- 11 Kasım 2014
- 1.079
- 1.332
- 133
- 32
kizlar gunaydinn.. Ya bisey sorucam cünkü ben şoktayim, bilgisi olanlar dönsün hemen. Doktorumu aradim, PROGESTAN 200 mg yumusak kapsul iciyordum sabah aksam ama beni hep uyuttugu icin bana ayni hapi fitil olarak kullanmami söyledi. İctigim PROGESTAN 200 mg yi fitil olarak at dedi. Bu normalmi sizce??
Peki attıktan sonra ne kadar yatiyim kizlar
Kizlarrr gunaydinnn sabah kusmalari devam ediyor mu hala? benim bir türlü gecmiyor. Birde bacaklarımda surekli hareket ettirme hissi var arada kramp giriyor hergun maden suyu iciyorum ama bir türlü ise yaramiyor. Sizin bacaklarinizda sorun var mi?
Insallah cnm ya birden kesilince insan korkuyo ama aslinda dusuncemiz sacma allah korusun bebegi anne karninda olenler ole birden belirtiler gitti fln demiyo ama insan hemen bise mi oldu die dusunuyo bizim durumumuzdabenimde 12.haftamdan sonra göğüslerimde hiç ağrı kalmadı yani benimde ağrılarım birden tak diye gitti.8.haftamdan beri kasık ağrıım hiç olmadı.göbeğim büyümüyor diye dertleniyordum sanki oda birden çıktıkan gelmedkçe dayanılmaysacak ağrımız olmadığı sürece dert etmeyelim 9 ay hep oram ağrıyor buram ağrıyor diyecek değiliz ya belki bundan sonrası daha güzel geçecek inşallah allahın izniyle.
Iyi yapmissin cnm haba cok guzeldi bugun iyi gelmiştir gece sağanak basladi cok yagdi simseklerden gozumu kapatamadimSahile gittimm biraz oturduk yeminle muhtesem ya ohh misss sukurlrr olsunn...
Cnm bende ikili fln yaptirmadim ama ayrintiliya gircem allah korusun bi organda sorun varsa dogum esnasinda biseyler hazirlanabiliyor direk kuveze fln gidebiliyo bebek o yuzden bence girkızlar merhaba
bayadır uzak kaldım giremiyorum sürekli
şeker yüklemesinden vazgeçtim şeker çıkınca diyet veriyor
bende o diyeti baştan yaparım şekerim çıkmaz sonuçta
başka şekilde onlarda müdahale edemiyor
birde şeker ölçme aleti var bende açlık tokluk ona bakacağım doktora söylerim
size bir sorum detaylı ultrason öneriyor musunuz
doktor 2,3,4 lü testleri yaptırmadığım için detaylıya gir bari için rahat etsin diyor
bende zaten içim rahat çürütmüyorum ki Rabbim ne verirse kabulüm her hangi birşey söz konusu değil
o yüzden istemiyorum
sizce ?
benim ilk hamileliğimde hiç belirtim yoktu 6+5 haftalık iken içimde gelişimi durmuş bir sabah çok az kelam çizgisi kadar ince bir kanamam olmuştu devamı gelmemişti peçeteye sildiğimde gördüm o gün sağlık ocağına gittim bir şey yok merak etme dediler acile gittim bebeğin daha küçük kalp atışları henüz gözükmüyor içerde de bi sorun gözükmüyor dediler benimde içim rahatlamıştı nasılsa kanamanın devamı yok doktor anormal bir durum görmedi ilaçta vermedi eve döndüm ve öyle 11.haftaya kadar devam ettim hiç belirtisiz tarama testi için doktora gideyim derken bi öğrendik gelişimi durmuş.bende diyordum ne güzel hamilelik geçiriyorum hiçbir sıkıntım yok kendimi şanslı görüyordum.bu hamileliğimde herşey sırayla birden gidince doktora her gittiğimde korka korka gidiyordum kötü bir şey görmekten korkuyordum.çok şükür rabbim yavruma ve hepimizin yavrularına sağlıklı uzun ömür nasip etsin rabbim bize bağışlasın onları.Insallah cnm ya birden kesilince insan korkuyo ama aslinda dusuncemiz sacma allah korusun bebegi anne karninda olenler ole birden belirtiler gitti fln demiyo ama insan hemen bise mi oldu die dusunuyo bizim durumumuzda
gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)) hareketlerini hissediyormusun? ultrasonda çok hareketlimiydi?merhaba hanımlar doktordan geliyoruz cinsiyeti öğrendikoğlumuz olucakmış :) ben de hislerimde yanılmadım :)
hareketliydi :) bi insan sabah uyanınca esner yaa aynen öyle hareket ediyordu :) hareketlerini de 2 haftadır falan hissediyorum:) böyle net tekmede diyemiyorum kıpırtıdan da öte :) sanki totosunu yada başını dayıyor karnıma itiriyor böyle karnımı :)gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)) hareketlerini hissediyormusun? ultrasonda çok hareketlimiydi?
amin canım hepimiz sağlıkla sorunsuz kavuşalım inşallahgözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)) hareketlerini hissediyormusun? ultrasonda çok hareketlimiydi?
cnm hayırlı olsun oğluşunnnnmerhaba hanımlar doktordan geliyoruz cinsiyeti öğrendikoğlumuz olucakmış :) ben de hislerimde yanılmadım :)
Hayirli olsun canimmmmmerhaba hanımlar doktordan geliyoruz cinsiyeti öğrendikoğlumuz olucakmış :) ben de hislerimde yanılmadım :)
Accaaaiiiippp uyku ve sersemlik yaptı bana. Ağızdan almadığım için şükür bulantı yapmadıBen iciyordum bunu ama o sikayetler olunca doktor alttan al dedi, fitil olarak kullanincada yapiyormu ayni yan etkileri
bende 2li yaptirmadim yarin doktor 4lu tarama icin cagirdi ama yaptirmak istemiyorum soylucem yarin 20.haftada detayliya giricem yeter sanirimCnm bende ikili fln yaptirmadim ama ayrintiliya gircem allah korusun bi organda sorun varsa dogum esnasinda biseyler hazirlanabiliyor direk kuveze fln gidebiliyo bebek o yuzden bence gir
kızlar merhaba
bayadır uzak kaldım giremiyorum sürekli
şeker yüklemesinden vazgeçtim şeker çıkınca diyet veriyor
bende o diyeti baştan yaparım şekerim çıkmaz sonuçta
başka şekilde onlarda müdahale edemiyor
birde şeker ölçme aleti var bende açlık tokluk ona bakacağım doktora söylerim
size bir sorum detaylı ultrason öneriyor musunuz
doktor 2,3,4 lü testleri yaptırmadığım için detaylıya gir bari için rahat etsin diyor
bende zaten içim rahat çürütmüyorum ki Rabbim ne verirse kabulüm her hangi birşey söz konusu değil
o yüzden istemiyorum
sizce ?
tatlım zaten bizim oğlan açmıştı bacak arasıı doktor görür görmez erkek bu dedi ben bile gördüm yani o kadar :) uğraştırmadı dr amcasını :) üçlü test için kan verdik doktor 10 gün sonra çıkar dedi öyle :) iştebu testlerden bahsetti bunlar çoğunlukla formalite dedi:) 4 lü yapmayacağım dedi 3 lü yeterli dedi :) ikiliyi hiç tavsiye etmiyorum amniyo sentezi de dedi :) inançlı bi doktor sağolsun :)cnm hayırlı olsun oğluşunnnn
biraz detaylı anlatır mısın cnm nasıl baktı dr vb.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?