2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
canım endişe etme :) biz 5 kardeşiz :) annem en küçük kardeşimde bile geç hissetmiş :) belki bebiş usludur :)

cnm hayırlı olsun gönlündeki neydi bilmiyorum ama :) inşallah sağlıkla kucağına da alırsın
teşekkür ederim :) gönlümden geçen tek duam kucağıma almak canım hiç farketmez cinsiyeti ilk olduğu için değil evlat acısı nasıl bişey bildiğim için. RABBİm sağlık ömür versin kız erkek ikiside canımız

öyle tabi kuzum ama hissediliyo ya burda tutturan anneler çok :) o anlamda sordum, zaten kesin değil yazmışsın sonradan okudum kesinleşince de söyle bize

çok şükür canım çok sevindim iyi olduğunuza cinsiyetede sevindim tabii ama daha çok durumun iyiye gidiyo olması mutlu etti beni, gözün aydın :)

Arkadaşlar da öyle diyor ağır abi olacak diye:)) uslu olsun daha ne isterim. Geçen hafta ultrasonda sanki secdede duruyordu karnımda. Ne bileyim canım ya insan iyi şeyler duymak istiyor.

@leyl-i efruz canım seninde oğluşun hayırlı olsun :) istersen listeyi güncelliyorum ekleyebilirim :)
olur canım aslında korkuyorum bişey olmasından ama listeye eklendim diye olacak değil ya dimi Rabbim ömür versin kavusalim inşallah. seninde paşan hayırlı olsun :) sat 8 ocak beklenen doğum tarihi 14 ekim yaş 25 izmir ev hanımı İlk çocuk erkek inşallah

cnm Allah esirgesin.. burda bizbizeyiz kuzum birbirimize duacıyız zaten.. içini ferah tut stres ve korku daha kötü biliyorsun

hiç korkma tatlım içini ferah tut :) bu topiğin bebişleri güçlü inşallah :) hepisine sağsalim kavuşucaz :) güzel güzel vakitleri doluca doğacaklar inşallah... rabbim hepisini korusun :)

inşallah canım :) inan bebiştir :) insan anlıyor bebiş olduğunu :)
inşallah bende hissetmeye başlarım ya
bazen karnımın altına bastırıyorum elime pıt pıt bişey atıyor kalbimi diyorum ama
hiç yaşamadığım için anlayamıyorum

öyle tabi kuzum ama hissediliyo ya burda tutturan anneler çok :) o anlamda sordum, zaten kesin değil yazmışsın sonradan okudum kesinleşince de söyle bize
Evet canim doktor pipi bu dedi sonra kıyafet almayın daha dedi zaten 6 ay bitene kadar almıcam bişey :) Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

çok şükür canım çok sevindim iyi olduğunuza cinsiyetede sevindim tabii ama daha çok durumun iyiye gidiyo olması mutlu etti beni, gözün aydın :)
çok teşekkür ederim canım bende kanama durdu serviks boyu iyi diye seviniyordum eşim aradı biraz önce doktor enfeksiyon değil azalma artmış demiş su içiyorum antibiyotik bitirdim fitil bitirdim daha ne yapcam bilmiyorum

hiç korkma tatlım içini ferah tut :) bu topiğin bebişleri güçlü inşallah :) hepisine sağsalim kavuşucaz :) güzel güzel vakitleri doluca doğacaklar inşallah... rabbim hepisini korusun :)
inşallah canım yaa amin çok aşırı kanamam oldu o kanamaya bebise bişey olmadı diye ümitleniyorum ama 20. haftalar yaklaştıkça ödüm patlıyor Rabbim bizi korktuklarımızla imtihan etmesin. hepimiz kavusalim inşallah bebislere

dikkat et canım sen elinden geldiğince gerisini tevekkül et rabbim bebişini de seni de koruyacak inşallah :)

tatlım hiç üzülme oda geçicek inşallah belki kullandığın ilaca vücudun dirençli çıkmıştır, ilacını değiştirir. yatmaktanda enfeksiyon artıyo olabilir tabii doktor ona göre bişi söyler zaten sen sıkma canını. bende dünden beri nerdeyse ceviz büyüklüğünde 2 parça düşürdüm crinone jel kalıntısı, farkındayım jel olduğunun ama bu seferkiler biraz büyük oldu korkuttular beni

Benim 2.hamileliğim ben de hala hiçbirşey hissetmiyorum ve korkuyorum.bi sorun mu var neden hala hissetmiyorum diye

Arkadaşlar 3. ayım dolduğu için folik asit almayacağım artık. Kutuda almıştım yarısı duruyor. 30 küsür para vermiştim. İhtiyacı olan hamile bir arkadaşa ücretsiz yollamak istiyorum. Özelden ilk yazan arkadaşa yollayacağım. Lütfen alamayacak durumda olanlar mesaj atsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…