2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Amim canım inşallah yukarı çıkar

Canım eğer çok rahatsız edici bi ağrıysa doktorunu ara anlat agrinı eğer gel derse pazartesi gidersin. ayaklarının altına yastık koyup 1 saat kadar yat belki iyi gelir. benim de karnımın içi aciyo gibi rahim büyüdüğü içinmis sanki bebis tırnaklıyo içten :)

besyo_86 nurtopu gibi enfeksiyonum olmus ve 3 tane ilac verdi ben mantardan da supheleniyorum dedim doktora kullan sikinti olmaz dedi ole

Yaaa cokk gecm çok fecmisTE="Rebel92, post: 46188011, member: 702483"] besyo_86 nurtopu gibi enfeksiyonum olmus ve 3 tane ilac verdi ben mantardan da supheleniyorum dedim doktora kullan sikinti olmaz dedi ole[/QUOTE]
Yaaa cokk geçmiş olsun....bana urocare toz verdi tek kullanimlik ... Bikere icmeyle gecermiki o sacma geldi bana .. Hafta kendi doktoruna sorucamm sonuç yapilir herhalde tekrar.. Sana ne verdi canimm

acikcay bana da doktor aynen öyle açıklama yaptı rahim ağzını gösterdi plasentayı gösterdi anlattı. Ben korktm ama doktor sakindi kendini yukarı çekmzse konuşrz tekrr şimdi endişe etme dedi.

acikcay bana da doktor aynen öyle açıklama yaptı rahim ağzını gösterdi plasentayı gösterdi anlattı. Ben korktm ama doktor sakindi kendini yukarı çekmzse konuşrz tekrr şimdi endişe etme dedi.
geneli çekiyomus canım bana ceker gibi geliyo ben her gün bebeğime çek annecim diyorum annesini dinler bebisler

Slm arkadaslar oglusum hasta pek giremedim sayfaya atesten basimiz döndü 40dan asagiya dusuremedik. Bugun daha iyiyiz allaha sukur sizler nasilsiniz keyifler yerindedir herkesin insallah

Selam kızlar. Pamidor mağazalarında ve sitesinde 100 tl üzerine yüzde 50 indirim var. Ben bebeğin cinsiyetini bilmediğim için ünisex şeyler alabildim. Oğluma 5-6 tane kısa kollu tişört aldım. Siz de bir bakın isterseniz
http://www.pamidor.com/

BOTE="brsztrk, post: 46188632, member: 472548"]Slm arkadaslar oglusum hasta pek giremedim sayfaya atesten basimiz döndü 40dan asagiya dusuremedik. Bugun daha iyiyiz allaha sukur sizler nasilsiniz keyifler yerindedir herk
Hic tahminde mi etmedi dr??

Ense benimmmTE="acikcay, post: 46186477, member: 734507"]Kolay gelsin canım, ben bugün kusmaktan gidemedim. Evde yatıyorum. Sağ olsunlar asistan öğretmenler yerime alcak sınıfı.[/QUOTE]
Eneemmm benim kuzummm hasta mi olmusssss

2 hafta önceki gidişimde bebek yan duruyodu. Göremedi. Bu hafta öğrenicez nasipse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…