2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
[QUOTE="emineyildiz, post: 46194303, member: 49912dikkat eeli yaz temizliği yapıyorum sabahtan beri. Soba söktüm baca temizledi perde cam yerler derken anam ağladı. Zaten on gündür de annemdeydim amaliyat olduğu için gelen giden malum yorgunluk vardı bu da cabası oldu yani. Sağolsun eşim sobada ve bacada yardımcı oldu ama onada kiyamadim geceden çıktı geldi yardım etti biraz sonra sen git yat dedim yattı o tek başıma bayağı
Valla hayranim sana canim masalah masallahh...ama dikkat etmelisin sonuçta hamilesin senn

Aynen bencede dikkatli olmalısın, bebiş var , çok da yorulup zorlamamak lazım

Cnm sağol, doktora mesajla sordum normaldir bu haftalarda bebek hızlı büyür dedi ( 16.hafta) .
kendimi yormayım dedim ama misafirim geldi ister istemez yoruldum dinleniyorum şmdi.
inşallah her şey yolundadıt güzel güzel büyüyodur boncuğum ...

Misafire karşıyımmmm
Ciddi iş ya misafir ağırlamak, zaten feleğimiz şaştı, kanama/bulantı/kusma derken,, gelmesin ya misafir filann..
Gelen de hizmet beklemesin bencee

herkeste hamileliğin belirtileri farklı oluyo canım kimi Güle oynaya hiç ağrısı sızısı olmadan tamamlıyor kimi mide bulantısı kasık ağrısı baş ağrısı yaşamadığı şey kalmiyo. misafir de keşke biraz anlayisli olsa hamileyken gelmese ya da en azından bişey hazırlama çay koy geliyoruz dese kendileri yapsa getirse

Günaydın arkadaşlar. Kendimi dün çok yorgun hissetmiştim, yürürken dahi zorlandim, tartı olduğumdan 3 kilo fazla gösterdi, anladım zaten kabizlik da olsa yedikleri de şu da olsa böyle olmaz normalde. Sabah kalktım tuvaletten sonra gitmiş o tartıştı ağırlık. Sanırım ödem oluşuyor bende . Zaten bir gün öncede rartilmistim 5-6 saatte o kadar kilo alamazdım sanırım. .. bir de geceleri sabah ezanindan önce uyanır oldum zaten tüm gün okulda yoruluyorum 6 da kalmam gerekirken 4 civarı kalkıyorum ne yapacağım ben... normalde hemen uyuyan biriyim ama bu uyanmalardan hemen sonra uyuyamıyorum. ..

geçmiş olsun canım inşallah düşer tamamen bidaha çıkmaz. biz 4-5 kişi yatıştayız sürekli buralarda takılıyoruz
bazen size ozeniyorum valla keske bende dinlenmek icin bile olsa azicik kestirebilsem ama bos vakit hic yok esimin isi evin altinda tek basina calisiyor ona yardım etmeye calisiyorum, oglum desen hic duracagi yok buara cok yoruyo beni sözde aile apartmaninda oturuyorum ama kayimvalidemin hicbir yardimi yok utanmasa kendi islerinide yikicak ustume allahtan annem varda 2 haftada bir iki gun oglumu aliyo birazda olsa dinleniyorum yoksa yorgunluktan kırılıyor vucudum

Canım hiç özenme insan yat yat nereye kadar diyo bugün kardesim de hayat sana güzel bende yatsam keşke hep böyle diyo bende 2 gün yatarsın 3. gün patlıyorum dersin su an kalksamda cam kapı ne varsa silsem süpürsem dip temizlik yapsam diyorum :) arada tabi insan hiçbir is yapmadan 1 gün yatayım diyo ama sürekli yatmak can sıkıcı ama bebislere değer:) tabi ilk çocukla 2. çocuk farklı oluyo hele bide yardimci kimse yokken kayinvalide yakın sa o da 1-2 gün alsa annen alıyormus haftanın 3-4 günü en azından ilk çocuga bakılsa çamaşır ütü temizlik halledersin ama nerde o anlayış eskiler biz kaç çocukla neler yapıyorduk diyo

Kızlar günaydın 14+5 olduk bugün ama ben de mide bulantısı hiç geçmiyor 4 kutu ilaç bitirdim almayayım artık dedim 2 gündür zehir oldu resmen herşey sürekli kusma hiç birşey yiyemiyorum bu haftalarda hala bulantısı kusması olan var mı doktor geçmeliydi biraz daha sabret dedi ama bulantı ilacı olmadan bir şey yiyemiyorum

cok uzak kayinvalidem alt katimda oturuyor :) ama ben artik ondan birsey beklememeyi ogrendim idare ediyorum artik bir sekilde birgun bir is ertesi gun baska is oyle oyle yapiyorum yinede rabbim bana guc kuvvet saglik versin cocuklarimin basinda durayim yeter ramazana kadar idare edicem sonra 1 ay annemde dinlenicem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…