Canim hayirli olsun ikinci kizinn :))Arkadaslar Allah herkese kolayliklar versin 2. Bebiste insan azicik daha rahat oluyor biliyor gidisati sanki...Drum arkadasim sayilir 12. Haftada bak bu kiz surada cikinti yok dedi erkek olanlarda cikinti yerini gosterdi haa bide kiz denilen bebekte karisma olmaz genellikle erkek denilenler kiz olabilir cunku kizin vajinasi da ilk haftalarda bi cikintidan ibaret oldugu icin erkekle karisirmis ayrica kordon da pipi gibi gorunebilirmis bana kendi drum kesin kiz dedi baska dr erkek olabilir dedi sonra kendi drm aciklamasiyla birlikte kesin emin olmasam kiz demem dedi yani tecrube arti samimiyet de olunca 12 de ogrendim 2.kizimiz olacak hayirlisiyla insallah...... bi de ben erkek bebekleri cok severdim hep diyorum neyi cok istersen olmaz ablam kiz asigi idi oglu oldu.Allahim hayirli evlatlar versin 3. Dusunmuyorum Zaten kizima bile zor zaman ayiriyorum okul kurs derken.. Allahim kizlarima saglik versin yeter.
Amin inşallah canım hepimiz inşallah sağlıkla alırız bebisleri kucağımıza. gerçekten çok zor benimde 2 tanıdığım var evlatları engelli Rabbim sabır versin çok güzeller melek gibiler ama sağlıklı bi evlat kendini kurtardı mı yani şöyle lise çağına geldi mi bana bişey olsa da önemli değil der anne baba ama engelli bi evlada kim bakabilir. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Canim Allahim insallah bu defa saglikli sihatli kucagina aldirir Herseyin basi saglik merak etme bu defa kucagina alacaksin insallah..Saglikli bir evlat verilmis en buyuk nimet bir donem ozel egitimde ogretmenligi yapmistim Allahim ailelerede guc ve sabir versin ..Buarada hamile oldugumdan beri spor ayakkabi geziyom ogrencilerim bile hocam boyle olmaniza alisik degiliz diyor bi bakimsizlik aldi basini gitti
onları iç ihmal etme canım kasılma da önemli günde kaç kere kasılıyon yani ağrı oluyo onları da yaz doktoruna söylersin. ben yarin gitcem başka doktora çok heyecanlıyım Enfeksiyon geçmedi eminim ama plesanta bari çekmiş olsun kanama alani geçmiş dese nasıl rahatlarım@leyl-i efruz kanama en son yok demişti doktorum , fakat kasilmam varmis rahminde oda çok agri yapior onun içinde devletteki Dr iki tane suda eriyen verdi..kendi durumda iç demsiti .. Birde plesanta asada iste...bakalim bu hafta gidicem hem 3 lu taramami yaptiricam
nonetheless happy aa çok erken öğrenmişsiin :)
Sağlıklı olsun ve doğsun canım,sağlıklı,ömürlü ve hayırlı.Bu en büyük şans,en büyük nimetAmin canım Rabbim onlara sağlık ömür versin biz 3 kızız belki annem babam erkek istemiştir ama gayette güzel yazın biz yanındayız ablacım yatiyo olsan seni bile temizleriz diyorlar :) erkek olsa böyle bişey olmaz ondan kızın varsa bir kız daha olsa çok güzel olur:) büyük lokma ye ama büyük konuşma demişler 3. süpriz yapıp erkek gelir belki ben ilkte çok oğlum olsun istedim erkekti şu an Rabbim kucağıma almayı nasip etsin saglikli hayirli olsun başka bişey istemiyorum diyorum yarın belli olacak büyük ihtimal :)
Canım benim teşekkür ederim o senin güzelliğin :* çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır zaten ben bunun savunucularındanım çok şükür elimiz ayağımız düzgün daha ne olsun sadece su an bakımsızlıktan ölcem :) face de foto paylaşmaya falan kalksam direk engellenirim :) hatta ben hastanede yatarken aynen böyle paspaldım pijamalar üstümde makyaj yok ilk doktor o zaman gördü beni sonra geçenlerde muayenesine gittim ya doktor bile o zülal sen misin dedi adam tanıyamadı :)Sağlıklı olsun ve doğsun canım,sağlıklı,ömürlü ve hayırlı.Bu en büyük şans,en büyük nimetvee kendine haksızlık etmişsin,fıstık gibisin maşallah:)
Ooo o kadar yorma kendini, benim de temizlik yapmam lazım ben de sobalı evdeyim haliyle tüller duvarlar daha çok batırıyor ama annemin gelmesini bekliyorum en azından başımda olur, ben de yorulunca ağrım oluyor biraz korkuyorum o zaman daCnm yaz temizliği yapıyorum sabahtan beri. Soba söktüm baca temizledi perde cam yerler derken anam ağladı. Zaten on gündür de annemdeydim amaliyat olduğu için gelen giden malum yorgunluk vardı bu da cabası oldu yani. Sağolsun eşim sobada ve bacada yardımcı oldu ama onada kiyamadim geceden çıktı geldi yardım etti biraz sonra sen git yat dedim yattı o tek başıma bayağı yoruldum. Hatta bi ara sancım oldu da şükür çabuk geçti
Inşallah canım Enfeksiyon devam ediyo gibi geliyo çünkü nasıl sıkısmıs gidiyorum tuvalete Afedersin ilk damlası çıkana kadar ölüyorum kasiklarim ağrıyo tuvaletimi yaparkenİnş cekmisOTE="leyl-i efruz, post: 46199198, member: 635906"]onları iç ihmal etme canım kasılma da önemli günde kaç kere kasılıyon yani ağrı oluyo onları da yaz doktoruna söylersin. ben yarin gitcem başka doktora çok heyecanlıyım Enfeksiyon geçmedi eminim ama plesanta bari çek
İns cekmisitir canim yukari ve inş enfeksionda geçmiştir...
Aynen benimde oylee gecmedi gibi geliyor benim enfeksionda zaten bi kere toz içtim o kadar onlarda geçmez diye dusunuorummleyl-i efruzgeçmedi gibi gel 46200675 .!.:Inşallah canım Enfeksiyon devam ediyo gibi geliyo çünkü nasıl sıkısmıs gidiyorum tuvalete Afedersin ilk damlası çıkana kadar ölüyorum kasiklarim ağrıyo tuvaletimi yaparken
Ben 1 kutu antibiyotik içtim 1 hafta fitil koydum bana mısın demiyo enfeksiyon ne yapsak bilmiyorumAynen benimde oylee gecmedi gibi geliyor benim enfeksionda zaten bi kere toz içtim o kadar onlarda geçmez diye dusunuorumm
Canim merhaba sana ilk kizmi dediler ne kadarliktin o zaman sorabilirmiyimne yazmıştın canım? başka bir doktor kız dedi 2 hafta sonra benim dr erkek dedi. belki de organ bu hafta oluştu bilmiyorum kii
Canım.hayırlı olsun ben sana şunu soylim basimdan geçtiği için yazlık türü kıyafet alma şimdilik bebisine gerçekten giyemeden buyuyotlar ben bir valiz dagitttim ihtiyaç olanlara yazlık giyevek5ler küçük kisliklarbuyuk geldi sıra sıra yavaş yavaş almani oneririmya bi de hanımlar alışveriş listesi olan var mı tecrübeli anişler özellikle sizlere söylüyorum :) topiğin başına ekliyelim biz acemi annelere iyi olur :)
artik alistim cnm rabbim bana o kuvveti veriyo şükürler olsun ki zaten bisi bekledigimde yok bana bulasmasin yeter kafam rahat oluyo en azından birtek annem olsun bana birsey olmazvalla yazık hem alt katında hem hiç yardimci olmuyo insan haftada 2 gün yemek yapma bana gelin dese bile nasıl makbule geçer birazda başına bişey gelsin diye bekliyorlar sanırımAllah sağlık sıhhat versin sana çocuklarının başında dur buna şükür. bende ilk hamileliğimde her hafta köye git kayinvalidemin evini temizle yemek bulaşık her şeyi hallet bana gelsinler yemeğe bi bardak kaldırmasın sonra kaybedince şimdi ne yapacaklarını şaşırdılar kayinvalidem gelme kızım sakin köye diyo gelse yanıma yaşlı anca yemek yapar o da işte belli başlı yaşlı yemekleri ama şimdi hepsi dünya iyisi bebeğe bişey olmasın diye tuvalete kalkma biz taşıyalım diyecekler neredeyse :)
Sorma ya cidden oyle... Bakalim esime yalvarcam yrmrge götür beni diğer belki cikartir[/QUOTE] cik cnm biraz rahatlarsin bi yeemek yedik geldik havam degisti bebisim bile costu iceride :)SOA ya cidden ouleeOTE="leyl-i efruz, post: 46198082, member: 635906"]:) ben normalde topuklu hastasıyım boyda 155 olunca kurtarıcım oluyo topuklu ama bi hastane görüyoruz canım yakında değil topuklu yalınayak yürümeyi unutcaz :)
canim yeteri kadar su iciyor musun?Ben 1 kutu antibiyotik içtim 1 hafta fitil koydum bana mısın demiyo enfeksiyon ne yapsak bilmiyorum
tşk ederim arkadaşlar. Ama bu temizliği yapmaya mecburdur bugünde yaptım biraz şükür bitti. Ayseyma cnm annem yeni ameliyatlı gelemez bir kız kardeşim veya anlamda yok mecburen iş bana bakıyor. Rabbim korur inşallah bebegimide.Aynen bencede dikkatli olmalısın, bebiş var , çok da yorulup zorlamamak lazım
Ooo o kadar yorma kendini, benim de temizlik yapmam lazım ben de sobalı evdeyim haliyle tüller duvarlar daha çok batırıyor ama annemin gelmesini bekliyorum en azından başımda olur, ben de yorulunca ağrım oluyor biraz korkuyorum o zaman da
Tatlım haklısin. .. yeni dogana çok yuklenmemek lazım... 6-9 aylık kislik almak da lazım :) kış bebisi olucak diye Külotlu Çorap aldım çok şekerler yaa :) annem kız erkek farketmez giydirirdi sıcacık tutuyo Pijama nin altında :)Canım.hayırlı olsun ben sana şunu soylim basimdan geçtiği için yazlık türü kıyafet alma şimdilik bebisine gerçekten giyemeden buyuyotlar ben bir valiz dagitttim ihtiyaç olanlara yazlık giyevek5ler küçük kisliklarbuyuk geldi sıra sıra yavaş yavaş almani oneririm
Aynen öyle canım iyiki anneler var yakın olsa hiç bırakmaz beni ama arabayla 4 buçuk saat otobüsle 6 saat yinede ayda bir gelip 1 hafta kalıyo dip temizlik çamaşır ütü ayarlıyor o bizi 2 hafta idare ediyo şimdi geldi babamda annemde kardeşlerim de yanımda çok güzel ama cumartesi akşam gideceklerartik alistim cnm rabbim bana o kuvveti veriyo şükürler olsun ki zaten bisi bekledigimde yok bana bulasmasin yeter kafam rahat oluyo en azından birtek annem olsun bana birsey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?