2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlarr benim kanamam durmuş içte kanama vardı doktor ben göremedim dedi ama kendi doktoruma değil farklı bi doktora gittim ultrason aleti benim doktorun ki kadar güzel degildi serviks boyum iyi progestan kullanıyor musun dedi evet dedim dikişten daha yararlı bu hap 20-24 haftalar arası çok sıkı takipte olman lazım dedi. plesanta evet asagida ama çok takılma buna son 3 aya kadar çeker çekmzse son 3 ayda erken doğuma sebep olabilir dedi. inşallah hepimizin bebisler çeker plesantayı. sıpam haftasına yetişmiş nerdeyse 1 hafta geride geliyordu artık gününde çok şükür :) ee cinsiyet belli mi dedim erkek bak burda pipisi dedi inanamadım heralde gerçekten erkek mi dedim evet bak bu pipi ama daha kıyafet almayalım dedi. eşime diyorum belki kız olur diye pipisi geri kaççak degil ya diyo :)

Benim bulantilarim gecmedi hala canim, nefret ettim resmen kramplar baya var bendede, doktor magnezyum verdi sabah aksam suda eritip iciyorum ama kalcalarimdaki kramp hala gecmedi
bende haftaya isticem canim doktordan. Benim hem kramp hem surekli kinildatma istegi korkunc birsey. Nette arastirdim huzursuz bacak sendromuymus inslalah gecer beter birsey
ben amniyosentez hiç düşünmüyorum
detaylı ultrason da yurtdışında engelenmiş bir olay aklım karışık hayırlısı gidince belki fikrim değişir
Neden engellenmis ki zararli mi acaaba?simdi bende sasirdim yani. Ben sadece cozulebilecek problemler icin dedim. Benim bebeklerim ikiz ama bende amnoyosentez dusunmem hic. Ki risk daha fazla olmasina ragmen.
Hepimiz ayni surecteyiz sanirim nasil asicaz bakalim bunlari. Bulantik yogun ozellkle sabahalri kahvalti sonrasi hep cikariyorum yaaa
merhaba hanımlar doktordan geliyoruz cinsiyeti öğrendikoğlumuz olucakmış :) ben de hislerimde yanılmadım :)
Rabbim saglicakla kucagina almayi da nasip etsin oglus geliyor desene
KIZLAR GÖBEĞİMDE ACAİP TÜYLENME VAR RAHATSIZ EDİYOR GÖRÜNTÜSÜ BENİ EŞİM KARINIMA DOKUNUNCA TEDİRGİN OLUYORUM AĞDA YAPTIRSAM BİŞEY OLUR MU SİZCE
Canim hepimziin oyle emin ol. Boşver goruntuyu onemseme benimde felaket ama dokunmuyorum
Bende aynen bu dusuncelerden dolayi yapilmasi gerektiğini dusunuyorum
Benim doktorumda allah korusun kalpte delik falan varsa oblar icin mudahale edebilmek icin gerektiğini soyledi.
Kızlar kusmalarınız nasıl ben ne yesem kusuyorum sizde de böyle olan var mı? Çocuk gelişemeyecek diye korkuyorum doktorda takviye falan vermedi yarın söyleyeceğim bakalım.
Bende sabah kahvaltilarindan sonra boyleyim canim ya mutlaka vitamin aliyordur o konuda rahat ol ama bize zarar veriyor bu durum. Hayati olumsuz etkiliyor

@leyl-i efruz süper habere bak ne güzel... Senin bebiste hsyirli olsun encçok kanama ve srrvikse sevindim.. Enfeksiyon ne dutumdaa
Canım enfeksiyon kanda artmış o antibiyotik nereme gitti bilmiyorum kanda enfeksiyon neden olur onuda anlamadım ama idrar tahlili nden hiçbir şey anlamadım hiç lökosit bakteri şu diye terimler yok eşim ogleden sonra gidip göstercek bakalım ne diyecek sonra kendi doktorumu arıcam . kendi doktoruma gidene kadar cinsiyete de çok kaptırmıcam kendimi Rabbim biliyo ya kucağıma almayı nasip etsin saglikli hayirli olsun kızda erkekte aynı :)

sagol tatlım :)

kızlar ben 2 li 3lü 4 lü taramalara girmedim moralım bozulmasın dıye. zaten aldırmayı da dusunmuyorum bir aksılık durumunda. ama bulantılarım devam ediyor hala. bu durumda olanlar var mı yardımcı olur musunuz tesekkurler

benim kayınvalidem emekli ebe ve hemşire o dedi yurtdışında istemiyorlar diye
birde bir arkadaşımdan duydum türkiye abartıyo hamilelik işini demişler biz yurtdışında o kadar ayrıntı yaptırmıyorlar
ultrasona bile çok az giriyorlarmış biz meraktan çatlarız heralde

4.ayda geçiyo genelde ama herkes aynı olmuyo tabi
bir arkadaşım 7,5 ayında hala kusuyo
Rabbim sağlıklı sıhhatli zorlanmadan atlatmayı nasip etsin hepimize inşallah

canım benim bulantılarım kusmalarım anca geçti
ama bir arkadaşım 7,5 ayında hala bulantıları oluyo
kişiden kişiye değişiyo herşey

ayyy ne kadar güzellllll :))) benimde içimde birşeyler oluyor ama kestiremiyorum acaba bebitom mu diye bakalım bir kaç hafta sonra herhalde net anlarım :)

KIZLAR GÖBEĞİMDE ACAİP TÜYLENME VAR RAHATSIZ EDİYOR GÖRÜNTÜSÜ BENİ EŞİM KARINIMA DOKUNUNCA TEDİRGİN OLUYORUM AĞDA YAPTIRSAM BİŞEY OLUR MU SİZCE
benimde göbeğimde tülenme oldu çok rahatsız edici görüntü kirliliği göbeğimi açmaya utanıyorum tüyler daha bi siyahlaşmaya başladı sanki ama almak istemiyorum doğumdan sonra genelde dökülüyormuş bizimkilerde dökülür inşallah.

bende aynı senin gibi hissediyorum ama emin olamıyorum acaba bebeğimmidir diyeeee göbek deliğimin alt kısmında içten içe gıdıklanma birden oluyo geçiyor.benimde şişkinliğim oluyor ama gaz hareketi bağırsak hareketin ayırt edebiliyorum bu bambaşka bir şey daha önce hiç başıma gelmemişti şimdide tereddütteyim acaba o gıdıklanma hissi bebeğimmidir diye.

inşallah canım :) inan bebiştir :) insan anlıyor bebiş olduğunu :)
ama ben bu hissi yaklaşık 1 aydır rahatlıkla hissediyorum ama önceden bu kadar yoğun değildi şimdi daha yoğun hissediyorum :) bazen elimi karnıma hafif bastırıyorum acaba hissedermiyim diye elimle bastırdığımda hiç hissedemiyorum.bazen göbeğimi açıp izliyorum acaba hareket ederde dışardan belli olur mu diye daha doğmadan çıldırıyoruz bebitomuz için bide doğsa şaklabana döneriz artık :)))

he yaa hiç söyleme :) yapacağım şebeklikleri benim aklım almıyor şahsen :):) kesin maymua dönerim ben :)

cnm hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına da alırsın kendi doktoruna ne zaman gideceksin? o zamana kesinleşir alışverişler başlar netten

Merhaba arkadaşlar. Benim 3 hamileliğim ama bebişin hareketlerini hissetmiyorum. Ben de mi bi tuhaflık var anlamadım.geçen hafta dayanamadım doktorum dışında devlette de göründüm herşey normaldi. İçimi bazen bi korku alıyor. 16+4 haftam benim gibi olanınız var mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…