- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
Ah canım yerim onu :)) çok özeniyorum yaaa ben hiç hissetmiyorum. İyi mi değil mi onu bile bilmiyomYa kızlar bir tekme atıyor şuan bebiş ya karninimi açtım dışından bile belli o kadar güçlü atıyor sıpa
Cnm ya bence ciddi bişey olsaydı dr zaten söylerdi.. ölçümden ölçüme de fark ediyor o takılma benceBugun doktora gittik, hersey normal dedi doktorumuz. Cinsiyetle ilgili yine gostermedi hala belirsiz ya da gecen haftaki doktorun soyledigi gibi kiz muhtemelen 3 hafta sonraki randevuya kesinlesir dedi. Yalniz sonradan fark ettigim ve canimi sikan sey bebegim ultrasonda boyuna gore tam 1 hafta kucuk. Daha onceleri 3 gun geri cikiyordu, simdi 7 gun geri. Aranizda boyle olan var mi?
Canım belki okumussundur kanamam oldugunu hastaneye gittiğimde 11+1 dim bebek dustu diye gittim nasil agliyorum doktor bebeğe bakalim dedi bak burda kalp atisi var dedi ben direk sustum tabi gulmeye basladim sonra 10+2 dedi ben yine ağlamaya başladım geri kalmış bebeğim neden bişey mi oluyo diye doktor sakin ol olabilir öyle dedi sonra 13+5 te doktor tam gününde dedi yani olabiliyor sen satına göre devam et 1 hafta geride 2 hafta önde sürekli değişecekBugun doktora gittik, hersey normal dedi doktorumuz. Cinsiyetle ilgili yine gostermedi hala belirsiz ya da gecen haftaki doktorun soyledigi gibi kiz muhtemelen 3 hafta sonraki randevuya kesinlesir dedi. Yalniz sonradan fark ettigim ve canimi sikan sey bebegim ultrasonda boyuna gore tam 1 hafta kucuk. Daha onceleri 3 gun geri cikiyordu, simdi 7 gun geri. Aranizda boyle olan var mi?
Canım belki okumussundur kanamam oldugunu hastaneye gittiğimde 11+1 dim bebek dustu diye gittim nasil agliyorum doktor bebeğe bakalim dedi bak burda kalp atisi var dedi ben direk sustum tabi gulmeye basladim sonra 10+2 dedi ben yine ağlamaya başladım geri kalmış bebeğim neden bişey mi oluyo diye doktor sakin ol olabilir öyle dedi sonra 13+5 te doktor tam gününde dedi yani olabiliyor sen satına göre devam et 1 hafta geride 2 hafta önde sürekli değişecek
kendiliğinden yakaladı bebisim benim :) sadece progestan ve folik asit kullanıyordum ve beslenmiyorum ona rağmen yakaladı yani ne süt ne ceviz yediğim tek yararlı şey yumurta o da zorla ama sabah bi safra geliyo rahatliyorum yemek için zorluyorum 6. Haftadan beri et ve sebze yemegi yemiyorum Süt 1 litre anca olmuştur hala hiçbir şey değil yemek görmek bile istemiyorumCanim insallah bizde de oyle olur. Kendiliginden mi yakaladi bebegin gununu yoksa herhangi bir vitamin-takviye vs aldin mi bunun icin? Benim bir sikintim olmadigi icin folik asit disinda birsey icmiyorum.
kendiliğinden yakaladı bebisim benim :) sadece progestan ve folik asit kullanıyordum ve beslenmiyorum ona rağmen yakaladı yani ne süt ne ceviz yediğim tek yararlı şey yumurta o da zorla ama sabah bi safra geliyo rahatliyorum yemek için zorluyorum 6. Haftadan beri et ve sebze yemegi yemiyorum Süt 1 litre anca olmuştur hala hiçbir şey değil yemek görmek bile istemiyorum
kendiliğinden yakaladı bebisim benim :) sadece progestan ve folik asit kullanıyordum ve beslenmiyorum ona rağmen yakaladı yani ne süt ne ceviz yediğim tek yararlı şey yumurta o da zorla ama sabah bi safra geliyo rahatliyorum yemek için zorluyorum 6. Haftadan beri et ve sebze yemegi yemiyorum Süt 1 litre anca olmuştur hala hiçbir şey değil yemek görmek bile istemiyorum
Bende hep öyle dusunuyordum hissetmeye basladigimdan beri iyi olduğunu biliyorum inşallah en kısa zamanda hissedersin çok güzel bir duyguAh canım yerim onu :)) çok özeniyorum yaaa ben hiç hissetmiyorum. İyi mi değil mi onu bile bilmiyomtadını çıkar tepiklerin :))
Maşallah ya ne güzel, gerçekten bişey hissetmemek zor, inşallah bizlerin de az kaldı, sizin ilk hamilelik miBende hep öyle dusunuyordum hissetmeye basladigimdan beri iyi olduğunu biliyorum inşallah en kısa zamanda hissedersin çok güzel bir duygu
Hiç kafana takma canım ben kendi doktoruma da dedim neye göre saycam Haftami diye en sağlıklısı son adet tarihine göre sayman sürekli değişecek çünkü dedi benim ilk bebeğim de bazen gününde bazen geride çıkıyordu ve normalden 6 cm uzun doğmuş hiç önde çıkmamasına rağmen. onlar boya bakıp söylüyo zaten sağlıklı olsun da gerisi önemli değilCanim insallah benim bebegim de yakalar o zaman gununu. Bugun epey moralim bozulmustu, biraz rahatladim. Ben yiyebiliyorum aslinda ama bazen gunluk kosusturmacada ogunleri atlamak zorunda kaliyorum.
benim doktor ağrısız olursa kan görünce korkma dedi tabi görmeyiz insallah agrısızda olsa korkutucu@leyl-i efruz sağol canim buda aklimda bulunsun
İnşallah canım hatta eşim elini koydu az önce hissetti kendisi artık burdayım diyor minik fasülyemT tugbavebebik masallahh ya inş bizde kisa zamanda hissederiz
canım benimde plesantanin biri asagidaymis rahim büyüdükçe yukarı çıkar o dedi.bide surekli yatmana gerek yok artik dedi bende yavaş yavaş hareketlenmeye basladim.simdi aklıma takıldı benim kanama alanim yukardaymis plesentayla alakasi yokmus. Ama simdi yurumek falan plesantayi daha aşağıya cekermikiyada kanamaya sebep olurmu yine?Ayy ne kadar güzel bende atsın istiyorum ama korkuyorum da plesantaya atarsa diye plesanta asagida ya oraya tekme atması iyi değil aniden kanamaya sebep oluyobesyo_86 canım seninde aklında bulunsun ağrısız kanaman olursa korkma bebisler uslu durmayıp plesantayı tekmeliyo o da asagida diye kanamaya yol acıyomus bi arkadaşım bu yüzden 2-3 haftada bir hastaneye kosuyo inşallah bizimki oralara atmaz ya da plesantasını çeker
Canım bana da doktor çekecek yukarıya 20. haftaya kadar çeker ben 18. haftada bakcam tekrar dedi ama çekmeyende var ondan korkuyorumcanım benimde plesantanin biri asagidaymis rahim büyüdükçe yukarı çıkar o dedi.bide surekli yatmana gerek yok artik dedi bende yavaş yavaş hareketlenmeye basladim.simdi aklıma takıldı benim kanama alanim yukardaymis plesentayla alakasi yokmus. Ama simdi yurumek falan plesantayi daha aşağıya cekermikiyada kanamaya sebep olurmu yine?
masalalhh masallahhhİnşallah canım hatta eşim elini koydu az önce hissetti kendisi artık burdayım diyor minik fasülyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?