2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
pilates yapmak istiyorum esneyim diye. düşük tehlikem vardı ilk 2 ay çok yavaş hareket ettim, kas katı sanki vucudum

evet ya bi de az yemek yiyorum öğünlerde ama hemen doyuyorum ne yapayım.

M melek1212 bizim doktor erkek gbi dedi net değil bizde iki cinsiyetten de isim düşünüyoz ama erkek ismi üretemedik :)) kız olrsa ben aysu istiyorm yani ay lı bi isim düşünyrm :)) erkek olrsa da poyraz yattı şmdilk kafamza :)

ben vitamin ve demir ilacımı tok karnına içiyorum farketmez ister sabah tok iç ister akşam tok iç yani ikisini bi kerede içmiyorum bi tanesi sabah bi tanesini akşam tok karnına içiyorum içtikten sonra bulantım hiç olmadı ama ağzıma alırken daha yutmadan ilaçlardan tiksinti geldiği için bulantı geliyor. böyle olmaması için ilaç içmeden önce yediklerimize dikkat etmemiz lazım yemek yememiz lazım yemeğin yerini başka bir şey tutmuyor.

bizede 12.haftada erkek dedi ama 16-17.haftada kız olduğunu öğrendik :) erkek için bulmuştuk ama kızda pınarın yanına arıyoruz :)

bizede 12.haftada erkek dedi ama 16-17.haftada kız olduğunu öğrendik :) erkek için bulmuştuk ama kızda pınarın yanına arıyoruz :)
ayyyy işte ben de bundan korkuyoruumm bizimki organı gördü foto da gösterdi emin misiniz de dedim eminim dedi ama içimde bir şüphe var benim

ay lı isim düşünüyorsan belinay,selenay,ışılay,aycan bu isimler geldi aklıma :) ama belinay ismini beğeniyorum.

Demek ki ben çok açtım ondan beni böyle yaptı. Sağol canım en iyisi akşam yemekten sonra içeyim ben. Sorma bir sürü ilaç içiyorum, ben de tiksindim artık ilaçlardan. Hepsi de bir Kocaman ki sorma kokusu da başa bela. Zor yutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…