2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bilmem olabilir mi acaba benim kuzenimde hamile 1,5 ay kaldı doğurmasına onunda kızı olucak allahın izniyle oda hep canı ekşi erik çağla istiyordu.acaba dediğin gibi habercisi olabilir mi annem bana hamileykende eriğe aşermiş :)
Sedebu hislerim kuvvetliymiş canım :) teşekkür ederim.

Hayırlı olsunn :))
Darısı henüz öğrenememiş olan bizlere olsun inşallahhhh

Ben ara öğün olarak ne yiyorsunuz onu merak ediyorum. Benim kilom hiç değişmedi kaçla hamile kaldıysam hala aynı. Kilo almaya pek takılmıyorum ama doktor öğün sayısını arttırmamı söyledi. İş yerinde de her şey olmuyor öyle çantanıza atıp yanınızda neler taşıyorsunuz ya da ara öğün olarak neler yiyorsunuz

canım ben 7buçukta kahvaltı ediyorum.. 9buçuk gibi yemek için yanıma cevz badem fındık falan alıyorum.. 11 gibi de kuru kayısı kuru üzüm falan yiyiorum...
öğlen 12 buçuk yemek..
3 gibi meyve yiyorum (elma armut erik vb, bazen yarım yarım ama 2 çeşit yiyorum)
5 gibi işten çıkarken de çubuk kraker falan yiyorum ki eve kadar tok dayanayım diye..

kızlar bende 2 ker rüya gördüm birini hamilelik başlarında gördüm kucağımda arkası dönük hafif uzun sapsarı saçları olan bi çocuk vardı ben kıza benzettim baba diye eşimin kucaına gitmeye çalışıyodu. ikicisindede ben mutfaktayım elim yanımdaymış bi anda elime bişiler takılıyo falan bi bakıyorum kızımın saçlarıymış o dur annecim şu işleri hallediyim diyorum ama o bişi demiyo. ikisindede kız gibi ama yüzlerini hiç görmedim. ekşi tuzlu şeyler istiyo canım genelde ama totom büyümedi karnım sivri çıkıyo gören herkeste erkek diyo. bende ilk transfer sırasında içime koyduklarını gördüğümden beri hep oğlum diye seviyodum sonra bebeğim diye sevmeye başladım ayy bilmiyorum ama artık gidip öğrenelim yaa merak içindeyim sağlıkla gelsin hiç farketmez kız yada erkek olması

OTE="sedabk, post: 46173348, member: 734362"]kızlar bende 2 ker rüya gördüm birini hamilelik başlarında gördüm kucağımda arkası dönük hafif uzun sapsarı saçları olan bi çocuk vardı ben kıza benzettim baba diye eşimin kucaına gitmeye çalışıyodu. ikicisindede ben mutfaktayım elim yanımdaymış bi anda elime bişiler takılıyo falan bi bakıyorum kızımın saçlarıymış o dur annecim şu işleri hallediyim diyorum ama o bişi demiyo. ikisindede kız gibi ama yüzlerini hiç görmedim. ekşi tuzlu şeyler istiyo canım genelde ama totom büyümedi karnım sivri çıkıyo gören herkeste erkek diyo. bende ilk transfer sırasında içime koyduklarını gördüğümden beri hep oğlum diye seviyodum sonra bebeğim diye sevmeye başladım ayy bilmiyorum ama artık gidip öğrenelim yaa merak içindeyim sağlıkla gelsin hiç farketmez kız yada erkek olması[/QUOTE]tek istediğimiz otabiki canim öncelik saglikli olması ama kalbimden hep bi kizin bi oğlum olsun isterimm

yavrum sen nasıl dayanıyorsun.ben kurt gibi acıkıyorum.sabah 7:30-8:30 arası kahvaltımı yapıyorum 10-11 arası bir tane salata tuzlayıp yiyorum öğren 12 de yemeğimi yiyorum 15:30 gibi karnım kazınmaya başlıyor bir elma yiyorum sonra saat 17:00 gibi bir salata daha yiyorum.valla çantamda yok yok 2 salata 1 elma bazen evde yaptığım kek kurabiye milföy onlarıda alıp getiriyorum dayanamıyorum açlığa acıkınca hemen midem bulanıyor içim karışıyor. her ay 1 er kilo almışım boy 1.68 cm kilom 59.
öyle yanında tuzlu cubuk kraker bisküvi tarzı şeyler getirme meyve sebze al ye bunlar daha sağlıklı.

bende 9 gibi falan kahvaltı ediyorum peynirdi, yumurtaydı. Sonra bir daha acıkmıyorum ama işte zorla saat 11 gibi kuru üzüm falan yiyorum. Öğlen yemeği 1 gibi falan yiyorum 4-5 gibi zorla yine :) meyve falan yiyorum ama zorla hep yani acıktığımdan falan değil eve gidiş yolum uzun olduğu için fındık falan tutuyorum çantamdan onlardan atıyorum ağzıma ama başka alternatif arayışlarına girdim aynı şeyleri yemekten gına geldi hazır ürünlere de yönelmek istemiyorum seçenek aklıma gelmiyor :)

sen benim dediğim gibi yap çantanda elma salata falan taşı bi yer bi yazı okumuştum hamileyken elma yemek bebeğin astım hastası olmasını önlüyormuş.sen bol bol elma da ye.

hayırdır inşallah canım... tüp bebek mi senn? daha önce bahsetmiş olabilirsin ama kusuruma bakma, öyle bi tanıdıktan duydum da ben ikiz bekliyormuş tüp bebekmiş ve ikisinin de erkek olduğunu biliyordu mesela.. bilmek ne güzel :)

Kızlar burda benimle aynı doktora giden arkadaşımız vardi kim ismininuttyum yılmaz beye giden antepte

Ben de ayni durumdayim sukurler olsun ki:)karnim disinda belirti yok.ayni durumdayim 4 yasinda oglum var,ve ogrencilerim.allaha sukur ki boyleyiz yoksa dayanmak zor.

Canim ben okula uzum-leblebi-findik-fistik goturuyorum.disarda ya da evdeysem meyve,yogurt,ayran,sut tuketiyorum.Cantamin bir bolumu beslenme cantasi gibi:)sekerim dusurse die seker,cikolata,sakiz arti ara ogunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…