canım endişe etme :) biz 5 kardeşiz :) annem en küçük kardeşimde bile geç hissetmiş :) belki bebiş usludur :)Merhaba arkadaşlar. Benim 3 hamileliğim ama bebişin hareketlerini hissetmiyorum. Ben de mi bi tuhaflık var anlamadım.geçen hafta dayanamadım doktorum dışında devlette de göründüm herşey normaldi. İçimi bazen bi korku alıyor. 16+4 haftam benim gibi olanınız var mı ki
teşekkür ederim :) gönlümden geçen tek duam kucağıma almak canım hiç farketmez cinsiyeti ilk olduğu için değil evlat acısı nasıl bişey bildiğim için. RABBİm sağlık ömür versin kız erkek ikiside canımızcnm hayırlı olsungönlündeki neydi bilmiyorum ama :) inşallah sağlıkla kucağına da alırsın
öyle tabi kuzum ama hissediliyo ya burda tutturan anneler çok :) o anlamda sordum, zaten kesin değil yazmışsın sonradan okudum kesinleşince de söyle bizeteşekkür ederim :) gönlümden geçen tek duam kucağıma almak canım hiç farketmez cinsiyeti ilk olduğu için değil evlat acısı nasıl bişey bildiğim için. RABBİm sağlık ömür versin kız erkek ikiside canımız
çok şükür canım çok sevindim iyi olduğunuza cinsiyetede sevindim tabii ama daha çok durumun iyiye gidiyo olması mutlu etti beni, gözün aydın :)teşekkür ederim :) gönlümden geçen tek duam kucağıma almak canım hiç farketmez cinsiyeti ilk olduğu için değil evlat acısı nasıl bişey bildiğim için. RABBİm sağlık ömür versin kız erkek ikiside canımız
olur canım aslında korkuyorum bişey olmasından ama listeye eklendim diye olacak değil ya dimi Rabbim ömür versin kavusalim inşallah. seninde paşan hayırlı olsun :) sat 8 ocak beklenen doğum tarihi 14 ekim yaş 25 izmir ev hanımı İlk çocuk erkek inşallah@leyl-i efruz canım seninde oğluşun hayırlı olsun :) istersen listeyi güncelliyorum ekleyebilirim :)
cnm Allah esirgesin.. burda bizbizeyiz kuzum birbirimize duacıyız zaten.. içini ferah tut stres ve korku daha kötü biliyorsunolur canım aslında korkuyorum bişey olmasından ama listeye eklendim diye olacak değil ya dimi Rabbim ömür versin kavusalim inşallah. seninde paşan hayırlı olsun :) sat 8 ocak beklenen doğum tarihi 14 ekim yaş 25 izmir ev hanımı İlk çocuk erkek inşallah
hiç korkma tatlım içini ferah tut :) bu topiğin bebişleri güçlü inşallah :) hepisine sağsalim kavuşucaz :) güzel güzel vakitleri doluca doğacaklar inşallah... rabbim hepisini korusun :)olur canım aslında korkuyorum bişey olmasından ama listeye eklendim diye olacak değil ya dimi Rabbim ömür versin kavusalim inşallah. seninde paşan hayırlı olsun :) sat 8 ocak beklenen doğum tarihi 14 ekim yaş 25 izmir ev hanımı İlk çocuk erkek inşallah
inşallah bende hissetmeye başlarım yainşallah canım :) inan bebiştir :) insan anlıyor bebiş olduğunu :)
Evet canim doktor pipi bu dedi sonra kıyafet almayın daha dedi zaten 6 ay bitene kadar almıcam bişey :) Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeöyle tabi kuzum ama hissediliyo ya burda tutturan anneler çok :) o anlamda sordum, zaten kesin değil yazmışsın sonradan okudum kesinleşince de söyle bize
çok teşekkür ederim canım bende kanama durdu serviks boyu iyi diye seviniyordum eşim aradı biraz önce doktor enfeksiyon değil azalma artmış demiş su içiyorum antibiyotik bitirdim fitil bitirdim daha ne yapcam bilmiyorumçok şükür canım çok sevindim iyi olduğunuza cinsiyetede sevindim tabii ama daha çok durumun iyiye gidiyo olması mutlu etti beni, gözün aydın :)
inşallah canım yaa amin çok aşırı kanamam oldu o kanamaya bebise bişey olmadı diye ümitleniyorum ama 20. haftalar yaklaştıkça ödüm patlıyor Rabbim bizi korktuklarımızla imtihan etmesin. hepimiz kavusalim inşallah bebislerehiç korkma tatlım içini ferah tut :) bu topiğin bebişleri güçlü inşallah :) hepisine sağsalim kavuşucaz :) güzel güzel vakitleri doluca doğacaklar inşallah... rabbim hepisini korusun :)
dikkat et canım sen elinden geldiğince gerisini tevekkül et rabbim bebişini de seni de koruyacak inşallah :)inşallah canım yaa amin çok aşırı kanamam oldu o kanamaya bebise bişey olmadı diye ümitleniyorum ama 20. haftalar yaklaştıkça ödüm patlıyor Rabbim bizi korktuklarımızla imtihan etmesin. hepimiz kavusalim inşallah bebislere
insan canım sürekli karnım elimde sure okuyup dua ediyorum Rabbim korusun hepimizin bebislerini de bizidedikkat et canım sen elinden geldiğince gerisini tevekkül et rabbim bebişini de seni de koruyacak inşallah :)
tatlım hiç üzülme oda geçicek inşallah belki kullandığın ilaca vücudun dirençli çıkmıştır, ilacını değiştirir. yatmaktanda enfeksiyon artıyo olabilir tabii doktor ona göre bişi söyler zaten sen sıkma canını. bende dünden beri nerdeyse ceviz büyüklüğünde 2 parça düşürdüm crinone jel kalıntısı, farkındayım jel olduğunun ama bu seferkiler biraz büyük oldu korkuttular beniçok teşekkür ederim canım bende kanama durdu serviks boyu iyi diye seviniyordum eşim aradı biraz önce doktor enfeksiyon değil azalma artmış demiş su içiyorum antibiyotik bitirdim fitil bitirdim daha ne yapcam bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar. Benim 3 hamileliğim ama bebişin hareketlerini hissetmiyorum. Ben de mi bi tuhaflık var anlamadım.geçen hafta dayanamadım doktorum dışında devlette de göründüm herşey normaldi. İçimi bazen bi korku alıyor. 16+4 haftam benim gibi olanınız var mı ki
18. haftadan önce hissedilen genelde barsak hareketi ve gaz oluyormuş. Benimkide ilk hamilelikte 18den önce hissedemezsin demişticuma gunu doktordaydım hıssetmen ımkansız suan dedı. hıssetmene 3-4 hafta var dedı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?