2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Sen neler okuyorsun Can'ım? Ben de Bebek bakımıyla ilgili olanları tercih ediyorum. Dediğin gibi sonra fırsatım olmazsa diye. İsim verebilir misin
bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler-Arlene Eisenberg
annelik ve bebek bakımı-Elizabeth Fenwick
başlarım şimdi anneliğe-Şermin Çarkacı
9 ay 10 gün hafta hafta hamilelik- kağan kocatepe
İlk kitaba pek bakma fırsatım olmadı, baya detaylı bir kitap. ikinci kitap biraz daha görsel ve hamilelikte var içinde. Başlarım şimdi anneliğe eğlenceli bir kitap, bebekle bunaldıkça okunabilir, herkesin başına gelebilecek şeylerle ilgili kendi deneyimlerini yazmış yazar. hamilelikle ilgili olan kitapta detaylı bir şekilde hamileliği anlatıyor, hamilelikte rastlanabilecek sorunlar falan. Kitaptaki bir çok şeyi internettende bulabilirsin, ben her an elimin altında olması açısından almıştım

Maraba hamis anneler 16 haftalik hamisimdün doktora gittim cinsiyet için be üçlü tarama için doktor kiza benziyo dedi ikinci kizim geliyo benim .aranızda veya çevrenizde 16haftadan sonra cinsiyet degisimi yaşayan varmi

Aminnn canımm, inşallahh
Perşembe öğrenir öğrenmez bize söylüyosun :)) benim de 1 haftam kaldı... hayırlısıyla bi göriyim sağlıklı olduğunu da.. bu defa içimde bi korku var.. hem hastalık geçirdim antibiyotik kullandım. Çok öksürdüm günlerce. Tam iyileştim derken misafir ağırlamak zorunda kaldım belim ağrıdı.. derken bi gerginim.. inşallah herşey yolundadır.. dua edin bana da

Sagol cnm benim bugun 16+3tum 4lu taramada tereddutte kaldim ya erken yapildi gibi geldi bana doktor degil dedi bakalim yarin cikicak sonuclar
Yok cnm erken değil 16+1 den 17+6 ya kadar yani 2 hafta boyunca yapılır dedi benim dr.. ben de haftaya gideceğim tahminen 16+5 falan olucam sanırım.. hayırlısı olsun inşallah herşey yolundadır.
Tekrar tebrik ederim cnm sağlıkla gelir inşallah :)

Inşallahhhh her şey yolunda canımm.. İçini ferah tut, antibiyotik ben de kullandım ama sonra sinir oldum bıraktım. Hiçbir şey çıkmayacak , misafir gelirse bi daha çok yorma kendini ya. Midem bulanıyo de geç kenara, insanlar yani sonuçta halden anlamaları lazım. Senden hizmet beklememeleri gerek bence

Antibiyotik 6 gün kullandım canım iyileşene kadar.. ama öksürüğüm 3 4 gün daha devam etti ve her öksrükte karnım ağrıyodu.. tam iyileştim derken misafir olayları.. ben çok yorulmadım yani indir kaldır hizmet et yapmadm annem yaptırmadı bana ama ben de dayanamadım ufak tefek yardım ettim derken ayakta kaldım hep belime ve ayaklarıma vurdu.. neyse cnm dua ediyorum dediğin gibidir inşallah gittiğimde pat pat kalp atışlarını duyarım inşallah.. bi de bgn okuduklarım etkiledi tam 16 da kaybetmiş ya arkadaşımız... Allah hepimize ve bbeklerimize sağlık sıhhat versin..

Maraba hamis anneler 16 haftalik hamisimdün doktora gittim cinsiyet için be üçlü tarama için doktor kiza benziyo dedi ikinci kizim geliyo benim .aranızda veya çevrenizde 16haftadan sonra cinsiyet degisimi yaşayan varmi
valla cnm bende 16+3 gecen hafta kiza benziyo dedi bugunde %90 kiz dedi ama artik degisecegini sanmiyorum bakalim mayis sonu detayli var ozaman ne dicek

arkadaslar merhaba ben suımdı her ay bana verılen ultrason goruntulerınden bır album yapmak ıstıyorum ama nette album bulamadım guzel bısey sızın bıldıgınızbr adres vrmı

Allaha emanet bebeklerimiz canım benim. Her şey Allahtan, sen içini ferah tutmaya çalış tatlım... Doktor dönüşü hemennn haber vercen bak ona göre, dualarımdasın canım. Rabbim sağlıklı sıhhatli bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallahhhhhh

Kizlar simdi bu saatte uyuyacagim kizim sagolsun dun sabaha kadar uyutmadi huzursuz oldu durmadan ben sabah kalktim okula gittim 9 saat ders cok guzel oldu bide nobet arti yol dus aldim yattim size ozel bise sorcam vücudunuzun belirli bolgelerinde koyulasma oldu mu ilk gebeligimde hic olmadi normalde de beyaz tenliyim sasirdim valla

Himbende hayırlı olsun canım bende sanki bacak arasi bos gibi gördüm ama iste acaba erkek bebekler kendini nasil.saklar diye dusunuorum çok duydum doğuma kadar kiz deyip doğumda erkek bebeği olan rabbimin takdiri ama benim hisleer hep erkekti.anneler hissedermis ya bakalım ama renkliuktrasyonu bekleyelim
valla cnm bende 16+3 gecen hafta kiza benziyo dedi bugunde %90 kiz dedi ama artik degisecegini sanmiyorum bakalim mayis sonu detayli var ozaman ne dicek

Himbende hayırlı olsun canım bende sanki bacak arasi bos gibi gördüm ama iste acaba erkek bebekler kendini nasil.saklar diye dusunuorum çok duydum doğuma kadar kiz deyip doğumda erkek bebeği olan rabbimin takdiri ama benim hisleer hep erkekti.anneler hissedermis ya bakalım ama renkliuktrasyonu bekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…