2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Canım benim ikinci gebeliğim ve dün geceden beri hissediyorum , aynen dokunma gıdıklanma gibi saniyelik bişey, doktorum detaylıyı 22.-24.haftalar arası yaptır dedi, 19. Haftada kendi doktoruma , 23. Te detaylıya giderim inşallah

kızlar ben çok acıkıyorum ya sürekli yanımda hep birşeyler getiriyorum ayıptır söylemesi bugünde yanımda 2 tane havuç 1 tane salata getirdim böyle oturduğum yerden onları yiyince hani bkm mutfakta hıyarlı kocayla karısı vardı ya havuç yiyen aynı onlar gibi hissediyorum

kız sen salatalığa sürekli salata mı diyosun bana mı öyle geldi

benim ilk gebeliğim o hissettiğim şey bebitommuu yaniiii ay şimdi bi sonraki randevuya kadar nasıl zaman öldürcez acabaaaa

İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi cnm. :) zayıflarım diye düşünüp iyi tarafından bakmaya çalışıyorum

Ne güzel herkes cinsiyeti öğrenmiş :) bende bugün gidecektim ama doktor izind ayrılmış iki hafta sonraki randevumu beklicem artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…