2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Gunaydin, doktora gidecekler umarım güzel haberlerle dönerler, ben de perşembe günü gideceğim bakalım, hepimizin sağlıkla devam etsin inşallah.

:) evet canım ben o hapı hep fitil olarak kullandım 1 ay hatta içini okudum ağız yoluyla alınır diye yazıyor çok korktum hemen doktoru aradım megerse fitil olarak ta kullanabiliyorsun hem fitil olarak kullanmak daha iyi yan etkisi olmuyor çok. Afedersin ama ucuna koyma parmağının gittiği kadar ileriye itekle

Canim benim cok sagol iyi oldu bunu duydugum :)

Tamamdir :) cok sagol canim

Zaten farkedersin uca koyarsan etkisi olmaz yarim saate kalmaz erir veya erimeden iç camasirina düşer özellikle gece yatacaginda koy ya hala doktor veriyor mu sana 15 haftalık olmuşsun
Evet hic sorma. Veriyor malesef. Sabah aksam aticam ama ne kadar yatmam gerekiyor acaba atinca

Attıktan sonra ben zaten saatlerce uyuyordum. Ayağa kalkamıyordum kiii, uyku ve sersemlik yaparsa da korkma sakın bunlar da yan etkileri. Ben doktora resmen kafa yapıyor bu ilaç demiştim , o derece :)))
Ben iciyordum bunu ama o sikayetler olunca doktor alttan al dedi, fitil olarak kullanincada yapiyormu ayni yan etkileri

kızlar merhaba
bayadır uzak kaldım giremiyorum sürekli
şeker yüklemesinden vazgeçtim şeker çıkınca diyet veriyor
bende o diyeti baştan yaparım şekerim çıkmaz sonuçta
başka şekilde onlarda müdahale edemiyor
birde şeker ölçme aleti var bende açlık tokluk ona bakacağım doktora söylerim
size bir sorum detaylı ultrason öneriyor musunuz
doktor 2,3,4 lü testleri yaptırmadığım için detaylıya gir bari için rahat etsin diyor
bende zaten içim rahat çürütmüyorum ki Rabbim ne verirse kabulüm her hangi birşey söz konusu değil
o yüzden istemiyorum
sizce ?

Kizlarrr gunaydinnn sabah kusmalari devam ediyor mu hala? benim bir türlü gecmiyor. Birde bacaklarımda surekli hareket ettirme hissi var arada kramp giriyor hergun maden suyu iciyorum ama bir türlü ise yaramiyor. Sizin bacaklarinizda sorun var mi?

ben de yemek yemeye başladım ama süt hala içemiyorum

Bende senin gibi dusunuyorum canim ne verse rabbim kabulum. Ama bazi aksi durumlarin tespit edilmesi gerekiyor. Allah korusun tabi ama detayli ultrasonda hani bir organda bir anomali varsa onu tespit edip mudahale ediyorlar. Bence diger testleri bosver ama detayli utrasona mutlaka gir.

Canım ben de senin gibi düşünüyorum ama ikili ve dörtlü teste girdim. Mayısta detaylı ultrasona giricem. Allah korusun bebeklerimizi.

Canım ben de senin gibi düşünüyorum ama ikili ve dörtlü teste girdim. Mayısta detaylı ultrasona giricem. Allah korusun bebeklerimizi.

inşallah tabi Allah a emanet ediyoruz Rabbimin verdiği herşeyde vardır bir hayır
test sonucuna göre amniyosentez yapılıyor ve bu bebeği düşük yaptıracak kadar tehlikeli
ve bu testler örnek veriyorum çocuğun meyveye alerjisi varsa o bile etki edip yanıltan testler
ben doktor her gittiğimde ikili test zamanın geçmedi dedi bende istemiyorum her türlü kabulüm dedim
inşallah sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi alırız kucağımıza

Benim bulantilarim gecmedi hala canim, nefret ettim resmen kramplar baya var bendede, doktor magnezyum verdi sabah aksam suda eritip iciyorum ama kalcalarimdaki kramp hala gecmedi

ben amniyosentez hiç düşünmüyorum
detaylı ultrason da yurtdışında engelenmiş bir olay aklım karışık hayırlısı gidince belki fikrim değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…