Hiç kafana takma canım ben kendi doktoruma da dedim neye göre saycam Haftami diye en sağlıklısı son adet tarihine göre sayman sürekli değişecek çünkü dedi benim ilk bebeğim de bazen gününde bazen geride çıkıyordu ve normalden 6 cm uzun doğmuş hiç önde çıkmamasına rağmen. onlar boya bakıp söylüyo zaten sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
Ben 16+2 günlük hamileyim ve ikinci bebeğim hala hiçbirsey hissetmiyorum
Çevremdeki özellikle yaslı insanlar kız olduğunu tahmin ediyor
Erkek bebek daha çabuk hissedilirmiş
Buhar TE="Rebel92, post: 46188946, member: 702483"]Yaaa cokk geçmiş olsun....bana urocare toz verdi tek kullanimlik ... Bikere icmeyle gecermiki o sacma geldi bana .. Hafta kendi doktoruna sorucamm sonuç yapilir herhalde tekrar.. Sana ne verdi canimm
Cnm ben bugun nobetciyim kendim yaptim idrar testi aradm doktoru soledim enfeksiyon cikti die bide mantardan supheleniyorum dedim o yuzden gynolomexin verdi monurol verdi pieloseptil verdi[/QUOTE]
Bunlar hap mi toz mu canimm geçmiş olsun .. Bence benimki geçmedi gi i geliyor bana[/QUOTE]
Buhar TE="Rebel92, post: 46188946, member: 702483"]Yaaa cokk geçmiş olsun....bana urocare toz verdi tek kullanimlik ... Bikere icmeyle gecermiki o sacma geldi bana .. Hafta kendi doktoruna sorucamm sonuç yapilir herhalde tekrar.. Sana ne verdi canimm
Cnm ben bugun nobetciyim kendim yaptim idrar testi aradm doktoru soledim enfeksiyon cikti die bide mantardan supheleniyorum dedim o yuzden gynolomexin verdi monurol verdi pieloseptil verdi[/QUOTE]
Bunlar hap mi toz mu canimm geçmiş olsun .. Bence benimki geçmedi gi i geliyor bana[/QUOTE]
Cnm biri fitil biri toz biri hap fitili nasil kullancam bilmiyorum durdurumam gibi geliyo vajinada
Cnm ben bugun nobetciyim kendim yaptim idrar testi aradm doktoru soledim enfeksiyon cikti die bide mantardan supheleniyorum dedim o yuzden gynolomexin verdi monurol verdi pieloseptil verdi
Cnm biri fitil biri toz biri hap fitili nasil kullancam bilmiyorum durdurumam gibi geliyo vajinada[/QUOTE]bayada varmis ya inş geçer hemen okadar şeye geçer santim.. Ben bitek yoz kullandim geçmemiştir bence
Ben 16+2 günlük hamileyim ve ikinci bebeğim hala hiçbirsey hissetmiyorum
Çevremdeki özellikle yaslı insanlar kız olduğunu tahmin ediyor
Erkek bebek daha çabuk hissedilirmiş
Cnm yaz temizliği yapıyorum sabahtan beri. Soba söktüm baca temizledi perde cam yerler derken anam ağladı. Zaten on gündür de annemdeydim amaliyat olduğu için gelen giden malum yorgunluk vardı bu da cabası oldu yani. Sağolsun eşim sobada ve bacada yardımcı oldu ama onada kiyamadim geceden çıktı geldi yardım etti biraz sonra sen git yat dedim yattı o tek başıma bayağı yoruldum. Hatta bi ara sancım oldu da şükür çabuk geçti