2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar sabahtan beri kusma / bulantım aşırı. Çok açım ama hiçbir şeyy yiyemiyorum ağlıcam ya offf. Her şeyi kusmaya başladım. Bu haftalarda normal mi bu yaa??

Merhaba kızlar:) 13+4 haftalik hamileyim ben de.. Çarşamba günü doktor randevum vardı ikili test için. Doktorum içerde bir jimnastikci var dedi, eşimle koptuk gülmekten, içerde çılgın hareketler yapiyordu bebisimiz adamcagiz ensesini ölçmek için çok uğraştı, ultrason fotografi da abidik kubidik bi sey cikmis, bi durmuyordu yerinde ters taklalar atiyordu çok şükür keyfi yerindeymis :) cinsiyeti için ne düşünüyorsunuz dedim ama muhtemelen hareketli olduğu için oğlan gibi dedi bakalım .. Genel olarak hamileligim kötü geçiyordu bulantı kusmalar kasik agrilari pihtilasma iğneleri vs.. ama doktor randevularinda minigimi gördükçe küçülüyor her skntim hepimiz sağ salim alırız kucağımiza inş bebiklerimizi :)

Slm arkadaslar oglusum hasta pek giremedim sayfaya atesten basimiz döndü 40dan asagiya dusuremedik. Bugun daha iyiyiz allaha sukur sizler nasilsiniz keyifler yerindedir herkesin insallah
Geçmiş olsun canım. Sabahtan beri kusma bulantım var. Resmen açım , yiyemiyorum

Kızlar sabahtan beri kusma / bulantım aşırı. Çok açım ama hiçbir şeyy yiyemiyorum ağlıcam ya offf. Her şeyi kusmaya başladım. Bu haftalarda normal mi bu yaa??
Canim belki yulaf iyi gelir, bulantili berbat günlerimde benim tek yiyebidigim şey, içine pekmez ve ceviz güzel oluyor, cok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Yaaa cokk gecm çok fecmisTE="Rebel92, post: 46188011, member: 702483"] besyo_86 nurtopu gibi enfeksiyonum olmus ve 3 tane ilac verdi ben mantardan da supheleniyorum dedim doktora kullan sikinti olmaz dedi ole
Yaaa cokk geçmiş olsun....bana urocare toz verdi tek kullanimlik ... Bikere icmeyle gecermiki o sacma geldi bana .. Hafta kendi doktoruna sorucamm sonuç yapilir herhalde tekrar.. Sana ne verdi canimm[/QUOTE]
Cnm ben bugun nobetciyim kendim yaptim idrar testi aradm doktoru soledim enfeksiyon cikti die bide mantardan supheleniyorum dedim o yuzden gynolomexin verdi monurol verdi pieloseptil verdi

Buhar TE="Rebel92, post: 46188946, member: 702483"]Yaaa cokk geçmiş olsun....bana urocare toz verdi tek kullanimlik ... Bikere icmeyle gecermiki o sacma geldi bana .. Hafta kendi doktoruna sorucamm sonuç yapilir herhalde tekrar.. Sana ne verdi canimm[/QUOTE]
Cnm ben bugun nobetciyim kendim yaptim idrar testi aradm doktoru soledim enfeksiyon cikti die bide mantardan supheleniyorum dedim o yuzden gynolomexin verdi monurol verdi pieloseptil verdi[/QUOTE]
Bunlar hap mi toz mu canimm geçmiş olsun .. Bence benimki geçmedi gi i geliyor bana

Canim belki yulaf iyi gelir, bulantili berbat günlerimde benim tek yiyebiligim şey, içine pekmez ve ceviz güzel oluyor, cok geçmiş olsun
Çok sağ ol canım pekmez ve ceviz zaten yiyemiyorum, biraz toparlayım yulafı denicem.
Buarada gözünüz aydın sağlıklıca kucağına alırsın inşallah minik jimnastikçinizi

benim bulantım olmadı ama sabah öğürmelerim oldu. Bu sabah öğürmelerm hala devam ediyor bende doktora sordm geçmesi gerekmz mi artk dye. Öyle bi şey yok dedi yani 9 ayda süreblr öğürmen tiksinmen dedi. Bi nevi bebeğin sana ben burdaym annee diyo dedi :) canım rapor alman sorun olmuyorsa rapor al dinlen inş geçer asla yağlı yeme dualarm senle

Benimde öğürmem bulantım olmuştu kesilmişti. Kusmam olmamıştı. Şimdi bu kadar aşırı her şeyi kusunca , bir de bu haftada kusmaya başlayınca endişelendim. Çok halsizim okula ztn gidebilecek gibi değilim cnm.
Haftaya rapor alıcam 5 gün :/

Çok sağ ol canım pekmez ve ceviz zaten yiyemiyorum, biraz toparlayım yulafı denicem.
Buarada gözünüz aydın sağlıklıca kucağına alırsın inşallah minik jimnastikçinizi

Hep birlikte inşallah :) ben de ne zaman bulantım geçti diye sevinsem ertesi gün yine kötü geçiyor, yorumsuz kalicam artik:/ bitse de rahatlasak

Hep birlikte inşallah :) ben de ne zaman bulantım geçti diye sevinsem ertesi gün yine kötü geçiyor, yorumsuz kalicam artik:/ bitse de rahatlasak
Aynen ben de ne zmn neye sevinsem ertesi gün kötü oluyorum. En iyisi yorumsuz kalmak sanırım, haklısın... Ayy inşallah en en en kısa zamanda atlatırız

Kizlar ben agzima ne atsam hemen davul gibi şişiyorum, iki lokma bike olsa hemen taş gibi oluyor karnim. Şişlikten oturup kalkamiyorum, gün harap oluyor o derece yani. Neyapmaliyim sizce bu şişkinlikten kurtulmak icin, bi öneriniz varmi.

bu haftalarda şişkinlik hazımsızlık kabızlık çok normal. Olağan bi şey sanırım yapacak bi şey yok yediklerine dikkat edeblrsn sadece

Slm arkadaslar oglusum hasta pek giremedim sayfaya atesten basimiz döndü 40dan asagiya dusuremedik. Bugun daha iyiyiz allaha sukur sizler nasilsiniz keyifler yerindedir herkesin insallah
geçmiş olsun canım inşallah düşer tamamen bidaha çıkmaz. biz 4-5 kişi yatıştayız sürekli buralarda takılıyoruz

ay canım ya bende diyorum :)) insan konuşyr işte di mi ister istemez :))
yani ben bütün gün yat yat sıkılıyorum yalnız kaldigimda konuşuyorum sabah uyandım eşim de yatıyordu bebeğim baba uyuyo benim karnım aç sende acıktın dimi diye diye eşim uyandı :) sonra göbeğimi salladım bebeğim hadi uyan biraz spor yap çek plesantani yukarıya dedim eşim görcen sen bebeği uyandırmayı dogsun intikamını alcak diyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…