ya bizim yemekhanenin salataları çok kötü. keşke temiz olsa da yiyebilsem. ne düşünüyorsun spor olarak? ben yürüyüş dışında bir şey yapamıyorum. günde 10 bin adım atıyorum ama nerde o eski spor günleri...
Mmelek1212
bizim doktor erkek gbi dedi net değil bizde iki cinsiyetten de isim düşünüyoz ama erkek ismi üretemedik :)) kız olrsa ben aysu istiyorm yani ay lı bi isim düşünyrm :)) erkek olrsa da poyraz yattı şmdilk kafamza :)
Teşekkür ederim yanıtın için Can'ım. Bir de aç karnına almak lazımmış ilacı. Kimisi bulantı yapıyor dedi diye ben de gece uyanınca içtim ama yemeği de çok erken yemiştik yani baya açtım ilacı içtiğimde. Sen Nasıl kullanıyorsun. Böyle olmaması için ne yapmalıyım?
ben vitamin ve demir ilacımı tok karnına içiyorum farketmez ister sabah tok iç ister akşam tok iç yani ikisini bi kerede içmiyorum bi tanesi sabah bi tanesini akşam tok karnına içiyorum içtikten sonra bulantım hiç olmadı ama ağzıma alırken daha yutmadan ilaçlardan tiksinti geldiği için bulantı geliyor. böyle olmaması için ilaç içmeden önce yediklerimize dikkat etmemiz lazım yemek yememiz lazım yemeğin yerini başka bir şey tutmuyor.
Mmelek1212
bizim doktor erkek gbi dedi net değil bizde iki cinsiyetten de isim düşünüyoz ama erkek ismi üretemedik :)) kız olrsa ben aysu istiyorm yani ay lı bi isim düşünyrm :)) erkek olrsa da poyraz yattı şmdilk kafamza :)
Mmelek1212
ben vitamin ve demir ilacımı tok karnına içiyorum farketmez ister sabah tok iç ister akşam tok iç yani ikisini bi kerede içmiyorum bi tanesi sabah bi tanesini akşam tok karnına içiyorum içtikten sonra bulantım hiç olmadı ama ağzıma alırken daha yutmadan ilaçlardan tiksinti geldiği için bulantı geliyor. böyle olmaması için ilaç içmeden önce yediklerimize dikkat etmemiz lazım yemek yememiz lazım yemeğin yerini başka bir şey tutmuyor.
Demek ki ben çok açtım ondan beni böyle yaptı. Sağol canım en iyisi akşam yemekten sonra içeyim ben. Sorma bir sürü ilaç içiyorum, ben de tiksindim artık ilaçlardan. Hepsi de bir Kocaman ki sorma kokusu da başa bela. Zor yutuyorum.
Can'ım Harvey Karp ın kitaplarını öneririm. Ben yeni sipariş verdim netten indirimliydi de. Biraz farklı bir yaklaşımı var ama fikir verebilir. Onun dışında uzun bir listem var yaz tatilimde okumak için yaptığım.
inşallah canım :) net söyler o zaman :) 15. hafta doktor bize demedi netleşsin öyle söyleyeceğim kafanız bulanmasın dedi :) dün de çok net dedi görür görmez :)