bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler-Arlene EisenbergSen neler okuyorsun Can'ım? Ben de Bebek bakımıyla ilgili olanları tercih ediyorum. Dediğin gibi sonra fırsatım olmazsa diye. İsim verebilir misin
Aslında öncelikli olarak yüzmeyi öneriyorlar. Havuzsa biraz daha dikkatli olmak gerekiyor tabii.@cheesecake30 yüzmeye gidilir mi hamileyken??
Hmm dikkat edeyim ona o zaman sağol canımCanım benim doktorum Etin yanında yoğurt ve ürünlerini önermiyorum. Dedi. Emilimi mi ne düşürüyormuş. Salata yiyebilirsin dedi. Aklında olsun canım
Cnm hayırlı olsn kızcencok tesekkur ederim kizlar cok sevindimm gonlumden ceken oydu da insan dillendiremiyor yarinda 4lu tarama sonucumu alicam insallah oda iyi cikar mutlulugumuz katlanir
Perşembe öğrenir öğrenmez bize söylüyosun :)) benim de 1 haftam kaldı... hayırlısıyla bi göriyim sağlıklı olduğunu da.. bu defa içimde bi korku var.. hem hastalık geçirdim antibiyotik kullandım. Çok öksürdüm günlerce. Tam iyileştim derken misafir ağırlamak zorunda kaldım belim ağrıdı.. derken bi gerginim.. inşallah herşey yolundadır.. dua edin bana daAminnn canımm, inşallahh
Sagol cnm benim bugun 16+3tum 4lu taramada tereddutte kaldim ya erken yapildi gibi geldi bana doktor degil dedi bakalim yarin cikicak sonuclarCnm hayırlı olsn kızcenallah analı banalı abili güzelce büyümesini nasip etsin.. kaç günlüktün bugün ?
Yok cnm erken değil 16+1 den 17+6 ya kadar yani 2 hafta boyunca yapılır dedi benim dr.. ben de haftaya gideceğim tahminen 16+5 falan olucam sanırım.. hayırlısı olsun inşallah herşey yolundadır.Sagol cnm benim bugun 16+3tum 4lu taramada tereddutte kaldim ya erken yapildi gibi geldi bana doktor degil dedi bakalim yarin cikicak sonuclar
Inşallahhhh her şey yolunda canımm.. İçini ferah tut, antibiyotik ben de kullandım ama sonra sinir oldum bıraktım. Hiçbir şey çıkmayacak , misafir gelirse bi daha çok yorma kendini ya. Midem bulanıyo de geç kenara, insanlar yani sonuçta halden anlamaları lazım. Senden hizmet beklememeleri gerek bencePerşembe öğrenir öğrenmez bize söylüyosun :)) benim de 1 haftam kaldı... hayırlısıyla bi göriyim sağlıklı olduğunu da.. bu defa içimde bi korku var.. hem hastalık geçirdim antibiyotik kullandım. Çok öksürdüm günlerce. Tam iyileştim derken misafir ağırlamak zorunda kaldım belim ağrıdı.. derken bi gerginim.. inşallah herşey yolundadır.. dua edin bana da
Antibiyotik 6 gün kullandım canım iyileşene kadar.. ama öksürüğüm 3 4 gün daha devam etti ve her öksrükte karnım ağrıyodu.. tam iyileştim derken misafir olayları.. ben çok yorulmadım yani indir kaldır hizmet et yapmadm annem yaptırmadı bana ama ben de dayanamadım ufak tefek yardım ettim derken ayakta kaldım hep belime ve ayaklarıma vurdu.. neyse cnm dua ediyorum dediğin gibidir inşallah gittiğimde pat pat kalp atışlarını duyarım inşallah.. bi de bgn okuduklarım etkiledi tam 16 da kaybetmiş ya arkadaşımız... Allah hepimize ve bbeklerimize sağlık sıhhat versin..Inşallahhhh her şey yolunda canımm.. İçini ferah tut, antibiyotik ben de kullandım ama sonra sinir oldum bıraktım. Hiçbir şey çıkmayacak , misafir gelirse bi daha çok yorma kendini ya. Midem bulanıyo de geç kenara, insanlar yani sonuçta halden anlamaları lazım. Senden hizmet beklememeleri gerek bence
valla cnm bende 16+3 gecen hafta kiza benziyo dedi bugunde %90 kiz dedi ama artik degisecegini sanmiyorum bakalim mayis sonu detayli var ozaman ne dicekMaraba hamis anneler 16 haftalik hamisimdün doktora gittim cinsiyet için be üçlü tarama için doktor kiza benziyo dedi ikinci kizim geliyo benim .aranızda veya çevrenizde 16haftadan sonra cinsiyet degisimi yaşayan varmi
Hayirli olsun canim kizin saglikla glesin inş..brsztrk .!.:valla cnm bende 16+3 gecen hafta kiza benziyo dedi bugunde %90 kiz dedi ama artik degisecegini sanmiyorum bakalim mayis sonu detayli var ozaman ne dicek
Allaha emanet bebeklerimiz canım benim. Her şey Allahtan, sen içini ferah tutmaya çalış tatlım... Doktor dönüşü hemennn haber vercen bak ona göre, dualarımdasın canım. Rabbim sağlıklı sıhhatli bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallahhhhhhAntibiyotik 6 gün kullandım canım iyileşene kadar.. ama öksürüğüm 3 4 gün daha devam etti ve her öksrükte karnım ağrıyodu.. tam iyileştim derken misafir olayları.. ben çok yorulmadım yani indir kaldır hizmet et yapmadm annem yaptırmadı bana ama ben de dayanamadım ufak tefek yardım ettim derken ayakta kaldım hep belime ve ayaklarıma vurdu.. neyse cnm dua ediyorum dediğin gibidir inşallah gittiğimde pat pat kalp atışlarını duyarım inşallah.. bi de bgn okuduklarım etkiledi tam 16 da kaybetmiş ya arkadaşımız... Allah hepimize ve bbeklerimize sağlık sıhhat versin..
Dnr'da var güzel defterler canımarkadaslar merhaba ben suımdı her ay bana verılen ultrason goruntulerınden bır album yapmak ıstıyorum ama nette album bulamadım guzel bısey sızın bıldıgınızbr adres vrmı
Gözün aydın canım,inşallah yarın güzel sonuçlarını da alacaksın prensesininvalla cnm bende 16+3 gecen hafta kiza benziyo dedi bugunde %90 kiz dedi ama artik degisecegini sanmiyorum bakalim mayis sonu detayli var ozaman ne dicek
valla cnm bende 16+3 gecen hafta kiza benziyo dedi bugunde %90 kiz dedi ama artik degisecegini sanmiyorum bakalim mayis sonu detayli var ozaman ne dicek
valla cnm bende 16+3 gecen hafta kiza benziyo dedi bugunde %90 kiz dedi ama artik degisecegini sanmiyorum bakalim mayis sonu detayli var ozaman ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?