Ya bu zamana kadar insan içinde bir bebisin büyüdüğünü biliyor ama notr hiç bir tepki olmayınca sadece dusuncede kalıyor ama hissedince öyle güzelki ya orda olduğu ve sağlıklı olduğunu biliyor her geçen gün şiddeti artıyor sizde zaten bu haftalar içinde hissetmeye başlarsınız ya bugün elimi koymaya bile gerek yok kiyafetimi açtım saga doğru göbeğinin 3 parmak kadar aşağısında her vuruşunda vurduğu yer gözle görülüyordu ya hemen hemen hepimizin haftaları birbirine yakın sizde en kısa zamanda hissedersiniz benim 2. Çocuğum olunca biraz daha erken hissettim
@leyl-i efruz canın bana da en son kontrolümde bebeğin eşi rahim ağzına denk gelmiş kendini yukarı çekebilir beklicez dedi ama kanama vs demedi hiç bende dua ediyorm çeksin diye ya
@leyl-i efruz canın bana da en son kontrolümde bebeğin eşi rahim ağzına denk gelmiş kendini yukarı çekebilir beklicez dedi ama kanama vs demedi hiç bende dua ediyorm çeksin diye ya
Günaydınnn kızlar ,
Merak ettiğim şu, bebeğin eşi rahim ağzına denk geldiğinde karındaki şişlik vs. farklı mı oluyor? Yani hissedilebiliyor mu? heramora@leyl-i efruz
Yoksa hiçbir şey anlaşılmıyor mu?
Canım bana da doktor çekecek yukarıya 20. haftaya kadar çeker ben 18. haftada bakcam tekrar dedi ama çekmeyende var ondan korkuyorum doktor zaten yavaş yavaş hareketlen demiş yinede dışarıda gezme canım balkona ya da evin önüne güneş görmeye hava almaya çık temizlik yapma sadece yemek koyabilirsen koyarsın Çok fazla oturma da yani arkana yaslan bebisler sıkışmasın
İnşallah çekenlerden oluruz...yok yatağım açık hala salonda koku hassasiyeti ve mide bulantısı devam ettiği için birak yemek yapmayi annem balkonda yaparken cam kapı açıp mutfağın kapısı kapandığı halde ogurmekten hal oluyom.
aman cokta abartıyolar ama sunu diyeyim buralıların vazgecilmezi gibi bişey dedigin gercekten cünkü calıştıgım okuldaki erkek hocalardan biliyorum her hafta sonu gideriz diye konusuyorlardı hep :))benim cok ilgimi cekmediginden sanırım canım .sen nerde yasıosun peki? ama akcaabat köftesi muhtesemm ben suan hamilelikten yemiyorum gerci
Ahhaha doğrudur bir yayla muhabbeti ki bitmiyor. Ben istanbuldayım canım, eşim ortaokula kadar Trabzondaymış. Sonra İstanbula gelmiş. Köfte niye yemiyorsun yaa
benim içerde kanama var canım belki doktor o yüzden demiştir ama bi arkadas 2-3 haftada bir doktora gidip 1 gece yatiyo hastanede bebek plesantasına tekme atiyomus kanama oluyomus 20 haftalık o inşallah çeker bizim ki yoksa hep erken doğum riskimiz olacak
Günaydınnn kızlar ,
Merak ettiğim şu, bebeğin eşi rahim ağzına denk geldiğinde karındaki şişlik vs. farklı mı oluyor? Yani hissedilebiliyor mu? heramora@leyl-i efruz
Yoksa hiçbir şey anlaşılmıyor mu?
yok canım anlaşılan hiçbir şey yok sadece doktor anlıyo bakarken bana gösterdi bak burası rahim ağzı bebeğin eşi burda diye keşke anlaşılsa yukarı çıktığını anlayabilsek rahat bi nefes alırız rahim büyüdükçe yukarı çıkma ihtimali varmış inşallah çıkar
İnşallah çekenlerden oluruz...yok yatağım açık hala salonda koku hassasiyeti ve mide bulantısı devam ettiği için birak yemek yapmayi annem balkonda yaparken cam kapı açıp mutfağın kapısı kapandığı halde ogurmekten hal oluyom.
Kıyamam yaa çok iyi anlıyorum seni ben 16. haftama başladım çok şükür hafifledi biraz 1 haftadır 1 gün kusuyorum 1 gün kusmuyorum günde 2 yi gecmıyo kustugum ama hala yemek değil yemek görmek kokusunu duymak istemiyorum. oturma odamla mutfağım biraz uzak koku gelmiyo ama tuvalete giderken burnumu kapatıyorum mutfağa yemek pişmese bile girmek istemiyorum ne tuhaf bişey hamilelik en sevdiğim yemeklerin adını bile duymak yetiyo ogurmeme