2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım ben de enfeksiyon oldum ve suyu deli gibi içtim inanbir gunde geçti.
Gerekirse kus ama o suyu iç
tuvaletten çıkabildin mi peki canım ben tuvaletimi yapıp tuvaletin kapısından çıkarken tekrar geliyo gibi oluyo bazen geri bile dönüyorum tuvalete :)

Tek istedigim ozguvenli bireyler olmalari bi erkegin yapacagi herseyi bir bayanda yapiyor gunumuzde. Esime bi arkadasi 2.kizimiz olacak dediginde aynen sunu soyledi sende isterdin bi oglun olsun herseyi onla yapayim maca gideyim falan diye bahsetti esimde ben en guzel duygulari kizimla zaten yasiyorum dedi tabi bizede 3. Yu yaparsiniz diyenler oluyor toplumumuz maalesef boyle esimde ben cinsiyet icin cocuk dusunmem diyor yani tabi onunda icinden geciyordur ama herseyden onemlisi saglik...

Bu arada kizlar cok uzulmeyin birsey yiyemiyorum diye ilk hamileligimde 4 ay hicbise yiyemedim sonrasinda da her yedigim cikti masaallah kizim standart ustu kiloda dogdu kalbinizi ferah tutun hicbise olmaz ama son aylar tavsiyemdir sut iciniz ben suan icemiyorum bulantim oluyor icebilenler icsin farki gorursunuz insallah

Canım aynen katılıyorum sana, N Niloya07 'nin yazdıklarını okuduğumda ben de çok beğenmiştim.Annelik böyle bir şey bence.Güzel yürekli anne N Niloya07
Valla canim yasayan bilir etrafimda bebek icin o kadar ugrasan var ki ben hamileyim diyemiyorrum bazilarina nispet olur gucune gider diye. Kac kuzenim yillarca aradi hala olmayanlar var ne haddimize insallah butun anneler saglikla kucagina alir ...

@leyl-i efruz iyi böbreklere ilerlemiyor yalnız.Allah korusun ama çok fena,benim ilerlemişti,resmen kan işemiştim.Aynı ay içinde 3 kere tekrar etmişti.Bir an önce kurtulun insallah canim

tuvaletten çıkabildin mi peki canım ben tuvaletimi yapıp tuvaletin kapısından çıkarken tekrar geliyo gibi oluyo bazen geri bile dönüyorum tuvalete :)
Canim o sistit gibi iste ve damla
Damla
Gelir yaka yaka cikar. Bide bi tavsiyem dHa ne kadargelirse gelsin sk gitme tuvalete.

Arkadaşlar aranızda bunu yaşayan varmı benim kan gibi ama değil turuncumsu leke geldi üç gün önce sizce korkulacak bisey varmı Aranızda bunu yaşayan varmı bilgi verirseniz sevinirim

Kizlar dun calistim bugun piknige gittik ama garip gelen bana iki gundur ne mide bulantisi ne karin agrisi ne goguslerde aci hic bise yok olabilir degil mi arada bole seyler
benimde 12.haftamdan sonra göğüslerimde hiç ağrı kalmadı yani benimde ağrılarım birden tak diye gitti.8.haftamdan beri kasık ağrıım hiç olmadı.göbeğim büyümüyor diye dertleniyordum sanki oda birden çıktı kan gelmedkçe dayanılmaysacak ağrımız olmadığı sürece dert etmeyelim 9 ay hep oram ağrıyor buram ağrıyor diyecek değiliz ya belki bundan sonrası daha güzel geçecek inşallah allahın izniyle.

cik cnm biraz rahatlarsin bi yeemek yedik geldik havam degisti bebisim bile costu iceride :)
Sahile gittimm biraz oturduk yeminle muhtesem ya ohh misss sukurlrr olsunn...[/QUOTE]
Iyi yapmissin cnm haba cok guzeldi bugun iyi gelmiştir gece sağanak basladi cok yagdi simseklerden gozumu kapatamadim
aynen cnm 16haftadan sonra rahat geciyo 7. Aya kadar rabbim izin verirse ondan sonrada biraz migde yanmalari basliyo ama olsun bebisler hareket ettikçe unutuyosun

kizlar gunaydinn.. Ya bisey sorucam cünkü ben şoktayim, bilgisi olanlar dönsün hemen. Doktorumu aradim, PROGESTAN 200 mg yumusak kapsul iciyordum sabah aksam ama beni hep uyuttugu icin bana ayni hapi fitil olarak kullanmami söyledi. İctigim PROGESTAN 200 mg yi fitil olarak at dedi. Bu normalmi sizce??

Günaydın kızlarrrrr...
Evet bayan diyet progestanı hem ağız yoluyla hem de vajinal yoldan alabilirsin. Benim doktorda zaten direkt fitili önermişti ağızdan yan etkisi çok olur diye. Ben de şaşırdım ama progestan böyle bi ilaç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…