Aaaaa belki bana da öyle olur ,, 11+6 %80 erkek demişti.. gel perşembe gellllllbizede 12.haftada erkek dedi ama 16-17.haftada kız olduğunu öğrendik :) erkek için bulmuştuk ama kızda pınarın yanına arıyoruz :)
Canımmm.ben de böyle olsun istemezdim.çok zor gerçekten.14 haftalıktı büyümüştü.normal doğum yaparak düşürdüm bide.yavrumu gördüm.neyse sizler etkilenmeyin daha fazla yazmayım.ünşallah Can'ım dua edin nolur bana.kazasız belasız bitirin sizde hamileliğinizizeran canim Sana o mesaji yazarken bunu duymak hiç aklıma gelmemişti,hem de hiç.Sen de sık girenlerdendin o yüzden yokluğunu hissettim Aklıma geldin,yazdım.Çok geçmiş olsun canım.Ne kadar zor olduğunu daha önce yaşadığım için iyi biliyorum.Rabbim önce sabır sonra bugünleri unutturacak sağlıklı,hayırlı bir evlat verir inşallah.
evet ya valla ilaçlara nalet ediyorumDemek ki ben çok açtım ondan beni böyle yaptı. Sağol canım en iyisi akşam yemekten sonra içeyim ben. Sorma bir sürü ilaç içiyorum, ben de tiksindim artık ilaçlardan. Hepsi de bir Kocaman ki sorma kokusu da başa bela. Zor yutuyorum.
Allah sabır versinCanımmm.ben de böyle olsun istemezdim.çok zor gerçekten.14 haftalıktı büyümüştü.normal doğum yaparak düşürdüm bide.yavrumu gördüm.neyse sizler etkilenmeyin daha fazla yazmayım.ünşallah Can'ım dua edin nolur bana.kazasız belasız bitirin sizde hamileliğinizi
ben de öyleyim. ya yoga ya pilates birinden birini istiyorum ama etrafı araştırmadım. şimdilik yürüyüşle idare ediyorum. :|pilates yapmak istiyorum esneyim diye. düşük tehlikem vardı ilk 2 ay çok yavaş hareket ettim, kas katı sanki vucudum
Canım o kendini hazır hissetmene bağlı, nasıl istiyorsan öyle hareket et. Allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün inş.Ünşallah Can'ım.bana da 3 ay korun dedi de o kadar bekler miyim bilmiyorum.kürtaj olmadığım için şanslı hissediyorum.
Aaaaa belki bana da öyle olur ,, 11+6 %80 erkek demişti.. gel perşembe gellllll
Peki seni görenler nasıl tahminlerde bulunuyorlar? Benimkilerin hepsi erkek dedi kız diyen 1 tane çıkmadı.. Belki seninde öyledir hii :))bana da % 80 falan dedi ama işte kızların organı olusurken çıkıntı şeklinde oluyormuş o haftalarda o yüzden karışabiliyormuş
Peki seni görenler nasıl tahminlerde bulunuyorlar? Benimkilerin hepsi erkek dedi kız diyen 1 tane çıkmadı.. Belki seninde öyledir hii :))
Aaa göbekte tüy mü çıkarmış erkekte? Bende çıkmadı :)) gene sende 1 kişi demiş. Valla veliler bile kesin erkek diyorlar ben demiyorum %80 erkek dedi dr diye. Hayırlısı. Cinsiyet ayrımı yapmıyorum. Ama böyle erkek diyip erkeğe alışınca kız derse şok oluruz sanırım :)))önce herkes erkek dedi hatta göbeğimde tüyler falan çıktı erkek bebekte olur dediler :) bir kişi kız dedi ben zaten kız istiyordum :)))
Aaa göbekte tüy mü çıkarmış erkekte? Bende çıkmadı :)) gene sende 1 kişi demiş. Valla veliler bile kesin erkek diyorlar ben demiyorum %80 erkek dedi dr diye. Hayırlısı. Cinsiyet ayrımı yapmıyorum. Ama böyle erkek diyip erkeğe alışınca kız derse şok oluruz sanırım :)))
Hahahahbiz olduk valla yani daha çok eşim inanmadı hatta doktoru arayım dedi Ç:)))
Hahahahgönlünden geçen olmuş valla, gözün aydınnn :)))
Görcez bakalım, benim kendi doktorum değildi diyen. Şimdi benimki görcek bakalım ne dicek :)) demicem ona öteki doktorun dediğini, hadi hayırlısı :))aynen canım Allah herkese önce sağlıklı sonra gönlündekini versin inşallah :)) doktora göre değişiyor tabi ablamın doktoru ilk yiğenime 12.haftada kız dedi değişmedi :)) ikinci yiğenime 11.haftada erkek dedi oda değişmedi :))
Görcez bakalım, benim kendi doktorum değildi diyen. Şimdi benimki görcek bakalım ne dicek :)) demicem ona öteki doktorun dediğini, hadi hayırlısı :))
Aaa hem de eşin almış :)) genelde eşler değilde işte bizler anneanneler filan düşünür:)) olsun renk ayrımına da karşıyım. Kız mavi giyer nolcak , ama eşin bayaaa şoka girmiştir baksana tulum bile almış adamcağız :)))tabiki canım hayırlısı olsun :)) eşim hatta tulum falan da almıştı erkek için :))
Cnm az kalmış :)) hayırlısı olsunAaaaa belki bana da öyle olur ,, 11+6 %80 erkek demişti.. gel perşembe gellllll
Canım benim doktorum Etin yanında yoğurt ve ürünlerini önermiyorum. Dedi. Emilimi mi ne düşürüyormuş. Salata yiyebilirsin dedi. Aklında olsun canımben de sabah peynir yumurta, 1 bardak süt, ara öğünlerimde badem ve elma var, öğlen ofiste ne çıkarsa ama et yemeye dikkat ediyorum, yanında yoğurt, cacık veya ayran oluyor. akşam da salata.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?