:) evet canım ben o hapı hep fitil olarak kullandım 1 ay hatta içini okudum ağız yoluyla alınır diye yazıyor çok korktum hemen doktoru aradım megerse fitil olarak ta kullanabiliyorsun hem fitil olarak kullanmak daha iyi yan etkisi olmuyor çok. Afedersin ama ucuna koyma parmağının gittiği kadar ileriye iteklekizlar gunaydinn.. Ya bisey sorucam cünkü ben şoktayim, bilgisi olanlar dönsün hemen. Doktorumu aradim, PROGESTAN 200 mg yumusak kapsul iciyordum sabah aksam ama beni hep uyuttugu icin bana ayni hapi fitil olarak kullanmami söyledi. İctigim PROGESTAN 200 mg yi fitil olarak at dedi. Bu normalmi sizce??
Canim benim cok sagol iyi oldu bunu duydugum :)Günaydın kızlarrrrr...
Evetbayan diyet progestanı hem ağız yoluyla hem de vajinal yoldan alabilirsin. Benim doktorda zaten direkt fitili önermişti ağızdan yan etkisi çok olur diye. Ben de şaşırdım ama progestan böyle bi ilaç.
Tamamdir :) cok sagol canim:) evet canım ben o hapı hep fitil olarak kullandım 1 ay hatta içini okudum ağız yoluyla alınır diye yazıyor çok korktum hemen doktoru aradım megerse fitil olarak ta kullanabiliyorsun hem fitil olarak kullanmak daha iyi yan etkisi olmuyor çok. Afedersin ama ucuna koyma parmağının gittiği kadar ileriye itekle
Elinle ittirebildiğin kadar ittir canım , zor oluyo ama oluyoCanim benim cok sagol iyi oldu bunu duydugum :)
Canım 13+3 filandı kıza benziyo dedi bir doktor 14+2 de kendi doktorum erkek dediC
Canim merhaba sana ilk kizmi dediler ne kadarliktin o zaman sorabilirmiyim
Zaten farkedersin uca koyarsan etkisi olmaz yarim saate kalmaz erir veya erimeden iç camasirina düşer özellikle gece yatacaginda koy ya hala doktor veriyor mu sana 15 haftalık olmuşsunTamamdir :) cok sagol canim
Attıktan sonra ben zaten saatlerce uyuyordum. Ayağa kalkamıyordum kiii, uyku ve sersemlik yaparsa da korkma sakın bunlar da yan etkileri. Ben doktora resmen kafa yapıyor bu ilaç demiştim , o derece :)))Peki attıktan sonra ne kadar yatiyim kizlar
Evet hic sorma. Veriyor malesef. Sabah aksam aticam ama ne kadar yatmam gerekiyor acaba atincaZaten farkedersin uca koyarsan etkisi olmaz yarim saate kalmaz erir veya erimeden iç camasirina düşer özellikle gece yatacaginda koy ya hala doktor veriyor mu sana 15 haftalık olmuşsun
Ben iciyordum bunu ama o sikayetler olunca doktor alttan al dedi, fitil olarak kullanincada yapiyormu ayni yan etkileriAttıktan sonra ben zaten saatlerce uyuyordum. Ayağa kalkamıyordum kiii, uyku ve sersemlik yaparsa da korkma sakın bunlar da yan etkileri. Ben doktora resmen kafa yapıyor bu ilaç demiştim , o derece :)))
16 olmuş olacaksın ben de dayanamayıp 15' de gitcem :)
ben de yemek yemeye başladım ama süt hala içemiyorumBu arada kizlar cok uzulmeyin birsey yiyemiyorum diye ilk hamileligimde 4 ay hicbise yiyemedim sonrasinda da her yedigim cikti masaallah kizim standart ustu kiloda dogdu kalbinizi ferah tutun hicbise olmaz ama son aylar tavsiyemdir sut iciniz ben suan icemiyorum bulantim oluyor icebilenler icsin farki gorursunuz insallah
Bende senin gibi dusunuyorum canim ne verse rabbim kabulum. Ama bazi aksi durumlarin tespit edilmesi gerekiyor. Allah korusun tabi ama detayli ultrasonda hani bir organda bir anomali varsa onu tespit edip mudahale ediyorlar. Bence diger testleri bosver ama detayli utrasona mutlaka gir.kızlar merhaba
bayadır uzak kaldım giremiyorum sürekli
şeker yüklemesinden vazgeçtim şeker çıkınca diyet veriyor
bende o diyeti baştan yaparım şekerim çıkmaz sonuçta
başka şekilde onlarda müdahale edemiyor
birde şeker ölçme aleti var bende açlık tokluk ona bakacağım doktora söylerim
size bir sorum detaylı ultrason öneriyor musunuz
doktor 2,3,4 lü testleri yaptırmadığım için detaylıya gir bari için rahat etsin diyor
bende zaten içim rahat çürütmüyorum ki Rabbim ne verirse kabulüm her hangi birşey söz konusu değil
o yüzden istemiyorum
sizce ?
Canım ben de senin gibi düşünüyorum ama ikili ve dörtlü teste girdim. Mayısta detaylı ultrasona giricem. Allah korusun bebeklerimizi.kızlar merhaba
bayadır uzak kaldım giremiyorum sürekli
şeker yüklemesinden vazgeçtim şeker çıkınca diyet veriyor
bende o diyeti baştan yaparım şekerim çıkmaz sonuçta
başka şekilde onlarda müdahale edemiyor
birde şeker ölçme aleti var bende açlık tokluk ona bakacağım doktora söylerim
size bir sorum detaylı ultrason öneriyor musunuz
doktor 2,3,4 lü testleri yaptırmadığım için detaylıya gir bari için rahat etsin diyor
bende zaten içim rahat çürütmüyorum ki Rabbim ne verirse kabulüm her hangi birşey söz konusu değil
o yüzden istemiyorum
sizce ?
Canım ben de senin gibi düşünüyorum ama ikili ve dörtlü teste girdim. Mayısta detaylı ultrasona giricem. Allah korusun bebeklerimizi.
Benim bulantilarim gecmedi hala canim, nefret ettim resmenKizlarrr gunaydinnn sabah kusmalari devam ediyor mu hala? benim bir türlü gecmiyor. Birde bacaklarımda surekli hareket ettirme hissi var arada kramp giriyor hergun maden suyu iciyorum ama bir türlü ise yaramiyor. Sizin bacaklarinizda sorun var mi?
Bende senin gibi dusunuyorum canim ne verse rabbim kabulum. Ama bazi aksi durumlarin tespit edilmesi gerekiyor. Allah korusun tabi ama detayli ultrasonda hani bir organda bir anomali varsa onu tespit edip mudahale ediyorlar. Bence diger testleri bosver ama detayli utrasona mutlaka gir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?