2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Eşim arkadaşlarıyla dalışa gitti, oğlumu da babaannesi galasına götürdü kzuniyle oynar diye, ben de toplantıdan geldim evde sessizce oturmayı öyle özlemişim ki :) gardrop duzenleyecegim, yemek yapacağım ama kimin umrunda modundayim :)

Facebookta oluşturulan grubu ben hala göremiyorum orada kayıtlı olan varsa bana istek gönderse, ne yapsak acaba?

[QUOşuan evdepoyyeb, post: 46197408, member: 95791"]Birazdan veli

Yok canım giyersiniz, günlere katılıp gosterisli topuklulari :)[/QUOTE]
Biz suan evde yattigimix için gerekte kalmior bu tarz sorulara bizim icinn:)))

valla yazık hem alt katında hem hiç yardimci olmuyo insan haftada 2 gün yemek yapma bana gelin dese bile nasıl makbule geçer birazda başına bişey gelsin diye bekliyorlar sanırım Allah sağlık sıhhat versin sana çocuklarının başında dur buna şükür. bende ilk hamileliğimde her hafta köye git kayinvalidemin evini temizle yemek bulaşık her şeyi hallet bana gelsinler yemeğe bi bardak kaldırmasın sonra kaybedince şimdi ne yapacaklarını şaşırdılar kayinvalidem gelme kızım sakin köye diyo gelse yanıma yaşlı anca yemek yapar o da işte belli başlı yaşlı yemekleri ama şimdi hepsi dünya iyisi bebeğe bişey olmasın diye tuvalete kalkma biz taşıyalım diyecekler neredeyse :)

Birazdan veli

Yok canım giyersiniz, günlere katılıp gosterisli topuklulari :)
ay canım ne günü biz olmusuz komple gün :) 7 / 24 yatıslar da bebeğe hazırlık yapıyoruz :) canım bana özelden mesaj olarak mail adresini atabilirsin ama her türlü seni lysippe arkadaşımız eklicek mailine davet gelcek kabul edince şak gruptasın

efruz gaye. allah analı babalı büyütsün.

bazen de sormadan kendi kendilerine tahmin yapıyorlar :)

SOA ya cidden ouleeOTE="leyl-i efruz, post: 46198082, member: 635906"]:) ben normalde topuklu hastasıyım boyda 155 olunca kurtarıcım oluyo topuklu ama bi hastane görüyoruz canım yakında değil topuklu yalınayak yürümeyi unutcaz :)[/QUOTE]
Sorma ya cidden oyle... Bakalim esime yalvarcam yrmrge götür beni diğer belki cikartir

Sorma ya cidden oyle... Bakalim esime yalvarcam yrmrge götür beni diğer belki cikartir[/QUOTE]
Canım doktorun arada çıkabilirsin dedi mi ? eğer demediyse çıkma esin pişman olur kan falan görse keşke çıkartmasaydım diye beni eşim hastane dışında bi yere götürmüyo tuvalete bile söyleniyor çok kalkıyorum diye

Sorma ya cidden oyle... Bakalim esime yalvarcam yrmrge götür beni diğer belki cikartir
Canım doktorun arada çıkabilirsin dedi mi ? eğer demediyse çıkma esin pişman olur kan falan görse keşke çıkartmasaydım diye beni eşim hastane dışında bi yere götürmüyo tuvalete bile söyleniyor çok kalkıyorum diye[/QUOTE]
Cikabilitsin demedi ama Allah askina hastaneye giderken daha çok yol gidioz arabada bi yemeğe gidip gelmek etkilemez ya sanirim cokkkkkkk bunaldimm ya benn ...psikolojik bozuldu resmen:))

Arkadaslar Allah herkese kolayliklar versin 2. Bebiste insan azicik daha rahat oluyor biliyor gidisati sanki...Drum arkadasim sayilir 12. Haftada bak bu kiz surada cikinti yok dedi erkek olanlarda cikinti yerini gosterdi haa bide kiz denilen bebekte karisma olmaz genellikle erkek denilenler kiz olabilir cunku kizin vajinasi da ilk haftalarda bi cikintidan ibaret oldugu icin erkekle karisirmis ayrica kordon da pipi gibi gorunebilirmis bana kendi drum kesin kiz dedi baska dr erkek olabilir dedi sonra kendi drm aciklamasiyla birlikte kesin emin olmasam kiz demem dedi yani tecrube arti samimiyet de olunca 12 de ogrendim 2.kizimiz olacak hayirlisiyla insallah...... bi de ben erkek bebekleri cok severdim hep diyorum neyi cok istersen olmaz ablam kiz asigi idi oglu oldu.Allahim hayirli evlatlar versin 3. Dusunmuyorum Zaten kizima bile zor zaman ayiriyorum okul kurs derken.. Allahim kizlarima saglik versin yeter.

Cikabilitsin demedi ama Allah askina hastaneye giderken daha çok yol gidioz arabada bi yemeğe gidip gelmek etkilemez ya sanirim cokkkkkkk bunaldimm ya benn ...psikolojik bozuldu resmen:))[/QUOTE]
orası öyle canım bende gidiş geliş 2 saate yakın yol gidiyorum ama o hastane ya ihtiyaç sanki yemek falan lükse gircek gibi :) ama senin kanaman durmuş sadece plesanta asagida dimi benim kanama içte devam ediyo çok korkuyorum kusarken ömrümden ömür gidiyo altımı tutuyorum kusarken bişey gelmesin diye zaten yemek yiyemiyorum eşim dışarıdan ne istersen getireyim diyo hiçbir şey diyorum görürse de yiyemem heralde

Amin canım Rabbim onlara sağlık ömür versin biz 3 kızız belki annem babam erkek istemiştir ama gayette güzel yazın biz yanındayız ablacım yatiyo olsan seni bile temizleriz diyorlar :) erkek olsa böyle bişey olmaz ondan kızın varsa bir kız daha olsa çok güzel olur:) büyük lokma ye ama büyük konuşma demişler 3. süpriz yapıp erkek gelir belki ben ilkte çok oğlum olsun istedim erkekti şu an Rabbim kucağıma almayı nasip etsin saglikli hayirli olsun başka bişey istemiyorum diyorum yarın belli olacak büyük ihtimal :)

Canim Allahim insallah bu defa saglikli sihatli kucagina aldirir Herseyin basi saglik merak etme bu defa kucagina alacaksin insallah..Saglikli bir evlat verilmis en buyuk nimet bir donem ozel egitimde ogretmenligi yapmistim Allahim ailelerede guc ve sabir versin ..Buarada hamile oldugumdan beri spor ayakkabi geziyom ogrencilerim bile hocam boyle olmaniza alisik degiliz diyor bi bakimsizlik aldi basini gitti

@leyl-i efruz kanama en son yok demişti doktorum , fakat kasilmam varmis rahminde oda çok agri yapior onun içinde devletteki Dr iki tane suda eriyen verdi..kendi durumda iç demsiti .. Birde plesanta asada iste...bakalim bu hafta gidicem hem 3 lu taramami yaptiricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…