yok canım anlaşılan hiçbir şey yok sadece doktor anlıyo bakarken bana gösterdi bak burası rahim ağzı bebeğin eşi burda diye keşke anlaşılsa yukarı çıktığını anlayabilsek rahat bi nefes alırız rahim büyüdükçe yukarı çıkma ihtimali varmış inşallah çıkar
Canım eğer çok rahatsız edici bi ağrıysa doktorunu ara anlat agrinı eğer gel derse pazartesi gidersin. ayaklarının altına yastık koyup 1 saat kadar yat belki iyi gelir. benim de karnımın içi aciyo gibi rahim büyüdüğü içinmis sanki bebis tırnaklıyo içten :)
Ahhaha doğrudur bir yayla muhabbeti ki bitmiyor. Ben istanbuldayım canım, eşim ortaokula kadar Trabzondaymış. Sonra İstanbula gelmiş. Köfte niye yemiyorsun yaa
Yaaa cokk gecm çok fecmisTE="Rebel92, post: 46188011, member: 702483"]besyo_86
nurtopu gibi enfeksiyonum olmus ve 3 tane ilac verdi ben mantardan da supheleniyorum dedim doktora kullan sikinti olmaz dedi ole[/QUOTE]
Yaaa cokk geçmiş olsun....bana urocare toz verdi tek kullanimlik ... Bikere icmeyle gecermiki o sacma geldi bana .. Hafta kendi doktoruna sorucamm sonuç yapilir herhalde tekrar.. Sana ne verdi canimm
acikcay
bana da doktor aynen öyle açıklama yaptı rahim ağzını gösterdi plasentayı gösterdi anlattı. Ben korktm ama doktor sakindi kendini yukarı çekmzse konuşrz tekrr şimdi endişe etme dedi.
acikcay
bana da doktor aynen öyle açıklama yaptı rahim ağzını gösterdi plasentayı gösterdi anlattı. Ben korktm ama doktor sakindi kendini yukarı çekmzse konuşrz tekrr şimdi endişe etme dedi.
acikcay
Slm arkadaslar oglusum hasta pek giremedim sayfaya atesten basimiz döndü 40dan asagiya dusuremedik. Bugun daha iyiyiz allaha sukur sizler nasilsiniz keyifler yerindedir herkesin insallah
Selam kızlar. Pamidor mağazalarında ve sitesinde 100 tl üzerine yüzde 50 indirim var. Ben bebeğin cinsiyetini bilmediğim için ünisex şeyler alabildim. Oğluma 5-6 tane kısa kollu tişört aldım. Siz de bir bakın isterseniz http://www.pamidor.com/
Selam kızlar. Pamidor mağazalarında ve sitesinde 100 tl üzerine yüzde 50 indirim var. Ben bebeğin cinsiyetini bilmediğim için ünisex şeyler alabildim. Oğluma 5-6 tane kısa kollu tişört aldım. Siz de bir bakın isterseniz http://www.pamidor.com/
Ense benimmmTE="acikcay, post: 46186477, member: 734507"]Kolay gelsin canım, ben bugün kusmaktan gidemedim. Evde yatıyorum. Sağ olsunlar asistan öğretmenler yerime alcak sınıfı.[/QUOTE]
Eneemmm benim kuzummm hasta mi olmusssss