Gözünüz aydınnn , hayırlı olsun canımm.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinmerhaba hanımlar doktordan geliyoruz cinsiyeti öğrendikoğlumuz olucakmış :) ben de hislerimde yanılmadım :)
tatlım ağda yapma bence allah korusun... ben kaş makasımla kesiyorum hem çoğaltmıyor hem de zaten doğumdan sonra dökülecekler...KIZLAR GÖBEĞİMDE ACAİP TÜYLENME VAR RAHATSIZ EDİYOR GÖRÜNTÜSÜ BENİ EŞİM KARINIMA DOKUNUNCA TEDİRGİN OLUYORUM AĞDA YAPTIRSAM BİŞEY OLUR MU SİZCE
detaylı ultrasonda fark edilen bazı şeylere anne karnında çözüm bulunabiliyor.
veya doğumdan hemen sonra operasyon için plan yapılabiliyor.
çözümü olmayan problemlerde dediğiniz gibi kabülümüz ama tıpta çözümü varsa neden yaptırmayalım ki.
amin canım cümlemiz inşallah :)Gözünüz aydınnn , hayırlı olsun canımm.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ay yerim o oğluşu ben sizi üzmeden göstermiştatlım zaten bizim oğlan açmıştı bacak arasıı doktor görür görmez erkek bu dedi ben bile gördüm yani o kadar :) uğraştırmadı dr amcasını :) üçlü test için kan verdik doktor 10 gün sonra çıkar dedi öyle :) iştebu testlerden bahsetti bunlar çoğunlukla formalite dedi:) 4 lü yapmayacağım dedi 3 lü yeterli dedi :) ikiliyi hiç tavsiye etmiyorum amniyo sentezi de dedi :) inançlı bi doktor sağolsun :)
Hadi hayırlı olsun canım, girerken siteye seni düşünerek girdim acaba öğrendi mi diyemerhaba hanımlar doktordan geliyoruz cinsiyeti öğrendikoğlumuz olucakmış :) ben de hislerimde yanılmadım :)
ÇOK KÖTÜ GÖRÜNÜYO YAA SANKİ GİTTİKÇE ARTIYOtatlım ağda yapma bence allah korusun... ben kaş makasımla kesiyorum hem çoğaltmıyor hem de zaten doğumdan sonra dökülecekler...
canım erken gittiğim için kahvaltı yapamadım evde ama yolda simit yedim ve ufak çikolatalardan 3 tane yedim çikolata hareketlere etki ediyor bildiğim kadarıyla :)ay yerim o oğluşu ben sizi üzmeden göstermişben de gittiğimde 17.haftanın içinde olacağım inşallah öğrenebiliriz gittiğimizde... benim hastaneden paket almıştım ben 4lü tarama dahil onun için de kan vereceğim mecburen.. hayırlısı olsun hakkımızda...
Bu arada birşey soracağım, dra aç gitmekle tok gitmek arasında fark olur mu? bebeğin hareketliliği açısından
cnm yaa takılma bence de.. göbek sonuçta kim görüyoÇOK KÖTÜ GÖRÜNÜYO YAA SANKİ GİTTİKÇE ARTIYO
hmmm anladım canım.. benim tiroit için TSH falan da bakılıcak ve ona açken bakalım diyo dr. o sebeble açken gitmem lazım ama bu sefer bebek hareket etmez cinsyetini göstermez diye endişeleniyorum.. ne yapsam bilemedmcanım erken gittiğim için kahvaltı yapamadım evde ama yolda simit yedim ve ufak çikolatalardan 3 tane yedim çikolata hareketlere etki ediyor bildiğim kadarıyla :)
hissediyorsun muhtemellen canım :) ilk hissettiğimde içinde sıcak su dolu bi balon kayıyormuş gibi gıdıklatan bi histti :)Hadi hayırlı olsun canım, girerken siteye seni düşünerek girdim acaba öğrendi mi diyemaşallah hareketlerini hissettiğini söyleyince baktım hemen kaçıncı çocuk diye ilkmiş ne güzel inşallah erken hissederim ben de, arada sanki derimin altında bişey geziyor gıdıklıyor gibi normalde gazım da çok olur da bu farklı gibi sanki
cidden takma tatlım ağda göbekde riskli yani sonuçta :) dediğim gibi ben makasla kestim hiç tokmuş gibi görünüyor şimdi :) anniş oluyorsun kıldan tuyden şeyleri takma kafana daa :) boşverr :)ÇOK KÖTÜ GÖRÜNÜYO YAA SANKİ GİTTİKÇE ARTIYO
çantana çikolata at kan verdikten sonra ye onları baksın doktorun :)hmmm anladım canım.. benim tiroit için TSH falan da bakılıcak ve ona açken bakalım diyo dr. o sebeble açken gitmem lazım ama bu sefer bebek hareket etmez cinsyetini göstermez diye endişeleniyorum.. ne yapsam bilemedm
ahahha haklısın tabi allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.cidden takma tatlım ağda göbekde riskli yani sonuçta :) dediğim gibi ben makasla kestim hiç tokmuş gibi görünüyor şimdi :) anniş oluyorsun kıldan tuyden şeyleri takma kafana daa :) boşverr :)
Canim benimde ayni durum oldu, ben bildigin köseyim hic kılım tuyum yoktur ama gobegim tuylendi, hemde doluKIZLAR GÖBEĞİMDE ACAİP TÜYLENME VAR RAHATSIZ EDİYOR GÖRÜNTÜSÜ BENİ EŞİM KARINIMA DOKUNUNCA TEDİRGİN OLUYORUM AĞDA YAPTIRSAM BİŞEY OLUR MU SİZCE
valla baş edemiyorum tüylerle kaşımı alrıyorum 3-4 gün sonra çıkıyo hemen hamileliğin herşeyi zor maşallahCanim benimde ayni durum oldu, ben bildigin köseyim hic kılım tuyum yoktur ama gobegim tuylendi, hemde doluama gecer bence sakin agda vurma, ozaman baş edemezsin. Birak doguma kadar, ben eşime kendim gosterdim gülerek, sende gule gule goster, hic olmazsa o dokundugunda hamilelikle ilgili oldugunu bilir, gecicek der. Ki gecer yani bence :)
Gözün aydın cnm.oglusun hayırlı sağlıklı evlat olur inslahhhmerhaba hanımlar doktordan geliyoruz cinsiyeti öğrendikoğlumuz olucakmış :) ben de hislerimde yanılmadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?