2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

canım bende fitil olarak kullandım 2 tane birden hemde
çünkü tansiyonu etkiliyor çalıştığın için gece koy öyle yatarsın dedi
hiç bir sıkıntı yok yani zaten içeriğini oku fitil olarakta kullanılıyor

ben ilginç bir hamileyim bu konuda hiç sabah bulantım olmadı
öğleden önce başladı hep ama çok şükür geçti kusmalar
bende çok fena kalça ağrısı oluyo bacaklarıma da kramp giriyo gece yatınca

Insallah cnm ya birden kesilince insan korkuyo ama aslinda dusuncemiz sacma allah korusun bebegi anne karninda olenler ole birden belirtiler gitti fln demiyo ama insan hemen bise mi oldu die dusunuyo bizim durumumuzda

Sahile gittimm biraz oturduk yeminle muhtesem ya ohh misss sukurlrr olsunn...
Iyi yapmissin cnm haba cok guzeldi bugun iyi gelmiştir gece sağanak basladi cok yagdi simseklerden gozumu kapatamadim
aynen cnm 16haftadan sonra rahat geciyo 7. Aya kadar rabbim izin verirse ondan sonrada biraz migde yanmalari basliyo ama olsun bebisler hareket ettikçe unutuyosun[/QUOTE]
Insallah hareketlerini hissederiz biran once nasil bi duygu cok merak ediyorum

Cnm bende ikili fln yaptirmadim ama ayrintiliya gircem allah korusun bi organda sorun varsa dogum esnasinda biseyler hazirlanabiliyor direk kuveze fln gidebiliyo bebek o yuzden bence gir

günaydın kızlar iyi haftalar olsun. ben ikili testi yaptırdım şükür temiz çıktı diğerlerini yaptırmayı düşünmüyorum doktorumla konuşucam gidince. haftaya cumartesi gidicem geçmiyo zaman artık özledim koca kafalımı. bakalım gidince eğer gösterirse cinsiyetinide öğrenicez inşallah :)

Insallah cnm ya birden kesilince insan korkuyo ama aslinda dusuncemiz sacma allah korusun bebegi anne karninda olenler ole birden belirtiler gitti fln demiyo ama insan hemen bise mi oldu die dusunuyo bizim durumumuzda
benim ilk hamileliğimde hiç belirtim yoktu 6+5 haftalık iken içimde gelişimi durmuş bir sabah çok az kelam çizgisi kadar ince bir kanamam olmuştu devamı gelmemişti peçeteye sildiğimde gördüm o gün sağlık ocağına gittim bir şey yok merak etme dediler acile gittim bebeğin daha küçük kalp atışları henüz gözükmüyor içerde de bi sorun gözükmüyor dediler benimde içim rahatlamıştı nasılsa kanamanın devamı yok doktor anormal bir durum görmedi ilaçta vermedi eve döndüm ve öyle 11.haftaya kadar devam ettim hiç belirtisiz tarama testi için doktora gideyim derken bi öğrendik gelişimi durmuş.bende diyordum ne güzel hamilelik geçiriyorum hiçbir sıkıntım yok kendimi şanslı görüyordum.bu hamileliğimde herşey sırayla birden gidince doktora her gittiğimde korka korka gidiyordum kötü bir şey görmekten korkuyordum.çok şükür rabbim yavruma ve hepimizin yavrularına sağlıklı uzun ömür nasip etsin rabbim bize bağışlasın onları.

gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)) hareketlerini hissediyormusun? ultrasonda çok hareketlimiydi?
hareketliydi :) bi insan sabah uyanınca esner yaa aynen öyle hareket ediyordu :) hareketlerini de 2 haftadır falan hissediyorum:) böyle net tekmede diyemiyorum kıpırtıdan da öte :) sanki totosunu yada başını dayıyor karnıma itiriyor böyle karnımı :)

Günaydın kızlar haftasonu ekpss vardı, geçen hafta da açıköğretim sınavları vardı. 15 gündür bir fiil çalışıyorum. Yoğunluk hatsafhada neyse ki 20 mayıs dönem bitiyor. Yazın rahatız inş.

İkili testimiz de iyi çıkmış çok şükür, 3 hafta sonra 4 lüye gideceğim. Cinsiyette ozaman konuşulur inş. bakalım.
Umarım herkesin bebişleri çok çok iyidir. Cinsiyeti öğrenenlere de hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar

KIZLAR GÖBEĞİMDE ACAİP TÜYLENME VAR RAHATSIZ EDİYOR GÖRÜNTÜSÜ BENİ EŞİM KARINIMA DOKUNUNCA TEDİRGİN OLUYORUM AĞDA YAPTIRSAM BİŞEY OLUR MU SİZCE

Cnm bende ikili fln yaptirmadim ama ayrintiliya gircem allah korusun bi organda sorun varsa dogum esnasinda biseyler hazirlanabiliyor direk kuveze fln gidebiliyo bebek o yuzden bence gir
bende 2li yaptirmadim yarin doktor 4lu tarama icin cagirdi ama yaptirmak istemiyorum soylucem yarin 20.haftada detayliya giricem yeter sanirim

detaylı ultrasonda fark edilen bazı şeylere anne karnında çözüm bulunabiliyor.
veya doğumdan hemen sonra operasyon için plan yapılabiliyor.
çözümü olmayan problemlerde dediğiniz gibi kabülümüz ama tıpta çözümü varsa neden yaptırmayalım ki.

cnm hayırlı olsun oğluşunnnn
biraz detaylı anlatır mısın cnm nasıl baktı dr vb.
tatlım zaten bizim oğlan açmıştı bacak arasıı doktor görür görmez erkek bu dedi ben bile gördüm yani o kadar :) uğraştırmadı dr amcasını :) üçlü test için kan verdik doktor 10 gün sonra çıkar dedi öyle :) iştebu testlerden bahsetti bunlar çoğunlukla formalite dedi:) 4 lü yapmayacağım dedi 3 lü yeterli dedi :) ikiliyi hiç tavsiye etmiyorum amniyo sentezi de dedi :) inançlı bi doktor sağolsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…