2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
CimsoyEmelAR, p. t: 46178026, member: 671899"]tabi tatlım cinsiyeti öğrendin mi peki :)?[/QUOTE]
Cinsiyet kiz dedi Dr ama onu daha yazma canimm detayliyi beklicem bengaranticiyim biraz

Canim benim ne mutlu sana, senin adina bende sevindim. Ayni haftalardayiz ama bizimki gostermior hala. Gozunaydin, Rabbim saglikla kucagina versin İnsaallah

Yayladaki suyla demlenen çayı anlata anlata bitiremiyorlar valla. Bakalım, seneye görüşürüz belki
aman cokta abartıyolar ama sunu diyeyim buralıların vazgecilmezi gibi bişey dedigin gercekten cünkü calıştıgım okuldaki erkek hocalardan biliyorum her hafta sonu gideriz diye konusuyorlardı hep :))benim cok ilgimi cekmediginden sanırım canım .sen nerde yasıosun peki? ama akcaabat köftesi muhtesemm ben suan hamilelikten yemiyorum gerci

Ya kizlar ben nezaman disari ciksam, biraz yurusem hemen sol kasığım cayır cayır yanmaya basliyor, batiyor agriyor. Niye acaba kendimi eve zor atiyorum, bacaklarimi uzatip dinlenince geciyor

Ya kizlar ben nezaman disari ciksam, biraz yurusem hemen sol kasığım cayır cayır yanmaya basliyor, batiyor agriyor. Niye acaba kendimi eve zor atiyorum, bacaklarimi uzatip dinlenince geciyor
benimde meshur sol kasıgımm hep agrım orda oluyordu benimde

Benim sağ kasıkta oluyor bebeğim de sağımda. Yani son 3 kontrolde sürekli sağdaydı sağa yerleşmiş. Ani hareketlerimde ve yoruldğmda batma ya da kısa kısa ağrı oluyor. bayan diyet

Bugun doktora gittik, hersey normal dedi doktorumuz. Cinsiyetle ilgili yine gostermedi hala belirsiz ya da gecen haftaki doktorun soyledigi gibi kiz muhtemelen 3 hafta sonraki randevuya kesinlesir dedi. Yalniz sonradan fark ettigim ve canimi sikan sey bebegim ultrasonda boyuna gore tam 1 hafta kucuk. Daha onceleri 3 gun geri cikiyordu, simdi 7 gun geri. Aranizda boyle olan var mi?

Ya kızlar bir tekme atıyor şuan bebiş ya karninimi açtım dışından bile belli o kadar güçlü atıyor sıpa
Ayy ne kadar güzel bende atsın istiyorum ama korkuyorum da plesantaya atarsa diye plesanta asagida ya oraya tekme atması iyi değil aniden kanamaya sebep oluyo besyo_86 canım seninde aklında bulunsun ağrısız kanaman olursa korkma bebisler uslu durmayıp plesantayı tekmeliyo o da asagida diye kanamaya yol acıyomus bi arkadaşım bu yüzden 2-3 haftada bir hastaneye kosuyo inşallah bizimki oralara atmaz ya da plesantasını çeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…