2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
T tugbavebebik ben rapor almadım ama tabiri caizse eve cenaze alayıyla giriyorm canım o kdr fena yoruluyorm ki dans oyun hareket etknlkleri beni bitiriyor. Ztn çok hateketliler okuma yazma etknlğnde bile ayaktaym

Canımmm.ben de böyle olsun istemezdim.çok zor gerçekten.14 haftalıktı büyümüştü.normal doğum yaparak düşürdüm bide.yavrumu gördüm.neyse sizler etkilenmeyin daha fazla yazmayım.ünşallah Can'ım dua edin nolur bana.kazasız belasız bitirin sizde hamileliğinizi

evet ya valla ilaçlara nalet ediyorum ne vardı öyle kocaman yapıyorlar pirinç tanesi kadar yapsalar olmuyor mu sanki tok karnına kullan rahatsız etmez inşallah.ben hamilelikten önce de demir eksikliğinden demir ilacı kullanıyordum yine tok karnına içiyordum ağzımın tadını bozuyordu dışkımın rengini koyultmuştu.demekki ilacın böyle bi etkisi var yani.

Allah sabır versin ne desem boş, bundan sonrası için her şey gönlünce olur umarım... dualarımız seninle.

bana da % 80 falan dedi ama işte kızların organı olusurken çıkıntı şeklinde oluyormuş o haftalarda o yüzden karışabiliyormuş
Peki seni görenler nasıl tahminlerde bulunuyorlar? Benimkilerin hepsi erkek dedi kız diyen 1 tane çıkmadı.. Belki seninde öyledir hii :))

önce herkes erkek dedi hatta göbeğimde tüyler falan çıktı erkek bebekte olur dediler :) bir kişi kız dedi ben zaten kız istiyordum :)))
Aaa göbekte tüy mü çıkarmış erkekte? Bende çıkmadı :)) gene sende 1 kişi demiş. Valla veliler bile kesin erkek diyorlar ben demiyorum %80 erkek dedi dr diye. Hayırlısı. Cinsiyet ayrımı yapmıyorum. Ama böyle erkek diyip erkeğe alışınca kız derse şok oluruz sanırım :)))

biz olduk valla yani daha çok eşim inanmadı hatta doktoru arayım dedi Ç:)))

Hahahah gönlünden geçen olmuş valla, gözün aydınnn :)))

aynen canım Allah herkese önce sağlıklı sonra gönlündekini versin inşallah :)) doktora göre değişiyor tabi ablamın doktoru ilk yiğenime 12.haftada kız dedi değişmedi :)) ikinci yiğenime 11.haftada erkek dedi oda değişmedi :))

Görcez bakalım, benim kendi doktorum değildi diyen. Şimdi benimki görcek bakalım ne dicek :)) demicem ona öteki doktorun dediğini, hadi hayırlısı :))

Görcez bakalım, benim kendi doktorum değildi diyen. Şimdi benimki görcek bakalım ne dicek :)) demicem ona öteki doktorun dediğini, hadi hayırlısı :))

tabiki canım hayırlısı olsun :)) eşim hatta tulum falan da almıştı erkek için :))

tabiki canım hayırlısı olsun :)) eşim hatta tulum falan da almıştı erkek için :))
Aaa hem de eşin almış :)) genelde eşler değilde işte bizler anneanneler filan düşünür:)) olsun renk ayrımına da karşıyım. Kız mavi giyer nolcak , ama eşin bayaaa şoka girmiştir baksana tulum bile almış adamcağız :)))

ben de sabah peynir yumurta, 1 bardak süt, ara öğünlerimde badem ve elma var, öğlen ofiste ne çıkarsa ama et yemeye dikkat ediyorum, yanında yoğurt, cacık veya ayran oluyor. akşam da salata.
Canım benim doktorum Etin yanında yoğurt ve ürünlerini önermiyorum. Dedi. Emilimi mi ne düşürüyormuş. Salata yiyebilirsin dedi. Aklında olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…