2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
KIZLAR GÖBEĞİMDE ACAİP TÜYLENME VAR RAHATSIZ EDİYOR GÖRÜNTÜSÜ BENİ EŞİM KARINIMA DOKUNUNCA TEDİRGİN OLUYORUM AĞDA YAPTIRSAM BİŞEY OLUR MU SİZCE
tatlım ağda yapma bence allah korusun... ben kaş makasımla kesiyorum hem çoğaltmıyor hem de zaten doğumdan sonra dökülecekler...

Yasinin Prensesi evet @goha ... Bunla ilgili yazı okumuştum mesela benim drum yıllar önce b bebeğin safra kesesinde daha anne karnındayken taş oluştuğunu görmüş.. doğduktan sonra ona göre ilaç vermiş vb... yani önceden birşeylerin bilinmesi faydalı olabiliyor, detaylı ultrasonda en çok kalp kapakçıklarına, böbreklere bakılıyormuş diye duymuştm.

ay yerim o oğluşu ben sizi üzmeden göstermiş ben de gittiğimde 17.haftanın içinde olacağım inşallah öğrenebiliriz gittiğimizde... benim hastaneden paket almıştım ben 4lü tarama dahil onun için de kan vereceğim mecburen.. hayırlısı olsun hakkımızda...

Bu arada birşey soracağım, dra aç gitmekle tok gitmek arasında fark olur mu? bebeğin hareketliliği açısından

merhaba hanımlar doktordan geliyoruz cinsiyeti öğrendikoğlumuz olucakmış :) ben de hislerimde yanılmadım :)
Hadi hayırlı olsun canım, girerken siteye seni düşünerek girdim acaba öğrendi mi diye maşallah hareketlerini hissettiğini söyleyince baktım hemen kaçıncı çocuk diye ilkmiş ne güzel inşallah erken hissederim ben de, arada sanki derimin altında bişey geziyor gıdıklıyor gibi normalde gazım da çok olur da bu farklı gibi sanki

canım erken gittiğim için kahvaltı yapamadım evde ama yolda simit yedim ve ufak çikolatalardan 3 tane yedim çikolata hareketlere etki ediyor bildiğim kadarıyla :)

canım erken gittiğim için kahvaltı yapamadım evde ama yolda simit yedim ve ufak çikolatalardan 3 tane yedim çikolata hareketlere etki ediyor bildiğim kadarıyla :)
hmmm anladım canım.. benim tiroit için TSH falan da bakılıcak ve ona açken bakalım diyo dr. o sebeble açken gitmem lazım ama bu sefer bebek hareket etmez cinsyetini göstermez diye endişeleniyorum.. ne yapsam bilemedm

hissediyorsun muhtemellen canım :) ilk hissettiğimde içinde sıcak su dolu bi balon kayıyormuş gibi gıdıklatan bi histti :)

ÇOK KÖTÜ GÖRÜNÜYO YAA SANKİ GİTTİKÇE ARTIYO
cidden takma tatlım ağda göbekde riskli yani sonuçta :) dediğim gibi ben makasla kestim hiç tokmuş gibi görünüyor şimdi :) anniş oluyorsun kıldan tuyden şeyleri takma kafana daa :) boşverr :)

hmmm anladım canım.. benim tiroit için TSH falan da bakılıcak ve ona açken bakalım diyo dr. o sebeble açken gitmem lazım ama bu sefer bebek hareket etmez cinsyetini göstermez diye endişeleniyorum.. ne yapsam bilemedm
çantana çikolata at kan verdikten sonra ye onları baksın doktorun :)

cidden takma tatlım ağda göbekde riskli yani sonuçta :) dediğim gibi ben makasla kestim hiç tokmuş gibi görünüyor şimdi :) anniş oluyorsun kıldan tuyden şeyleri takma kafana daa :) boşverr :)
ahahha haklısın tabi allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

KIZLAR GÖBEĞİMDE ACAİP TÜYLENME VAR RAHATSIZ EDİYOR GÖRÜNTÜSÜ BENİ EŞİM KARINIMA DOKUNUNCA TEDİRGİN OLUYORUM AĞDA YAPTIRSAM BİŞEY OLUR MU SİZCE
Canim benimde ayni durum oldu, ben bildigin köseyim hic kılım tuyum yoktur ama gobegim tuylendi, hemde dolu ama gecer bence sakin agda vurma, ozaman baş edemezsin. Birak doguma kadar, ben eşime kendim gosterdim gülerek, sende gule gule goster, hic olmazsa o dokundugunda hamilelikle ilgili oldugunu bilir, gecicek der. Ki gecer yani bence :)

Kızlar kusmalarınız nasıl ben ne yesem kusuyorum sizde de böyle olan var mı? Çocuk gelişemeyecek diye korkuyorum doktorda takviye falan vermedi yarın söyleyeceğim bakalım.

valla baş edemiyorum tüylerle kaşımı alrıyorum 3-4 gün sonra çıkıyo hemen hamileliğin herşeyi zor maşallah ama şükürler olsun tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…