Aynen öyle yap nisan m ayisa kadar giyer zaten ondansonra yazliklara baslarsin e o zamana kadarda artık ona gore kıyafetler alırsın ben de bu arada 16 haftalik hamileyim ama bana 10 haftalikken yüzde elli kiz dediler sence cinsiyet degisirmiTatlım haklısin. .. yeni dogana çok yuklenmemek lazım... 6-9 aylık kislik almak da lazım :) kış bebisi olucak diye Külotlu Çorap aldım çok şekerler yaa :) annem kız erkek farketmez giydirirdi sıcacık tutuyo Pijama nin altında :)
Canım 2 litre içiyordum dünden beri midem çok bulaniyo 1 buçuk anca bitiyocanim yeteri kadar su iciyor musun?
Canım yüzde 50 kız derken doktorun espri yapmış bence e o zaman geriye kalan yüzde 50 erkek başka bişey olmayacağına göre hadi 3-4 cinsiyet olur yüzde 50 derse o zaman okeyde biz zaten en başından beri yüzde 50 kız yüzde 50 erkek olduğunu biliyoruz birde 10 haftalık cinsiyet söylemek için çok erken doktorun o yüzden öyle demiş benceAynen öyle yap nisan m ayisa kadar giyer zaten ondansonra yazliklara baslarsin e o zamana kadarda artık ona gore kıyafetler alırsın ben de bu arada 16 haftalik hamileyim ama bana 10 haftalikken yüzde elli kiz dediler sence cinsiyet degisirmi
Inşallah öyledir artık.bir prensesim var buda prens olsun çok istiorum bu hafta gidecem bakalım insallah hayırlı haberlerle gelirim cok tesekkurler simdidenCanım yüzde 50 kız derken doktorun espri yapmış bence e o zaman geriye kalan yüzde 50 erkek başka bişey olmayacağına göre hadi 3-4 cinsiyet olur yüzde 50 derse o zaman okeyde biz zaten en başından beri yüzde 50 kız yüzde 50 erkek olduğunu biliyoruz birde 10 haftalık cinsiyet söylemek için çok erken doktorun o yüzden öyle demiş bence
cik cnm biraz rahatlarsin bi yeemek yedik geldik havam degisti bebisim bile costu iceride :)[/QUOTE]Sorma ya cidden oyle... Bakalim esime yalvarcam yrmrge götür beni diğer belki cikartir
Rabbim önce hayırlı sağlıklı evlat versin canım inşallah gönlüne göre olur ama çok sartlanma erkeğe kızsa üzülür bebis hem kız kardeşten daha güzel bişey mi var benim her şeyime onlar kosuyo sağolsunlar. 3. olur o erkek gelir belli mi olur benim ilk ama 2 kız olsa ya da 2 erkek 3. yine aynı cinsiyet olsa nolcak Rabbim benim kucağımı boş bırakmıyo hayırlı sağlıklı evlat veriyo ya daha ne olsun sen hayırlısini sağlıklısını iste canım boşver cinsiyetiInşallah öyledir artık.bir prensesim var buda prens olsun çok istiorum bu hafta gidecem bakalım insallah hayırlı haberlerle gelirim cok tesekkurler simdiden
icemiyorum canım yaa hiç istemiyo canım birde tuvaletten çıkamıyorum 3 litre icsem nolur bilmiyorum@leyl-i efruz canım kussan da 3 lt'den az içmemeye gayret et.Enfeksiyon için de ve daha da önemlisi bebek için.2Lt az.
Cnm allah kucağna almayı nasip eder inşallah bebişini . Yazdıkların çok hoşuma gitti ne kadar sevgi dolu bir annesin. Maşalah sana. Bem vinsiyet seçimi yapanlara biraz kızıyorum hafiften.. tabiki herkes yaşadığını bilir ama yine de senin gibi güzel güzel yazan yok.. eminim kızların da senin gibi ince ruhlu olurlar.Arkadaslar Allah herkese kolayliklar versin 2. Bebiste insan azicik daha rahat oluyor biliyor gidisati sanki...Drum arkadasim sayilir 12. Haftada bak bu kiz surada cikinti yok dedi erkek olanlarda cikinti yerini gosterdi haa bide kiz denilen bebekte karisma olmaz genellikle erkek denilenler kiz olabilir cunku kizin vajinasi da ilk haftalarda bi cikintidan ibaret oldugu icin erkekle karisirmis ayrica kordon da pipi gibi gorunebilirmis bana kendi drum kesin kiz dedi baska dr erkek olabilir dedi sonra kendi drm aciklamasiyla birlikte kesin emin olmasam kiz demem dedi yani tecrube arti samimiyet de olunca 12 de ogrendim 2.kizimiz olacak hayirlisiyla insallah...... bi de ben erkek bebekleri cok severdim hep diyorum neyi cok istersen olmaz ablam kiz asigi idi oglu oldu.Allahim hayirli evlatlar versin 3. Dusunmuyorum Zaten kizima bile zor zaman ayiriyorum okul kurs derken.. Allahim kizlarima saglik versin yeter.
Ya tabiorası öyle ama herşeyden önce sağlık ben üçüncüyü yapmak niyetinde değilim iki olsun istiorum bu kizim var buda erkek olsun benim gönlümden geçen bu tabiki rabbim bilir herşeyin en hayirlisini o verir Kiz da olsa.uzulmem canım ya iki kiz annesi olurum ben zaten kiz çocuk hastasıyım sadece esim.için çok istedim oda çok istio ama bana yansıtmıyor canım yaRabbim önce hayırlı sağlıklı evlat versin canım inşallah gönlüne göre olur ama çok sartlanma erkeğe kızsa üzülür bebis hem kız kardeşten daha güzel bişey mi var benim her şeyime onlar kosuyo sağolsunlar. 3. olur o erkek gelir belli mi olur benim ilk ama 2 kız olsa ya da 2 erkek 3. yine aynı cinsiyet olsa nolcak Rabbim benim kucağımı boş bırakmıyo hayırlı sağlıklı evlat veriyo ya daha ne olsun sen hayırlısini sağlıklısını iste canım boşver cinsiyeti
aslında kız olduğuna babalar daha çok sevinmeli çünkü kızlar babalarına aşık ama benim eşimde erkek istiyo farkındayım yani ilk daha ama kız olsa erkek ister 2. Rabbim sağlık versin de belki kazala kalır 3. :) bende hep 2 olsun istiyorum hamileliğim çok zor geçiyo yani yatmak zorundayım anca 2 leyebilirim diyorum ama hamileliğim ne kadar zor geçiyorsa hamile kalmam da o kadar kolay cuk diye ilk ayda kalıyorum 3. olsa Hayır demem ama elimden geldiğince korunuruzYa tabiorası öyle ama herşeyden önce sağlık ben üçüncüyü yapmak niyetinde değilim iki olsun istiorum bu kizim var buda erkek olsun benim gönlümden geçen bu tabiki rabbim bilir herşeyin en hayirlisini o verir Kiz da olsa.uzulmem canım ya iki kiz annesi olurum ben zaten kiz çocuk hastasıyım sadece esim.için çok istedim oda çok istio ama bana yansıtmıyor canım ya
Canım cundadaki seminere başka bir grup gidiyor. beni Yalova dakine almışlar. Yönetim semineri. sen cunda ya mi gidiyorsun yoksa.. aşığım oraya...Günaydın kızlar...
ruza cnm bahsettiğin deniz kıyısı ayvalık mı :) Cunda da meb in seminerine mi katılıcaksın
Aynen ya ben kizimdada bundada masallah tek seferde kaldım yeterki ben ışteyim genelde kimse inanmiyo ama esim kızımı dünyalara değişmeyecek kadar seviyo ama her baba bir erkek babası olmayı ister .canım senin cinsiyet bellimi kac haftaliksinaslında kız olduğuna babalar daha çok sevinmeli çünkü kızlar babalarına aşık ama benim eşimde erkek istiyo farkındayım yani ilk daha ama kız olsa erkek ister 2. Rabbim sağlık versin de belki kazala kalır 3. :) bende hep 2 olsun istiyorum hamileliğim çok zor geçiyo yani yatmak zorundayım anca 2 leyebilirim diyorum ama hamileliğim ne kadar zor geçiyorsa hamile kalmam da o kadar kolay cuk diye ilk ayda kalıyorum 3. olsa Hayır demem ama elimden geldiğince korunuruz
Canım aynen katılıyorum sana, N Niloya07 'nin yazdıklarını okuduğumda ben de çok beğenmiştim.Annelik böyle bir şey bence.Güzel yürekli anne N Niloya07Cnm allah kucağna almayı nasip eder inşallah bebişini . Yazdıkların çok hoşuma gitti ne kadar sevgi dolu bir annesin. Maşalah sana. Bem vinsiyet seçimi yapanlara biraz kızıyorum hafiften.. tabiki herkes yaşadığını bilir ama yine de senin gibi güzel güzel yazan yok.. eminim kızların da senin gibi ince ruhlu olurlar.
Nedesen haklısın canımm,geçecek bugünler,güzel günlerimiz bizim de olacak yavrularımızla inşallahicemiyorum canım yaa hiç istemiyo canım birde tuvaletten çıkamıyorum 3 litre icsem nolur bilmiyorumbelki hareket halinde olsam biraz ister canım ama yat yat insan ne terliyo ne hararet basıyor
Tatlım ne desem ki 10. Hafta çok erken yaa... 15. Haftada doktorum görmesine rağmen demedi bana 2 hafta sonra daha kesin bilgi söylerim diye :) daha yarın ogrenicez... bence yani kıza şartlama kendini hiç öğrenmemis gibi davran :)Aynen öyle yap nisan m ayisa kadar giyer zaten ondansonra yazliklara baslarsin e o zamana kadarda artık ona gore kıyafetler alırsın ben de bu arada 16 haftalik hamileyim ama bana 10 haftalikken yüzde elli kiz dediler sence cinsiyet degisirmi
Cnm ben değil de arkadaşm bahsetmişti de ondan sordum :) inşallah çok güzel geçer Yalova seminerin kafayı dağıtırsın dinlenirsin :)Kızlar selam.. 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun... gösterileri programları atlattık şükür. Ankara dan annemle ablam geldi 15 gün kalacaklar.
yoğunluktan yazamıyorum okuyamıyorum da... İnşallah herkesler bütün bebisler iyidir... sevgiyle kalın..
Canım cundadaki seminere başka bir grup gidiyor. beni Yalova dakine almışlar. Yönetim semineri. sen cunda ya mi gidiyorsun yoksa.. aşığım oraya...
15+3 olduk sabah 9 da randevumuz var inşallah öğrencem canımAynen ya ben kizimdada bundada masallah tek seferde kaldım yeterki ben ışteyim genelde kimse inanmiyo ama esim kızımı dünyalara değişmeyecek kadar seviyo ama her baba bir erkek babası olmayı ister .canım senin cinsiyet bellimi kac haftaliksin
Canım ben de enfeksiyon oldum ve suyu deli gibi içtim inanbir gunde geçti.Canım 2 litre içiyordum dünden beri midem çok bulaniyo 1 buçuk anca bitiyo
inşallah canım bugün kasığım da karnimda belim de ağrı var çok korkuyorum bişey olacak diye yarın güzel haberler alırım inşallahNedesen haklısın canımm,geçecek bugünler,güzel günlerimiz bizim de olacak yavrularımızla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?