- 27 Ocak 2016
- 215
- 327
- 53
Darısı başımabende erkek görmüştüm kız oldu
Merhaba canım, ara öğün olarak genelde evden elma getiriyorum bu arada arkadaşlar elma astım riskini azaltıyormuş, elma olmazsa diğer meyvelerden birini muhakkak tüketiyorum , bir öğünde de kuruyemiş tüketiyorum o gün ki beslenmeme göre de süt ,ayran veya yoğurt tüketiyorum.Ben ara öğün olarak ne yiyorsunuz onu merak ediyorum. Benim kilom hiç değişmedi kaçla hamile kaldıysam hala aynı. Kilo almaya pek takılmıyorum ama doktor öğün sayısını arttırmamı söyledi. İş yerinde de her şey olmuyor öyle çantanıza atıp yanınızda neler taşıyorsunuz ya da ara öğün olarak neler yiyorsunuz
cnm senin doktor bugün müydütamam tatlım belli olur olmaz yaz günceleyeyim :) o kadar eglenceli bi hal almaya başladıki bu liste olayı
Tabiki atarım canım sen de bana atAvukatAnne canım senin bebeğin cinsiyetini çok merak ettim demek sonradan kız dedi :) öğrenince bana msj atar mısın
yok tatlım yaa doktor ize ayrılmış pazartesini bekliyomcnm senin doktor bugün müydü
Yaaa bu doktorlar pipi varsa erkek yoksa kiz diyecekler alt tarafi yatis sekli, karninin sekli, eksi yeme, tatli yeme fln hikaye hepsi. Pipi varsa erkek yoksa kiz. Bunu soylemek icin bizleri delirtiyolar. Goster iste bak pipisi de ya da bak pipi yok burasi bos de. Hipokrat yemininin askina soyle de merakimizi gider alisverise baslayacaz dimi amabursa3394 hayırlı uğurlu olsun , hayırlı evlat olur inşallah ...Bak sen o Cimcimenin rahatlığa yaa canım yüzde kaç diye sormamışsın ama okurken kesin erkek diye düşündüm , erkekler için böyle hareketsiz rahat derler anne karnında, 12. Haftada benim minik hiç kıpırdamadı çikolata yediğim halde, cinsiyeti de göremedi , söylediğim herkes kesin erkek dedi, 15. Haftada da yan gelmiş yatıyordu , Erkeğe benzetti Dr .. Sen alışverişe Başlama bence
canım vallaha doktoru beklersem hasta olucaktım artık :) beyaz krem seyler aldım hep :) anneaneside bisürü sey aldı bi cinsiyeti öğrenirsem nerdeyse alıcak bişe kalmadıYaaa bu doktorlar pipi varsa erkek yoksa kiz diyecekler alt tarafi yatis sekli, karninin sekli, eksi yeme, tatli yeme fln hikaye hepsi. Pipi varsa erkek yoksa kiz. Bunu soylemek icin bizleri delirtiyolar. Goster iste bak pipisi de ya da bak pipi yok burasi bos de. Hipokrat yemininin askina soyle de merakimizi gider alisverise baslayacaz dimi ama
valla 12.haftada da aynı pozisyonda sırt üstü yatıyordu doktor o kadar oynatmasına rağmen bana mısın demiyordu biraz el ayak oynatıp yine sırt üstü yatıyordu.bu gittiğimizde çikolatada yedim sırt üstü yatıyordu doktor çok uğraştı pozisyonunu değiştirsin diye ama yok hiç oralı olmadı.ultrasonda bakarken kız olucak demedi masasına geçtik konuşmak için o zaman söyledi kız diye biz kocamla şaşırdık birbirimize baktık o an şaşkınlıkla bide ultrasonda çok uzun gördük bebeği ben mutluluktan yüzde kaç diye sorma.benim kardeşime doktor 3.ayında kız demişti hemde yüzde 90 demişti 17.haftasında gittiğimizde kesin erkek demişti.kocamın kuzenide aynı oldu doktor kız demiş 7.ayda erkek demiş.o kadar aldığı kıyafetleri başkasına vermk zorunda kalmışlardı.daha eşya almak istemiyorum erken zaten doktor bi daha 20mayısta çağırdı randevuya ben 21 mayısta gitcem cumartesiye denk geliyor hem o gün işe gelmek istemiyorum bahane olmuş olur .gittiğimiz zaman 18+6 günlük olmuş olucaz o zaman kesinlkle belli olur yani ihtimal vermez eğer o zamanda yüzde yüz kız derse öyle başlarım artık alışverişe allah izin verirse.sen ne zaman gideceksin kontrole??bursa3394 hayırlı uğurlu olsun , hayırlı evlat olur inşallah ...Bak sen o Cimcimenin rahatlığa yaa canım yüzde kaç diye sormamışsın ama okurken kesin erkek diye düşündüm , erkekler için böyle hareketsiz rahat derler anne karnında, 12. Haftada benim minik hiç kıpırdamadı çikolata yediğim halde, cinsiyeti de göremedi , söylediğim herkes kesin erkek dedi, 15. Haftada da yan gelmiş yatıyordu , Erkeğe benzetti Dr .. Sen alışverişe Başlama bence
Yaaa bu doktorlar pipi varsa erkek yoksa kiz diyecekler alt tarafi yatis sekli, karninin sekli, eksi yeme, tatli yeme fln hikaye hepsi. Pipi varsa erkek yoksa kiz. Bunu soylemek icin bizleri delirtiyolar. Goster iste bak pipisi de ya da bak pipi yok burasi bos de. Hipokrat yemininin askina soyle de merakimizi gider alisverise baslayacaz dimi ama
Canım yakın zamanda benim arkadaşıma da 16. Haftaya kadar kız dedi doktoru , Arkadaşımın da hep hayaliydi bi kızı olsun , 16. Haftada erkek yüzde yüz dediler, onun arkadaşına da 5. Aya kadar erkek demişler kız doğmuş , detaylıda emin oluruz biz herhalde... Ben daha yeni gittim canım 3 haftam varvalla 12.haftada da aynı pozisyonda sırt üstü yatıyordu doktor o kadar oynatmasına rağmen bana mısın demiyordu biraz el ayak oynatıp yine sırt üstü yatıyordu.bu gittiğimizde çikolatada yedim sırt üstü yatıyordu doktor çok uğraştı pozisyonunu değiştirsin diye ama yok hiç oralı olmadı.ultrasonda bakarken kız olucak demedi masasına geçtik konuşmak için o zaman söyledi kız diye biz kocamla şaşırdık birbirimize baktık o an şaşkınlıkla bide ultrasonda çok uzun gördük bebeği ben mutluluktan yüzde kaç diye sorma.benim kardeşime doktor 3.ayında kız demişti hemde yüzde 90 demişti 17.haftasında gittiğimizde kesin erkek demişti.kocamın kuzenide aynı oldu doktor kız demiş 7.ayda erkek demiş.o kadar aldığı kıyafetleri başkasına vermk zorunda kalmışlardı.daha eşya almak istemiyorum erken zaten doktor bi daha 20mayısta çağırdı randevuya ben 21 mayısta gitcem cumartesiye denk geliyor hem o gün işe gelmek istemiyorum bahane olmuş olur .gittiğimiz zaman 18+6 günlük olmuş olucaz o zaman kesinlkle belli olur yani ihtimal vermez eğer o zamanda yüzde yüz kız derse öyle başlarım artık alışverişe allah izin verirse.sen ne zaman gideceksin kontrole??
çok şükür iyiler ya aman rahat olsunlar :)) onların rahatlığı bizim rahatlığımız demek :) ama doğduklarında daböyle hantal tembel dicez mi acabaBenim bebeklerde hep sırt üstü yatıyor. Tembel civcivler :)
tüp bebek canım ama cinsiyet tahmine artık yasal olarak yasaklanmış. süpriz yumurta yani bizimki :)hayırdır inşallah canım... tüp bebek mi senn? daha önce bahsetmiş olabilirsin ama kusuruma bakma, öyle bi tanıdıktan duydum da ben ikiz bekliyormuş tüp bebekmiş ve ikisinin de erkek olduğunu biliyordu mesela.. bilmek ne güzel :)
evet canım ya böyle örnekler çok var o yüzden şimdilik bir şey almayı düşünmüyorum. detaylı ultrasonu ne zaman yapıyorlardı 20.haftada mıydı? maşallah sen ne güzel hareketlerini hissediyorsun ben bazen bebeğimin olduğu yerde içten içe yumuşak dokunmalar gıdıklanma gibi hissediyorum acaba o bebeğimin hareketleri midir? hani bağırsak hareketini yada gazı anlıyorum ama bu çok değişik bir şey.Hiç sorma bi Parça bile almadım o kadar hevesli Olduğum halde. Herhalde yanılmaktan korkuyorlar , 15. Haftaya gelmişim çocuk bacaklarını açmış öylece bekliyor annemle babam öğrensin artık diyor, doktorum da bakın burası bacak arası dolu gibi diyor , erkek olabilir diyor ama kesin değil diyor , ben de anlamadım gitti valla,çok affedersin pipinin altındaki yuvarlak olan testis mi onu gördüm ben eğer oysa tabi ( bu haftada oluşur mu o )ama hala kadın kesin değil dedi, 12. Haftada da cinsiyeti işaret eden bulgular var ama net değil söylemem doğru değil Demişti. Komşum var bi tane senin doktorun hiç bişey bilmiyor gel benim doktora gidelim diyor
Canım yakın zamanda benim arkadaşıma da 16. Haftaya kadar kız dedi doktoru , Arkadaşımın da hep hayaliydi bi kızı olsun , 16. Haftada erkek yüzde yüz dediler, onun arkadaşına da 5. Aya kadar erkek demişler kız doğmuş , detaylıda emin oluruz biz herhalde... Ben daha yeni gittim canım 3 haftam var
Her gittiğimde uyuyor , hurma yedim bi Sürü olmadı, sneakers yedim olmadı , 2 gündür hareketlerini hissediyorumiyi Ooldığumu bileyim de akrobatik hareketlerini görmesem de olur
Aynı fikirdeyim kafam karışmasın diye şimdi gitmek istemiyorum Hee gittiğimde de naz yapar göstermezse saygı duyarım onun da bi kişiliği varCinsiyet 16. haftada kesinleşiyor o haftaya kadar söylenenler hep tahmin. Bundan önce söylenen cinsiyetlerin değişme ihtimali yüksek doktorun bilgisiyle alakalı değil bence bu, doktorlar ısrar olunca tahminde bulunmak zorunda kalıyolar. Ben bana tahmin söyleyecekseniz söylemeyin dedim, özellikle kız veya erkek istediğimden değil ama doktor ne derse ihtimal bile olsa kendimi şartlarım sonra değişirse hayal kırıklığı yaşarım gibi geldi. Bu zamana kadar gelmişiz birkaç hafta daha beklemekle birşey olmaz sağlıklı olsunlar da.
valla kızlar bazı doktorlar bacak arası pozunu yakalıyo net bir şekilde (benim tanıdıklarımın öyle oldu hep iki bacak pop ve pipi)Hiç sorma bi Parça bile almadım o kadar hevesli Olduğum halde. Herhalde yanılmaktan korkuyorlar , 15. Haftaya gelmişim çocuk bacaklarını açmış öylece bekliyor annemle babam öğrensin artık diyor, doktorum da bakın burası bacak arası dolu gibi diyor , erkek olabilir diyor ama kesin değil diyor , ben de anlamadım gitti valla,çok affedersin pipinin altındaki yuvarlak olan testis mi onu gördüm ben eğer oysa tabi ( bu haftada oluşur mu o )ama hala kadın kesin değil dedi, 12. Haftada da cinsiyeti işaret eden bulgular var ama net değil söylemem doğru değil Demişti. Komşum var bi tane senin doktorun hiç bişey bilmiyor gel benim doktora gidelim diyor
Canım yakın zamanda benim arkadaşıma da 16. Haftaya kadar kız dedi doktoru , Arkadaşımın da hep hayaliydi bi kızı olsun , 16. Haftada erkek yüzde yüz dediler, onun arkadaşına da 5. Aya kadar erkek demişler kız doğmuş , detaylıda emin oluruz biz herhalde... Ben daha yeni gittim canım 3 haftam var
Her gittiğimde uyuyor , hurma yedim bi Sürü olmadı, sneakers yedim olmadı , 2 gündür hareketlerini hissediyorumiyi Ooldığumu bileyim de akrobatik hareketlerini görmesem de olur
Aynen öyle sağlıklı, sıhhatli olsunlar da bebişler...Cinsiyet 16. haftada kesinleşiyor o haftaya kadar söylenenler hep tahmin. Bundan önce söylenen cinsiyetlerin değişme ihtimali yüksek doktorun bilgisiyle alakalı değil bence bu, doktorlar ısrar olunca tahminde bulunmak zorunda kalıyolar. Ben bana tahmin söyleyecekseniz söylemeyin dedim, özellikle kız veya erkek istediğimden değil ama doktor ne derse ihtimal bile olsa kendimi şartlarım sonra değişirse hayal kırıklığı yaşarım gibi geldi. Bu zamana kadar gelmişiz birkaç hafta daha beklemekle birşey olmaz sağlıklı olsunlar da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?