2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canim hayirli olsun ikinci kizinn :))

Amin inşallah canım hepimiz inşallah sağlıkla alırız bebisleri kucağımıza. gerçekten çok zor benimde 2 tanıdığım var evlatları engelli Rabbim sabır versin çok güzeller melek gibiler ama sağlıklı bi evlat kendini kurtardı mı yani şöyle lise çağına geldi mi bana bişey olsa da önemli değil der anne baba ama engelli bi evlada kim bakabilir. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
olsun yine spor ayakkabiyla da olsa saç makyaj tamamdır benim yüzüme bakılcak halim kalmadı o kadar bakımsızım :)

onları iç ihmal etme canım kasılma da önemli günde kaç kere kasılıyon yani ağrı oluyo onları da yaz doktoruna söylersin. ben yarin gitcem başka doktora çok heyecanlıyım Enfeksiyon geçmedi eminim ama plesanta bari çekmiş olsun kanama alani geçmiş dese nasıl rahatlarım

Sağlıklı olsun ve doğsun canım,sağlıklı,ömürlü ve hayırlı.Bu en büyük şans,en büyük nimetvee kendine haksızlık etmişsin,fıstık gibisin maşallah:)

Son düzenleme:
Sağlıklı olsun ve doğsun canım,sağlıklı,ömürlü ve hayırlı.Bu en büyük şans,en büyük nimetvee kendine haksızlık etmişsin,fıstık gibisin maşallah:)
Canım benim teşekkür ederim o senin güzelliğin :* çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır zaten ben bunun savunucularındanım çok şükür elimiz ayağımız düzgün daha ne olsun sadece su an bakımsızlıktan ölcem :) face de foto paylaşmaya falan kalksam direk engellenirim :) hatta ben hastanede yatarken aynen böyle paspaldım pijamalar üstümde makyaj yok ilk doktor o zaman gördü beni sonra geçenlerde muayenesine gittim ya doktor bile o zülal sen misin dedi adam tanıyamadı :)

İnş cekmisOTE="leyl-i efruz, post: 46199198, member: 635906"]onları iç ihmal etme canım kasılma da önemli günde kaç kere kasılıyon yani ağrı oluyo onları da yaz doktoruna söylersin. ben yarin gitcem başka doktora çok heyecanlıyım Enfeksiyon geçmedi eminim ama plesanta bari çek
İns cekmisitir canim yukari ve inş enfeksionda geçmiştir...

Ooo o kadar yorma kendini, benim de temizlik yapmam lazım ben de sobalı evdeyim haliyle tüller duvarlar daha çok batırıyor ama annemin gelmesini bekliyorum en azından başımda olur, ben de yorulunca ağrım oluyor biraz korkuyorum o zaman da

Inşallah canım Enfeksiyon devam ediyo gibi geliyo çünkü nasıl sıkısmıs gidiyorum tuvalete Afedersin ilk damlası çıkana kadar ölüyorum kasiklarim ağrıyo tuvaletimi yaparken

leyl-i efruzgeçmedi gibi gel 46200675 .!.:
Inşallah canım Enfeksiyon devam ediyo gibi geliyo çünkü nasıl sıkısmıs gidiyorum tuvalete Afedersin ilk damlası çıkana kadar ölüyorum kasiklarim ağrıyo tuvaletimi yaparken
Aynen benimde oylee gecmedi gibi geliyor benim enfeksionda zaten bi kere toz içtim o kadar onlarda geçmez diye dusunuorumm

Kizlar dun calistim bugun piknige gittik ama garip gelen bana iki gundur ne mide bulantisi ne karin agrisi ne goguslerde aci hic bise yok olabilir degil mi arada bole seyler

ya bi de hanımlar alışveriş listesi olan var mı tecrübeli anişler özellikle sizlere söylüyorum :) topiğin başına ekliyelim biz acemi annelere iyi olur :)
Canım.hayırlı olsun ben sana şunu soylim basimdan geçtiği için yazlık türü kıyafet alma şimdilik bebisine gerçekten giyemeden buyuyotlar ben bir valiz dagitttim ihtiyaç olanlara yazlık giyevek5ler küçük kisliklarbuyuk geldi sıra sıra yavaş yavaş almani oneririm

artik alistim cnm rabbim bana o kuvveti veriyo şükürler olsun ki zaten bisi bekledigimde yok bana bulasmasin yeter kafam rahat oluyo en azından birtek annem olsun bana birsey olmaz

Sorma ya cidden oyle... Bakalim esime yalvarcam yrmrge götür beni diğer belki cikartir[/QUOTE] cik cnm biraz rahatlarsin bi yeemek yedik geldik havam degisti bebisim bile costu iceride :)

tşk ederim arkadaşlar. Ama bu temizliği yapmaya mecburdur bugünde yaptım biraz şükür bitti. Ayseyma cnm annem yeni ameliyatlı gelemez bir kız kardeşim veya anlamda yok mecburen iş bana bakıyor. Rabbim korur inşallah bebegimide.

Tatlım haklısin. .. yeni dogana çok yuklenmemek lazım... 6-9 aylık kislik almak da lazım :) kış bebisi olucak diye Külotlu Çorap aldım çok şekerler yaa :) annem kız erkek farketmez giydirirdi sıcacık tutuyo Pijama nin altında :)

artik alistim cnm rabbim bana o kuvveti veriyo şükürler olsun ki zaten bisi bekledigimde yok bana bulasmasin yeter kafam rahat oluyo en azından birtek annem olsun bana birsey olmaz
Aynen öyle canım iyiki anneler var yakın olsa hiç bırakmaz beni ama arabayla 4 buçuk saat otobüsle 6 saat yinede ayda bir gelip 1 hafta kalıyo dip temizlik çamaşır ütü ayarlıyor o bizi 2 hafta idare ediyo şimdi geldi babamda annemde kardeşlerim de yanımda çok güzel ama cumartesi akşam gidecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…