Benim ki gibi olmus senindee :)) hayirlisi oldun ilk bebek mi senindecnm ben de ilk zamanlar normalde sevmememe rağmen tatlı yemek istiyorum şmd tatlı hiç istemiyorum erik çağla yiyorum her gn bi de elma :) bakalım...
bilmem olabilir mi acaba benim kuzenimde hamile 1,5 ay kaldı doğurmasına onunda kızı olucak allahın izniyle oda hep canı ekşi erik çağla istiyordu.acaba dediğin gibi habercisi olabilir mi annem bana hamileykende eriğe aşermiş :)bursa3394 ben ilk zamanlar CIK tatli yedim somrada dediğim gibi deliği gibi erikk caglaaa yiyodumm ama yazmiodumm cani cekmesim kimsenin diğer.. Geçenlerde baya yazilmis oyizden yazdim bende şuanda... Ve babada kiz dedi Dr.. Erikk çağla habercisi kiz galiba.. Hayirli olsun canim
sıkıntı değil daha çabuk mesanene ulaşır diye demiştimİctiktwn sonra daha su icmrdim ama
Hayırlı olsunn :))Ayy canım hiç sorma amuda kalkmış bacaklarını da ayırmış al bakın pipim burada beni yormayın diyordu görüntüsünü aldık bir kaç yakınıma gösterdim hepsi erkek dedi hatta doğsun pipisine kurdela takacam diyenler var
evet cnm.. bekliyorum öğrenmeyi inşallah 10 gün falan kaldı:)Benim ki gibi olmus senindee :)) hayirlisi oldun ilk bebek mi seninde
Kiz olxak kizz :))evet cnm.. bekliyorum öğrenmeyi inşallah 10 gün falan kaldı:)
canım ben 7buçukta kahvaltı ediyorum.. 9buçuk gibi yemek için yanıma cevz badem fındık falan alıyorum.. 11 gibi de kuru kayısı kuru üzüm falan yiyiorum...Ben ara öğün olarak ne yiyorsunuz onu merak ediyorum. Benim kilom hiç değişmedi kaçla hamile kaldıysam hala aynı. Kilo almaya pek takılmıyorum ama doktor öğün sayısını arttırmamı söyledi. İş yerinde de her şey olmuyor öyle çantanıza atıp yanınızda neler taşıyorsunuz ya da ara öğün olarak neler yiyorsunuz
hayırlısı cnm :) kız olursa tatlı-ekşi olayı tutuyo demektirKiz olxak kizz :))
Bqkicaz:)) belkide denk gelmistir 10 kere dogutmadik kicicekkokusu .!.:hayırlısı cnm :) kız olursa tatlı-ekşi olayı tutuyo demektir
yavrum sen nasıl dayanıyorsun.ben kurt gibi acıkıyorum.sabah 7:30-8:30 arası kahvaltımı yapıyorum 10-11 arası bir tane salata tuzlayıp yiyorum öğren 12 de yemeğimi yiyorum 15:30 gibi karnım kazınmaya başlıyor bir elma yiyorum sonra saat 17:00 gibi bir salata daha yiyorum.valla çantamda yok yok 2 salata 1 elma bazen evde yaptığım kek kurabiye milföy onlarıda alıp getiriyorum dayanamıyorum açlığa acıkınca hemen midem bulanıyor içim karışıyor. her ay 1 er kilo almışım boy 1.68 cm kilom 59.Ben ara öğün olarak ne yiyorsunuz onu merak ediyorum. Benim kilom hiç değişmedi kaçla hamile kaldıysam hala aynı. Kilo almaya pek takılmıyorum ama doktor öğün sayısını arttırmamı söyledi. İş yerinde de her şey olmuyor öyle çantanıza atıp yanınızda neler taşıyorsunuz ya da ara öğün olarak neler yiyorsunuz
bende 9 gibi falan kahvaltı ediyorum peynirdi, yumurtaydı. Sonra bir daha acıkmıyorum ama işte zorla saat 11 gibi kuru üzüm falan yiyorum. Öğlen yemeği 1 gibi falan yiyorum 4-5 gibi zorla yine :) meyve falan yiyorum ama zorla hep yani acıktığımdan falan değil eve gidiş yolum uzun olduğu için fındık falan tutuyorum çantamdan onlardan atıyorum ağzıma ama başka alternatif arayışlarına girdim aynı şeyleri yemekten gına geldi hazır ürünlere de yönelmek istemiyorum seçenek aklıma gelmiyor :)yavrum sen nasıl dayanıyorsun.ben kurt gibi acıkıyorum.sabah 7:30-8:30 arası kahvaltımı yapıyorum 10-11 arası bir tane salata tuzlayıp yiyorum öğren 12 de yemeğimi yiyorum 15:30 gibi karnım kazınmaya başlıyor bir elma yiyorum sonra saat 17:00 gibi bir salata daha yiyorum.valla çantamda yok yok 2 salata 1 elma bazen evde yaptığım kek kurabiye milföy onlarıda alıp getiriyorum dayanamıyorum açlığa acıkınca hemen midem bulanıyor içim karışıyor. her ay 1 er kilo almışım boy 1.68 cm kilom 59.
öyle yanında tuzlu cubuk kraker bisküvi tarzı şeyler getirme meyve sebze al ye bunlar daha sağlıklı.
sen benim dediğim gibi yap çantanda elma salata falan taşı bi yer bi yazı okumuştum hamileyken elma yemek bebeğin astım hastası olmasını önlüyormuş.sen bol bol elma da ye.bende 9 gibi falan kahvaltı ediyorum peynirdi, yumurtaydı. Sonra bir daha acıkmıyorum ama işte zorla saat 11 gibi kuru üzüm falan yiyorum. Öğlen yemeği 1 gibi falan yiyorum 4-5 gibi zorla yine :) meyve falan yiyorum ama zorla hep yani acıktığımdan falan değil eve gidiş yolum uzun olduğu için fındık falan tutuyorum çantamdan onlardan atıyorum ağzıma ama başka alternatif arayışlarına girdim aynı şeyleri yemekten gına geldi hazır ürünlere de yönelmek istemiyorum seçenek aklıma gelmiyor :)
hahaha evetBqkicaz:)) belkide denk gelmistir 10 kere dogutmadik ki
hayırdır inşallah canım... tüp bebek mi senn? daha önce bahsetmiş olabilirsin ama kusuruma bakma, öyle bi tanıdıktan duydum da ben ikiz bekliyormuş tüp bebekmiş ve ikisinin de erkek olduğunu biliyordu mesela.. bilmek ne güzel :)kızlar bende 2 ker rüya gördüm birini hamilelik başlarında gördüm kucağımda arkası dönük hafif uzun sapsarı saçları olan bi çocuk vardı ben kıza benzettim baba diye eşimin kucaına gitmeye çalışıyodu. ikicisindede ben mutfaktayım elim yanımdaymış bi anda elime bişiler takılıyo falan bi bakıyorum kızımın saçlarıymış o dur annecim şu işleri hallediyim diyorum ama o bişi demiyo. ikisindede kız gibi ama yüzlerini hiç görmedim. ekşi tuzlu şeyler istiyo canım genelde ama totom büyümedi karnım sivri çıkıyo gören herkeste erkek diyo. bende ilk transfer sırasında içime koyduklarını gördüğümden beri hep oğlum diye seviyodum sonra bebeğim diye sevmeye başladım ayy bilmiyorum ama artık gidip öğrenelim yaa merak içindeyim sağlıkla gelsin hiç farketmez kız yada erkek olması
10 hafta 5 günlükArkadaslar bebeğim kaç haftalık anlamadim
Kızlar 2. Gebelik diye mi yoksa gerçekten hayatım, uzun süredir görmediği yoğunlukta diye mi bilmiyorum, gebeliği karnımin büyüklüğü dışında çok hissetmiyorum, bazı sorunlar var özel yaşamımda, okulda da 12. Sınıfların lys desteği var, 11 lere de seneye hazırlık var evde 4 yaşında oğlum ayrı, ilgilenmem lazim. Böyle olması aslında işime geliyor, hamileliği çok seviyorum ama sanırım tatil olana kadar çok hissetmeden yaşayayacagim. Sağlıklı olduğumuz için şükürler olsun. 2 hafta sonra Son yazililar imiş başlayacak zaten öğrencilergelmeyi azaltır haziranda da gelen olmaz o nedenle Son 2-4 hafta şükür sonra bekle beni 15 ay tatil allahin izniyle. :)
Canim ben okula uzum-leblebi-findik-fistik goturuyorum.disarda ya da evdeysem meyve,yogurt,ayran,sut tuketiyorum.Cantamin bir bolumu beslenme cantasi gibi:)sekerim dusurse die seker,cikolata,sakiz arti ara ogunlerBen ara öğün olarak ne yiyorsunuz onu merak ediyorum. Benim kilom hiç değişmedi kaçla hamile kaldıysam hala aynı. Kilo almaya pek takılmıyorum ama doktor öğün sayısını arttırmamı söyledi. İş yerinde de her şey olmuyor öyle çantanıza atıp yanınızda neler taşıyorsunuz ya da ara öğün olarak neler yiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?