2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bende yeni baslafim ferrum fort diye tadi cok kotu bide monovit diye bi damla var onu kullaniyorum siz hangisinden kullaniyosunuz d vit

Ca

Canim sagol, insallah saglicakla kucagimiza aliriz. Ne yapalim anneyiz, dogana kadar endiseliyiz.

Ben 16+2 günlük hamileyim ve ikinci bebeğim hala hiçbirsey hissetmiyorum
Çevremdeki özellikle yaslı insanlar kız olduğunu tahmin ediyor
Erkek bebek daha çabuk hissedilirmiş

Cnm ben bugun nobetciyim kendim yaptim idrar testi aradm doktoru soledim enfeksiyon cikti die bide mantardan supheleniyorum dedim o yuzden gynolomexin verdi monurol verdi pieloseptil verdi[/QUOTE]
Bunlar hap mi toz mu canimm geçmiş olsun .. Bence benimki geçmedi gi i geliyor bana[/QUOTE]

Cnm ben bugun nobetciyim kendim yaptim idrar testi aradm doktoru soledim enfeksiyon cikti die bide mantardan supheleniyorum dedim o yuzden gynolomexin verdi monurol verdi pieloseptil verdi[/QUOTE]
Bunlar hap mi toz mu canimm geçmiş olsun .. Bence benimki geçmedi gi i geliyor bana[/QUOTE]
Cnm biri fitil biri toz biri hap fitili nasil kullancam bilmiyorum durdurumam gibi geliyo vajinada

Cnm ben bugun nobetciyim kendim yaptim idrar testi aradm doktoru soledim enfeksiyon cikti die bide mantardan supheleniyorum dedim o yuzden gynolomexin verdi monurol verdi pieloseptil verdi

Cnm biri fitil biri toz biri hap fitili nasil kullancam bilmiyorum durdurumam gibi geliyo vajinada[/QUOTE]bayada varmis ya inş geçer hemen okadar şeye geçer santim.. Ben bitek yoz kullandim geçmemiştir bence

Kizlar topuklu ayakkabi giyiniyor musunuz?
Slzce bi sikinti yaratir mi?

Cnm yaz temizliği yapıyorum sabahtan beri. Soba söktüm baca temizledi perde cam yerler derken anam ağladı. Zaten on gündür de annemdeydim amaliyat olduğu için gelen giden malum yorgunluk vardı bu da cabası oldu yani. Sağolsun eşim sobada ve bacada yardımcı oldu ama onada kiyamadim geceden çıktı geldi yardım etti biraz sonra sen git yat dedim yattı o tek başıma bayağı yoruldum. Hatta bi ara sancım oldu da şükür çabuk geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…