2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Aynen öyle yap nisan m ayisa kadar giyer zaten ondansonra yazliklara baslarsin e o zamana kadarda artık ona gore kıyafetler alırsın ben de bu arada 16 haftalik hamileyim ama bana 10 haftalikken yüzde elli kiz dediler sence cinsiyet degisirmi

Canım yüzde 50 kız derken doktorun espri yapmış bence e o zaman geriye kalan yüzde 50 erkek başka bişey olmayacağına göre hadi 3-4 cinsiyet olur yüzde 50 derse o zaman okeyde biz zaten en başından beri yüzde 50 kız yüzde 50 erkek olduğunu biliyoruz birde 10 haftalık cinsiyet söylemek için çok erken doktorun o yüzden öyle demiş bence

Inşallah öyledir artık.bir prensesim var buda prens olsun çok istiorum bu hafta gidecem bakalım insallah hayırlı haberlerle gelirim cok tesekkurler simdiden

Inşallah öyledir artık.bir prensesim var buda prens olsun çok istiorum bu hafta gidecem bakalım insallah hayırlı haberlerle gelirim cok tesekkurler simdiden
Rabbim önce hayırlı sağlıklı evlat versin canım inşallah gönlüne göre olur ama çok sartlanma erkeğe kızsa üzülür bebis hem kız kardeşten daha güzel bişey mi var benim her şeyime onlar kosuyo sağolsunlar. 3. olur o erkek gelir belli mi olur benim ilk ama 2 kız olsa ya da 2 erkek 3. yine aynı cinsiyet olsa nolcak Rabbim benim kucağımı boş bırakmıyo hayırlı sağlıklı evlat veriyo ya daha ne olsun sen hayırlısini sağlıklısını iste canım boşver cinsiyeti

@leyl-i efruz canım kussan da 3 lt'den az içmemeye gayret et.Enfeksiyon için de ve daha da önemlisi bebek için.2Lt az.
icemiyorum canım yaa hiç istemiyo canım birde tuvaletten çıkamıyorum 3 litre icsem nolur bilmiyorum belki hareket halinde olsam biraz ister canım ama yat yat insan ne terliyo ne hararet basıyor

Cnm allah kucağna almayı nasip eder inşallah bebişini . Yazdıkların çok hoşuma gitti ne kadar sevgi dolu bir annesin. Maşalah sana. Bem vinsiyet seçimi yapanlara biraz kızıyorum hafiften.. tabiki herkes yaşadığını bilir ama yine de senin gibi güzel güzel yazan yok.. eminim kızların da senin gibi ince ruhlu olurlar.

Ya tabiorası öyle ama herşeyden önce sağlık ben üçüncüyü yapmak niyetinde değilim iki olsun istiorum bu kizim var buda erkek olsun benim gönlümden geçen bu tabiki rabbim bilir herşeyin en hayirlisini o verir Kiz da olsa.uzulmem canım ya iki kiz annesi olurum ben zaten kiz çocuk hastasıyım sadece esim.için çok istedim oda çok istio ama bana yansıtmıyor canım ya

aslında kız olduğuna babalar daha çok sevinmeli çünkü kızlar babalarına aşık ama benim eşimde erkek istiyo farkındayım yani ilk daha ama kız olsa erkek ister 2. Rabbim sağlık versin de belki kazala kalır 3. :) bende hep 2 olsun istiyorum hamileliğim çok zor geçiyo yani yatmak zorundayım anca 2 leyebilirim diyorum ama hamileliğim ne kadar zor geçiyorsa hamile kalmam da o kadar kolay cuk diye ilk ayda kalıyorum 3. olsa Hayır demem ama elimden geldiğince korunuruz

Kızlar selam.. 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun... gösterileri programları atlattık şükür. Ankara dan annemle ablam geldi 15 gün kalacaklar.
yoğunluktan yazamıyorum okuyamıyorum da... İnşallah herkesler bütün bebisler iyidir... sevgiyle kalın..
Günaydın kızlar...
ruza cnm bahsettiğin deniz kıyısı ayvalık mı :) Cunda da meb in seminerine mi katılıcaksın
Canım cundadaki seminere başka bir grup gidiyor. beni Yalova dakine almışlar. Yönetim semineri. sen cunda ya mi gidiyorsun yoksa.. aşığım oraya...

Aynen ya ben kizimdada bundada masallah tek seferde kaldım yeterki ben ışteyim genelde kimse inanmiyo ama esim kızımı dünyalara değişmeyecek kadar seviyo ama her baba bir erkek babası olmayı ister .canım senin cinsiyet bellimi kac haftaliksin

Canım aynen katılıyorum sana, N Niloya07 'nin yazdıklarını okuduğumda ben de çok beğenmiştim.Annelik böyle bir şey bence.Güzel yürekli anne N Niloya07

icemiyorum canım yaa hiç istemiyo canım birde tuvaletten çıkamıyorum 3 litre icsem nolur bilmiyorum belki hareket halinde olsam biraz ister canım ama yat yat insan ne terliyo ne hararet basıyor
Nedesen haklısın canımm,geçecek bugünler,güzel günlerimiz bizim de olacak yavrularımızla inşallah

Tatlım ne desem ki 10. Hafta çok erken yaa... 15. Haftada doktorum görmesine rağmen demedi bana 2 hafta sonra daha kesin bilgi söylerim diye :) daha yarın ogrenicez... bence yani kıza şartlama kendini hiç öğrenmemis gibi davran :)

Cnm ben değil de arkadaşm bahsetmişti de ondan sordum :) inşallah çok güzel geçer Yalova seminerin kafayı dağıtırsın dinlenirsin :)

15+3 olduk sabah 9 da randevumuz var inşallah öğrencem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…