- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 133
- 35
Oyleyse ruyalarin pek bi etkisi yok canim tamamen bikincaltimiz yonlendiriyor. Sagliklo olsun da kuzularimizZZbende erkek görmüştüm kız oldu
Oyleyse ruyalarin pek bi etkisi yok canim tamamen bikincaltimiz yonlendiriyor. Sagliklo olsun da kuzularimizZZ
Kizlar ya doktorum erkek bebegin olacak dedi ama ben ruyalarimda heppp kiz goruyorum. Cok sasiriyorum... acaba ben cok kiz bennnnn bende hepcerkekogruodumm bi kere kiz gormustumm kiz olcakkmis
tebrik ederim canım Rabbim kızını kucağında görmeyi nasip etsin darısı ogrenmeyen ve kesin olmayanların başına :) keyfine düşkün olcak kızın yatsın büyüsün :) sen sata göre saymaya devam et canim çünkü doktorlar usg değil satı baz alıyo hastanede yatarken yanımda 34 haftalık Biri yatıyordu ultrasonda 2 hafta önde gitmesine rağmen doktor sat önemli ona göre daha erken diyorlardı.. erik yarıyo demek ki bebise :)kızlarrrr güüüüüüünaaaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııın :))))))
dün doktor kontrülümüz çok şükür çok iyi geçti ama bebitom çok uğraştrdı bizigittiğim gibi girdik yattım doktor baya uğraştı uğraştı ama sırt üstü yatmış hiç keyfni bozmuyor zilli neyse sonra doktor başka odaya aldı beni biraz sol tarafına yat belki pozisyonunu değiştirir dedi gttim başka odada sol tarafıma yattım 20 dk bekledim sonra doktor çağırdı tekrar ultrasona girdik hiç istifini bozmamış aynı yatıyor baya uğraştı doktor bastırdı da bastırdı karnıma ama yok yine göstermedi git tuvaletini yap belki değişir dedi gittim tuvaletimi yaptım bana mısın demiyor yine aynı pozisyonda hiç kıpraşmıyor doktorla küçücük kese de köşe kapmaca oynadılar resmen doktor baya uğraştı uğraştı tam 1 saat çıkamadık doktordan doktor en sonunda kız dedi ama bebeğimi sağlıklı görmenin vermiş olduğu mutluluk heyecandan yüzde kaç ihtimal diye soramadım :) bir kızçem oluyor :) rabbim ssağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah.dün 14+2 gün olmamız gerekirken 14+4 günlük çıktık bugünde 14+5 günlüğüz kızım büyümüş koca kız olmuş teyzeleeeeer boyu 12 cm kilosu 116 gr dedi doktorumuz :)) bende 59 kilo olmuşum her ay 1 er kilo almış oldum. ve hatırlarsınız ki ben kız olucak diye hissediyorum diyordum tabikide cinsiyet ayrımı asla yapmadım bu benim ilk yavrum ilk göz ağrım ne olursa olsun yeterki sağlıklı olsundu benim için demekki hislerim doğruymuş :)) zeynepzumra arkadaşım ben iğneyi heyecandan mutluluktan sormayı unuttum kocam sormuş iğneyi ne zamana kadar kullancak diye doğuma kadar kullanıcak demiş çünkü öncesinde kayıp gebelik var ve birazda zor hamile kaldığım için doktor kullanmam gerektiğini söylemiş.bir sonraki randevumuz 20 mayısta ben nasıl dayanırım 1 ay aman allahııııımmm inşallah doktora gitcek tüm anneler güzel haberlerle dönerler
Günaydın kızlar, bende kız çocuk sevenlerdenim ve hep bir kızım olsun diye dua etmişimdir, bir gün rüyamda yerde uğurböceği gördüm ben bakarken bir anda kucağımda bir erkek çocuğu belirdi ve uğurböceği kocaman oldu, o gün test alıp yapmıştım hiç hamile olacağımı düşünmediğim halde üstelik reglime 5 gün vardı ve test pozitif çıkmıştı o günden beri bir kere bile kız hissetmedim , rüyalarımda da erkek gördüm hatta birinde doğumdan çıkıyorum kucağımda kız çocuğu onunla ilgilenirken yerde bir erkek çocuğu hemen kızı bırakıp oğlum beni affet diye sarılıyordum, salı günü cinsiyet için gittik erkek dedi kız olma olasılığı çok düşük ama siz yine de bir şey almayın bir daha ki kontrolü bekleyin dedi eşimle gördük bacaklarını açmış ayıptır söylemesi Yiğidin malı meydanda olur hesabı, Çarşamba günü iş yeri polikliniğinde ultrason olduğunu öğrendim dün ona gittim o da bu erkeğe benziyor iki hafta sonra gel net görelim dedi, istediğin zamanda gelebilirsin çekinme dedi her gün gidesim geliyor benim tembeli izlemeye kısmet olursa adını Yiğit Ali koyacağız :)
tabi canım sat her zaman aklımda burdaki tarihi değiştiriyorum sadece doktorun dediğini unutmayayım diye.her gittiğimde ona göre karşılaştırıyorum.valla çok keyfine düşkün olucak geçen gittiğimizdede sırt üstü yatıyordu yine sırt üstü yatıyor hep aynı pozisyon :) rabbim sizlere de nasip etsin en kısa zamanda öğrenmeyi :)) valla erik mi yarıyor ne yarıyor bilmiyorum ama löp löp et olsun annişkomatebrik ederim canım Rabbim kızını kucağında görmeyi nasip etsin darısı ogrenmeyen ve kesin olmayanların başına :) keyfine düşkün olcak kızın yatsın büyüsün :) sen sata göre saymaya devam et canim çünkü doktorlar usg değil satı baz alıyo hastanede yatarken yanımda 34 haftalık Biri yatıyordu ultrasonda 2 hafta önde gitmesine rağmen doktor sat önemli ona göre daha erken diyorlardı.. erik yarıyo demek ki bebise :)
Canım hayırlı olsun kızın:) nazlı olacak belli.kızlarrrr güüüüüüünaaaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııın :))))))
dün doktor kontrülümüz çok şükür çok iyi geçti ama bebitom çok uğraştrdı bizigittiğim gibi girdik yattım doktor baya uğraştı uğraştı ama sırt üstü yatmış hiç keyfni bozmuyor zilli neyse sonra doktor başka odaya aldı beni biraz sol tarafına yat belki pozisyonunu değiştirir dedi gttim başka odada sol tarafıma yattım 20 dk bekledim sonra doktor çağırdı tekrar ultrasona girdik hiç istifini bozmamış aynı yatıyor baya uğraştı doktor bastırdı da bastırdı karnıma ama yok yine göstermedi git tuvaletini yap belki değişir dedi gittim tuvaletimi yaptım bana mısın demiyor yine aynı pozisyonda hiç kıpraşmıyor doktorla küçücük kese de köşe kapmaca oynadılar resmen doktor baya uğraştı uğraştı tam 1 saat çıkamadık doktordan doktor en sonunda kız dedi ama bebeğimi sağlıklı görmenin vermiş olduğu mutluluk heyecandan yüzde kaç ihtimal diye soramadım :) bir kızçem oluyor :) rabbim ssağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah.dün 14+2 gün olmamız gerekirken 14+4 günlük çıktık bugünde 14+5 günlüğüz kızım büyümüş koca kız olmuş teyzeleeeeer boyu 12 cm kilosu 116 gr dedi doktorumuz :)) bende 59 kilo olmuşum her ay 1 er kilo almış oldum. ve hatırlarsınız ki ben kız olucak diye hissediyorum diyordum tabikide cinsiyet ayrımı asla yapmadım bu benim ilk yavrum ilk göz ağrım ne olursa olsun yeterki sağlıklı olsundu benim için demekki hislerim doğruymuş :)) zeynepzumra arkadaşım ben iğneyi heyecandan mutluluktan sormayı unuttum kocam sormuş iğneyi ne zamana kadar kullancak diye doğuma kadar kullanıcak demiş çünkü öncesinde kayıp gebelik var ve birazda zor hamile kaldığım için doktor kullanmam gerektiğini söylemiş.bir sonraki randevumuz 20 mayısta ben nasıl dayanırım 1 ay aman allahııııımmm inşallah doktora gitcek tüm anneler güzel haberlerle dönerler
rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah :) senin oğlan nasılda güzel açmış göstermiş benim kızım inat etti çok uğraştırdı biziGünaydın kızlar, bende kız çocuk sevenlerdenim ve hep bir kızım olsun diye dua etmişimdir, bir gün rüyamda yerde uğurböceği gördüm ben bakarken bir anda kucağımda bir erkek çocuğu belirdi ve uğurböceği kocaman oldu, o gün test alıp yapmıştım hiç hamile olacağımı düşünmediğim halde üstelik reglime 5 gün vardı ve test pozitif çıkmıştı o günden beri bir kere bile kız hissetmedim , rüyalarımda da erkek gördüm hatta birinde doğumdan çıkıyorum kucağımda kız çocuğu onunla ilgilenirken yerde bir erkek çocuğu hemen kızı bırakıp oğlum beni affet diye sarılıyordum, salı günü cinsiyet için gittik erkek dedi kız olma olasılığı çok düşük ama siz yine de bir şey almayın bir daha ki kontrolü bekleyin dedi eşimle gördük bacaklarını açmış ayıptır söylemesi Yiğidin malı meydanda olur hesabı, Çarşamba günü iş yeri polikliniğinde ultrason olduğunu öğrendim dün ona gittim o da bu erkeğe benziyor iki hafta sonra gel net görelim dedi, istediğin zamanda gelebilirsin çekinme dedi her gün gidesim geliyor benim tembeli izlemeye kısmet olursa adını Yiğit Ali koyacağız :)
inşallah canım inşallah çok şükür iyi haberler geldikçe yüzümdeki tebessüm artıyor :))) benim kız çok hantala benziyor valla açtım mezdeke roman havası azcık hareket edelim şimdiden alışsın içimde oynasınCanım hayırlı olsun kızın:) nazlı olacak belli.
Çok teşekkürler cnm bilgi icin. bakalım az kaldı benim kontrole de. Hep güzel haberler verelim birbirimize ins:)
Benim ikiside hep sırt üstü yatıyor çok az hareket ediyorlar :) sağlıklı olsunlar ins. Dogunca durmicaklar zaten :))inşallah canım inşallah çok şükür iyi haberler geldikçe yüzümdeki tebessüm artıyor :))) benim kız çok hantala benziyor valla açtım mezdeke roman havası azcık hareket edelim şimdiden alışsın içimde oynasın
Ayy canım hiç sorma amuda kalkmış bacaklarını da ayırmış al bakın pipim burada beni yormayın diyordu görüntüsünü aldık bir kaç yakınıma gösterdim hepsi erkek dedi hatta doğsun pipisine kurdela takacam diyenler varrabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah :) senin oğlan nasılda güzel açmış göstermiş benim kızım inat etti çok uğraştırdı bizihep bacakları kapalıydı.
hayırlı olsun oğluşun cnm :):)Ayy canım hiç sorma amuda kalkmış bacaklarını da ayırmış al bakın pipim burada beni yormayın diyordu görüntüsünü aldık bir kaç yakınıma gösterdim hepsi erkek dedi hatta doğsun pipisine kurdela takacam diyenler var
gece yatamadan önce bir bardak suyun içine döküp iç, üzerine içebilirsen bir bardak daha su iç, sabaha kadar mümkünse tuvalete çıkma ne kadar tutabilirsen o kadar iyi temizler mesaneyi,5 saat kadar çıkmamaya çalış.Urocare 3 gr saşe ama nazil kullanilcagni bilmiyorum aradim sordum..o tek kullanimlik yetior mu canim geçiriyor mu yani hemen?? Daha mi hafif ozaman enfrksion ?
Ay ne guzel bir haber bukızlarrrr güüüüüüünaaaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııın :))))))
cnm ben de ilk zamanlar normalde sevmememe rağmen tatlı yemek istiyorum şmd tatlı hiç istemiyorum erik çağla yiyorum her gn bi de elma :) bakalım...bursa3394 ben ilk zamanlar CIK tatli yedim somrada dediğim gibi deliği gibi erikk caglaaa yiyodumm ama yazmiodumm cani cekmesim kimsenin diğer.. Geçenlerde baya yazilmis oyizden yazdim bende şuanda... Ve babada kiz dedi Dr.. Erikk çağla habercisi kiz galiba.. Hayirli olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?