caım benim bunun kontrolle falan alakası yok ki rabbimin ol dediği yerde hepimizin eli kolu bağlıAmin Can'ım teşekkür ediyorum.kontrollerinizi ihmal etmeyin.rabbim kimseye yaşatmasın.çok zor.en korktuğum şeydi.çünkü çevremdekiler de böyle olanları duymuştum.ama insan konduramıyor kendine.bana dua edin
Ah ah canım benim de 2 kaybım var tabi seninki kadar büyük değil ama hepsinin acısı aynı...Oyüzden allah ne derse o oluyor. Hiçbirimizin garantisi yok ne yazıkki, kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Umarım bir daha yaşamazsın canım allah sabırlar versin inş.Can'ım 16.hafta kontrolüne gittik ve haberini aldık.dr çoğu kez sebebi belli olmaz dedi.ama otopsiye gönderdik.bugün yarın sonucu alırız.14.haftada kalbi durmuş.2 hafta öylece kalmış karnımda.allahtan hayırlısı diyorum.elbet vardır bildiği.
Bana biraz bilgi verebilir misin Can'ım.ne Zaman oldu kayıpların?neler yaptın?ne kadar korundun ve hamile kaldın acaba?Ah ah canım benim de 2 kaybım var tabi seninki kadar büyük değil ama hepsinin acısı aynı...Oyüzden allah ne derse o oluyor. Hiçbirimizin garantisi yok ne yazıkki, kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Umarım bir daha yaşamazsın canım allah sabırlar versin inş.
Beni sen daha iyi anlarsınAh ah canım benim de 2 kaybım var tabi seninki kadar büyük değil ama hepsinin acısı aynı...Oyüzden allah ne derse o oluyor. Hiçbirimizin garantisi yok ne yazıkki, kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Umarım bir daha yaşamazsın canım allah sabırlar versin inş.
Canım biri 10 haftalıktı, ama başından beri sorunluydu kalbi durdu ve kürtaj oldum. Öncelikle kan pıhtılaşması ve genetik analizleri yaptırın eşinle, o süreçte biraz etkilendiğim için 8 ay kadar korunduk. Testlerde önemli bişey çıkmadı. Sonra 6 ay içinde hamile kaldım ondada bhcg artışı düzgün olmadı. Kese oluşmadan düşük yaptım. Dr. tamamen şansızlık olduğunu ve bize denk geldiğini söyledi. Sonra 1 adet korundum. 2. adetimi olmadım. Allahım bu sefer sonuna kadar getiri ve kucağımıza almayı nasip eder inş.Beni sen daha iyi anlarsın
Ünşallah Can'ım.bana da 3 ay korun dedi de o kadar bekler miyim bilmiyorum.kürtaj olmadığım için şanslı hissediyorum.Canım biri 10 haftalıktı, ama başından beri sorunluydu kalbi durdu ve kürtaj oldum. Öncelikle kan pıhtılaşması ve genetik analizleri yaptırın eşinle, o süreçte biraz etkilendiğim için 8 ay kadar korunduk. Testlerde önemli bişey çıkmadı. Sonra 6 ay içinde hamile kaldım ondada bhcg artışı düzgün olmadı. Kese oluşmadan düşük yaptım. Dr. tamamen şansızlık olduğunu ve bize denk geldiğini söyledi. Sonra 1 adet korundum. 2. adetimi olmadım. Allahım bu sefer sonuna kadar getiri ve kucağımıza almayı nasip eder inş.
Ünşallah Can'ım.bana da 3 ay korun dedi de o kadar bekler miyim bilmiyorum.kürtaj olmadığım için şanslı hissediyorum.
Yok dr bişey demedi ama sorup yaptıracam.üniv hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum.dr uma ulaşamadım.aciliyetle yaptıracam.canım peki pıhtılaşma testi falan yaptırdın mı
Yok dr bişey demedi ama sorup yaptıracam.üniv hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum.dr uma ulaşamadım.aciliyetle yaptıracam.
kızlar günaydın, haftasonu alışveriş yapayım dedim ama ekimde
evet canım öğrendim benim de oğlum oluyor
Bende aksamlari bastirinca pit pit atıyor aMa acaba bebikelr mi
doktorunu dinleyip bekle çünkü vücudunun tekrar depolarını yerine koyması gerekiyor, biraz toparlanman gerekiyor sonrası için vücudunun hazır olması için gerekli bir süre buÜnşallah Can'ım.bana da 3 ay korun dedi de o kadar bekler miyim bilmiyorum.kürtaj olmadığım için şanslı hissediyorum.
Teşekkür ederim yanıtın için Can'ım. Bir de aç karnına almak lazımmış ilacı. Kimisi bulantı yapıyor dedi diye ben de gece uyanınca içtim ama yemeği de çok erken yemiştik yani baya açtım ilacı içtiğimde. Sen Nasıl kullanıyorsun. Böyle olmaması için ne yapmalıyım?normal canım çıkarabildiğine ne mutlu demir hapı öyle yapıyor simsiyah çıkar ya kusarsın yada afedersin ishal eder insanı.ben bi kere ayıptır söylemesi akşam yemeği yememiştim 2 tabak çağla yedim tuzlayıp onları da yiyince doymuştum ardından demir hapını içtim afedersin benden ishal olarak çıktı ama simsiyahtı.eğer ilacını unutursan içmeyi içme o gün ertesi gün vaktinde iç.bir kereden bir şey olmaz korkma.ben öyle yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?