştı ama sırt üstü yatmış hiç keyfni bozmuyor zilli neyse sonra doktor başka odaya aldı beni biraz sol tarafına yat belki pozisyonunu değiştirir dedi gttim başka odada sol tarafıma yattım 20 dk bekledim sonra doktor çağırdı tekrar ultrasona girdik hiç istifini bozmamış aynı yatıyor baya uğraştı doktor bastırdı da bastırdı karnıma ama yok yine göstermedi git tuvaletini yap belki değişir dedi gittim tuvaletimi yaptım bana mısın demiyor yine aynı pozisyonda hiç kıpraşmıyor doktorla küçücük kese de köşe kapmaca oynadılar resmen doktor baya uğraştı uğraştı tam 1 saat çıkamadık doktordan doktor en sonunda kız dedi ama bebeğimi sağlıklı görmenin vermiş olduğu mutluluk heyecandan yüzde kaç ihtimal diye soramadım :) bir kızçem oluyor :) rabbim ssağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah.dün 14+2 gün olmamız gerekirken 14+4 günlük çıktık bugünde 14+5 günlüğüz kızım büyümüş koca kız olmuş teyzeleeeeer boyu 12 cm kilosu 116 gr dedi doktorumuz :)) bende 59 kilo olmuşum her ay 1 er kilo almış oldum. ve hatırlarsınız ki ben kız olucak diye hissediyorum diyordum tabikide cinsiyet ayrımı asla yapmadım bu benim ilk yavrum ilk göz ağrım ne olursa olsun yeterki sağlıklı olsundu benim için demekki hislerim doğruymuş :)) zeynepzumra arkadaşım ben iğneyi heyecandan mutluluktan sormayı unuttum kocam sormuş iğneyi ne zamana kadar kullancak diye doğuma kadar kullanıcak demiş çünkü öncesinde kayıp gebelik var ve birazda zor hamile kaldığım için doktor kullanmam gerektiğini söylemiş.bir sonraki randevumuz 20 mayısta ben nasıl dayanırım 1 ay aman allahııııımmm inşallah doktora gitcek tüm anneler güzel haberlerle dönerler

Peki 10w5d yazan ne oluyor onu anlamadım. 10 Şubat sat bgn 10w1d olmam gerek neden 10w5d yazıyor orada acaba doktor yanlış giriş yapmış olabilir mi
canım briisi senn adet tarihine göre olandır, biri doktorun ölçümüne göre olandır diye tahmin ediyorum..

Kızlar 2. Gebelik diye mi yoksa gerçekten hayatım, uzun süredir görmediği yoğunlukta diye mi bilmiyorum, gebeliği karnımin büyüklüğü dışında çok hissetmiyorum, bazı sorunlar var özel yaşamımda, okulda da 12. Sınıfların lys desteği var, 11 lere de seneye hazırlık var evde 4 yaşında oğlum ayrı, ilgilenmem lazim. Böyle olması aslında işime geliyor, hamileliği çok seviyorum ama sanırım tatil olana kadar çok hissetmeden yaşayayacagim. Sağlıklı olduğumuz için şükürler olsun. 2 hafta sonra Son yazililar imiş başlayacak zaten öğrencilergelmeyi azaltır haziranda da gelen olmaz o nedenle Son 2-4 hafta şükür sonra bekle beni 15 ay tatil allahin izniyle. :)

cnm hayırlı olsun prensesinn :):)
sağlıkla gelsin inşallahhh
darısı öğrenmeyenlerin başına...

Kizlar ya doktorum erkek bebegin olacak dedi ama ben ruyalarimda heppp kiz goruyorum. Cok sasiriyorum... acaba ben cok kiz istiyordum ondan olabilir mi. Benim gibi olan var miii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…