- 22 Temmuz 2015
- 864
- 755
- 103
- 45
Kizlar ya doktorum erkek bebegin olacak dedi ama ben ruyalarimda heppp kiz goruyorum. Cok sasiriyorum... acaba ben cok kiz istiyordum ondan olabilir mi. Benim gibi olan var miii
ben aynı senin gibiydim benim için sadece sağlıklı olsun önemli olan buydu.rüyalarımda hep erkek bebeğim oluyor görürken hamileliğin en başından beri kız olucak diye hissediyordum ve dün öğrendim ki kızmış :)Kizlar ya doktorum erkek bebegin olacak dedi ama ben ruyalarimda heppp kiz goruyorum. Cok sasiriyorum... acaba ben cok kiz istiyordum ondan olabilir mi. Benim gibi olan var miii
ayy kizlar bende sizinle ayni durumdayim hep erkek bebegimin oldugunu goruyordum dr pipisini bile gosteriyordu ruyamda erkek bebek cok istedigim icin mi bilmiyorum ruyamda hic kiz gormedim dun dr bana kiz dedi sok oldum 3.kizim olacakben aynı senin gibiydim benim için sadece sağlıklı olsun önemli olan buydu.rüyalarımda hep erkek bebeğim oluyor görürken hamileliğin en başından beri kız olucak diye hissediyordum ve dün öğrendim ki kızmış :)
Benim hic bulantim kusmam olmadi canimcok sukur sadece tiksinme vardi 15 haftaligim suan.sen kac haftaliksinBu akşam benim de kontrolüm var kızlar. Hala bulantıları ara ara devam eden var mı?
Amin canım darısı bizlere olsunn
Canim oyleyse biz istedigimiz cinsiyete gore ruya goruyoruZ. Bilincaltimiz bize oyun aynuyorayy kizlar bende sizinle ayni durumdayim hep erkek bebegimin oldugunu goruyordum dr pipisini bile gosteriyordu ruyamda erkek bebek cok istedigim icin mi bilmiyorum ruyamda hic kiz gormedim dun dr bana kiz dedi sok oldum 3.kizim olacak
Canim ben de erkek bebek hissediyorum. Kiz bebegi daha cok istiyorum ve ruyalarimda kiZ Bebek goruyorum. Bir de doktprum erkek dediginde hislerimde yanilmamişim demistim ama ruyalarim acaba doktor yanildi mii tekrar doktora gideyim mi diye dusunduruyor.ben aynı senin gibiydim benim için sadece sağlıklı olsun önemli olan buydu.rüyalarımda hep erkek bebeğim oluyor görürken hamileliğin en başından beri kız olucak diye hissediyordum ve dün öğrendim ki kızmış :)
Evet canim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insallahCanim oyleyse biz istedigimiz cinsiyete gore ruya goruyoruZ. Bilincaltimiz bize oyun aynuyor
cnm ben de sürekli rüya görüyorum.. bi gün akrabalarıma Emir geliyo diye açıkladığımı gördüm, bana kızdılar ama Emir koyma yaramaz olmasın kuzenleri gb diyolar kızıyolar. Burda yazılanlardan etkilenmişimCanim oyleyse biz istedigimiz cinsiyete gore ruya goruyoruZ. Bilincaltimiz bize oyun aynuyor
cnm çok geçmiş olsunDün kontrole gittim bende. Kasık ağrılarım var diyince hemen yatıralim dedi. Bi anda serviste buldum kendimi. .doktora soruyorum niye diye tedbir amaçlı dedi. Aksama kadar bi sürü
Serum la ilaç verdiler. Saçma sapan aksama zor dayandım çıkcam dedim ve cikardilar . Çok kötü bi gündü. Çok korktum bide gereksiz yere. Allah kimseyi hastaneye dusurmesin
Canim ben de erkek bebek hissediyorum. Kiz bebegi daha cok istiyorum ve ruyalarimda kiZ Bebek goruyorum. Bir de doktprum erkek dediginde hislerimde yanilmamişim demistim ama ruyalarim acaba doktor yanildi mii tekrar doktora gideyim mi diye dusunduruyor.
canım yeterki sağlıklı olsunlar hem bak 3 . kızın maşallah bu size allahın bir nimeti :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ayy kizlar bende sizinle ayni durumdayim hep erkek bebegimin oldugunu goruyordum dr pipisini bile gosteriyordu ruyamda erkek bebek cok istedigim icin mi bilmiyorum ruyamda hic kiz gormedim dun dr bana kiz dedi sok oldum 3.kizim olacak
Amin canim cumlemizin insallah Rabbim once olmayanlara versin sonrada her iki cinsiyetten de mahrum etmesin insallahcanım yeterki sağlıklı olsunlar hem bak 3 . kızın maşallah bu size allahın bir nimeti :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
tamam tatlım belli olur olmaz yaz günceleyeyim :) o kadar eglenceli bi hal almaya başladıki bu liste olayıellerine sağlık canım :)) bizim isim daha belli değil belli olunca t-yazarım :))
tamam tatlım belli olur olmaz yaz günceleyeyim :) o kadar eglenceli bi hal almaya başladıki bu liste olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?