Aaa hem de eşin almış :)) genelde eşler değilde işte bizler anneanneler filan düşünür:)) olsun renk ayrımına da karşıyım. Kız mavi giyer nolcak , ama eşin bayaaa şoka girmiştir baksana tulum bile almış adamcağız :)))
Aminnn canımm, inşallahhCnm az kalmış :)) hayırlısı olsun
Hiii taraftar tulumu tamam onu hepsi giyer :))) ohhh anne-kız kombin yaparsın sendegalatasaraylı almış yazık :)) artık bende kız da giyer dedim :)))
Hiii taraftar tulumu tamam onu hepsi giyer :))) ohhh anne-kız kombin yaparsın sende
Amin canım inşallahhep hayalimdi biliyor musun Allah inşallah nasip eder :)))
Amin canım inşallah
Çooook güzel şeyler var instagramda bakıyorum bayılıyorum.
Slm kizlar doktordan geluyorum bizede bir prenses gelicekmis oglusuma kiz kardes geliyor
Hayırlı olsunnn, bi oğlan sonrada bi kız süper :)) sağlıkla kucağına al inşallahSlm kizlar doktordan geluyorum bizede bir prenses gelicekmis oglusuma kiz kardes geliyor
Canım kendine dikkat et ve lütfen çocuklara çok yaklaşma. Cmv diye bir enfeksiyon var ve biz öğretmenlere çok kolay bulaşıyor. Hamileliğimin başında çok çektim ondan ve günlercee üzüldüm. Bebeğimi etkiledi mi acaba diye. Çocuklar dan çok kolay bulaşıyor. Ne olur dikkat et. Çok temas etmemeye çalış. Zor bir durum ama sık sık ellerini yıka. Ben üzüldüm başkası üzülmesin.Okulum arabamla evime 2 dakika ama anasinif i bransim çocuklarla oynamak etkinlik yaptırmak syrekli ayakta olamayi gerektiriyor korkuyorum bakalım pazartesi günü ne diyecek
ben de öyleyim. ya yoga ya pilates birinden birini istiyorum ama etrafı araştırmadım. şimdilik yürüyüşle idare ediyorum. :|
hayırlı olsun inşallahh tebrik ederim maşallahhhhhhhhhh
cok tesekkur ederim kizlar cok sevindimm gonlumden ceken oydu da insan dillendiremiyor yarinda 4lu tarama sonucumu alicam insallah oda iyi cikar mutlulugumuz katlanirHayırlı olsunnn, bi oğlan sonrada bi kız süper :)) sağlıkla kucağına al inşallah
hayırlı olsun canım presesin :)cok tesekkur ederim kizlar cok sevindimm gonlumden ceken oydu da insan dillendiremiyor yarinda 4lu tarama sonucumu alicam insallah oda iyi cikar mutlulugumuz katlanir
gözün aydın tatlım :) rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah :) benimde kızım olucakmış ama bizimki ultrasonda çokta kıpır kıpır değil hantal elini koluna oynatmaya üşengeçSlm kizlar doktordan geluyorum bizede bir prenses gelicekmis oglusuma kiz kardes geliyor
cnm baya hareketli benim kız cadı olucak galiba biraz durmuyo hic masallah kipir kipirgözün aydın tatlım :) rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah :) benimde kızım olucakmış ama bizimki ultrasonda çokta kıpır kıpır değil hantal elini koluna oynatmaya üşengeçdoktor zorla kıpırdaştırıyor rahatından ödün vermiyor. senin kızın nasıl ultrasonda hep kıpır kıpır mı??
hey maşallah acaba benimki daha küçük mü diye öyleydi :/ bakalım bi daha ki gidişimde 18+6 olucaz inşallah herşey netliğe kavuşur :)cnm baya hareketli benim kız cadı olucak galiba biraz durmuyo hic masallah kipir kipir
hey maşallah acaba benimki daha küçük mü diye öyleydi :/ bakalım bi daha ki gidişimde 18+6 olucaz inşallah herşey netliğe kavuşur :)
ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kitap stoğu yapıyorum, vakit buldukça okuyorum, hamilelik bir şekilde gidiyor ama bebekle ilgili çok fazla öğrenilmesi gereken şey var, doğduktan sonra kitap okumak imkansız olacak diye bebek kitaplarına yoğunlaştım ben :)şimdi yeni soru??
bebeklerle, hamilelikle ilgili kitap okuyan var mı?
Sen neler okuyorsun Can'ım? Ben de Bebek bakımıyla ilgili olanları tercih ediyorum. Dediğin gibi sonra fırsatım olmazsa diye. İsim verebilir misinben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kitap stoğu yapıyorum, vakit buldukça okuyorum, hamilelik bir şekilde gidiyor ama bebekle ilgili çok fazla öğrenilmesi gereken şey var, doğduktan sonra kitap okumak imkansız olacak diye bebek kitaplarına yoğunlaştım ben :)
Benim doktorum yuzme ve yürüyüş yapabilirsin dedi yoga ve pilates için profesyonel bir yer bul ve hamilelere ozel olsun dedi fakat yoga ve pilates doğuma yardımcı olmuyormuscheesecake30 yüzmeye gidilir mi hamileyken??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?