- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 133
- 35
Doktorum kesinlikkle topuklu giymek yok dediKizlar topuklu ayakkabi giyiniyor musunuz?
Slzce bi sikinti yaratir mi?
Neden acaba:/Doktorum kesinlikkle topuklu giymek yok dedi
Canım @leyl-i efruz ya daFacebookta oluşturulan grubu ben hala göremiyorum orada kayıtlı olan varsa bana istek gönderse, ne yapsak acaba?
valla yazık hem alt katında hem hiç yardimci olmuyo insan haftada 2 gün yemek yapma bana gelin dese bile nasıl makbule geçer birazda başına bişey gelsin diye bekliyorlar sanırımcok uzak kayinvalidem alt katimda oturuyor :) ama ben artik ondan birsey beklememeyi ogrendim idare ediyorum artik bir sekilde birgun bir is ertesi gun baska is oyle oyle yapiyorum yinede rabbim bana guc kuvvet saglik versin cocuklarimin basinda durayim yeter ramazana kadar idare edicem sonra 1 ay annemde dinlenicem insallah
:) ben normalde topuklu hastasıyım boyda 155 olunca kurtarıcım oluyo topuklu ama bi hastane görüyoruz canım yakında değil topuklu yalınayak yürümeyi unutcaz :)
ay canım ne günü biz olmusuz komple gün :) 7 / 24 yatıslar da bebeğe hazırlık yapıyoruz :) canım bana özelden mesaj olarak mail adresini atabilirsin ama her türlü seniBirazdan veli
Yok canım giyersiniz, günlere katılıp gosterisli topuklulari :)
efruz gaye. allah analı babalı büyütsün.
bazen de sormadan kendi kendilerine tahmin yapıyorlar :)Cinsiyet 16. haftada kesinleşiyor o haftaya kadar söylenenler hep tahmin. Bundan önce söylenen cinsiyetlerin değişme ihtimali yüksek doktorun bilgisiyle alakalı değil bence bu, doktorlar ısrar olunca tahminde bulunmak zorunda kalıyolar. Ben bana tahmin söyleyecekseniz söylemeyin dedim, özellikle kız veya erkek istediğimden değil ama doktor ne derse ihtimal bile olsa kendimi şartlarım sonra değişirse hayal kırıklığı yaşarım gibi geldi. Bu zamana kadar gelmişiz birkaç hafta daha beklemekle birşey olmaz sağlıklı olsunlar da.
Sorma ya cidden oyle... Bakalim esime yalvarcam yrmrge götür beni diğer belki cikartir[/QUOTE]SOA ya cidden ouleeOTE="leyl-i efruz, post: 46198082, member: 635906"]:) ben normalde topuklu hastasıyım boyda 155 olunca kurtarıcım oluyo topuklu ama bi hastane görüyoruz canım yakında değil topuklu yalınayak yürümeyi unutcaz :)
Canım doktorun arada çıkabilirsin dedi mi ? eğer demediyse çıkma esin pişman olur kan falan görse keşke çıkartmasaydım diye beni eşim hastane dışında bi yere götürmüyo tuvalete bile söyleniyor çok kalkıyorum diye[/QUOTE]Sorma ya cidden oyle... Bakalim esime yalvarcam yrmrge götür beni diğer belki cikartir
Cikabilitsin demedi ama Allah askina hastaneye giderken daha çok yol gidioz arabada bi yemeğe gidip gelmek etkilemez ya sanirim cokkkkkkk bunaldimm ya benn ...psikolojik bozuldu resmen:))[/QUOTE]Canım doktorun arada çıkabilirsin dedi mi ? eğer demediyse çıkma esin pişman olur kan falan görse keşke çıkartmasaydım diye beni eşim hastane dışında bi yere götürmüyo tuvalete bile söyleniyor çok kalkıyorum diye
Amin canım Rabbim onlara sağlık ömür versin biz 3 kızız belki annem babam erkek istemiştir ama gayette güzel yazın biz yanındayız ablacım yatiyo olsan seni bile temizleriz diyorlar :) erkek olsa böyle bişey olmaz ondan kızın varsa bir kız daha olsa çok güzel olur:) büyük lokma ye ama büyük konuşma demişler 3. süpriz yapıp erkek gelir belki ben ilkte çok oğlum olsun istedim erkekti şu an Rabbim kucağıma almayı nasip etsin saglikli hayirli olsun başka bişey istemiyorum diyorum yarın belli olacak büyük ihtimal :)Arkadaslar Allah herkese kolayliklar versin 2. Bebiste insan azicik daha rahat oluyor biliyor gidisati sanki...Drum arkadasim sayilir 12. Haftada bak bu kiz surada cikinti yok dedi erkek olanlarda cikinti yerini gosterdi haa bide kiz denilen bebekte karisma olmaz genellikle erkek denilenler kiz olabilir cunku kizin vajinasi da ilk haftalarda bi cikintidan ibaret oldugu icin erkekle karisirmis ayrica kordon da pipi gibi gorunebilirmis bana kendi drum kesin kiz dedi baska dr erkek olabilir dedi sonra kendi drm aciklamasiyla birlikte kesin emin olmasam kiz demem dedi yani tecrube arti samimiyet de olunca 12 de ogrendim 2.kizimiz olacak hayirlisiyla insallah...... bi de ben erkek bebekleri cok severdim hep diyorum neyi cok istersen olmaz ablam kiz asigi idi oglu oldu.Allahim hayirli evlatlar versin 3. Dusunmuyorum Zaten kizima bile zor zaman ayiriyorum okul kurs derken.. Allahim kizlarima saglik versin yeter.
Canim Allahim insallah bu defa saglikli sihatli kucagina aldirir Herseyin basi saglik merak etme bu defa kucagina alacaksin insallah..Saglikli bir evlat verilmis en buyuk nimet bir donem ozel egitimde ogretmenligi yapmistim Allahim ailelerede guc ve sabir versin ..Buarada hamile oldugumdan beri spor ayakkabi geziyom ogrencilerim bile hocam boyle olmaniza alisik degiliz diyor bi bakimsizlik aldi basini gittiAmin canım Rabbim onlara sağlık ömür versin biz 3 kızız belki annem babam erkek istemiştir ama gayette güzel yazın biz yanındayız ablacım yatiyo olsan seni bile temizleriz diyorlar :) erkek olsa böyle bişey olmaz ondan kızın varsa bir kız daha olsa çok güzel olur:) büyük lokma ye ama büyük konuşma demişler 3. süpriz yapıp erkek gelir belki ben ilkte çok oğlum olsun istedim erkekti şu an Rabbim kucağıma almayı nasip etsin saglikli hayirli olsun başka bişey istemiyorum diyorum yarın belli olacak büyük ihtimal :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?