2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Dün kontrole gittim bende. Kasık ağrılarım var diyince hemen yatıralim dedi. Bi anda serviste buldum kendimi. .doktora soruyorum niye diye tedbir amaçlı dedi. Aksama kadar bi sürü
Serum la ilaç verdiler. Saçma sapan aksama zor dayandım çıkcam dedim ve cikardilar . Çok kötü bi gündü. Çok korktum bide gereksiz yere. Allah kimseyi hastaneye dusurmesin

Kizlar ya doktorum erkek bebegin olacak dedi ama ben ruyalarimda heppp kiz goruyorum. Cok sasiriyorum... acaba ben cok kiz istiyordum ondan olabilir mi. Benim gibi olan var miii
ben aynı senin gibiydim benim için sadece sağlıklı olsun önemli olan buydu.rüyalarımda hep erkek bebeğim oluyor görürken hamileliğin en başından beri kız olucak diye hissediyordum ve dün öğrendim ki kızmış :)

ayy kizlar bende sizinle ayni durumdayim hep erkek bebegimin oldugunu goruyordum dr pipisini bile gosteriyordu ruyamda erkek bebek cok istedigim icin mi bilmiyorum ruyamda hic kiz gormedim dun dr bana kiz dedi sok oldum 3.kizim olacak

S Sevgiseli simla 17 haftalık . Kusma çok olmadı ama bulantı yüzünden hala doğru düzgün yiyemiyorum. 172 boy 70 kilo hamile kaldım şuan 61 kiloyum. Bir ara 57e düştüm. Doktor inatla bişey olmaz diyip doğal süreç diyor ama çok hızlı kilo verdiğimden güçsüz düştüm. Doktor değiştiricem artık.

ayy kizlar bende sizinle ayni durumdayim hep erkek bebegimin oldugunu goruyordum dr pipisini bile gosteriyordu ruyamda erkek bebek cok istedigim icin mi bilmiyorum ruyamda hic kiz gormedim dun dr bana kiz dedi sok oldum 3.kizim olacak
Canim oyleyse biz istedigimiz cinsiyete gore ruya goruyoruZ. Bilincaltimiz bize oyun aynuyor

Canim ben de erkek bebek hissediyorum. Kiz bebegi daha cok istiyorum ve ruyalarimda kiZ Bebek goruyorum. Bir de doktprum erkek dediginde hislerimde yanilmamişim demistim ama ruyalarim acaba doktor yanildi mii tekrar doktora gideyim mi diye dusunduruyor.

Canim oyleyse biz istedigimiz cinsiyete gore ruya goruyoruZ. Bilincaltimiz bize oyun aynuyor
cnm ben de sürekli rüya görüyorum.. bi gün akrabalarıma Emir geliyo diye açıkladığımı gördüm, bana kızdılar ama Emir koyma yaramaz olmasın kuzenleri gb diyolar kızıyolar. Burda yazılanlardan etkilenmişim
bi gün sonra da kız bebek gördüm beşikte sallıyodum uyu hadi Ecoş diyodum pembe tokası vardı falan.. yani kafamızda dönüyo ya bunlar sürekli, rüyada da karşımıza çıkıyo...

cnm çok geçmiş olsun ultrasondan baktılar mı yoksa önlem amaçlı mı yatırdılar.. iyisindir inşallah

canım yeterki sağlıklı olsunlar hem bak 3 . kızın maşallah bu size allahın bir nimeti :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…